Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.007
Πόντοι
19.795
Την μασκα την φοραμε για να προστατευσουμε εμας.
Κατα κυριο λογο.
Γι αυτο φορανε μασκες οι μεταμοσχευμενοι.
Τις μασκες τις φοραμε πρωτα επειδη σεβομαστε τον αλλον. Οσο για το "μην φορατε μασκες γιατι δεν προστατευουν" ολοι ξερουμε οτι το λεγανε επειδη το "θωρακισμενο συστημα υγειας" του κυριου Κικιλια που περιμενε το πρωτο κρουσμα του κορονοιου στην Ελλαδα στις αρχες Φλεβαρη, αν δεν κανω λαθος σε συνεντευξη του, που ειδα εκεινη την εποχη οταν ημουν Ν.Α, Ασια, δεν ειχε προμηθευθει το Νο. 1 υλικο για την αντιμετωπιση του κορονοιου. Τις μασκες. Και αντι να πουνε στον κοσμο, φτιαξτε εσεις μασκες, εστω απο πανι, λεγανε οτι οι μασκες δεν προστατευουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Όπως σε πολλές χώρες ,,έτσι κ εδώ τον παππουλη του απαγορεύεις την έξοδο αν δεν μπολιαστει
Τα εχουμε ξαναπει, δεν υπαρχουν οι "πολλες χωρες" που λες, μονο η Τουρκια ηταν για ενα διαστημα και μονο για καποιες ωρες της ημερας

Αν προτεινεις να κανουμε το ιδιο, πες το.
Αλλά με συγχωρεις, δεν θα γινει. ΤΟΤΕ θα ειχαμε "χουντα" οπως λενε πολυ ευκολα καποιοι γραφικοι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όπως σε πολλές χώρες ,,έτσι κ εδώ τον παππουλη του απαγορεύεις την έξοδο αν δεν μπολιαστει
Απλώς ο κουλακος σας δεν θέλει να χάσει την πελατεία του
Πάμε παρακατω
Ναι, είναι γνωστό ότι οι 60+ ταξιδεύουν αβέρτα!!!! Τι λες ρε μεγάλε....!!! Κι εν πάση περιπτώση, εάν ήταν να απαγορεύσεις τα ταξίδια στους ανεμβολίαστους, θα έπρεπε να τα απαγορεύσεις σε όλους! Δεν μπορείς να κάνεις ηλικιακή διάκριση (πλην στους ανήλικους). Μπορείς να κάνεις επαγγελματική διάκριση.

Τραγωδία να μην ξέρει γιατρός ότι σε ολους τους ιους προαστετευεσαι από μάσκα έστω κ στο ελάχιστο
Ασφαλως Κ Το ήξεραν αλλά δεν υπήρχαν μάσκες κ έλεγαν ότι τους πει η εκάστοτε κυβέρνηση της χώρας
Υπήρχαν μάσκες. Αν θυμάσαι, η έλλειψη ήταν για ελάχιστες μέρες. Και ΦΘΗΝΕΣ μάσκες.

Μάρτιο 2020 ημουν Ασία κ όλοι φορούσαν μασκα
Ποιον Μάρτιο του '20... από το '07 που πήγαινα εκεί κάτω φορούσαν μάσκες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πέρισυ ο τζόνυ κορόιδευε τον μητσοτάκη ότι 1. έπιασε την μάσκα από μπροστά για να την βγάλει,
2. φορούσε την μάσκα κατά την είσοδο στην επίδαυρο και όχι στην διάρκεια της παράστασης.
Δεν ήταν βέβαιη η επιστήμη πέρισυ (οι παπάδες ήταν).
Είναι άδικο να κρίνουμε με τις γνώσεις τις φετινές τις περσινές ολιγωρίες.
"Παροντισμός" λεγεται

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.007
Πόντοι
19.795
Ελεος κι εσυ, τωρα θα μαλωσω εσενα.
Ο κωλογερος ειναι απο τους σοβαρους συνομιλητες.
Αν θελεις να αντιπαρατεθεις με καποιους, υπαρχει πληθος αλλων που ταιριαζουν περισσοτερο.
Μην μειωνουμε απο μονοι μας την δεξαμενη των ανθρωπων που μπορουμε να πουμε πεντε σοβαρα πραγματα.
Με τον κωλογερο ακομη κι αν διαφωνει καποιος, μπορει να συζητησει. Και δεν ειναι εξοργιστικός οπως διαφοροι αλλοι εδω μεσα.
Η εκτιμηση ειναι αμοιβαια. :hi: Παρολες τις διαφωνιες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η εκτιμηση ειναι αμοιβαια. :hi: Παρολες τις διαφωνιες.
Ούτε καμια σοβαρη διαφωνια εχω διακρινει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έστησαν ολόκληρο σύστημα με ατομικό barcode και online scanners παντού για να μας σώσουν από τον ιό. Ναι νταξ'.
Οχι, το εκαναν για να ξερουν πού βρισκεσαι τύπε το καλοκαιρι, μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.046
Πόντοι
606
Σοβαρά? Εγώ όλο πίπες βλέπω να ανεβάζει χωρίς να έχει να προτείνει κάτι. Απλή κριτική λοιπόν. Κατά το "μην κρίνεις για να μην κριθείς", θα τον κρίνω όπως κρίνει :)

Καλά, κάποιοι άλλοι είναι εντελώς για τον μπούτσο, άλλη κατηγορία!

Δηλαδή όταν σου λέει ότι στην αρχή της πανδημία γιατρός είπε το αυτονόητο που κάνουμε γενικά όταν είμαστε γριπιασμένοι (να βήχουμε στο εσωτερικό του αγκώνα μας) κι αυτός, ο οποίος ΔΕΝ είναι γιατρός, αρχίζει τα "έλεος" και "δεν είναι δυνατόν!", πιστεύεις ότι μπορείς να του πεις 5 σοβαρά πράγματα? ή μάλλον λάθος... εσύ θα του πεις 5 σοβαρά πράγματα... αυτός θα τα καταλάβει? :tooth:

Είπαμε οι άλλοι είναι κατηγορία Champions League. Απλά εγώ είμαι επιθετικό αγόρι, δεν παίζω άμυνα με κανέναν :)
Γαμημενο ηλιθιο σκουπίδι συνεχίζεις να προσπαθείς να διαβάλεις τον κωλογερο όταν όλοι σου λένε ότι είσαι λάθος? Και νομίζεις ότι έτσι είσαι "επιθετικός"? Ένας τριμαλακας είσαι που σε φτύνει όλο το σάιτ και νομίζεις ότι ψιχαλίζει. Αρχιδι..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Ναι, είναι γνωστό ότι οι 60+ ταξιδεύουν αβέρτα!!!! Τι λες ρε μεγάλε....!!! Κι εν πάση περιπτώση, εάν ήταν να απαγορεύσεις τα ταξίδια στους ανεμβολίαστους, θα έπρεπε να τα απαγορεύσεις σε όλους! Δεν μπορείς να κάνεις ηλικιακή διάκριση (πλην στους ανήλικους). Μπορείς να κάνεις επαγγελματική διάκριση.

Υπήρχαν μάσκες. Αν θυμάσαι, η έλλειψη ήταν για ελάχιστες μέρες. Και ΦΘΗΝΕΣ μάσκες.

Ποιον Μάρτιο του '20... από το '07 που πήγαινα εκεί κάτω φορούσαν μάσκες.
Έξοδο από το σπίτι εννοώ δτουν ανεμβολιαστους γέρους παρά μόνο.με sms για ψώνια σούπερ μάρκετ φαρμακείο γιατρό δυωρο

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Βρε ανθρωπε μου χρυσέ.
Μην ξεχναμε και τα αυτονοητα.
Η "υποχρεωτικοτητα' εμβολιασμου με την στενη εννοια του ορου, ειναι αντισυνταγματικη.
Περαν του οτι ειναι και ανεφικτη.
Πώς θα υποχρεωσεις εναν συνταξιουχο 60 ετων να εμβολιασθει? Θα τον δεσεις και θα τον καρφωσεις στο μπρατσο?
Μονο "γιαλαντζι" υποχρεωτικοτητα μπορει να υπαρχει, π.χ. σε υγειονομικους και εκπαιδευτικους, οτι θα απολυθουν, δεν θα παιρνουν μισθο κλπ. Αλλά κι εκει μπορει ο αλλος να επιλεξει να απολυθει και να μην εμβολιασθει. Επομενως παπαλα η υποχρεωτικοτητα.
Τον γερο συνταξιουχο που ειναι στο καφενειο και παιζει ταβλι πώς θα τον "υποχρεωσεις"? Θα του απαγορευσεις να βγαινει απο το σπιτι?
Ρε Άλεξ σε είχα για γατωνι, κόβεις την σύνταξη στο συνταξιούχο και σου στηνει κωλο για να την πάρει πίσω....μη μου πεις ότι δεν το σκεφτήκατε οι άριστοι, αλλά αν το έκαναν θα έχαναν την κομματική πελατεία

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Εκατοντάδες χιλιάδες τα κρούσματα, τα αδιάγνωστα πάνω από εκατομμύριο και κάποιοι επιμένουν ακόμα στην ιχνηλάτηση με έγγραφα τύπου PLF και ηλεκτρονικά διαβατήρια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Τα εχουμε ξαναπει, δεν υπαρχουν οι "πολλες χωρες" που λες, μονο η Τουρκια ηταν για ενα διαστημα και μονο για καποιες ωρες της ημερας

Αν προτεινεις να κανουμε το ιδιο, πες το.
Αλλά με συγχωρεις, δεν θα γινει. ΤΟΤΕ θα ειχαμε "χουντα" οπως λενε πολυ ευκολα καποιοι γραφικοι.
Στους ανεμβολιαστους ανω των 65 απαγορεύσει εξόδου από το σπίτι παρά μόνο με sms για δυωρο σουπερμάρκετ φαρμακείο κ μόνο με μάσκα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.007
Πόντοι
19.795
Απλώς ο κουλακος σας δεν θέλει να χάσει την πελατεία του
Πάμε παρακατω

Τραγωδία να μην ξέρει γιατρός ότι σε ολους τους ιους προαστετευεσαι από μάσκα έστω κ στο ελάχιστο
Ασφαλως Κ Το ήξεραν αλλά δεν υπήρχαν μάσκες κ έλεγαν ότι τους πει η εκάστοτε κυβέρνηση της χώρας
Μάρτιο 2020 ημουν Ασία κ όλοι φορούσαν μασκα
Μλκ εχει προσφορα η Καταρ 529 ευρω για Σευχελες. Προσφορα μεχρι τελος Αυγουστου με δωρεαν ακυρωτικα. Τσαμπα πραγμα, 1200 το ειχε παλια. Εχω κλεισει με "βαλιτσα" 25 μερες για τον Νοεμβρη-Δεκεμβρη.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έξοδο από το σπίτι εννοώ δτουν ανεμβολιαστους γέρους παρά μόνο.με sms για ψώνια σούπερ μάρκετ φαρμακείο γιατρό δυωρο
Ε, αυτό δεν μπορείς να το κάνεις. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ελεος κι εσυ, τωρα θα μαλωσω εσενα.
Ο κωλογερος ειναι απο τους σοβαρους συνομιλητες.
Αν θελεις να αντιπαρατεθεις με καποιους, υπαρχει πληθος αλλων που ταιριαζουν περισσοτερο.
Μην μειωνουμε απο μονοι μας την δεξαμενη των ανθρωπων που μπορουμε να πουμε πεντε σοβαρα πραγματα.
Με τον κωλογερο ακομη κι αν διαφωνει καποιος, μπορει να συζητησει. Και δεν ειναι εξοργιστικός οπως διαφοροι αλλοι εδω μεσα.
Από την άλλη, τον παρατιθέμενο δεν τον λες και μνημείο σοβαρότητας, κι ας είμαστε στην προκειμένη περίπτωση στην ίδια "πλευρά"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε Άλεξ σε είχα για γατωνι, κόβεις την σύνταξη στο συνταξιούχο και σου στηνει κωλο για να την πάρει πίσω....μη μου πεις ότι δεν το σκεφτήκατε οι άριστοι, αλλά αν το έκαναν θα έχαναν την κομματική πελατεία
Θα ορισθει δηλαδη μειωση συνταξης για οποιον δεν εμβολιαζεται?
Οκ, να συμφωνησουμε λοιπον οτι συζηταμε καφενειακά και παμε παρακατω.
Μαλλον εγω φταιω που θελω να μιλαω επι σοβαρης και νομικης βασης

Από την άλλη, τον παρατιθέμενο δεν τον λες και μνημείο σοβαρότητας, κι ας είμαστε στην προκειμένη περίπτωση στην ίδια "πλευρά"
Ετερον εκατερον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μλκ εχει προσφορα η Καταρ 529 ευρω για Σευχελες. Προσφορα μεχρι τελος Αυγουστου με δωρεαν ακυρωτικα. Τσαμπα πραγμα, 1200 το ειχε παλια. Εχω κλεισει με "βαλιτσα" 25 μερες για τον Νοεμβρη-Δεκεμβρη.
Ρε γαμω την αγανακτηση μου.
Κι εγω για να παω και να ερθω στη Χιο θελω 300 ευρω?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εκατοντάδες χιλιάδες τα κρούσματα, τα αδιάγνωστα πάνω από εκατομμύριο και κάποιοι επιμένουν ακόμα στην ιχνηλάτηση με έγγραφα τύπου PLF και ηλεκτρονικά διαβατήρια.
... ενώ ο μεγάλος εγκέφαλος diogenis_c αυτό που προτείνει είναι.............................................................................????? :)

• Like
Αντιδράσεις: kinks

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Σούπερ προσφορά
Αλλά με τρομάζει ο σεπτεμβρης Οκτώβρης φέτος

Εξάλλου σαν το ελληνικό καλοκαίρι κ θάλασσες πουθενά αλλού ώστε να φύγω κάπου Αύγουστο πέρα δουλειάς!!!!

Δες εικόνα αεροδρομίου χτες πρωί βοθδαοεστη--- ούτε ένας μάσκα κ δε πίστευα τα μάτια μου

Ούτε μέσα στην Ευρώπη δεν υπάρχει συνεννόηση δυστυχως

Ρε γαμω την αγανακτηση μου.
Κι εγω για να παω και να ερθω στη Χιο θελω 300 ευρω?
Κ εγώ θέλω να πάω Σεϋχέλλες με 520 ευρώ αλλά για να κατέβω Αθήνα θέλω κ εγώ 250 ευρω :confused:

Συνημμένα

• IMG_20210727_050225.jpg
    IMG_20210727_050225.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 24

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Αν εξαιρέσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις ψέκια να χαλάνε τη σούπα του Κούλη.

Πόσο δε μάλλον όταν αυτοί είναι ψηφοφόροι πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, όπως του τηλεβιβλιοπώλη και του Βορίδη.

Ο τελευταίος είχε καταθέσει και ερώτηση στη βουλή μάλιστα στο παρελθόν για "αεροψεκασμούς".

Αυτοί ας τους φάνε στη μάπα τώρα... αλλά εμείς οι υπόλοιποι τί φταίμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom