Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
  • Like
Αντιδράσεις: pixkar

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.107
Πόντοι
22.266
Υπάρχει καμία περίπτωση τα χρήματα που πήρε η άστρα ζένεκα να μην προέρχονται από το δημόσιο χρήμα? Εγώ πέρισυ πλήρωσα πολύ φόρο...να πάω να ζητήσω καλύτερους δρόμους κάτω από το σπίτι μου?
Πάγωσε όλο το χρήμα που ήταν για ανάπτυξη για να αγοράσουμε φάρμακα αλλά πολύ περισσότερο για να πληρωθούν οι ανελαστικες δαπάνες του δημοσίου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Καλλιστα ομως μπορουσαν να σου ζητησουν να πληρωσεις παραπανω. Και μονο αυτο, δινει νοημα στο "δωρεαν".
Δηλαδη να τους ευχαριστησουμε που δεν μας εκλεψαν? ευτυχως δηλαδη που ειχαμε εντιμη κυβερνηση και τη βγαλαμε στο τζαμπα χωρις να μας ξεβρακωσουν...

υπαρχει καποιος που παταει πανω στην αναγκη σου και χρεωνει οτι θελει επειδη τον εχεις αναγκη..λεγεται ιδιωτικη πρωτοβουλια και δεν εχει προθυπουργο αλλα CEO και ο σκοπος της ειναι το κερδος του CEO

καπου πας να καταλληξεις τωρα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Πάγωσε όλο το χρήμα που ήταν για ανάπτυξη για να αγοράσουμε φάρμακα αλλά πολύ περισσότερο για να πληρωθούν οι ανελαστικες δαπάνες του δημοσίου
Σημασία δεν έχει στο ισοζύγιο που πηταν τα χρηματα αλλα οτι τα χρηματα ηταν εκει εξ αρχης διοτι καποιος τα εχει παραγει. αυτος ο καποιος προφανως ειναι ο ιδιωτικος τομεας και γιαυτο υποψιαζομαι οτι οταν καποιος ειναι κρατικοδιαιτος δε μπορει να παρει χαμπαρι τι θα πει φορος και τι σημαινει δημοσιο και δωρεαν...οταν μισθμος μπαινει μισθος βγαινει...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Πληρώνω φόρους και γι'αυτό έχω δικαίωμα στο δωρεάν εμβόλιο. Εσύ δεν έχω καταλάβει ακόμη τι θες.
Να μην πληρώνεις τίποτα αλλά να σου προσφέρει η κυβέρνηση τα πάντα δωρεάν;
Όχι, εγώ απλώς δεν πιστεύω ότι είναι δωρεάν. Δεν ξέρω γιατί σας ακούγεται περίεργο ή γιατί το συζητάμε εδώ μιλάμε για απλή οικονομία...παράγεται χρήμα...πληρώνεται χρήμα. Τώρα ναι...αν το αγόραζες από την άστρα ζένεκα απευθείας θα πλήρωνες....5,00 € αν δε κάνω λάθος.

ΜΙλάμε για περίθαλψη...εγώ πληρώνω τύπε 400 ευρώ το μήνα ασφαλιστικά για κάθε εργαζόμενο μου...έλα εσυ τωρα να μου πεις οτι δε το εχω πληρωσει το εμβολιο.....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Άμα δε σου αρέσουν αυτά τύπε τότε πάρε μια κατσίκα και πήγαινε ζήσε στη σπηλιά του Νταβέλη. Όπως είπε και κάποιος σοφότερος από μένα "οι φόροι είναι το τίμημα που πληρώνουμε για να ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία".
Οι φοροι ειναι η καλοπεραση των γαλαζιων λαμογιων

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Καλως τον αγαπητο κυριο, ο οποιος ειχε να γραψει απο το 2017, και θυμηθηκε να ποσταρει παλι το 2021, προκειμενου να ασκησει κριτικη σε μενα.

Οποιαδηποτε υποψια οτι ειναι κλωνος καποιου αλλου νικ, το οποιο τσακωνεται μαζι μου και ηρθε να υποστηριξει τον εαυτο του, απορριπτεται ως υπερβολικά καχυποπτη.
Το άρθρο δεν το διάβασες ακόμα ;

Κλώνος εγώ ; Εισαι καλά ή το μπόλι σε έχει χτυπήσει κατευθείαν στον εγκέφαλο.

Πήγαινε ρωτά τα μουνια για εμένα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Άμα δε σου αρέσουν αυτά τύπε τότε πάρε μια κατσίκα και πήγαινε ζήσε στη σπηλιά του Νταβέλη. Όπως είπε και κάποιος σοφότερος από μένα "οι φόροι είναι το τίμημα που πληρώνουμε για να ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία".
Θύμησε μου αν μπορείς τύπε...πότε ήμασταν στο απόγειο του πολιτισμού? όταν η γυναίκα του τσοχατζόπουλου αγόραζε με τους φόρους που πλήρωσαμε κουρτίνες που έκαναν όσο το αμάξι σου ή όταν αδειάζανε τα ασφαλιστικά ταμεία?

α όχι το βρήκα...φτάσαε στο απόγειο του πολιτισμού μας κάπου στα όρια της Siemens...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Θύμησε μου αν μπορείς τύπε...πότε ήμασταν στο απόγειο του πολιτισμού? όταν η γυναίκα του τσοχατζόπουλου αγόραζε με τους φόρους που πλήρωσαμε κουρτίνες που έκαναν όσο το αμάξι σου ή όταν αδειάζανε τα ασφαλιστικά ταμεία?

α όχι το βρήκα...φτάσαε στο απόγειο του πολιτισμού μας κάπου στα όρια της Siemens...
Αυτο τωρα τι σχεση εχει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

Μισο λεπτακι, παω να τα ρωτησω κι ερχομαι, μην φυγεις

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Τραβα πιες καμια ρετσινα βρε γιδι και ασε αυτα για εμας που μας ενδιαφερει το δημοσιο συμφερον
Τραβα πιες καμια ρετσινα βρε γιδι και ασε αυτα για εμας που μας ενδιαφερει το δημοσιο συμφερον.

Ακοινωνητε.
Πρόσεξε μην σκίσεις κανένα Κάλτσου. Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η κοινωνία αντί να σκας τα 20€ στις πουτανες ( δεν σε κόβω για παραπάνω ) πήγαινε να τα δώσεις συσσίτιο στην εκκλησία.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Μην ψαχνεις μαστορα

Ο ανθρωπος ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Εσένα ποιό είναι ακριβώς το επιχείρημα σου; Ότι επειδή κάποιο πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε φόρους;
Αυτό είναι επειχείρημα τύπου πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι.
Κάποιοι ; Ποιοι δεν είναι δηλαδή ; Πιστεύεις ότι με το μισθό του βουλευτή βγαίνουν οι βιλαρες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom