Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Συγγνώμη που σου θίξαμε τον τσεκουράτο κουμπάρο του Λεπεν, τον μπουμπούκο και το γιο του πλεύρη ρε κόπονε. εαν αυτοί είναι επιεικώς γελοίοι εσύ είσαι γελοίος με περικεφαλαία.
Kι εσύ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Σκέτο :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ποιος ασχολείται με σενα ρε αρχίδι.Σαλτα και γαμήσου ρε σκούπιδι.
Εσύ ασχολήθηκες... ΜΑΛΑΚΑ! Tσούζει? ΜΑΛΑΚΑ?

MALAKAS.png

Φάε τα χύσια σου κι εσύ πλέμπα της κοινωνίας :)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256

Τα παρταλια του κουλη
Η βιτρινα του κουλη.
Πρεπει να επεμβει εισαγγελεας για ψεκασμενους επιστημονες σαν αυτη,
Η καλυτερη δικαιοσυνη ομως ειναι οι αλυσιδιες στον κώλο,
Φερνουν αμεσο σωφρονισμο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Τα παρταλια του κουλη
Η βιτρινα του κουλη.
Πρεπει να επεμβει εισαγγελεας για ψεκασμενους επιστημονες σαν αυτη,
Η καλυτερη δικαιοσυνη ομως ειναι οι αλυσιδιες στον κώλο,
Φερνουν αμεσο σωφρονισμο
Καλώς το φασιστάκι! :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Να συμμετάσχουν στη "νεα κανονικότητα" θέλει. Το εμβόλιο είναι η ψήφος εμπιστοσύνης στο σύστημα ηλεκτρονικών διαβατηρίων, το 6μηνιαίο τρύπημα και το αέναο lockdown στους αντιφρονούντες. Χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία γιατί καταλύει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.
Δεν είναι ηλίθιος, ακόμα κι αν καταστραφεί το κόμμα του, το θυσιάζει στον ανώτερο σκοπό. Είναι προφανές ότι εκτελεί εντολές "απ' έξω".
Πω ρε τυπε, πως δεν το ξεραμε τοσο καιρο οτι υπαρχει τετοιο απωτερο πλανο…..

ΔΥΑΔΩΣΤΑΙ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πω ρε τυπε, πως δεν το ξεραμε τοσο καιρο οτι υπαρχει τετοιο απωτερο πλανο…..

ΔΥΑΔΩΣΤΑΙ
Aντι να χαίρεται με το τσιπάκι που του φύτεψε ο Bill για να κατεβάζει ταινία σε 5 λεπτά, κάθεται και γκρινιάζει!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Κάποια στιγμή μετά από καιρό, ίσως και χρόνια θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για το εμβόλιο... Άμα ένας 20 χρονων έχει ανάγκη το εμβόλιο κατά της κορώνας τότε εγώ είμαι έτοιμος για τον Άρη. Τα δήθεν πλεονεκτήματα κλπ. που προωθούν είναι ένα τίποτα.. οι πραγματικοί λόγοι είναι πολύ βαθύτεροι από το ότι οι πολιτικάντηδες νοιάζονται για την υγεία μας. Αν νοιάζονται τόσο πολύ ας κάνουν PCR test παντού δωρεάν. Αν αυτό που ζούμε λέγεται πανδημία ας ακολουθήσουμε παγκόσμια μια κοινή γραμμή. Το 2% που πέθανε και καλά από κωρωνοιο και είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα δε το λες πανδημία. Όταν βλέπεις ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός συνέχιζει να αυξάνεται εν μέσω 'πανδημιας' τότε κάτι πρέπει να αλλάξει για υπάρξει μειώσεις πλυθησμου!
Φωτισε μας παικτη, ειμαθα παραπλανημενοι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Κάποια στιγμή μετά από καιρό, ίσως και χρόνια θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για το εμβόλιο... Άμα ένας 20 χρονων έχει ανάγκη το εμβόλιο κατά της κορώνας τότε εγώ είμαι έτοιμος για τον Άρη. Τα δήθεν πλεονεκτήματα κλπ. που προωθούν είναι ένα τίποτα.. οι πραγματικοί λόγοι είναι πολύ βαθύτεροι από το ότι οι πολιτικάντηδες νοιάζονται για την υγεία μας. Αν νοιάζονται τόσο πολύ ας κάνουν PCR test παντού δωρεάν. Αν αυτό που ζούμε λέγεται πανδημία ας ακολουθήσουμε παγκόσμια μια κοινή γραμμή. Το 2% που πέθανε και καλά από κωρωνοιο και είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα δε το λες πανδημία. Όταν βλέπεις ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός συνέχιζει να αυξάνεται εν μέσω 'πανδημιας' τότε κάτι πρέπει να αλλάξει για υπάρξει μειώσεις πλυθησμου!
Μονο ενα μερος του πληθυσμου χρειαζονται πραγματικα τα εμβολια. Τα αλλα ειναι παραμυθια στο βωμο του κερδους..Απλως εδω (και εξω) ολοι οι καβλωμενοι δεξιοι ακολουθανε την γραμμη την πολιτικη που ελαχε ο ιος και λενε ενα καρο πιπες. Πρπσπαθουν να κανουν την τριχα τριχια και να παιζουμε με τις λεξεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
κοιτα τρολοφατσα που εχει.
κοιτα βλεμα ηλιθιου.
κοιτα κινησεις σωματος.
και τον καναμε πρωθυπουργο ρε στο ελαντα :tooth:
τυπε δε περιμενα ουτε κατι λιγοτερο ουτε κατι περισσοτερο απο οσα κανει.Θα σου πω ομως κατι...(δε ξερω τι ψηφιζεις) μπορει τουτος εδω να ειναι ενας γυμνοσαλιαγκας και τιποτα παραπανω,παρολα αυτα εγω με τον τσιπρα επεσα περισσοτερο απο τα συννεφα παρα με τουτον εδω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άσε ρε τύπε, είδαμε και όταν βγάλαμε το ομορφόπαιδο τον Τσίπρα.
οριστε...θα συμφωνησω και μια φορα μαζι σ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μονο ενα μερος του πληθυσμου χρειαζονται πραγματικα τα εμβολια. Τα αλλα ειναι παραμυθια στο βωμο του κερδους..Απλως εδω (και εξω) ολοι οι καβλωμενοι δεξιοι ακολουθανε την γραμμη την πολιτικη που ελαχε ο ιος και λενε ενα καρο πιπες. Πρπσπαθουν να κανουν την τριχα τριχια και να παιζουμε με τις λεξεις.
Εχεις περάσει covid. Πες ένα 'δοξα τω θεό' (ή οτι πιστεύεις) που δεν ήσουν στην άτυχη μειοψηφία των ΜΕΘ και άσε εμάς να μην θέλουμε να πάρουμε το ρίσκο που επέλεξες.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εγώ απορώ:εάν πλένουμε σωστά τα χεράκια μας δεν όπως μας έλεγαν πέρυσι, δεν γίνεται να νικήσουμε τον ιό; ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εχεις περάσει covid. Πες ένα 'δοξα τω θεό' (ή οτι πιστεύεις) που δεν ήσουν στην άτυχη μειοψηφία των ΜΕΘ και άσε εμάς να μην θέλουμε να πάρουμε το ρίσκο που επέλεξες.
ποσοι μπηκανε μεθ μεχρι 30 η πεθαναν απο covid? ασε με εμενα που ειμαι 40...ποσοι απο αυτους χρειαζονται το εμβολιο που αξιζει να τους κανουν τη ζωη πατινι? εγω στα αρχιδια μ την εκανα τη ζωη μ δεν μου λειπει κατι πλεον

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εγώ απορώ:εάν πλένουμε σωστά τα χεράκια μας δεν όπως μας έλεγαν πέρυσι, δεν γίνεται να νικήσουμε τον ιό; ?
Και τα αρχ@δια γιατι παει κει εκει ο κοροιδοιος

Π@υστη κοροιδοιο δεν εχουμε ματαδει

Ρε τι μας ετυχε με τον κουλη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οποιος τον ψηφισε θελει αμεσα λοβοτομη
Βρήκα το σπίτι σου ρε χοντρέ!!! :tooth:

χωνας1.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλα αλλος αρχιδας και αυτος, αλλα δε συγκρινονται με τιποτα ομως.
.... ενώ εσύ θα ήθελες τον/την....???? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom