Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
τυπε δε περιμενα ουτε κατι λιγοτερο ουτε κατι περισσοτερο απο οσα κανει.Θα σου πω ομως κατι...(δε ξερω τι ψηφιζεις) μπορει τουτος εδω να ειναι ενας γυμνοσαλιαγκας και τιποτα παραπανω,παρολα αυτα εγω με τον τσιπρα επεσα περισσοτερο απο τα συννεφα παρα με τουτον εδω.
ποτε δεν εχω ψηφισει τα μεγαλα κομματα, γιατι ειναι ξεκαθαρο το ιδιο πραγμα και εχουν τον ιδιο σκοπο.
το χρωμα αλλαζει μονο.
να γαμησουν αυτην τη χωρα και να κανουν το λαο να τσακωνεται μεταξυ τους, ωστε να τη βγαζουν καθαρη αυτοι και τα κωλοσογια τους.
παρολα αυτα με νεα δημοκρατια παντα με διωχνανε απο τη δουλεια.
τυχαιο ??? δε νομιζω.
με τσιπρα η φαση εδειξε οτι θα ειχε μια ανακαμψη απο τον ολεδρο του 2010 που μαζευοταν 50 χρονια απο πασοκονεοδημοκρατες. οποιος δεν το καταλαβε αυτο, μαλλον ειναι απο αλλο ανεκδοτο.
δες τι χρωστανε ακομα και ξαναλεω δεν ψηφισα τσιπρα.
πριν την κριση, λεφτα ειχαμε ολοι και δεν ειχαμε ενδιαφερον για το τι γινοταν τοσα χρονια επι πασοκ και νεας δημοκρατιας. ας ειναι καλα τα κομματοσκυλα, το ατελειωτο φαγοποτι και οι μιζες περα δωθε στους δικους τους.
αρα δε συγκρινεται οπως και να το δεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ποτε δεν εχω ψηφισει τα μεγαλα κομματα, γιατι ειναι ξεκαθαρο το ιδιο πραγμα και εχουν τον ιδιο σκοπο.
το χρωμα αλλαζει μονο.
να γαμησουν αυτην τη χωρα και να κανουν το λαο να τσακωνεται μεταξυ τους, ωστε να τη βγαζουν καθαρη αυτοι και τα κωλοσογια τους.
τυχαιο ??? δε νομιζω.
με τσιπρα η φαση εδειξε οτι θα ειχε μια ανακαμψη απο τον ολεδρο του 2010 που μαζευοταν 50 χρονια απο πασοκονεοδημοκρατες. οποιος δεν το καταλαβε αυτο, μαλλον ειναι απο αλλο ανεκδοτο.
πριν την κριση, λεφτα ειχαμε ολοι και δεν ειχαμε ενδιαφερον για το τι γινοταν τοσα χρονια επι πασοκ και νεας δημοκρατιας. ας ειναι καλα τα κομματοσκυλα, το ατελειωτο φαγοποτι και οι μιζες περα δωθε στους δικους τους.
ΟΚ... καταλάβαμε!

Good luck! :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Η πολιτική δεν είναι καλλιστεία, ούτε εμείς γκόμενες να ψάχνουμε τον ομορφότερο.
γιατι ποιος ειπε οτι ειναι ? αυτος 3-0 ?
καλα, ασε εμεις τι ψαχνουμε... τοσα χρονια και ακομα δε ξερουμε.
τωρα θα μαθουμε?
σα λαος εννοω.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το χρωμα αλλαζει μονο.
τυχαιο ??? δε νομιζω.
Ειδαμε μαστορα και τα μικρα αποκομματα που δημιουργησε η πλουτοκρατια για να διαλυσουν τα μεγαλα κομματα

Και οσον αφορα την δεξια την κρατησαν απο ενα σημειο γιατι η δεξια ηταν παντα υποτακτικη στα αφεντικα της

Οποτε κυριος στοχος ηταν το πασοκ γιατι παρα τα λαθη και τις αστοχιες του που υποψη ειναι απειρως λιγοτερα απο αυτα που προσφερε τα 18 χρονια που κυβερνησε στον λαο και στην χωρα

Γιαυτο και η λυσσαλεα επιθεση απο ολους
Δυστυχως ο δημοκρατικος λαος παρασυρθηκε απο τον λαικισμο της φασιστοδεξιας και νεοδεξιας του τσυριζα και το υποτιμησε στην εκλογικη διαδικασια

Αυτο ομως πληρωνεται χτες σημερα και αυριο 11 χρονια τωρα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Ειδαμε μαστορα και τα μικρα αποκομματα που δημιουργησε η πλουτοκρατια για να διαλυσουν τα μεγαλα κομματα

Και οσον αφορα την δεξια την κρατησαν απο ενα σημειο γιατι η δεξια ηταν παντα υποτακτικη στα αφεντικα της

Οποτε κυριος στοχος ηταν το πασοκ γιατι παρα τα λαθη και τις αστοχιες του που υποψη ειναι απειρως λιγοτερα απο αυτα που προσφερε τα 18 χρονια που κυβερνησε στον λαο και στην χωρα

Γιαυτο και η λυσσαλεα επιθεση απο ολους
Δυστυχως ο δημοκρατικος λαος παρασυρθηκε απο τον λαικισμο της φασιστοδεξιας και νεοδεξιας του τσυριζα και το υποτιμησε στην εκλογικη διαδικασια

Αυτο ομως πληρωνεται χτες σημερα και αυριο 11 χρονια τωρα
η απαντηση ηταν μεσα πριν
ας ειναι καλα τα κομματοσκυλα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η απαντηση ηταν μεσα πριν
ας ειναι καλα τα κομματοσκυλα
Ενταξει μεχρι να βρουμε τις λευκες περιστερες ας βολευτουμε με αυτα

Εκτος αν υπαρχουν αυταπατες οτι θα βρεθουν ποτε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
1626421104493.png

:tooth: :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καποιος να τις ριξει ενα μπουτσο εκει στη νδ γιατι εχει ξεφυγει η τυπισσα.....

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656
Βάζανε και αντι-κούκου στο γάλα το πρωί.

Ναι έτσι ήταν. Κανένας δε μας ρώτησε ούτε μας είπε τι ήταν (αν και νομίζω στο ιατρικό δελτίο στρατεύσιμου γράφονταν αναλυτικά). Προσωπικά εγώ δεν παρουσίασα κανένα μα κανένα σύμπτωμα με όλους αυτούς τους εμβολιασμούς και ήμουν μια χαρά. Λες αυτό να είναι ένδειξη ότι και τώρα αν εμβολιαστώ θα είμαι μια χαρά;
νομίζω πως εξαρτάται από την κράση. Εγώ δεν παρουσίασα το παραμικρό στο Άστρα Ζένεκα. Ο Γιός μου, 24 χρονών, (μονοδωσικό Τζόνσον) είχε 38 πυρετό για μια μέρα, κι ο ανηψιός μου, 21 χρονών) (τζόνσον) πόναγε το χέρι του και το αρχίδι του για 2 μέρες. Η κόρη μου 21 χρονών δεν είχε την παραμικρή ενόχληση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656
Μονο ενα μερος του πληθυσμου χρειαζονται πραγματικα τα εμβολια. Τα αλλα ειναι παραμυθια στο βωμο του κερδους..Απλως εδω (και εξω) ολοι οι καβλωμενοι δεξιοι ακολουθανε την γραμμη την πολιτικη που ελαχε ο ιος και λενε ενα καρο πιπες. Πρπσπαθουν να κανουν την τριχα τριχια και να παιζουμε με τις λεξεις.
Για ποιο λόγο θεωρείς πως η άποψή σου έχει κάποια αξία; Έχεις κάποιο πτυχίο στον σχετικό τομέα της Ιατρικής;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άσε ρε τύπε, είδαμε και όταν βγάλαμε το ομορφόπαιδο τον Τσίπρα.
Ναι. Δεν είπε λιγότερα / διαφορετικά ψέματα από όλους τους άλλους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656
Εγώ απορώ:εάν πλένουμε σωστά τα χεράκια μας δεν όπως μας έλεγαν πέρυσι, δεν γίνεται να νικήσουμε τον ιό; ?
όχι, γιατί ο Ιός είναι αερομεταφερόμενος. Αν όμως πλέναμε όλοι μας τα χέρια μας, θα ελαχιστοποιούσαμε τις πιθανότητες μετάδοσης

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Παλι βγαλανε τον π@υστραλια;;

Stories

Νέο!

Stories