Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Οποιος νοσησει εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ και το κρατος εχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον περιλθαψει γιατι εχει πληρωσει και για την νοσηλεια και για τα φαρμακα

Γκαιγκε;;
Κι εσυ εχεις την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να εισαι νομοτυπος και να ακολουθεις τις οδηγιες και τις εντολες των ειδικων του Κρατους και να πας να εμβολιασθείς

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Κι εσυ εχεις την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να εισαι νομοτυπος και να ακολουθεις τις οδηγιες και τις εντολες των ειδικων του Κρατους και να πας να εμβολιασθείς
μα δεν το λεει ο νομος οτι πρεπει να εμβολιαστουμε...αλλιως σου το πανε.. ε δικηγορε? τα λεω καλα?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μα δεν το λεει ο νομος οτι πρεπει να εμβολιαστουμε...αλλιως σου το πανε.. ε δικηγορε? τα λεω καλα?
Είπε νομόΤΥΠΟΣ που είναι ο "σύμφωνος με τον νόμο" όχι νομοΤΑΓΗΣ που είναι αυτός που "υποτάσσεται στον νόμο". Ακριβώς επειδή δεν είναι υποχρεωτικό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.234
Πόντοι
6.056
+το πέοc γαρ ελήλυθεν+ :confused:

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Φυσικά οι "πορτιέρηδες" των ανάλογων χώρων θα μπορούν να ελέγχουν τα προσωπικά δεδομένα του καθενός ώστε να ξέρουν αν θα τον αφήσουν να μπει ή όχι.
Αν κατέβει και αυτός υποψήφιος, μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε φυσικά...
ρε πίσσα και πούπουλα λέμε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ε καλα, γι αυτα δεν νομιζω να ευθυνοταν το εμβολιο ρε φιλε
Βάζανε και αντι-κούκου στο γάλα το πρωί.
όταν μας έκαναν τα εμβόλια του στρατού (που ποτέ δεν μάθαμε ακριβώς τι ήταν, κάποιοι έλεγαν πως μας τα έκαναν για να μην αρρωστήσουμε από τις ληγμένες πριν από δεκαετίες κονσέρβες κρέατος Αργεντινής, τις επονομαζόμενες Γκοτζίλα), πήραμε 3 μέρες ελεύθεροι υπηρεσιών, στο Κέντρο στην Κόρινθο. Όλοι ήμασταν τάβλα στο κρεβάτι, και οι υπόλοιποι ήταν 19χρονα παιδιά, στον ανθό της δύναμης και της φυσικής τους κατάστασης, εγώ ήμουν 24. Και αυτά τα ξέχασαν
Ναι έτσι ήταν. Κανένας δε μας ρώτησε ούτε μας είπε τι ήταν (αν και νομίζω στο ιατρικό δελτίο στρατεύσιμου γράφονταν αναλυτικά). Προσωπικά εγώ δεν παρουσίασα κανένα μα κανένα σύμπτωμα με όλους αυτούς τους εμβολιασμούς και ήμουν μια χαρά. Λες αυτό να είναι ένδειξη ότι και τώρα αν εμβολιαστώ θα είμαι μια χαρά;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
στα ίσα μας λέει ότι
δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα εκατομμύρια των επενδυτών,
οπότε η ανοσία τουλάχιστον αθήνα είναι όνειρο απατηλό.
Οι επενδυτές είναι νέοι κ οκέι
αλλά οι έλληνες νέοι να εμβολιασθούν.
Υπάρχει λογική ? τι φούμαρα πουλάνε οι άνθρωποι ?
:thumbsup:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Δεν μπορω να ξερω τι ψηφιζουν οι συγκεκριμενοι ή αν ψηφιζουν. Καποιοι ισως ψηφιζουν και ΝΔ. Δεν μου λεει κατι αυτο. Και ενα χαλασμενο ρολόι, δειχνει δυο φορες τη μερα τη σωστη ωρα.
Σιγά ρε δικηγορίσκε μην είναι άθεοι κομμουνιστές. Είναι όλοι οι οποδοί του πατροπαράδοτου "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" που λάνσαρε και η χούντα και μια ζωή τους υποθάλπει η δεξια (με όλες της τις εκφάνσεις).

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αυτος ειναι και ενας λογος που δεν θελω τελικα ποτέ να ασχοληθω με τα κοινα.
Δινεις ολο σου το ειναι για να βοηθησεις, αναλωνεσαι, χανεις στιγμες με την οικογενεια σου, τους φιλους σου, τον εαυτο σου, και θα ερθουν παντα καποιοι μυρωδιαδες να σε κατακρινουν απο τον καναπε τους. Αυτο μολονοτι πατησα τα 50, δυσκολα μπορω ακομη να το διαχειριστω, οσο κι αν ξερω οτι τετοιοι ακοινωνητοι και σκουπιδια ειναι ελαχιστοι.
Όπα βρε Γκρούεζα που θέλεις να ασχοληθείς και με τα κοινά για να προσφέρεις. Λίγοι αποδεικνύονται Μαυρογυαλούροι. Όλοι οι άλλοι είναι για το θώκο τη δόξα και την κονόμα. Συνεπώς μάλλον για να εξυπηρετήσεις την τσέπη σου θα το έκανες.

mimmo

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
107
Πόντοι
1
Πιο γελοίος απο σένα με τις πούτσες που γράφεις στο διάλειμμα μεταξύ netflix και να ετοιμάσεις καινούργια γαβάθα ποπ κορν, αποκλείεται! :)

Πιο γελοίος απο σένα με τις πούτσες που γράφεις στο διάλειμμα μεταξύ netflix και να ετοιμάσεις καινούργια γαβάθα ποπ κορν, αποκλείεται! :)
Συγγνώμη που σου θίξαμε τον τσεκουράτο κουμπάρο του Λεπεν, τον μπουμπούκο και το γιο του πλεύρη ρε κόπονε. εαν αυτοί είναι επιεικώς γελοίοι εσύ είσαι γελοίος με περικεφαλαία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom