Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.605
- Πόντοι
- 5.646
Αυτό δεν το είχε σκεφτεί...Έχουμε να δούμε μεγάλες στιγμέςΠιστεύω, ότι θα πούνε πως χρήματα θα λαμβάνουν μόνο οι εμβολιασμενοι...
Αυτό δεν το είχε σκεφτεί...Έχουμε να δούμε μεγάλες στιγμέςΠιστεύω, ότι θα πούνε πως χρήματα θα λαμβάνουν μόνο οι εμβολιασμενοι...
Απ'την πρώτη στιγμή αυτό μ πέρασε απ'το μυαλό... ακόμη και στους άνεργους του ΟΑΕΔ, μπορεί να σου ζητάνε να βάλεις τον αριθμό πιστοποιητικού εμβολιασμού, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία (κάτι σαν το αφμ) όλοι θα έχουμε από έναΑυτό δεν το είχε σκεφτεί...Έχουμε να δούμε μεγάλες στιγμές
Καλά εσύ άραξε στο διαμερισματακι σου στην μοναστηριου με όλο το Μπαγκλαντές από κάτω σου!Εσυ εχεις παραδεχτει ΑΒΙΑΣΤΑ οτι πηγες να μεινεις με τους γερους οταν σε σουταρε και πηγαινες μεταξι γιατι δεν ειχες 20 ευρω για φυλης
ψεματα ακομα και στις φωτο που ανεβαζεις λες, ποσταρες μια απο δηθεν Αγραρι και την ειχες βγαλει στο χωριο σου
Μιλάει ο άνεργος μαλάκας γιουσουφας! Τράβα για τσιγάρο με τον κασίδα σκουλικιασμενο σκουπίδινα ανεβασεις καμια φωτο απο ζεφυρι και να πεις οτι εισαι στην Νεα Υορκη οπως εκανες και με το Αγραρι της Μυκονου καραγκιοζο
Θα βρει και διδυμους πυργους αυτος στο ζεφυρι για μπακγκραουντνα ανεβασεις καμια φωτο απο ζεφυρι και να πεις οτι εισαι στην Νεα Υορκη οπως εκανες και με το Αγραρι της Μυκονου καραγκιοζο
Ρε μπαγασα τι κουμπωνεις πάλι και λες τέτοιες πίπες;Μην έκαναν συνδυαστικά με το εμβόλιο καμμιά ιστορία...Οι ανεμβολιαστοι ΔΕΝ ειναι ελληνες πολιτες! Να τους αφαιρεθουν ΑΜΕΣΑ τα δικαιωματα!
Οι ανεμβολιαστοι ΔΕΝ ειναι ελληνες πολιτες! Να τους αφαιρεθουν ΑΜΕΣΑ τα δικαιωματα!
Μηπως του βαλανε πειραματικο υποθετο;;Ρε μπαγασα τι κουμπωνεις πάλι και λες τέτοιες πίπες;Μην έκαναν συνδυαστικά με το εμβόλιο καμμιά ιστορία...
ΣκουπιδιαροΜη βλέπετε ψεκασμενους στο γιουτουμπ, μόνο έγκυρα κανάλια...
Πάλι στον εαυτό σου μιλάς μωρη ξεκωλιασμένη σουρλουλού; (Άστο px75, ανέλαβα εγώ )Σκουπιδιαρο
Γατακι τι επαθες ;;Πάλι στον εαυτό σου μιλάς μωρη ξεκωλιασμένη σουρλουλού; (Άστο px75, ανέλαβα εγώ )
Θείο άσχετα που είσαι σιχαμερος,σου μίλησα ευγενικά..Ναι στο γραφείο μου είμαι.
Αλλά να σου πω.... Αυτό ήταν απειλή? Για να ξέρω να σου γαμήσω το σπιτάκι κι ότι έχεις εκεί μέσα.
Για πες..... γραπτώς εδώ.
Περιμένω.
αβε καραμητρο
Οι ανεμβολιαστοι σε χαιρετουν
Τιποτα δεν εχει τελειωσει, θα το τραβηξουν ακομηΠιστεύω, ότι θα πούνε πως χρήματα θα λαμβάνουν μόνο οι εμβολιασμενοι...