athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
αδεια θα προλαβεις για δουλεια μετα δεν ξερω....οτι μαθαινω δεν ειναι καλα νεαΛες να προλαβω να κανω διακοπες; Τελη Αυγουστου η κανονικη μου αδεια, δυο εβδομαδες.
αδεια θα προλαβεις για δουλεια μετα δεν ξερω....οτι μαθαινω δεν ειναι καλα νεαΛες να προλαβω να κανω διακοπες; Τελη Αυγουστου η κανονικη μου αδεια, δυο εβδομαδες.
Εσύ τύπε όταν πληρώνεις φόρους δεν δίνεις λεφτά? αέρα δίνεις?Εσύ τύπε να φανταστώ όταν πας στα μπουρδέλα σε πληρώνουν για να γαμήσεις τις πουτάνες.
Θα δουμε, ,μη γενικευουμε. Καλα να ειμαστε.αδεια θα προλαβεις για δουλεια μετα δεν ξερω....οτι μαθαινω δεν ειναι καλα νεα
Πάγωσε όλο το χρήμα που ήταν για ανάπτυξη για να αγοράσουμε φάρμακα αλλά πολύ περισσότερο για να πληρωθούν οι ανελαστικες δαπάνες του δημοσίουΥπάρχει καμία περίπτωση τα χρήματα που πήρε η άστρα ζένεκα να μην προέρχονται από το δημόσιο χρήμα? Εγώ πέρισυ πλήρωσα πολύ φόρο...να πάω να ζητήσω καλύτερους δρόμους κάτω από το σπίτι μου?
Δηλαδη να τους ευχαριστησουμε που δεν μας εκλεψαν? ευτυχως δηλαδη που ειχαμε εντιμη κυβερνηση και τη βγαλαμε στο τζαμπα χωρις να μας ξεβρακωσουν...Καλλιστα ομως μπορουσαν να σου ζητησουν να πληρωσεις παραπανω. Και μονο αυτο, δινει νοημα στο "δωρεαν".
Σημασία δεν έχει στο ισοζύγιο που πηταν τα χρηματα αλλα οτι τα χρηματα ηταν εκει εξ αρχης διοτι καποιος τα εχει παραγει. αυτος ο καποιος προφανως ειναι ο ιδιωτικος τομεας και γιαυτο υποψιαζομαι οτι οταν καποιος ειναι κρατικοδιαιτος δε μπορει να παρει χαμπαρι τι θα πει φορος και τι σημαινει δημοσιο και δωρεαν...οταν μισθμος μπαινει μισθος βγαινει...Πάγωσε όλο το χρήμα που ήταν για ανάπτυξη για να αγοράσουμε φάρμακα αλλά πολύ περισσότερο για να πληρωθούν οι ανελαστικες δαπάνες του δημοσίου
Όχι, εγώ απλώς δεν πιστεύω ότι είναι δωρεάν. Δεν ξέρω γιατί σας ακούγεται περίεργο ή γιατί το συζητάμε εδώ μιλάμε για απλή οικονομία...παράγεται χρήμα...πληρώνεται χρήμα. Τώρα ναι...αν το αγόραζες από την άστρα ζένεκα απευθείας θα πλήρωνες....5,00 € αν δε κάνω λάθος.Πληρώνω φόρους και γι'αυτό έχω δικαίωμα στο δωρεάν εμβόλιο. Εσύ δεν έχω καταλάβει ακόμη τι θες.
Να μην πληρώνεις τίποτα αλλά να σου προσφέρει η κυβέρνηση τα πάντα δωρεάν;
Οι φοροι ειναι η καλοπεραση των γαλαζιων λαμογιωνΆμα δε σου αρέσουν αυτά τύπε τότε πάρε μια κατσίκα και πήγαινε ζήσε στη σπηλιά του Νταβέλη. Όπως είπε και κάποιος σοφότερος από μένα "οι φόροι είναι το τίμημα που πληρώνουμε για να ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία".
Το άρθρο δεν το διάβασες ακόμα ;Καλως τον αγαπητο κυριο, ο οποιος ειχε να γραψει απο το 2017, και θυμηθηκε να ποσταρει παλι το 2021, προκειμενου να ασκησει κριτικη σε μενα.
Οποιαδηποτε υποψια οτι ειναι κλωνος καποιου αλλου νικ, το οποιο τσακωνεται μαζι μου και ηρθε να υποστηριξει τον εαυτο του, απορριπτεται ως υπερβολικά καχυποπτη.
Θύμησε μου αν μπορείς τύπε...πότε ήμασταν στο απόγειο του πολιτισμού? όταν η γυναίκα του τσοχατζόπουλου αγόραζε με τους φόρους που πλήρωσαμε κουρτίνες που έκαναν όσο το αμάξι σου ή όταν αδειάζανε τα ασφαλιστικά ταμεία?Άμα δε σου αρέσουν αυτά τύπε τότε πάρε μια κατσίκα και πήγαινε ζήσε στη σπηλιά του Νταβέλη. Όπως είπε και κάποιος σοφότερος από μένα "οι φόροι είναι το τίμημα που πληρώνουμε για να ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία".
Αυτο τωρα τι σχεση εχει?Θύμησε μου αν μπορείς τύπε...πότε ήμασταν στο απόγειο του πολιτισμού? όταν η γυναίκα του τσοχατζόπουλου αγόραζε με τους φόρους που πλήρωσαμε κουρτίνες που έκαναν όσο το αμάξι σου ή όταν αδειάζανε τα ασφαλιστικά ταμεία?
α όχι το βρήκα...φτάσαε στο απόγειο του πολιτισμού μας κάπου στα όρια της Siemens...
Μισο λεπτακι, παω να τα ρωτησω κι ερχομαι, μην φυγειςΤο άρθρο δεν το διάβασες ακόμα ;
Κλώνος εγώ ; Εισαι καλά ή το μπόλι σε έχει χτυπήσει κατευθείαν στον εγκέφαλο.
Πήγαινε ρωτά τα μουνια για εμένα.
Τραβα πιες καμια ρετσινα βρε γιδι και ασε αυτα για εμας που μας ενδιαφερει το δημοσιο συμφερον
Πρόσεξε μην σκίσεις κανένα Κάλτσου. Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η κοινωνία αντί να σκας τα 20€ στις πουτανες ( δεν σε κόβω για παραπάνω ) πήγαινε να τα δώσεις συσσίτιο στην εκκλησία.Τραβα πιες καμια ρετσινα βρε γιδι και ασε αυτα για εμας που μας ενδιαφερει το δημοσιο συμφερον.
Ακοινωνητε.
Μην ψαχνεις μαστοραΤο άρθρο δεν το διάβασες ακόμα ;
Κλώνος εγώ ; Εισαι καλά ή το μπόλι σε έχει χτυπήσει κατευθείαν στον εγκέφαλο.
Πήγαινε ρωτά τα μουνια για εμένα.
Με το εμβόλιο καμίαΑυτο τωρα τι σχεση εχει?
Μισο λεπτακι, παω να τα ρωτησω κι ερχομαι, μην φυγεις
Μπορει να μην γνωριζω αγγλικα, πού ξερειςδεν διαβάζεις το άρθρο να ξεστραβωθείς καλύτερα.
Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις ουτε και τα ίδια επιχειρηματαΤρικυμία εν κρανίω.
Μην ψαχνεις μαστορα
Ο ανθρωπος ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια
Μπορεί να μην γνωρίζεις γενικότερα.Μπορει να μην γνωριζω αγγλικα, πού ξερεις
Κάποιοι ; Ποιοι δεν είναι δηλαδή ; Πιστεύεις ότι με το μισθό του βουλευτή βγαίνουν οι βιλαρες;Εσένα ποιό είναι ακριβώς το επιχείρημα σου; Ότι επειδή κάποιο πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε φόρους;
Αυτό είναι επειχείρημα τύπου πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι.