Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Για την Κινα οπου πρωτοξεκινησε ο ιος, αλλα συντομα ηρθε και σε εμας, στην Ευρωπη. Δεν ακουμε κατι. Δε δειχνουν ρεπορταζ. Ξεμπερδεψαν οι ανθρωποι; Η ακομα ταλαιπωρουνται; Βεβαια στην Κινα ειδαμε εικονες σκληρου εγκλεισμου. Αστυνομικοι αν εβρισκαν κανεναν ζορικο αρνητη των μετρων στο δρομο, επεφτε ματσουκι. Και στην Ελλαδα ομως ειχαμε σκληρο λοκνταουν για καιρο. Δε κυκλοφορουσε ψυχη στο δρομο. Ειτε απο τον φοβο της αστυνομιας η του ιδιου του ιου. Θα τελειωσει ολη αυτη η ιστορια σε λιγους μηνες, η θα το πανε πολυ ακομη;
Τελικά φαίνεται ότι δεν θέλουν να ξεμπλέξουμε με τον ιό. Μάλλον θα έχουμε και 3ο μακροχρόνιο lockdown μετά το καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότητα. Εκτός κι αν ο ιός αποφασίσει να συμβιώσει μαζί μας σε πιο ήπιους τόνους. Τα πράγματα θα είναι ολέθρια για την πλειοψηφία του κόσμου και ψυχολογικά και οικονομικά οπότε μένει να δούμε αν θα υπάρξουν μαζικές αντιδράσεις.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Η πανδημία είναι αναμφισβήτητο γεγονός ή κάποιοι "το πάνε¨;
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, αλλά και ότι το πάνε είναι φανερό.

Ας πάρουμε τον ΠΟΥ:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Ρε τύπε, στο λέω με όλη την καλή διάθεση.
Γράφεις με ύφος χιλίων καρδιναλίων, λες και ΕΣΥ ΜΟΝΟ έχεις την απόλυτη γνώση.

Την άνοιξη του 2020, έγραφες 20 posts την ημέρα για τον "βλάκα" τον Κούλη που πήρε νωρίς τα μέτρα, ενώ οι σωστοί ΗΠΑ και Βρετανία ΔΕΝ πήραν. Στο τέλος σου "έμεινε" η Σουηδία, η οποία βέβαια είναι ΠΟΛΥ διαφορετική από τις μεσογειακές. Σε κάθε περίπτωση η Σουηδία τα πήγε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από τις γειτονικές της χώρες, ΧΩΡΙΣ να τα πάει καλύτερα στα οικονομικά.

Το πραγματικό σου πρόσωπο φάνηκε όταν έγραψες και ξανάγραφες "και τι έγινε που θα πεθάνουν 5-6 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΟΙ γέροι".

Για να μην πω και άλλα, όπως ότι ΔΕΝ σου άρεσαν τα στατιστικά στο Ισραήλ, μετά τον εμβολιασμό ή ότι ΠΟΤΕ δεν αναρωτήθηκες γιατί παρόμοια μέτρα παίρνουν και άλλες χώρες με παρόμοια χαρακτηριστικά με εμάς.

Αυτά και συνέχισε να γράφεις για τους άχρηστους γέρους. Σου "εύχομαι", όταν φθάσεις σε αυτή την ηλικία, ολόκληρος ο τότε περίγυρός σου να σε αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο.

Το εύχομαι το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί ΠΟΤΕ μου δεν έχω ευχηθεί κατ κακό σε κανέναν.

υποθέτω ότι συνεχίζεις να γράφεις στον centrino από κάποιο είδος βίτσιου που σε διακατέχει έτσι ; :grin:
γιατί στα σοβαρά τα σημεία που επισημαίνεις δείχνουν ξεκάθαρα για ποια περίπτωση πρόκειται, τσάμπα ξοδεύεις ενέργεια για να πληκτορλογήσεις.
ήδη από πέρσι που μας πάσαρε την ιδέα του περί ευθανασίας (την οποία είμαι σίγουρος ότι δεν του ήρθε τώρα με τον κορωνα) ήταν ξεκάθαρο το πράγμα

• Like
Αντιδράσεις: kinks

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Οσοι θελετε να πιστευετε οτι εχετε πεντε δραμια μυαλο μεσα στο κεφαλι σας, καθιστε και αναρωτηθειτε γιατι αραγε ολοι (ΜΑ ΟΛΟΙ) οι γραφικοι, ανοητοι, ψυχωτικοι, φανατικοι, ολιγονοϊκοί, ειναι ΚΑΤΑ των εμβολιων. Και σκεφθειτε αν εχετε εστω και ενα λογο να συμφωνησετε με αυτους τους ανθρωπους.
βλέποντας πλάνα από τις πορείες και τις φάτσες των συμμετεχόντων (για την ακρίβεια όσων έδειξαν οι κάμερες) αυθόρμητα μου ήρθαν οι εικόνες από το ντου των τραμπικών στο καπιτώλειο και ατνίστοιχες γραφικές φάτσες εκεί πέρα....

