Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.504
Πόντοι
7.636
Κατάλαβα...Πάμε σιγά σιγά...

Μια μελέτη των Savva και Centrino που θα δημοσιευόταν στο Lancet και αποδείκνυε πως μόνο οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό και όχι οι ανεμβολίαστοι τι έγινε ρε παιδιά; Έχουμε κάνα νέο; Αργεί;

Δεν πιστεύω να κόπηκε ύστερα από παρέμβαση του George Soros και της λέσχης Μπίλντερμπεργκ; :confused:
Ορίστε;Οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Τελικά πως το βλέπετε;Θα έχουμε καραντινα από χειμώνα;Βλέπω κρούσματα πολλά βλέπω ότι τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη οπότε που βαδίζουμε;
Τι γνώμη έχουν τα μέλη του bou...;;;
Δεν ξέρω τι θα γίνει απο χειμώνα , εγω πάντως έχω μια επιφύλαξη και για τον δεκαπενταύγουστο , όχι απαραίτητα οτι θα μας κλείσουν ... αλλά μια εξαρση "κρουσμάτων" μπορεί να την έχουμε , όχι επειδη το πρόβλεψε ο Σαρηγιάννης (αν το πρόβλεψε κιόλας δεν θυμάμαι) απλά απο οτι θυμάμαι έχει μια αδυναμία στις μεγάλες γιορτές ο covid :P

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τελικά πως το βλέπετε;Θα έχουμε καραντινα από χειμώνα;Βλέπω κρούσματα πολλά βλέπω ότι τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη οπότε που βαδίζουμε;
Μην ξεχάσεις το 13033...να πηγαίνεις για κούρεμα ώσπου το σιχαθεις, γιατί μετά θα σου λείψει...

Ψεκασμεεενιιιι ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εσυ ξαναπροσλαβε τον ιδιο πολιτικο μηχανικο που σου γκρεμισε την πρωτη φορα το σπιτι, για να στο ξαναχτισει, αν σου περισσευουν..Αυτο λεγεται μαζοχισμος ή αυτιστικη συμπεριφορα. Εγω θα παω παρακατω ομως , και θα επιλεξω καποιον καινουργιο π.μ. με ορεξη και ταλεντο
Ποιος ηταν ο ορεξατος και ο ταλαντουχος?
Ο Μιχαλολιακος, ο Λεβεντης, Ο Θεοδωρακης, ο Καμμενος και ο Βαρουφακης?

Καλυτερα τον προηγουμενο λοιπον, με την εμπειρια εστω απο τα προηγουμενα λαθη του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η δουλειά των Δικηγόρων, δεν είναι να συγκεντρώνουν υπογραφές. Είναι να πληροφορήσουν τους πελάτες τους, αν τα παραπάνω που ισχυρίζονται για τον Κώδικα της Νυρεμβέργης κλπ έχουν Νομική Βάση. Ποιά γνώμη έχεις Άλεξ;
Την εχω ξαναπεί τη γνωμη μου.
Ορισμένοι δικηγοροι, δικηγορούν για τον εαυτό τους και οχι για τον πελατη που εκπροσωπούν.
Οπως συνεβη και με την υποθεση της Μυρτούς που καποιοι εκαναν αγωγη σε βαρος του Δημοσιου επειδη λεει το Δημοσιο...επέτρεψε σε παρανομο αλλοδαπό να βρισκεται στην Ελλαδα κι αυτος χτυπησε το κοριτσι.
Κατι αναλογο ειναι κι εδω.
Και το λεω ευθεως.
Ουρανομήκεις ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Θεωρώ οτι τετοιοι συναδελφοι, πρεπει να παραπεμπονται στο πειθαρχικο για εξαπατηση των πελατων. Ολα εχουν και ενα οριο. Συμβαση Νυρεμβεργης και αρχιδια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Ποιος ηταν ο ορεξατος και ο ταλαντουχος?
Ο Μιχαλολιακος, ο Λεβεντης, Ο Θεοδωρακης, ο Καμμενος και ο Βαρουφακης?
Ο καθιστος βουδας? με το playstation που εκτοξευσε στο διπλασιο το χρεος.. Και εξαιτιας του μας εβαλαν στα μνημονια. Με το μαγειρεμα του μαστερ σεφ της ελστατ γεωργιαδη :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Δεν ξέρω τι θα γίνει απο χειμώνα , εγω πάντως έχω μια επιφύλαξη και για τον δεκαπενταύγουστο , όχι απαραίτητα οτι θα μας κλείσουν ... αλλά μια εξαρση "κρουσμάτων" μπορεί να την έχουμε , όχι επειδη το πρόβλεψε ο Σαρηγιάννης (αν το πρόβλεψε κιόλας δεν θυμάμαι) απλά απο οτι θυμάμαι έχει μια αδυναμία στις μεγάλες γιορτές ο covid :P
219809465_1309033222848698_5055052915932521717_n.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν όμως οι συγκεκριμένοι δικηγόροι το κάνουν άνευ αμοιβής, τότε το πράγμα είναι διαφορετικό και δεν είναι για την κονόμα τους.
Υπαρχει και κατι που λεγεται "διαφημιση" φιλε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο καθιστος βουδας? με το playstation που εκτοξευσε στο διπλασιο το χρεος.. Και εξαιτιας του μας εβαλαν στα μνημονια. Με το μαγειρεμα του μαστερ σεφ της ελστατ γεωργιαδη :confused:
Συγνωμη τύπε αλλά οποιον κι αν μου βαλεις απεναντι απο φασιστες, γραφικους και τρελους, τον απεναντι θα διαλεξω. Ληξις

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
τυπε ,τα σεναρια τρομου βολευουν μονο την αχρηστη κυβερνηση που χτιζει αφηγημα πανω στον φοβο με απειλες και πιστοποιητικα.....τα εμβολια δουλευουν μια χαρα και καλυτερη αποδειξη απο τα αυξημενα κρουσματα σε αντιδιαστολη με τις ελαχιστες εισαγωγες και θανατους δεν μπορει να υπαρξει...μολις κανει και το πικ της η νεα μεταλλαξη και κολλησει με φυσικο τροπο αντι εμβολιου η πιτσιρικαρια ,κοβιντ λογικα γεια σας......για οσους δεν θελουν να εμβολιαστουν με γεια τους και χαρα τους,ας παιξουν με τις ελαχιστες αλλα υπαρκτες πιθανοτητες να βρεθουν ανασκελα με οξυγονο ,ειδικα αν ειναι 60 φευγα......

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
ο μονος σχετικα σοβαρος και με οραμα πρωθυπουργος ηταν αυτος.....δεχτηκε τεραστιο πολεμο απο λαμογια στο κωμμα του ....χαλαγε το γλυκο σε πολλους!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο μονος σχετικα σοβαρος και με οραμα πρωθυπουργος ηταν αυτος.....δεχτηκε τεραστιο πολεμο απο λαμογια στο κωμμα του ....χαλαγε το γλυκο σε πολλους!
Σοβαρεψου μαστορα

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
τα νουμερα ποτε δεν λενε ψεματα ,απλα στην ελλαδα τα διαβαζαν "νουμερα"....απο την στιγμη που η ηλικιες 60 μεχρι 160 εμβολιαστηκαν ,εισαγωγες σοβαρα περιστατικα και θανατοι μειωθηκαν συντριπτικα.....και οι μαλακες εδω εκλεισαν την οικονομια οριζοντια ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μην τρελαθουμε κιολας
Η βαριεστημαρα φαινοταν απο ενα χιλιομετρο
Ακου "οραμα" ο Κωστακης

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
Σοβαρεψου μαστορα
ρε τυπε...πιστευεις οτι το μεγαλυτερο σου προβλημα ειναι οτι θεωρεις πως οι εβραιοι θα σου τζιπαρουν τον εγκεφαλο?????40 χρονια πασοκ ψηφιζες σερι ,τι στον πουτσο χειροτερο υπαρχει?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
Μην τρελαθουμε κιολας
Η βαριεστημαρα φαινοταν απο ενα χιλιομετρο
Ακου "οραμα" ο Κωστακης
τοσα ξερεις τοσα λες!...εσυ παλι θεωρεις τον αυτιστικο ποζερα πρωθυπουργαρα....να κοιταχτεις!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τοσα ξερεις τοσα λες!...εσυ παλι θεωρεις τον αυτιστικο ποζερα πρωθυπουργαρα....να κοιταχτεις!
Ωχου ρε τύπε, κι εγω δεξιος ειμαι, αλλά μην λεμε και ο,τι να' ναι
Με οραμα ο Κωστακης και αυτιστικος ο Κυριακος

Ελα μωρε πια με τις αηδιες
Ενας βαριεστημενος απο τη μια, και ενας εργατικος μεθοδικος ανθρωπος απο την αλλη
Ελεος δηλαδη

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σημαίνει ότι ο κάτω την έκατσε την βάρκα, έχασε 20-30 χρόνια ζωής.

Αλλά δεν έχει σημασία τι λέω εγώ, τώρα την μελετά το πάντα έγκυρο team Centrino-mounoxalasti... :grin:

Περίμενε λίγο!!

4_n.jpg
Σε παραπεμπτω στην ανακοινωση που εκανε ο ΕΟΦ για το εμβολιο Johnson & Johnson :

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.373
Πόντοι
22.785
:think:
ΤΟ mRNA ΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. Μέρος Ι.
Για πρώτη φορά δύο είδη μορίων mRNA εκχέονται απευθείας στο αίμα ασθενούς στην κλινική πράξη. Μόρια mRNA συνδυασμένα με μεθοδολογία επεξεργασίας του DNA θεραπεύουν σοβαρή κληρονομική ασθένεια, την αμυλοείδωση από τρανσθυρετίνη
Από την ανακάλυψή της επαναστατικής μεθοδολογίας επεξεργασίας γονιδίων CRISPR-Cas9 ωθούνται τα όρια των δυνατοτήτων τροποποιήσεων του γονιδιώματος και του ανθρώπου. Τώρα σε μια σημαντική ανακάλυψη, ερευνητές στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου χρησιμοποιήσαν τη μεθοδολογία CRISPR-Cas9 για να θεραπεύσουν μια κληρονομούμενη ασθένεια, την αμυλοείδωση από τρανσθυρετίνη. Αυτή προκαλείται από μετάλλαξη στο γονίδιο TTR. Η μετάλλαξη έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή αλλαγμένης πρωτεΐνης τρανσθυρετίνης. Αυτή παράγεται από ηπατικά κύτταρα, αλλά εγχέεται στην κυκλοφορία του αίματος οδηγώντας σε αμυλοείδωση, με αποτέλεσμα εναποθέσεις ινιδίων αμυλοειδούς σε πολλά όργανα. Οι εναποθέσεις εμφανίζονται με την πάροδο των ετών και τα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε μεταξύ των 20 και 70 ετών. Ως εκ τούτου η ασθένεια προσβάλλει πολλά και διαφορετικά όργανα, πιο συχνά την καρδιά, τους νεφρούς, το συκώτι, τα νεύρα που συνδέουν τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό με τους μυς και τα αισθητήρια κύτταρα. Οι άρρωστοι αναφέρουν «δύσπνοια», οιδήματα ή κάψιμο στα πόδια και διαγιγνώσκονται με «καρδιακή ανεπάρκεια», «λευκωματουρία», «νευροπάθεια», κ.ά. Η καθυστέρηση στη σωστή διάγνωση της νόσου μπορεί να είναι και μοιραία για πολλούς ασθενείς.
Eρευνητές ανέπτυξαν μια ενέσιμη θεραπεία CRISPR-Cas9 με μια απλή επέμβαση. Χρησιμοποίησαν μόρια αγγελιοφόρου RNA (mRNA), τα οποία φέρουν οδηγίες για την παραγωγή πρωτεϊνών. Δεδομένου ότι το κύτταρο ξενιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μόρια mRNA για να φτιάξει τις δικές του πρωτεΐνες, οι ερευνητές απλώς χρειάστηκαν να στείλουν αρκετές πληροφορίες για να επιτρέψουν την επεξεργασία CRISPR μέσα στο κύτταρο.
Για τον σκοπό αυτό ένεσαν δύο διαφορετικά μόρια mRNA στο αίμα 6 ασθενών, ένα από α οποία αναγνωρίζει τη μετάλλαξη στο γονίδιο TTR και ένα κωδικοποιεί την πρωτεΐνη Cas, που μπορεί να κόψει το DNA στην επιθυμητή θέση. Δεδομένου ότι τα κύτταρα του ήπατος προσλαμβάνουν ενεργά ξένα σωματίδια και αποτελούν τον τόπο προέλευσης της νόσου, η υπό εξέταση εργασία έγινε ευκολότερη.
Τα mRNA εγκλείστηκαν σε σωματίδια λιπιδίων, τα οποία προσλήφθηκαν από τα κύτταρα του ήπατος, επιτρέποντας την είσοδο των μορίων mRNA εντός των κυττάρων. Μόλις έφτασαν εκεί, τα κυτταρικά οργανίδια βιοσύνθεσαν την απαραίτητη πρωτεΐνη Cas, η οποία έκοψε τη θέση μετάλλαξης που αναγνωρίζεται από το άλλο mRNA. Τρία άτομα που έλαβαν υψηλότερες δόσεις αυτής της θεραπείας παρουσίασαν πτώση των επιπέδων της πρωτεΐνης TTR από 80%-96% μετά από 28 ημέρες θεραπείας. Αυτή η έρευνα αποτελεί «ένα κρίσιμο πρώτο βήμα για να είναι σε θέση να απενεργοποιήσει, να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει οποιοδήποτε γονίδιο που προκαλεί ασθένεια και μάλιστα στο σώμα των ασθενών. (Βιβλιογραφία. Jocelyn Kaiser, et al 26/6/2021. CRISPR injected into the blood treats a genetic disease for first time. Science https://www.sciencemag.org/.../crispr-injected-blood... και J. D. Gillmore et al. N. Engl. J. Med. https://doi.org/gkxvcs; 2021).

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
Ωχου ρε τύπε, κι εγω δεξιος ειμαι, αλλά μην λεμε και ο,τι να' ναι
Με οραμα ο Κωστακης και αυτιστικος ο Κυριακος

Ελα μωρε πια με τις αηδιες
Ενας βαριεστημενος απο τη μια, και ενας εργατικος μεθοδικος ανθρωπος απο την αλλη
Ελεος δηλαδη
απο την αλλη ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ,αλλα εχω ματια και βλεπω.......και αντιληψη επιπροσθετως...και τετοια κατρακυλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....Η ΧΩΡΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ,ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.....ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom