Δεν υπαρχουν δυο μεριες.
Υπαρχει η μια μερια που ειναι η σωστη επιστημονικη αποψη και η αλλη μερια που ειναι η ψεκασμενη αποψη των τσαρλατανων και των γραφικων.
Δεν θα τα εξισωσουμε κιολας, οτι και καλα εχουμε "μαχη δυο αποψεων".
ΔΕΝ εχουμε.
Εχουμε συνετους και ανοητους. Αυτο δεν λεγεται μαχη.
Ενα για να φυγει απο τη μεση. Εχω κανει και τις 2 δοσεις.
Ωστοσο υπαρχουν 2 αποψεις οσο και να ουρλιαζεις. Και αν το αρνεισαι εισαι εκτος reality, δε βλεπεις τη γινεται γυρω σου και απλα στρουθοκαμηλιζεις.
Οταν υπαρχει ενα ικανο μερος scientific credential ανθρωπων απο Αμερικη και Γερμανια κυριως που διαφωνει τοτε υπαρχουν 2 οπτικες οσο και να χοροπηδας, να φευγεις απο το προβλημα και να γινεσαι και λιγο τεμπελακος.
Εαν εσυ μενεις στους καμμενους και στους τσιπαρισμενους πεφτεις στο λεβελ των ψεκασμενων, αυτο χαρακτηριζει εσενα και γινεσαι σαν και αυτους. Και προφανως χανεις καθε αξιοπιστια και κανεις σοβαρος δε σε παιρνει και στα σοβαρα.
Τα εμβολια ειναι conditional και πρεπει να δινονται σε αυτους που τα εχουν αναγκη συμφωνα και με το ιστορικο τους.
Οι αρπακωλιες και παμε ολοι ανεξαιρετως, 10-15 χρονων, εγκυες να κανουμε εμβολια ειναι ειτε για τους αυτιστικους, ειτε για ιθαγενεις.
Δεν υπαρχει ενας εξειδικευμενος σε εμβολια και φαρμακα επιστημονας να υποστηριζει αυτη τη νορμα (Αμερικη, Αγγλια, Γερμανια που κοιταω καθημερινα μελετες, αρθρα, papers και εχω προσβαση σε pubmed, nature, cell και αλλα apex journals - στη πουτσα μου τι λενε εδω. Αυτος ο πολυ πετυχημενος οργανισμος που λεγεται ελληνικο κρατος οπως σε ολα ετσι και εδω λεει μονο πιπες και ουρανομηκεις κλοουνιες)