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Που σαι ρε τυπαρα μου, πως πηγε ο πραξικοπημας;
απο οτι ειδα στις ειδησεις μια χαρα πηγε

4000 στην αθηνα αλλοι τοσοι στην επαρχια στην θεσσαλονικη

ειναι η αρχη θα εχουμε και αλλες συγκεντρωσεις

ολα αυτα να ξερεις στοιχιζουν σε ψηφαλακια ενας πηγε τεσσερις απο την οικογενεια του δεν πηγαν

κανε τις πραξεις

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Χύνω :wanker: με τον centrino τον Αρχιεπίσκοπο των ψεκ…

Τραβάει μεγάλο ζόρι ο τύπος!!

Πιάνει στασίδι από το πρωί και ψάχνει μαντίλι να κλάψει!!! ?

Screenshot_9.jpg

Screenshot_8.jpg
ίσως μια μερα συναντήσει κι' αυτός τον δικό του "τραμπάκουλα" και μπει στον ίσιο δρόμο :)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ενας γιαλατζι πασοκατζης του μπου εγινε πρόσφατα μπραβοκούλης,
Πως την αντεχει τοση ξεφτιλα,
Βρε ποιος να ναι, ποιος ειναι,
Που θα μου παει θα το βρω, κοντα ειμαι.
Μηπως εχει ενα p ενα x ενα 7 ενα1;;

Μπορει να κανω και λαθος

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Τύπε μου, μακριά από εμένα τέτοιες ενέργειες.
Ομολογώ οτι το διάβασα διαγώνια και μου έκανε εντύπωση η παλιανθρωπιά της τελευταίας παραγράφου.
Ζητώ συγνώμη.
δε φταίει που το διάβασες διαγώνια, και κανονικά να το διαβάσεις την ίδια παλιανθρωπιά θα δεις, αυτά που έγραψε στην τελευταία παράγραφο εκείνου του ποστ τα πρεσβεύει 100%. Δεν τα έγραψε ως "συνέχεια του σκεπτικού" του πορτοσάλτε

τώρα αυτά περι wolfpack που γράφει έχουν πλάκα, βέβαια ιστορικά τα πραγματικά wolfpack δεν είχαν ευτυχές τέλος αλλά όπως λένε η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, ενίοτε και ως παρωδία

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τελικά φαίνεται ότι δεν θέλουν να ξεμπλέξουμε με τον ιό. Μάλλον θα έχουμε και 3ο μακροχρόνιο lockdown μετά το καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότητα. Εκτός κι αν ο ιός αποφασίσει να συμβιώσει μαζί μας σε πιο ήπιους τόνους. Τα πράγματα θα είναι ολέθρια για την πλειοψηφία του κόσμου και ψυχολογικά και οικονομικά οπότε μένει να δούμε αν θα υπάρξουν μαζικές αντιδράσεις.

Πραγματικά με 3ο λοκνταουν δεν μπορώ να φανταστώ ότι μετά θα υπάρχει χώρα.

Όσο κι αν πάρουν γραμμή ο μπραβοκούληδες ότι τελικά ήταν η μόνη λύση πάλι το λοκνταουν,το ξύλο που θα πέσει θα 'ναι ανελέητο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πραγματικά με 3ο λοκνταουν δεν μπορώ να φανταστώ ότι μετά θα υπάρχει χώρα.

Όσο κι αν πάρουν γραμμή ο μπραβοκούληδες ότι τελικά ήταν η μόνη λύση πάλι το λοκνταουν,το ξύλο που θα πέσει θα 'ναι ανελέητο
Το ιδιο λεγαμε στο 1ο για το δευτερο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και τι σημαίνει αυτό Αλεξ;
Έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια στο παρελθόν με εμβόλια με προσωρινή άδεια; Όχι, αλλά μη μου πεις ότι λόγω της πανδημίας δόθηκε η προσωρινή άδεια...
Nαι, αυτο ακριβως συμβαινει. Εσυ γιατι λες οτι δοθηκε δηλαδη? Για να σου βαλουνε τσιπακι?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
εγω απορω που βλεπουμε μαζεμενα 5000 ψεκ με χριστιανοταλιμπαν πλακατ, και δεν τα λουζουμε επιτοπου με βενζινη και φωτια να ξεμπερδευουμε μια ωρα αρχυτερα. Απο σεπτεμβρη αυτα τα ζωα θα γεμιζουν τις μεθ και θα ψοφοκοπανε, και θα βαρεθουμε παλι να διαβαζουμε για οσους επιζησουν που θα λενε "ημουν αρνητης, τωρα πιστευω, καντε το εμβολιο" και αλλες τετοιες πιπες.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εξαιρετικός Δημοσιογράφος, από αυτούς που αρχίζουν να αναγνωρίζονται απ'τον κόσμο ευτυχώς.Ποτε δεν λέει την προσωπική του άποψη στα βίντεο και τον θεωρεί πολύς κόσμος έναν απ'τον αντικειμενικοτερο δημοσιογράφο.

Τα Views ,τα Like καθώς και τα dislike δείχνουν πόσο αγαπητός είναι γι αυτά που προσφέρει, καθώς τονίζει ότι η πορεία είχε επιτυχία και μόνο που δεν συνέβη κανένα ευτράπελο για το πλήθος της, πράγμα που δείχνει ότι βγήκε κόσμος πραγματικά απεγνωσμένος με τους κυβερνουντες και αυτά που αθυροστομα πρεσβεύουν:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom