Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
FB_IMG_1627569745242.jpg

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
  • Ουάου
Αντιδράσεις: dCorso

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.468
Πόντοι
3.936
Οι ανεμβολιαστοι ΔΕΝ ειναι ελληνες πολιτες! Να τους αφαιρεθουν ΑΜΕΣΑ τα δικαιωματα!
Ναι, στο 'κυνηγι μαγισσων' για τους ελληνες. Και οι "επενδυτες" μεταναστες που ειναι κατι εκατομυρρια στην χωρα μας να λιαζονται ανενοχλητοι. Εδω μονος του αυτοαναιρειται ο Συψας. Ονομα και πραγμα.

• Like

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.468
Πόντοι
3.936
Και εγω χτες βραδυ σε ειδα στη Συγγρου με καλσονακι και φουστιτσα να πιπωνεις δυο πακια. Δεν σε παρεξηγουμε.
Βρε ηλιθιο κατασκευασμα, αν δεν μπορεις να δεις περα απο τη μυτη σου, τι παιζει και οτι σε δουλευουν ψιλο γαζι στα μμε, εγω δεν σου φταιω.
Τωρα χαζογελας, αλλα οταν γεμισεις αυτοανοσα νοσηματα μεσα σε 5-6 χρονια λογω του τσιμπηματος, και πας για τσαι, παλι δεν σου φταιω. Κοπανε που φτανει να πεις τη μ@λακια σου εδω μεσα επειδη εισαι στουρνος. Μονος του αυτοαναιρειται ο Συψας, ζωον.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.468
Πόντοι
3.936
Βρε παπαριαδη εσυ τρολλαρεις και παιζεις εδω μεσα.. Αν δεν στροφαρεις και δεν σκεφτεσαι εγω δεν σου φταιω. Μην πετας την μπαλα στην εξεδρα. Θελεις να σε παρουμε και στα σοβαρα. Οταν σου λεει καποιος την μια μερα ετσι και την αλλη γιουβετσι, δεν σε ψιλιαζει οτι κατι δεν παει καλα εδω; Σημερα πχ. Βγηκε μια λοιμωξιολογος, τους προσπερασε ολους.. Λεγοντας οτι δεν φταινε οι ξενοι, τουριστες κτλπ.. Μονο οι κακοι ελληνες.. Και κολλησε παλι η κασσετα με το τσιμπημα ολων των ελληνων. Τα ψευτικα πιστοποιητικα απο το εξωτερικο με 50 και 100 ευρω, ειναι ολα πεντακαθαριδης! Ο μπουμπουκος που ηταν τσιμπημενος πως κολλησε;

• Like

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θείο άσχετα που είσαι σιχαμερος,σου μίλησα ευγενικά..
Θέλω να με συμβουλεψεις να επενδύσω κάποια χρήματα επειδή είσαι μεγάλος χρηματιστής..
Αν θες στείλε μου την διεύθυνση του γραφείουσου να συζητήσουμε από κοντά..
Το τελευταίο απλά το προσπερνάω..
Είμαι σε φάση πλέον που διαλέγω πελάτες. Με ΕΣΕΝΑ ειδικά και κάτι άλλους πλεμπες του bou δεν θα έκανα καμία δουλειά, ακομα κι αν με πληρώνατε 1000 ευρώ το 20λεπτο. Αυτό είναι το πρώτο.

Το δεύτερο που έχω να σου πω πουτανακι του διφραγκου (και κάνε αναφορά στον αντισθενη), είναι ότι έχω κρατήσει το ποστ σου και πρέπει να εύχεσαι να μην παθω γρατζουνιά από οιοδήποτε λόγο γιατί θα τρέχεις μετά, φταις δεν φταις.
Εντάξει πουτανακι του διφραγκου?
Καλά έκανες και το μάζεψες... και το γυρισες σε δουλεια... ΚΑΙ ΚΑΛΑ... πουτανακι του διφραγκου. Κάνε αναφορά τώρα στον αντισθενη και κρυψου στην φουστιταα της μάνας σου.

Πουτανακι του διφραγκου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Οι θαυμαστές του καθηγητή Κούβελα να σπεύσουν να εμβολιαστούν με το ασφαλές σκεύασμα των pfizer/biontech.

4123.jpg
Αυτή βέβαια είναι παλιά δήλωση βασισμένη σε παλιά έρευνα , έκτοτε νομίζω πως έχει αλλάξει γνώμη αν κρίνω απο διάφορες δηλώσεις του σχετικές με παρενέργειες εμβολίων.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Κακώς αναθεώρησες.
Η εμπειρική παρατήρηση οτι οι πιο μορφωμένοι και πλούσιοι φροντίζουν περισσότερο την υγεία τους φαίνεται στις έρευνες.
Στην Ελλάδα μάλλον δεν έχουμε data αλλά στην Αμερική έρευνα του Harvard τον Μάρτιο έδειξε οτι τα ποσοστά εμβολιασμού αποφοίτων πανεπιστημίου/λυκείου ήταν 29%/9%.
Στα εισοδήματα όσοι έβγαζαν πάνω από 150.000$/έτος προς όσους έβγαζαν λιγότερα από 25.000$/έτος οι εμβολιασμοί ήταν 24%/9%.
Αρα οι εμβολιασμοί έχουν ταξική/κοινωνική διαφοροποίηση.
Βέβαια περίτεχνα παρέλειψες να μας πεις και άλλα ταξικά διαφοροιητικά στοιχεία. Όπως πχ ότι οι πιο φτωχοί είναι πιθανότερο να καπνίζουν, πίνουν και να κάνουν καταχρήσεις με όχι καλής ποιότητας πράγματα που οδηγούν σε κακή υγεία και πολλά δεινά, να κάνουν φθηνό πληρωμένο σεξ χωρίς πολλά πολλά (σε αντίθετση με τους φραγκάτους που είναι πιο επιλεκτικοί) και σε τελικοί ανάλυση να πεθαίνουν σε ράντζο ή στην ψάθα σε αντίθεση με τους φραγκάτους που είναι πρώτη θέση σε σούπερ λουξ νοσοκομεία με ολόκληρους στρατούς γιατρών και νοσηλευτών στο προσκεφάλι τους. Άσε λοιπόν τις ταξικές θεωρίες και τα λοιπά φούμαρα που ξέρεις. Χέστηκαν οι φραγκάτοι αν θα πεθάνουν 2 εκατομμύρια άφραγκοι Ινδοί από κορώνα. Εκεί στο Χάρβαρντ να βάλουν τις μελέτες σαν αυτές που μας ανέφερες στον πάτο τους.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

Μπολιασμενοι ψεκασμενοι θα σας παει γ.......ς ο κοροιδοιος
Εμβολιασμένοι, ανεβολίαστοι όλοι μαζί θα τον πιούμε κάποια στιγμή. Και εν τέλει όπως σε όλες τις πανδημίες διαχρονικά... όσοι πάνε κι όσοι μείνουνε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Έλα ρε, άλλαξε γνώμη ο έγκριτος καθηγητής; Πριν ή αφού έκανε το εμβόλιο; :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξέρω ούτε πότε εμβολιάστηκε , ούτε πότε και αν άλλαξε γνώμη , απλά νομίζω οτι πλέον δεν το συγκρίνει (το pfizer) με το εμβόλιο της γρίπης αλλά με τα υπόλοιπα του κορωνοιού σε οτι έχει να κάνει με τις παρενέργειες ... τέλος πάντων.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.341
Πόντοι
2.456
Είμαι σε φάση πλέον που διαλέγω πελάτες. Με ΕΣΕΝΑ ειδικά και κάτι άλλους πλεμπες του bou δεν θα έκανα καμία δουλειά, ακομα κι αν με πληρώνατε 1000 ευρώ το 20λεπτο. Αυτό είναι το πρώτο.

Το δεύτερο που έχω να σου πω πουτανακι του διφραγκου (και κάνε αναφορά στον αντισθενη), είναι ότι έχω κρατήσει το ποστ σου και πρέπει να εύχεσαι να μην παθω γρατζουνιά από οιοδήποτε λόγο γιατί θα τρέχεις μετά, φταις δεν φταις.
Εντάξει πουτανακι του διφραγκου?
Καλά έκανες και το μάζεψες... και το γυρισες σε δουλεια... ΚΑΙ ΚΑΛΑ... πουτανακι του διφραγκου. Κάνε αναφορά τώρα στον αντισθενη και κρυψου στην φουστιταα της μάνας σου.

Πουτανακι του διφραγκου.
Θείο δεν απείλησα για να μαζέψω..
Επειδή όμως πιστεύω πως είσαι καλός χρηματιστής στείλε μου την διεύθυνση του γραφείου σου..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Κακώς αναθεώρησες.
Η εμπειρική παρατήρηση οτι οι πιο μορφωμένοι και πλούσιοι φροντίζουν περισσότερο την υγεία τους φαίνεται στις έρευνες.
Στην Ελλάδα μάλλον δεν έχουμε data αλλά στην Αμερική έρευνα του Harvard τον Μάρτιο έδειξε οτι τα ποσοστά εμβολιασμού αποφοίτων πανεπιστημίου/λυκείου ήταν 29%/9%.
Στα εισοδήματα όσοι έβγαζαν πάνω από 150.000$/έτος προς όσους έβγαζαν λιγότερα από 25.000$/έτος οι εμβολιασμοί ήταν 24%/9%.
Αρα οι εμβολιασμοί έχουν ταξική/κοινωνική διαφοροποίηση.

Οσον αφορά τη γιατρό: Είναι η εξαίρεση. Οχι ο κανόνας.
Οι γιατροί είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστά ~90% οπότε αν βάλεις και τους νοσήσαντες και αυτούς που έχουν προβλήματα υγείας τα ποσοστά τους είναι εξαιρετικά.
Φυσικά ο κατσικογάμης Πολάκης δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς, αλλά αυτό είναι μάλλον πολιτικό παρά υγειονομικό/επιστημονικό θέμα.
Μα δεν διαφώνησα πως οι Μορφωμένοι, με περισσότερο εισόδημα κλπ είναι περισσότερο λογικοί από το μέσο άνθρωπο. Υπέθετα πως δεν θα υπάρχει ούτε 1% Γιατρών που θα κλείνει τα μάτια του στο πρόβλημα του κόβιντ. Όσο για τον Πολάκη, και οποιοδήποτε Πολιτικό, δεν είμαι σίγουρος για το αν πιστεύουν πραγματικά όσα ισχυρίζονται, ή στην πραγματικότητα λένε οτιδήποτε με γνώμονα κέρδος ψήφων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μα δεν διαφώνησα πως οι Μορφωμένοι, με περισσότερο εισόδημα κλπ είναι περισσότερο λογικοί από το μέσο άνθρωπο. Υπέθετα πως δεν θα υπάρχει ούτε 1% Γιατρών που θα κλείνει τα μάτια του στο πρόβλημα του κόβιντ. Όσο για τον Πολάκη, και οποιοδήποτε Πολιτικό, δεν είμαι σίγουρος για το αν πιστεύουν πραγματικά όσα ισχυρίζονται, ή στην πραγματικότητα λένε οτιδήποτε με γνώμονα κέρδος ψήφων
Θα υπολογιζεις οτι παντου, σε καθε κλαδο, θα συναντας ενα 10-15% εντελως ηλιθιων, ανεπιδεκτων οποιουδηποτε λογικου επιχειρηματος. Εγω εκει εχω καταληξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom