Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Καταλαβα οτι αυτοι εννοουν οτι καποιοι το πληρωνουν αμεσα και τωρα απαιτουν το δωρεαν. Καλα βεβαια, αυτοι ονειρευονται το τζαμπα (με ταλεφτα των αλλων δηλαδη) απο ιδεολογια.
ΑΠΟΛΥΣΗ χωρις αποζημιωση στους ψεκες ΤΩΡΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θυμαμαι προ μηνων, ειχαν βγει κατι "ευαισθητοι" να διαδηλωσουν υπερ των ΛΟΑΤΚΙ. Επικαλουμενοι την αγαπη για τον συνανθρωπο βεβαια, την ανοχη στη διαφορετικοτητα, την συμφιλιωση, τις μη διακρισεις κλπ κλπ.
Και περνουσε ενας ανθρωπακος με μια εικονα πανω στο μηχανακι του.
Του την πηραν, του την εσπασαν και χοροπηδαγαν πανω της σαν κανιβαλοι, βριζοντας τη θρησκεια και τα πιστευω αυτου του ανθρωπου.
Ο ανθρωπακος εσκυψε, πηρε τη σπασμενη εικονα και εφυγε, χωρις να πει τιποτα.
Και οι ευαισθητοι παρεμειναν στο χωρο για να συνεχισουν την διαδηλωση τους για την ανοχη, την ευαισθησια και τις μη διακρισεις, πανευτυχεις που εκδηλωσαν τα πιο αγνα σημεια της ψυχης τους για τον συνανθρωπο.

Τα ευαισθητα σκουπιδια της κοινωνιας μας.
το θυμαμαι ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

• Like
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Τύπε όταν το χρήμα που φεύγει από τον κόπο και τη δουλειά που ρίχνω 15 ώρες τη μέρα 6 μέρες την εβδομάδα και πάει σε οποιαδήποτε τσέπη ναι δε το θεωρώ δωρεάν. Στη ζωή δεν υπάρχει τζάμπα...το χρήμα που δόθηκε από εμένα και από εσένα έφυγε. Αλλιώς γιατί θα κάνουμε φορολογική δήλωση τώρα σε σένα μήνα?
Αρα δεν υπαρχει δωρεαν υγεια, δεν υπαρχει δωρεαν παιδεια, οκ τύπε.
Μωρε καλα ελεγαν καποιοι οτι επρεπε ο Κουλης να βαλει 100 ευρω το εμβολιο για να το ευχαριστηθειτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
για κάντο λιανά να το καταλάβω και εγώ ο αμόρφωτος?
Εννοεις δηλαδη τύπε οτι για να ειναι δωρεαν τα εμβολια, θα πρεπει παραλληλα να καταργηθουν οι φοροι.
Ε πως να το κανουμε, οντως σοφη η μαλακια σου

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θυμαμαι προ μηνων, ειχαν βγει κατι "ευαισθητοι" να διαδηλωσουν υπερ των ΛΟΑΤΚΙ. Επικαλουμενοι την αγαπη για τον συνανθρωπο βεβαια, την ανοχη στη διαφορετικοτητα, την συμφιλιωση, τις μη διακρισεις κλπ κλπ.
Και περνουσε ενας ανθρωπακος με μια εικονα πανω στο μηχανακι του.
Του την πηραν, του την εσπασαν και χοροπηδαγαν πανω της σαν κανιβαλοι, βριζοντας τη θρησκεια και τα πιστευω αυτου του ανθρωπου.
Ο ανθρωπακος εσκυψε, πηρε τη σπασμενη εικονα και εφυγε, χωρις να πει τιποτα.
Και οι ευαισθητοι παρεμειναν στο χωρο για να συνεχισουν την διαδηλωση τους για την ανοχη, την ευαισθησια και τις μη διακρισεις, πανευτυχεις που εκδηλωσαν τα πιο αγνα σημεια της ψυχης τους για τον συνανθρωπο.

Τα ευαισθητα σκουπιδια της κοινωνιας μας.
Ελπιζω καποιος να εκανε μηνυση και η υποθεση, εστω και αργα, να παρει τον δρομο της. Στη δικαιοσυνη. Εστω και μηδαμινη, να υπαρξει καταδικη. Τα προσωπα φαινονταν καθαρα, και καποιοι ειχαν ταυτοποιηθει. Ειχε γινει λογος για μια καθηγητρια που συμμετειχε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Αρα δεν υπαρχει δωρεαν υγεια, δεν υπαρχει δωρεαν παιδεια, οκ τύπε.
Μωρε καλα ελεγαν καποιοι οτι επρεπε ο Κουλης να βαλει 100 ευρω το εμβολιο για να το ευχαριστηθειτε
Φυσικά και υπάρχει...αν είσαι δημ. υπάλληλος, αν είσαι στη βουλή ή πληρώνεσαι από καμιά ΜΚΟ....αν πληρώνεις προκαταβολή φόρου, 40% φορολογία και φπα στα τιμολόγια που δεν σου έχει πληρώσει το κράτος....τότε δε θα το έλεγα.

Στην πραγματική ζωή...το χρήμα για τα εμβόλια που το βρήκε ο κούλης και το έσκασε? το έβγαλε από το συρτάρι του?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
στον ιδιωτικο τομεα τα παντα παιρνουν το δρομο τους..οποιος δεν θελει εμβολιασμο απολυση η υποβαθμιση θεσης η ραπιντ απο την τσεπη του...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Στην πραγματική ζωή...το χρήμα για τα εμβόλια που το βρήκε ο κούλης και το έσκασε? το έβγαλε από το συρτάρι του?
Γιατι ρε τύπε, αυξηθηκε κανενας φορος λογω εμβολιων?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Γιατι ρε τύπε, αυξηθηκε κανενας φορος λογω εμβολιων?
Υπάρχει καμία περίπτωση τα χρήματα που πήρε η άστρα ζένεκα να μην προέρχονται από το δημόσιο χρήμα? Εγώ πέρισυ πλήρωσα πολύ φόρο...να πάω να ζητήσω καλύτερους δρόμους κάτω από το σπίτι μου?

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ωστόσο γελάω με κάτι φωτογραφίες από εστιάτορες που λένε πως δεν εξυπηρετούμε εμβολιασμένους, ή με ανακοινώσεις πως οι εσωτερικοί χώροι δε λειτουργούν προς ισότητα των πολιτών.

Θέλω παρα πολύ να δω αυτούς τους επαναστάτες όταν κρυώσει ο καιρός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Υπάρχει καμία περίπτωση τα χρήματα που πήρε η άστρα ζένεκα να μην προέρχονται από το δημόσιο χρήμα? Εγώ πέρισυ πλήρωσα πολύ φόρο...να πάω να ζητήσω καλύτερους δρόμους κάτω από το σπίτι μου?
Φυσικα απο δημοσιο χρημα προερχονται, αλλά δεν σου ειπε κανενας οτι θα πληρωσεις παραπανω φορο λογω εμβολιων. Τα ιδια θα εδινες ειτε με εμβολια ειτε χωρις. Αυτο λεμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.108
Πόντοι
22.266
Το εμβόλιο έχει πολύ μικρό κόστος ώστε να γαμησει την οικονομία
Το ΛΟΚ ντάουν όμως μας ξεπατωσε κ για να πληρώνονται οι συντάξεις κ οι δημ μισθοί αναγκαστικά πάγωσαν όλοι οι αναπτυξιακοί νόμοι από λεφτά το Ευρωπαίου κ Έλληνα φορολογούμενου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Εννοεις δηλαδη τύπε οτι για να ειναι δωρεαν τα εμβολια, θα πρεπει παραλληλα να καταργηθουν οι φοροι.
Ε πως να το κανουμε, οντως σοφη η μαλακια σου
Εννοώ ότι δωρεάν δεν υπάρχει στη ζωή..κάποιος παράγει το χρήμα που ξοδεύεται....άλλος παράγει πολύ και άλλος λίγο. Αλλά κάποιος το έχει παράξει. Σοφή ξε σοφή αν μπορείς εσύ βρες μου ένα επιχείρημα να μου εξηγήσεις πως το δημόσιο χρήμα ΔΕΝ είναι αυτό που πλήρωσα εγώ και εσύ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
στον ιδιωτικο τομεα τα παντα παιρνουν το δρομο τους..οποιος δεν θελει εμβολιασμο απολυση η υποβαθμιση θεσης η ραπιντ απο την τσεπη του...
Στον ιδιωτικο τομεα <θα γινει αυτορυθμιση> ειπε η δημοσιογραφος Χριστινα Κοραη, εννοωντας αυτο που λες. Απολυση.
Στη δικη μου δουλεια παντως δεν εχει γινει μεχρι τωρα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Στον ιδιωτικο τομεα <θα γινει αυτορυθμιση> ειπε η δημοσιογραφος Χριστινα Κοραη, εννοωντας αυτο που λες. Απολυση.
Στη δικη μου δουλεια παντως δεν εχει γινει μεχρι τωρα.
μεχρι σεπτεμβριο ολα θα ρυθμιστουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

Εννοώ ότι δωρεάν δεν υπάρχει στη ζωή..κάποιος παράγει το χρήμα που ξοδεύεται....άλλος παράγει πολύ και άλλος λίγο. Αλλά κάποιος το έχει παράξει. Σοφή ξε σοφή αν μπορείς εσύ βρες μου ένα επιχείρημα να μου εξηγήσεις πως το δημόσιο χρήμα ΔΕΝ είναι αυτό που πλήρωσα εγώ και εσύ.
Καλλιστα ομως μπορουσαν να σου ζητησουν να πληρωσεις παραπανω. Και μονο αυτο, δινει νοημα στο "δωρεαν".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom