Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Β
Ωχου ρε τύπε, κι εγω δεξιος ειμαι, αλλά μην λεμε και ο,τι να' ναι
Με οραμα ο Κωστακης και αυτιστικος ο Κυριακος

Ελα μωρε πια με τις αηδιες
Ενας βαριεστημενος απο τη μια, και ενας εργατικος μεθοδικος ανθρωπος απο την αλλη
Ελεος δηλαδη
Σοβαρεψου μαστορα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
απο την αλλη ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ,αλλα εχω ματια και βλεπω.......και αντιληψη επιπροσθετως...και τετοια κατρακυλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....Η ΧΩΡΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ,ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.....ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!
Πότε εγινε αυτο, σημερα το απογευμα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απο την αλλη ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ,αλλα εχω ματια και βλεπω.......και αντιληψη επιπροσθετως...
Και η αντιληψη σου ειναι οτι ο Κωστακης εχει οραμα ενω με τον Κουλη εχουμε κατρακυλα

Οκ τύπε περαστικα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μην τρελαθουμε κιολας
Η βαριεστημαρα φαινοταν απο ενα χιλιομετρο
Ακου "οραμα" ο Κωστακης

Ναι αλλά τον χειροκρόταγες κι εσύ με τα σημαιάκια,παρέα με τον Τερενς τον Κουικ :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σοβαρεψου μαστορα
Εργατικοτατος και μεθοδικοτατος.
Γι αυτο ειναι πρωθυπουργος της χωρας με την ψηφο πρωτα των ψηφοφορων του κομματος ως αρχηγος και μετα με την ψηφο του ελληνικου λαου.

Ναι αλλά τον χειροκρόταγες κι εσύ με τα σημαιάκια,παρέα με τον Τερενς τον Κουικ :grin:
Ελα ρε, ησουν καπου εκει και με εβλεπες κρυμμενος οπως βλεπεις τα κοριτσακια με τα κωλαρακια?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
Πότε εγινε αυτο, σημερα το απογευμα?

Και η αντιληψη σου ειναι οτι ο Κωστακης εχει οραμα ενω με τον Κουλη εχουμε κατρακυλα

Οκ τύπε περαστικα
Επισης

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τώρα σοβαρά, υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι το πρόβλημα που έχουν όλοι οι ψέκες είναι ότι το εμβόλιο δεν κυκλοφορεί με "κανονική" αλλά με προσωρινή άδεια; Δηλαδή όταν σε λίγες βδομάδες, όπως αναμένεται, πάρει και επισήμως την κανονική άδεια όλοι αυτοί θα τρέξουν να το κάνουν με την πρώτη ευκαιρία; Σοβαροί να είμαστε.
Αν διαβάσεις,ο ΕΟΦ ανακοίνωσε ότι το Τζόνσον εμβόλιο σχετίζεται με θρομβώσεις...

Ο ΕΟΦ γαμω τα μυαλά σας και σεις: "ου ψεκες που δεν εμβολιαζεστε..."

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και η ασπιρίνη σχετίζεται με θανάτους λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.
Ζώον.
Την ασπιρινη δεν σε αναγκαζει κανεις να την παρεις

Ουτε δινουν πιστοποιητικα κοινωνικων φρονηματων

Σοβαρεψου μαστορα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τώρα σοβαρά, υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι το πρόβλημα που έχουν όλοι οι ψέκες είναι ότι το εμβόλιο δεν κυκλοφορεί με "κανονική" αλλά με προσωρινή άδεια; Δηλαδή όταν σε λίγες βδομάδες, όπως αναμένεται, πάρει και επισήμως την κανονική άδεια όλοι αυτοί θα τρέξουν να το κάνουν με την πρώτη ευκαιρία; Σοβαροί να είμαστε.
Να κοιτάξεις τα στατιστικά εμβολιασμού στην Ελβετία όπου όλα τα εμβόλια έχουν κανονική άδεια κυκλοφορίας. Ποσοστά εμβολιασμού ίδια με την Ελλάδα. Ψέκες και οι Ελβετοί?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Και η ασπιρίνη σχετίζεται με θανάτους λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.
Ζώον.
Στ Α-Ρ-Χ-Ι-Δ-Ι-Α μας

Μάθε να συζητάς... δεν μιλάμε για την ασπιρίνη... εκτός εάν δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.011
Πόντοι
19.795
60 και ανω πρεπει να εμβολιαστουν ολοι υποχρεωτικα. Με ποιο τροπο και με ποια κινητρα δεν ξερω, οι αριστοι που εχουν σπουδασει στα Χαρβαρντ ας το βρουν. Οι 40-60 και αυτοι ειδικα αν εχουν υποκειμενα νοσηματα. Οι κατω των 40 ζμπουτσα μας, ειδικα αν εχουν εμβολιαστει ολοι οι ανω των 60 και οι ευπαθεις ομαδες, ας κανουν οτι θελουν. Για τα παιδια βεβαια κατω των 12 ας αποφασισουν οι γονεις, σε συνεννοηση με τους παιδιατρους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
60 και ανω πρεπει να εμβολιαστουν ολοι υποχρεωτικα. Με ποιο τροπο και με ποια κινητρα δεν ξερω, οι αριστοι που εχουν σπουδασει στα Χαρβαρντ ας το βρουν.
Υπαρχει ειδικοτητα στο Χαρβαρντ "πειθώ κατά ψεκασμενων και ηλιθιων"?

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.614
Πόντοι
506

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.176
Πόντοι
6.256
ρε χλεπα τι λες, γιατι κωλοτριβεσαι?
ξεκινησαν οι παρενεργειες μαλλον.
ποσες δοσεις σου μενουν ακομα δεν ειπες.
αφου δε ξερεις τι ειπα ακριβως, τι μπαρμπουτσαλα γραφεις?
τιποτα δε παω να σωσω και στο ειχα πει χθες-προχθες.
οπως αυτοι με γραφουν στα @@ τους, ετσι και εγω τους γραφω στα δικα μου (γενικα).
η' νομιζεις αμα τα τιναξεις σε καμια γωνια, θα βγει ο αδωνοβλακας να σε κλαψει, οπως τοτε με τα βιβλια που διαβαζε αποσπασματα και ειχε συγκινηθει (υποτιθεται)?
Με τον κλωνο της νδ συζητας?
Χαρας το κουραγιο σου,
Στα σκουλήκια των κομματων δινουμε χωρο μονο για σέρνονται

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.176
Πόντοι
6.256
60 και ανω πρεπει να εμβολιαστουν ολοι υποχρεωτικα. Με ποιο τροπο και με ποια κινητρα δεν ξερω, οι αριστοι που εχουν σπουδασει στα Χαρβαρντ ας το βρουν. Οι 40-60 και αυτοι ειδικα αν εχουν υποκειμενα νοσηματα. Οι κατω των 40 ζμπουτσα μας, ειδικα αν εχουν εμβολιαστει ολοι οι ανω των 60 και οι ευπαθεις ομαδες, ας κανουν οτι θελουν. Για τα παιδια βεβαια κατω των 12 ας αποφασισουν οι γονεις, σε συνεννοηση με τους παιδιατρους.
Σου απαντησαν οι μορφωμενοι γερο,
Οποιος εχει αλλη γνωμη απ τους αλανθαστους του κουλη και απ τους τηλεσταρ επιστημονες του, ειναι ψεκασμενος και ηλιθιος,
Οσο ζεις μαθαινεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.011
Πόντοι
19.795
Να κανω μια ερωτηση; Αυτος που ελεγε οτι οι μασκες δεν προστατευουν, ηταν ψεκασμενος; ¨Η μηπως ειναι αυτος που ελεγε οτι πρεπει να φοραμε διπλες μασκες (δηλ. ο ιδιος) ηταν ο ψεκασμενος. Αυτος που ελεγε οτι πρεπει να κανουμε το εμβολιο αστρα ζενεκα, ηταν ψεκασμενος; "Η μηπως αυτος που τρομοκρατουσε τον κοσμο με τις θρομβωσεις του αστρα ζενεκα (δηλ. ο ιδιος-λεγε με Ευαγγελατο) ηταν ψεκασμενος;
Ποσα τετοια παραδειγματα διγλωσιας να σου αναφερω.
Τι σχεση εχει αυτο θα μου πεις; Απλως, μηπως μπερδεψαμε τα μπουτια μας και δωσαμε παραπανω δικαιολογιες στους λιγους ψεκασμενους ωστε να πολλαπλασιασθουν;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Την εχω ξαναπεί τη γνωμη μου.
Ορισμένοι δικηγοροι, δικηγορούν για τον εαυτό τους και οχι για τον πελατη που εκπροσωπούν.
Οπως συνεβη και με την υποθεση της Μυρτούς που καποιοι εκαναν αγωγη σε βαρος του Δημοσιου επειδη λεει το Δημοσιο...επέτρεψε σε παρανομο αλλοδαπό να βρισκεται στην Ελλαδα κι αυτος χτυπησε το κοριτσι.
Κατι αναλογο ειναι κι εδω.
Και το λεω ευθεως.
Ουρανομήκεις ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Θεωρώ οτι τετοιοι συναδελφοι, πρεπει να παραπεμπονται στο πειθαρχικο για εξαπατηση των πελατων. Ολα εχουν και ενα οριο. Συμβαση Νυρεμβεργης και αρχιδια.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες και την ευθεία απάντησή σου. Είσαι συνεπής άνθρωπος, το έχω ξαναπεί και το αναγνωρίζω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.011
Πόντοι
19.795
Εγώ που έκανα το Pfizer φοβάμαι μην βγάλω τρία αρχιδια η μου μεγαλώση η ψωλη δεν ξέρω τι παρενέργειες έχει
Τυπε, ψεμματα ολα. Εγω εκανα και τριτη δοση, αλλα τιποτα. Οκταποντο ητανε, οκταποντο παρεμεινε. :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.011
Πόντοι
19.795
Ενα σποτακι στην τηλεοραση, με μια πιασσαρικη μουσικη, τον παππου που ξανασυναντα και αγκαλιαζει το εγγονακι του και κλαμα η κυρια, νομιζω θα ηταν μια καλη αρχικη προσπαθεια για να πεισθουν καποια γεροντια να κανουν το εμβολιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom