Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Σουπερμαντολινη μαστορα
Οταν θα νοσησεις, κατι που απευχομαι, και θα ικετευεις για ενα κρεβατακι σε ΜΕΘ, τότε θα εχεις λιγοτερη διαθεση για εξυπναδες, και θα ζητας ενα λαπτοπ για να αναρτησεις συγνώμες οπως πολλοι αλλοι εξυπνακηδες που νοσησαν και μετα ταπεινωμενοι με το οξυγονο στη μουρη λεγανε "εκανα λαθος".

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Πότε εκλεισε η Βουλη?
Το τι ψηφιστηκε ειναι δημοσιευμενο στην εφημεριδα της κυβερνησης.
Μπαινεις στη σχετικη ιστοσελιδα και βλεπεις τι εχει ψηφισθει.
Αλλά ξεχασα, στο μακελειο και στο αντινιουζ δεν δημοσιευονται τα ΦΕΚ
Εντάξει Αλεξ το πρόβλημα δεν είναι αυτό το έχουν ξεχέσει ψηφίζουν νομοσχέδια και νόμους μέσα σε άλλους νόμους άσχετων θεμάτων.Και το ΦΕΚ πρέπει να το ξέρω για να το βρω.Δεν τα κατηγοριοποιούν.Τι κατηγοριοποίηση είναι Α,Β,Γ,Δ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ναι καλα ο παππους που αναγκαστηκε να τρυπηθει με το θανατικο θα ψαξξει και τα 113 νομοσχεδια στην εφημετιδα της κυβερνησης

Στα λιγα χρονια που του μενουν αντι να τα ζησει υπιφερτα θα διαβαζει τα φεκ του κουλη
Να μην τα διαβασει, εκει ειναι παντως.
Εσυ ειπες οτι ψηφιζονται εν κρυπτω.
Σου λεω οτι ειναι δημοσιευμενα.
Μετα λες σιγα μην τα διαβασουν.
Ε αντε κουρεψου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εντάξει Αλεξ το πρόβλημα δεν είναι αυτό το έχουν ξεχέσει ψηφίζουν νομοσχέδια και νόμους μέσα σε άλλους νόμους άσχετων θεμάτων.Και το ΦΕΚ πρέπει να το ξέρω για να το βρω.Δεν τα κατηγοριοποιούν.Τι κατηγοριοποίηση είναι Α,Β,Γ,Δ;
Δεν χρειαζεσαι τα ΦΕΚ. Χρειαζεσαι τον αριθμο νομου και ειναι ολα ευκολα. Η ψηφιση ασχετων θεματων σε νομοσχεδια ειναι θεμα 50 ετων, δεν ειναι τωρινο. Το προβλημα ποιο ακριβως ειναι ομως?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι νοιαζει τους πρυτανεις για εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους οταν υπαρχει η τηλεκπαιδευση? Εαν ανοιξει καποιος το μυαλο του θα δει οτι μονο οσοι εχουν υποχρεωτικα εργαστηρια θα πρεπει να πανε στην σχολη. Ακομα και καποιος απο την επαρχια που εχει περασει σε σχολη σε αλλη πολη δεν ειναι αναγκαιο να παει να νοικιασει σπιτι κλπ. Απο οπου ειναι μπορει να παρακολουθει το μαθημα. Ουτε αστυνομια πανεπιστημιων χρειαζεται . Ουτε μεταγραφες θα χρειαζονται. Θα χασουν οι φοιτητικες παραταξεις πελατες .
Μοχλός πίεσης θα γίνουν τα πανεπιστήμια για να εμβολιάσουν τα παιδιά. Δεν νοιάζεται κανένας για την εκπαίδευση. Ούτε νομίζω θα ξανακάνουν εξ αποστάσεως επειδή κάποιο ποσοστό δεν εμβολιάστηκε. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μπουν και τα παιδιά στο σύστημα της "νέας κανονικότητας", να κυκλοφορούν με qr-code κι αυτά και να τρώνε ένεση κάθε εξάμηνο.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
1626369051485.png
Το V for Vendetta έγινε V for Vaccine :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
177 ιατροι και νοσηλευτες παυθηκαν των καθηκοντων τους στην Ιταλια επειδη αρνηθηκαν να εμβολιασθούν.
Αντε και στα δικα μας.
Αρκετα εχουμε ανεχθει μερικους.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Δεν χρειαζεσαι τα ΦΕΚ. Χρειαζεσαι τον αριθμο νομου και ειναι ολα ευκολα. Η ψηφιση ασχετων θεματων σε νομοσχεδια ειναι θεμα 50 ετων, δεν ειναι τωρινο. Το προβλημα ποιο ακριβως ειναι ομως?
Και ποιος θα σου δώσει τον αριθμό του νόμου.Κάπου θα το διαβάσεις ως ενημέρωση και θα τον δεις τον αριθμό του νόμου.Μόνος σου κάπου μπορείς να το βρείς;Εδω ΑΔΑ αναζητώ πολλές φορές το έχω το έγγραφο και δεν μου το βγάζει η αναζήτηση του site.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Ρε παιδιά απλά τα πράγματα δεν χρειάζεται να σε υποχρεώσει να κάνεις εμβόλιο σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα.Σε παραγκωνίζουν με άλλους τρόπους.Στο τέλος θα σου πουν κάτσε μέσα και άσε τους άλλους τους εμβολιασμένους να προχωρήσουν στη ζωή τους.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ......40% περιπου εχουμε εμβολιαστει....προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου να εμβολιαστω γιατι σαφεστατα εχω δει βελτιωση στο σημα του κινητου,το νετφλιξ τρεχει σφαιρα και γκουγκλαρω σε χιλιοστα του δευτερολεπτου...επισης μεταλλικα μικροαντικειμενα που παλαιοτερα εψαχνα τσεπη να τα βαλω ,οπως κλειδια ,ανοιχτηρια ,πουροκοφτη,κερματα,τωρα τα κολλαω στο μπρατσο μου ....κλεινει η παρενθεση και συνεχιζω σκεπτομενος πως ενα ακομα 15% περιμενει 2η δοση ,αρα το συνολικο ποσοστο εμβολιασμενων θα φτασει ευκολα ανω του 55%....προσθετω στην εξισωση ενα 15-20 % που το κολλησε και εχει φυσικη ανοσια αρα ΣΥΝΟΛΟ εχουμε 70-75%.......ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ???
Συνωμοσιολογοφέρνεις σιγά σιγά μου φαίνεται.
Για την υγεία μας και για το καλό μας το κάνουν.
:lying-face:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Ουσιαστικά θα στιγματιστείς κοινωνικά.Ο εμβολιασμένος και ο ανεμβολίαστος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και ποιος θα σου δώσει τον αριθμό του νόμου.Κάπου θα το διαβάσεις ως ενημέρωση και θα τον δεις τον αριθμό του νόμου.Μόνος σου κάπου μπορείς να το βρείς;Εδω ΑΔΑ αναζητώ πολλές φορές το έχω το έγγραφο και δεν μου το βγάζει η αναζήτηση του site.
Νόμο μπορεις να βρεις στην ιστοσελιδα της εφημεριδας της κυβερνησης. Εννοεις οτι δεν μπορεις να βρεις κατι συγκεκριμενο? Ενταξει, αυτο μπορει να μην ειναι και τοσο απλο χωρις καποια περαιτερω πληροφορηση. Για μας τους δικηγορους υπαρχουν τραπεζες νομικων πληροφοριων, που μπορουμε να βρουμε τα παντα ακομη και με αναζητηση με λεξεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ουσιαστικά θα στιγματιστείς κοινωνικά.Ο εμβολιασμένος και ο ανεμβολίαστος.
Ο κοινωνικος διαχωρισμος οπως παμε δεν θα ειναι μεταξυ εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων.
Θα ειναι μεταξυ κοινωνικων και αντικοινωνικων.
Θα ειναι μεταξυ συνετών και ανοητων.
Θα ειναι μεταξυ λογικων και γραφικων.
Και θα ειναι ενας διαχωρισμος σκληρος και ανελεητος.
Εγω πλεον ατομα που μου αρχιζουν τα φουμαρα περι μη εμβολιασμου, τους κοβω και την καλημερα καθως τους κατατασσω στους ανοητους που δεν αξιζουν συνομιλια μαζι μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ο κοινωνικος διαχωρισμος οπως παμε δεν θα ειναι μεταξυ εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων.
Θα ειναι μεταξυ κοινωνικων και αντικοινωνικων.
Θα ειναι μεταξυ συνετών και ανοητων.
Θα ειναι μεταξυ λογικων και γραφικων.
Και θα ειναι ενας διαχωρισμος σκληρος και ανελεητος.
Εγω πλεον ατομα που μου αρχιζουν τα φουμαρα περι μη εμβολιασμου, τους κοβω και την καλημερα καθως τους κατατασσω στους ανοητους που δεν αξιζουν συνομιλια μαζι μου.

θα μας τρελανεις ρε δικηγορε....:tooth::tooth::tooth: ρε τον μπαγασα...μα ειναι δυνατον μορφωμενος ανθρωπος να λεει τετοια πραγματα ρε γμτ? τι λογικα ατομα και μη λογικα λες τωρα?οποιος εχει εμβολιαστει ειναι λογικος και σπιρτο δηλ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε, πλάκα μας κάνεις; Εδώ πηγαίναμε στο στρατό και μας πλάκωναν στα εμβόλια.
Θυμαμαι τύπε που καθομασταν στην ουρα για το εμβολιο.
Μολις καθομαι, ρωταω τον φανταρο με την συριγγα "εισαι γιατρος?"
Και μου λεει "οχι, μηχανολογος".
Και μου παταει το εμβολιο στον ωμο.
Η πληγη απο το εμβολιο εκανε να κλεισει εξι μηνες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γιατί όσοι δεν θέλετε να εμβολιαστείτε μας ζαλίζετε τα παπαροαρχίδια?

ΜΗΝ εμβολιαστείτε... στη μπούτσα μας! Απλά stay out & away! Απλά πράγματα!

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Ρε τύπε, πλάκα μας κάνεις; Εδώ πηγαίναμε στο στρατό και μας πλάκωναν στα εμβόλια.
Α ναί το είχα ξεχάσει αυτό.Το κοταιλ για να τρώμε τα godzila.Έλα ντε εκεί δεν είχαμε πρόβλημα.Πάντως πλάκα πλάκα μετά από το εμβόλιο αυτό για 5 χρόνια δεν είχα πάθει τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom