Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Ο μαλαΚουλης την προηγούμενη εβδομάδα χαιδευε τους νέους να τσιμπήσουν την ευκαιρία και τώρα τους κράζει ότι φταινε (τι πρωτοτυπο).. Θα πάρει τα αρχιδια μου από τη νεολαία στις επόμενες εκλογές (αν πάνε να ψηφίσουν).
Επισης, πρακτικές ερασιτεχνισμου στο χειρισμό της κατάστασης.. Καμία ελπίδα με τα γίδια που κυβερνάνε. Και μαζί με αυτούς όλους τους παρατρεχαμενους που πληρώνουν να μας ζαλίζουν τα αρχιδια με την τρομοκρατια τους. Αλήθεια, στο σκαι χτες στον τελικό του survivor δεν υπήρχε υπερμεταδωση?? Καμία μάσκα και φωνές το κοινό όλη την ώρα.
Ήταν όπως στον Παπαδόπουλο ... κάνανε σελφτεστ και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα , για φτηνοπαραγωγή τους πέρασες ? :confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
βγηκε η πρωτη γκεμπελιστικη διαφημηση στην ερτ και μαλιστα στο δελτιο της ερτ των 9

εχει 2 πλανα

στο αριστερο εχει εναν νεαρο εμβολιασμενο του χτυπανε το τηλεφωνο και τρεχει στο πλοιο της γραμμης

στο δεξι εχει τον ιδιο νεαρο ανεμβολιαστο του χτυπανε στο τηλεφωνο και βλεπει στο παραθυρο του αλλους να πηγαινουν διακοπες

και απο κατω εχει την εξης λεξη

ONASIS FOUNDATION με σφραγιδα της ελληνικης κυβερνησης

σηκω αριστοτελη απο τον ταφο και κυνηγα ολα τα τσοχλανια με την χατζαρα σου

μολις σου αμαυρωσαν και στιγματισαν το επιθετο σου

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
βγηκε η πρωτη γκεμπελιστικη διαφημηση στην ερτ και μαλιστα στο δελτιο της ερτ των 9

εχει 2 πλανα

στο αριστερο εχει εναν νεαρο εμβολιασμενο του χτυπανε το τηλεφωνο και τρεχει στο πλοιο της γραμμης

στο δεξι εχει τον ιδιο νεαρο ανεμβολιαστο του χτυπανε στο τηλεφωνο και βλεπει στο παραθυρο του αλλους να πηγαινουν διακοπες

και απο κατω εχει την εξης λεξη

ONASIS FOUNDATION με σφραγιδα της ελληνικης κυβερνησης

σηκω αριστοτελη απο τον ταφο και κυνηγα ολα τα τσοχλανια με την χατζαρα σου

μολις σου αμαυρωσαν και στιγματισαν το επιθετο σου
Γιατί εκπλήσσεσαι με το συγκεκριμένο ίδρυμα ? Εδώ είχε βάλει λογκο "μαζί με κάθε Τούνη" :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ο μαλαΚουλης την προηγούμενη εβδομάδα χαιδευε τους νέους να τσιμπήσουν την ευκαιρία και τώρα τους κράζει ότι φταινε (τι πρωτοτυπο).. Θα πάρει τα αρχιδια μου από τη νεολαία στις επόμενες εκλογές (αν πάνε να ψηφίσουν).
Εσας μονο οι εκλογες σας νοιαζουν? Αλλη εννοια δεν εχετε?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.054
Πόντοι
6.256
Θα κάθονται οι τουρίστες στα μπιτσόμπαρα καθιστοί;

Και τί θα κάνει ο ιδιοκτήτης,θα τους διώχνει;

Ρε γελάει ο κόσμος λέμε
Πρεπει να σαι πολυ εξυπνος για να τα σκεφτεσαι ολα αυτα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μιλαγα με εναν γνωστο μου. Παντρεμενος, χωρις παιδια, κατω των 50, μη καπνιστης, χωρις καποιο σοβαρο νοσημα αξιο λογου, που να γνωριζω. Μου ειχε πει οτι καθε Κυριακη, εκτος τα σελφ τεστ που εκανε υποχρεωτικα σαν εργαζομενος, εκανε και ραπιντ τεστ του κρατους. Καθε Κυριακη πηγαινε ποτε στο Συνταγμα, ποτε στο Γαλατσι, ποτε στο Περιστερι, και καθοταν στην ουρα για το ραπιντ τεστ. Οποτε ακολουθει ο εξης διαλογος.

Αυτος -Τη Κυριακη πηγα στο Συνταγμα και εκανα το ραπιντ τεστ.
Εγω -Δεν εχεις εμβολιαστει και με τις δυο δοσεις;
Αυτος -Ναι.
Εγω -Και εχουν περασει και οι εβδομαδες που χρειαζεται μετα τη δευτερη δοση.
Αυτος -Ναι.
Εγω. -Τοτε εισαι προστατευμενος κατα 95%. Τι τρεχεις ακομα να κανεις ραπιντ τεστ;
Αυτος. -Ναι, κατα 95%. Το υπολοιπο 5%; Εγω φοβαμαι πολυ. 1,5 χρονο τωρα ουτε βαζω κοσμο σπιτι μου, ουτε πηγαινω σε αλλο σπιτι. Την οικογενεια του βαφτισιμιου μου εχω να τη δω απο περυσι. Γι αυτο συνεχιζω και πηγαινω για ραπιντ τεστ, για να ειμαι σιγουρος.

Ειπαμε ο ιος ειναι επικινδυνος. Αλλα ολο αυτο κατανταει θλιβερο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Από συνέντευηξη Δρ. Φαρσαλινού (καρδιολόγος και ερευνητής στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο):

Κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ότι στην ίδια κατηγορία με τους ανεμβολίαστους μπαίνουν και εκείνοι που είχαν την ατυχία να νοσήσουν από τον ιό (έστω και με μια «περίοδο χάριτος»). Δεν έχουμε κανένα στοιχείο πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν χειρότερη ανοσία από τους εμβολιασμένους, και ίσως μάλιστα να έχουν καλύτερη. Προφανώς δεν προτιμά κανείς την ανοσία που προσφέρει η νόσος, διότι αυτό σε εκθέτει και στους κινδύνους της νόσου. Αλλά το ερώτημα παραμένει. Γιατί αυτή η εμμονή και γιατί το ίδιο κλίμα εκβιασμών και για όσους νόσησαν;

Είναι κάτι ακατανόητο και ατεκμηρίωτο. Είναι αρκετά σπάνιο φαινόμενο η επανανόσηση, και είναι πρωτοφανής η «πολιτικοποίηση» της ανοσίας. Θεωρώ πιο πιθανό να εμφανίσει νόσο COVID κάποιος που εμβολιάστηκε πριν από 6-7 μήνες, παρά να επανανοσήσει κάποιος που είχε COVID πριν από 6-7 μήνες. Και εδώ λοιπόν έχουμε μια ακατανόητη εμμονή και τιμωρία σε ανθρώπους που στην πραγματικότητα συμμετέχουν στην ανοσία του πληθυσμού.

Ελπίζω η επικείμενη ίδρυση του Ευρωπαϊκού Φορέα Ασθενών COVID να ασχοληθεί με το θέμα και να αναδείξει τα ζητήματα που προκύπτουν.»
Ναι σίγουρα, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

«Θα ξανακλείσουμε το κατάστημα σας», ακούμε καθημερινά. «Θα πεθάνετε όλοι», «θα πεθάνουν όλοι οι ανεμβολίαστοι». Επαναλαμβάνω, είναι ένα πρωτόγνωρο κύμα βίας και τρομοκρατίας. Κάποιους μάλιστα που τα προέβλεπαν αυτά πριν λίγους μήνες τους χαρακτήριζα "ψεκασμένους". Αλλά φαίνεται πως είχαν δίκιο.».
Πας κι εσύ για full ψέκας Φαρσαλινέ.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Μιλαγα με εναν γνωστο μου. Παντρεμενος, χωρις παιδια, κατω των 50, μη καπνιστης, χωρις καποιο σοβαρο νοσημα αξιο λογου, που να γνωριζω. Μου ειχε πει οτι καθε Κυριακη, εκτος τα σελφ τεστ που εκανε υποχρεωτικα σαν εργαζομενος, εκανε και ραπιντ τεστ του κρατους. Καθε Κυριακη πηγαινε ποτε στο Συνταγμα, ποτε στο Γαλατσι, ποτε στο Περιστερι, και καθοταν στην ουρα για το ραπιντ τεστ. Οποτε ακολουθει ο εξης διαλογος.

Αυτος -Τη Κυριακη πηγα στο Συνταγμα και εκανα το ραπιντ τεστ.
Εγω -Δεν εχεις εμβολιαστει και με τις δυο δοσεις;
Αυτος -Ναι.
Εγω -Και εχουν περασει και οι εβδομαδες που χρειαζεται μετα τη δευτερη δοση.
Αυτος -Ναι.
Εγω. -Τοτε εισαι προστατευμενος κατα 95%. Τι τρεχεις ακομα να κανεις ραπιντ τεστ;
Αυτος. -Ναι, κατα 95%. Το υπολοιπο 5%; Εγω φοβαμαι πολυ. 1,5 χρονο τωρα ουτε βαζω κοσμο σπιτι μου, ουτε πηγαινω σε αλλο σπιτι. Την οικογενεια του βαφτισιμιου μου εχω να τη δω απο περυσι. Γι αυτο συνεχιζω και πηγαινω για ραπιντ τεστ, για να ειμαι σιγουρος.

Ειπαμε ο ιος ειναι επικινδυνος. Αλλα ολο αυτο κατανταει θλιβερο.
Έτσι δεν κάναμε ούτε πριν ξεκινήσουν τα εμβόλια :2funny:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Ειναι ψεκασμενος σε αυτη τη χωρα οποιος δεν θελει να κανει το εμβολιο, αλλα δεν ειναι αυτοι που παιρνουν γραμμη απο τον κουλη και τον αδωνη!
Αλλα βεβαια, τετοιοι ειστε...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
213070301_4091332547652248_9199788697072106944_n.jpg

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Αδέρφια τι παίζει με τα κολο σελφ τεστ. Μου έβγαλε χθες πολύ άχνη γραμμή και πήγα έκανα rapid και στο καπάκι pcr και βγήκαν αρνητικά. Έχουν λίγο ραντομ ορθότητα? Χθες έγινε αυτό όπως είπα . Σήμερα μόλις έκανα πάλι 2 σελφ το ένα πάλι έχει άχνη γραμμή το άλλο τπτ. Τι φάση. Εντωμεταξύ δεν έχω κάνα σύμπτωμα αν και ένιωθα τα λαιμα μου κάπως παίζει να είναι συνάχι και να το δείχνει και αυτό?Πέρα από το αρνητικό pcr δεν έχει κολλήσει κάνεις στο σπίτι ούτε στο περιβάλλον μου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Παλιοπούστηδες μισάνθρωποι συψοπαγώνηδες,βαλτε τις μάσκες στους πάτους σας με 40 βαθμούς αλλιώς θα σας τις βάλουμε εμεις με το ζόρι.Καριόλια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εσύ τι ακριβώς ζόρι τραβάς αν κάποιος θέλει να φοράει μάσκα; Στη δική σου μούρη την έβαλε;
Κι'εγώ δε γουστάρω να βλέπω κλαρινογαμπρούς με τατουάζ και σκουλαρίκια στη μύτη αλλά δε σκούζω λες και με σφάζουνε.

Ας τη φοράει όποιος θέλει,στ'αρχίδια μου,εγώ γιατί να τη φοράω σαν μαλάκας;

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Θολά τα πράγματα ακόμα με τις μεταλλάξεις.... Δεν ξερουμε τι να κάνουμε με τις μάσκες, να τις βάζουμε ή όχι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Θολά τα πράγματα ακόμα με τις μεταλλάξεις.... Δεν ξερουμε τι να κάνουμε με τις μάσκες, να τις βάζουμε ή όχι
Eγω νομιζω οτι τεκμηριωμενη επιστημονικα συνολικη αποψη για τον κορονοιο δεν υπαρχει ακομα. Οταν ακους απο 20 επιστημονες 10 διαφορετικες αποψεις, παει να πει οτι ειναι ακομα νωρις.
Καλο ειναι λοιπον να τηρουμε τα οποια μετρα με λογικη βεβαια. Και ειδικα οι ανω των 60 να εμβολιαστουμε. Ακομα και αν μετα απο 10 χρονια σαν παρενεργεια μας προκυψει οτι δεν θα μπορουμε να πηδηξουμε, στα παπαρια μας.
Τουλαχιστον να προλαβουμε να πηδηξουμε τωρα. :grin:

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Eγω νομιζω οτι τεκμηριωμενη επιστημονικα συνολικη αποψη για τον κορονοιο δεν υπαρχει ακομα. Οταν ακους απο 20 επιστημονες 10 διαφορετικες αποψεις, παει να πει οτι ειναι ακομα νωρις.
Καλο ειναι λοιπον να τηρουμε τα οποια μετρα με λογικη βεβαια. Και ειδικα οι ανω των 60 να εμβολιαστουμε. Ακομα και αν μετα απο 10 χρονια σαν παρενεργεια μας προκυψει οτι δεν θα μπορουμε να πηδηξουμε, στα παπαρια μας.
Τουλαχιστον να προλαβουμε να πηδηξουμε τωρα. :grin:
Καλά τα λες. Βέβαια το τι θα γίνει μετά απο δέκα χρόνια δύσκολο να το ξέρουμε και μπορει να είναι απο τίποτα μέχρι πολλά αλλά είμαι της άποψης ότι αν πάθουμε κάτι θα ειναι πολύ λιγότερο απο αυτό που θα παθαίναμε απο τον ιο αν κολάγαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom