Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.759
Πόντοι
19.795
Καλά τα λες. Βέβαια το τι θα γίνει μετά απο δέκα χρόνια δύσκολο να το ξέρουμε και μπορει να είναι απο τίποτα μέχρι πολλά αλλά είμαι της άποψης ότι αν πάθουμε κάτι θα ειναι πολύ λιγότερο απο αυτό που θα παθαίναμε απο τον ιο αν κολάγαμε
Με οσους εχω συζητησει, που το εχουν περασει, ολοι μου ειπαν λιγο-πολυ οτι ηταν μια δυσκολη κατασταση. Ειχα και ενα γνωστο που το χειμωνα εμενε στην Αγγλια και μας αφησε χρονους.

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Με οσους εχω συζητησει, που το εχουν περασει, ολοι μου ειπαν λιγο-πολυ οτι ηταν μια δυσκολη κατασταση. Ειχα και ενα γνωστο που το χειμωνα εμενε στην Αγγλια και μας αφησε χρονους.
Εγώ εμβολιάστηκα και ότι γίνει γίνει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.759
Πόντοι
19.795
Δεν θα γινει τιποτα. Αν το εχει η μοιρα σου να πας, θα πας. Πριν απο καμμια 20αρια χρονια, ειχα ενα ατυχημα στην εθνικη Πατρων-Αθηνων στο 151 χιλ. Νυχτα, διελυσα ενα αυτοκινητο και βγηκα ολοζωντανος με μερικες αμυχες. Το καλο ητανε οτι το σημειο ητανε φωτισμενο και δεν σκοτωθηκε κοσμος απο προσκρουση στα συντριμια, αντιθετως μπορεσανε και σταματησανε και βοηθησανε οτι ειχε απομεινει να το βαλουμε στην ακρη.
Δεν ηταν η ωρα μου ακομη. Μπορει ομως να ειναι ανα πασα στιγμη.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
O ιωαννίδης, μιλώντας πάντα επί του επιστημονικού του αντικειμένο αφού όντως ΕΙΝΑΙ επιδημιολόγος και στατιστικολόγος υγείας, πράγματι έχει στο παρελθόν παπαρολογήσει κατ'επανάληψη ενώ έχει αποσύρει, αναθεωρήσει και διορθώσει μελέτες και δημόσιες τοποθετήσεις του πολλάκις.

Το ερώτημα είναι το εξής λοιπόν:

Πόσοι από τους προβεβλημένους από τα ΜΜΕ και κυβερνητικά διορισμένους επιστήμονες όντως μιλάνε επί του επιστημονικού τους αντικειμένου, πόσοι έχουν δημοσιεύσει σχετικές μελέτες/έρευνες περί επιδημιολογίας της κοβιντ και πόσοι έχουν παραδεχτεί συγκεκριμένα λάθη στην ανάλυση τους?

ΚΑΝΕΙΣ μήπως?

πχ Παπαευαγγέλου, Εξαδάκτυλος, Γώγος, Τσιόδρας, Βατόπουλος, Παγώνη, Τζανάκης, Σαρηγιάννης κτλ κτλ που σας γανώνουν το κεφάλι καθημερινά με αυτούς τα κυρίαρχα ΜΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν σε ερευνητικό, ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο με την επιδημιολογία. Αντίθετα από τοποθετήσεις τους προκύπτει ότι είτε δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν βασικά θέματα στατιστικής και άρα επιδημιολογίας είτε ότι ψεύδονται καταφανώς άρα είναι παντελώς αναξιόπιστοι στις δημόσιες τοποθετήσεις τους τυπικό παράδειγμα η τοποθέτηση Παπαευαγγέλου εδώ που μιλούσε για σταθεροποίηση της επιδημίας μια βδομάδα πριν ενώ αυτή κάλπαζε https://www.bourdela.com/forum/thre...i-goychan-kina.310241/page-3424#post-10057774

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Κωλόγερε κανένα κώλο και κανένα βυζόμπαλο τράβα όταν πάς για μπάνιο το πρωί. Εχει κίνηση;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.759
Πόντοι
19.795

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
599
Πόντοι
301
Αντίστοιχα με αρκετά παιδιά που μίλησα μου είπαν από ελάχιστα συμπτώματα μέχρι που αρκετοί δεν το ήξεραν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.759
Πόντοι
19.795
Αντίστοιχα με αρκετά παιδιά που μίλησα μου είπαν από ελάχιστα συμπτώματα μέχρι που αρκετοί δεν το ήξεραν.
Εγω μιλαω για 4-5 περιπτωσεις ηλικιας 50-60 κυριως. 2 παιδια που ξερω κατω απο 45, το περασανε ελαφρα.

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
878
Πόντοι
81
Eγω νομιζω οτι τεκμηριωμενη επιστημονικα συνολικη αποψη για τον κορονοιο δεν υπαρχει ακομα. Οταν ακους απο 20 επιστημονες 10 διαφορετικες αποψεις, παει να πει οτι ειναι ακομα νωρις.
Καλο ειναι λοιπον να τηρουμε τα οποια μετρα με λογικη βεβαια. Και ειδικα οι ανω των 60 να εμβολιαστουμε. Ακομα και αν μετα απο 10 χρονια σαν παρενεργεια μας προκυψει οτι δεν θα μπορουμε να πηδηξουμε, στα παπαρια μας.
Τουλαχιστον να προλαβουμε να πηδηξουμε τωρα. :grin:
Είμαι απόλυτα σύμφωνος με τα λεγόμενα σου .
Νομίζω ότι μεγάλο μέρος του κόσμου που δεν θέλει να εμβολιαστεί οφείλεται σε αυτή ακριβώς την στάση που έχουν οι επιστήμονες.
Στην αρχή (που δεν υπήρχαν) μην φοράτε μάσκες .
Στην συνέχεια (όταν ήταν επαρκής) φοράτε γιατί χανόμαστε . Ο κόσμος βλέπει ακούει κι ανάλογα συμπεριφέρεται .
Εντάξει υπάρχει και η κατηγορία του βλάκα ο οποίος αρνείται να εμβολιαστεί διότι φοβάται το 'χαραγμα" το τσιπάκι και την κάθε λογής βλακεία που κυκλοφορεί .
Πάντως πιστεύω ότι οι περισσότεροι αποφασίζουν με γνώμονα την ηλικία τους καθώς και το υγειονομικό τους προφίλ .
Ομολογώ ότι μου φαίνεται τέρμα βλακεία η ιδέα του εμβολιασμού σε μικρές ηλικίες 15-18 υγιών παιδιών.
Αφού υποτίθεται ότι οι νέοι είναι ανθεκτικοί στην νόσηση και οι μεγαλύτερες ηλικίες είναι πλήρως εμβολιασμένες πώς θα διασπαρεί ο ιός .

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αναζητήστε σε οτιδήποτε λέγεται από τους εξαγορασμένους κυβερνητικούς ειδικούς, δημοσιογράφους κτλ το εξής απλούστατο στατιστικό στοιχείο.

Ποιό είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων που μετρήθηκαν θετικοί στον ιό ανά ηλικιακή ομάδα τις τελευταίες 2 βδομάδες σε σχέση με την πλήρη εμβολιαστική κάλυψη στις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Αν το βρείτε γράψτε μου.

Και μετά αναρωτηθείτε:

Μα έχοντας πάνω από το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα πλήρως εμβολιασμένους ήδη από τις αρχές Ιούνη - άρα μέγεθος δείγματος και βάθος χρόνου επαρκές για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων - δεν είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζει η κοινωνία την συγκεκριμένη πληροφορία?

Δεν θα ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό επικοινωνιακό εργαλείο να δούμε, μετρήσιμα ποιά, πόσο καλά δουλεύουν τα εμβόλια σε επίπεδο ανίχνευσης του ιού στον πληθυσμό ώστε να πεισθούν οι επιφυλακτικοί και οι αρνητές?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εσύ τι ακριβώς ζόρι τραβάς αν κάποιος θέλει να φοράει μάσκα; Στη δική σου μούρη την έβαλε;
Κι'εγώ δε γουστάρω να βλέπω κλαρινογαμπρούς με τατουάζ και σκουλαρίκια στη μύτη αλλά δε σκούζω λες και με σφάζουνε.
γιατι αν επιστρεψει η υποχρεωτικοτητα στη μασκα εξω δεν τον αφορα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
και γω το πιθανοτερο να κανω τη μια δοση μιας και το περασα ....αντε με τους γαμιοληδες μας τα πριξανε αισιχτιρ.Και κοιτα να δεις ποια ειναι η πλακα τωρα..θα εμβολιαστουμε και μετα θα μας ξανα κλεισουν :confused: :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.319
Πόντοι
3.556
και γω το πιθανοτερο να κανω τη μια δοση μιας και το περασα ....αντε με τους γαμιοληδες μας τα πριξανε αισιχτιρ.Και κοιτα να δεις ποια ειναι η πλακα τωρα..θα εμβολιαστουμε και μετα θα μας ξανα κλεισουν :confused: :confused:
Στο λοκνταουν όμως θα μπορείς να βγαίνεις χωρίς αποστολή SMS :confused: δεν είναι λίγο, δεν είναι λίγο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Στο λοκνταουν όμως θα μπορείς να βγαίνεις χωρίς αποστολή SMS :confused: δεν είναι λίγο, δεν είναι λίγο
οχι ρε τυπε αν ειναι να εμβολιαστω μονο και μονο για ενα sms να μ λειπει το βυσσινο εγω θελω τη ζωη μ πισω...στα αρχιδια μ το sms γιατι ποτε εστειλα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.759
Πόντοι
19.795
Αναζητήστε σε οτιδήποτε λέγεται από τους εξαγορασμένους κυβερνητικούς ειδικούς, δημοσιογράφους κτλ το εξής απλούστατο στατιστικό στοιχείο.

Ποιό είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων που μετρήθηκαν θετικοί στον ιό ανά ηλικιακή ομάδα τις τελευταίες 2 βδομάδες σε σχέση με την πλήρη εμβολιαστική κάλυψη στις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Αν το βρείτε γράψτε μου.

Και μετά αναρωτηθείτε:

Μα έχοντας πάνω από το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα πλήρως εμβολιασμένους ήδη από τις αρχές Ιούνη - άρα μέγεθος δείγματος και βάθος χρόνου επαρκές για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων - δεν είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζει η κοινωνία την συγκεκριμένη πληροφορία?

Δεν θα ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό επικοινωνιακό εργαλείο να δούμε, μετρήσιμα ποιά, πόσο καλά δουλεύουν τα εμβόλια σε επίπεδο ανίχνευσης του ιού στον πληθυσμό ώστε να πεισθούν οι επιφυλακτικοί και οι αρνητές?
Και που τα ρωτάς αυτά τώρα; Σε ένα φόρουμ που είτε όλα είναι τέλεια, ανεξαρτήτως αν την μία λέμε κάτι και την άλλη το εντελώς αντίθετο, δεν πειράζει, όλα είναι τέλεια- και από την άλλη όλα είναι στραβά, και πλήρης άρνηση των πάντων.
Από ποιον περιμένεις απάντηση;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.319
Πόντοι
3.556
οχι ρε τυπε αν ειναι να εμβολιαστω μονο και μονο για ενα sms να μ λειπει το βυσσινο εγω θελω τη ζωη μ πισω...στα αρχιδια μ το sms γιατι ποτε εστειλα?
Αυτή την εξασφάλισες ότι θα μακροημερεύσει με τον εμβολιασμό ... ε τι άλλο θες ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί,στο προηγούμενο πώς βγαίναμε;
Ανεμβολίαστοι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.319
Πόντοι
3.556

Αν το βρείτε γράψτε μου.

Και μετά αναρωτηθείτε:

Και που τα ρωτάς αυτά τώρα; Σε ένα φόρουμ που είτε όλα είναι τέλεια, ανεξαρτήτως αν την μία λέμε κάτι και την άλλη το εντελώς αντίθετο, δεν πειράζει, όλα είναι τέλεια- και από την άλλη όλα είναι στραβά, και πλήρης άρνηση των πάντων.
Από ποιον περιμένεις απάντηση;
Είναι ψέκι ο centrino, δεν ξέρει ... να τ' αφήσει αυτά και να πα να εμβολιαστεί να μάθει :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αυτή την εξασφάλισες ότι θα μακροημερεύσει με τον εμβολιασμό ... ε τι άλλο θες ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανεμβολίαστοι
ποσο "μακρο" δηλ...? απο ποτε θα αρχισει αυτο το "μακρο" επιτελους? αν και εγω το χειμωνα ενδεχεται να λειπω σε αλλη χωρα για δουλεια εντος ΕΕ οποτε να πανε να γαμηθουν εδω δε θελω να ειμαι με τιποτα με τους καριοληδες δε ξερω τι ετοιμαζουν

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.319
Πόντοι
3.556
ποσο "μακρο" δηλ...? απο ποτε θα αρχισει αυτο το "μακρο" επιτελους? αν και εγω το χειμωνα ενδεχεται να λειπω σε αλλη χωρα για δουλεια εντος ΕΕ οποτε να πανε να γαμηθουν εδω δε θελω να ειμαι με τιποτα με τους καριοληδες δε ξερω τι ετοιμαζουν
Δεν τα ρωτάμε αυτά, πίστευε και μη ερεύνα ... άμα πας σε άλλη χώρα ξεκίνα το φωτορεπορταζ σαν τον @sex volcano γιατί δεν βλέπω να πηγαίνει καλά το νεό ανασχεδιασμένο, πανέξυπνο και πολυαναμενόμενο λοκνταουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom