Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
ακομα και στημενο να ηταν εγω δε θα δεχομουν να παιξω το ρολο του φανταρου μεσα στο λοχο με ενα τετοιο "στημενο¨ βιντεο και τον αλβανο να δινει παραγγελματα.Αυτο δεν ειναι καθολου αστειο Αν υποθεταμε οτι το εκαναν για πλακα....που δε νομιζω να ειχε σηθει.
Εσύ, εγώ και άλλοι λίγοι ναι δεν θα το ανέχονταν αλλά η έλλειψη αυτοσεβασμού και αντίληψης είναι διάχυτη παντού στην κοινωνία.

Στο στρατό τώρα με πλειοψηφία κατσίβελων και κομπλεξικούς Αλβανούς να ονειρεύονται αυτοκρατορίες δεν περίμενα κάτι περισσότερο ... Δεν κάνανε κανα Harlem Shake καλύτερα να βγάλει και γέλιο ?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.051
Πόντοι
6.256
ακριβως...και θα ειχε λυθει το θεμα.
Βασικα επρεπε να βρει τροπο να πεισει τον κοσμο να παει .
Τα ψεκασμενοι αρνητες κλπ τ ακουω βερεσε,
Για μενα ειναι αποτυχια διαχειρησης της κρισης.
Πως καταφερε και μαντρωσε τους παντες και εκλεισε τα παντα για το καλο μας
Να τα καταφερει και στα εμβολια. Για το καλο μας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εσύ, εγώ και άλλοι λίγοι ναι δεν θα το ανέχονταν αλλά η έλλειψη αυτοσεβασμού και αντίληψης είναι διάχυτη παντού στην κοινωνία.

Στο στρατό τώρα με πλειοψηφία κατσίβελων και κομπλεξικούς Αλβανούς να ονειρεύονται αυτοκρατορίες δεν περίμενα κάτι περισσότερο ... Δεν κάνανε κανα Harlem Shake καλύτερα να βγάλει και γέλιο ?
και γω στο στρατο θυμαμαι που δεν ειχαμε τοτε αλβανους,μιλαμε για εποχες 2000-2001 παρολο που ημουν 20 ειχα και μια ανοχη σε ολες αυτες τις μαλακιες.Ειχα ενα κοφτη οποτε ενιωθα οτι το πραμα ξεφευγει,αντιδρουσα. ειτε με παλιους ειτε με μονιμους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Βασικα επρεπε να βρει τροπο να πεισει τον κοσμο να παει .
Τα ψεκασμενοι αρνητες κλπ τ ακουω βερεσε,
Για μενα ειναι αποτυχια διαχειρησης της κρισης.
Πως καταφερε και μαντρωσε τους παντες και εκλεισε τα παντα για το καλο μας
Να τα καταφερει και στα εμβολια. Για το καλο μας
εχεις δει εσυ σε κανενα κρατος εξω να κοροιδευουν τον κοσμο που δεν κανουν εμβολια? ειναι τακτικη αυτη να προσβαλεις και να κοροιδευεις και να βριζεις να τους λες ζωα,ψεκασμενους,αμορφωτους,βλακες ...οχι πες μου ειναι τακτικη αυτη σοβαρου πρωθυπουργου αντι να αγκαλιασει τον κοσμο να τους παρει με το καλο,με το μαλακο,φιλικο!!Οταν προσβαλλεις τον αλλον τοτε τα πραγματα γινοται χειροτερα και το μονο που καταφερνεις ειναι να τον πισμωνεις ακομα περισσοτερο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
και γω στο στρατο θυμαμαι που δεν ειχαμε τοτε αλβανους,μιλαμε για εποχες 2000-2001 παρολο που ημουν 20 ειχα και μια ανοχη σε ολες αυτες τις μαλακιες.Ειχα ενα κοφτη οποτε ενιωθα οτι το πραμα ξεφευγει,αντιδρουσα. ειτε με παλιους ειτε με μονιμους.
Εγώ λίγο πιο μετά που πήγα, τους Αλβανούς, Ρωσοποντ και τους μπαφιάριδες στο κέντρο τους είχαμε απομονωμένους, στις μονάδες δεν συνάντησα ούτε έναν

Βέβαια και οι μόνιμοι είναι ηλίθιοι και θέλουν φρένο και αντίδραση ... θυμάμαι έναν που αντέδρασα, φώναζε και όσο μειδιούσα τόσο τσαντιζόνταν ο μαλάκας :cheesy:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
εχεις δει εσυ σε κανενα κρατος εξω να κοροιδευουν τον κοσμο που δεν κανουν εμβολια? ειναι τακτικη αυτη να προσβαλεις και να κοροιδευεις και να βριζεις να τους λες ζωα,ψεκασμενους,αμορφωτους,βλακες ...οχι πες μου ειναι τακτικη αυτη σοβαρου πρωθυπουργου αντι να αγκαλιασει τον κοσμο να τους παρει με το καλο,με το μαλακο,φιλικο!!Οταν προσβαλλεις τον αλλον τοτε τα πραγματα γινοται χειροτερα και το μονο που καταφερνεις ειναι να τον πισμωνεις ακομα περισσοτερο
Εν τω μεταξύ προεκλογικά διατυμπάνιζε "όλη η κοινωνία σύσσωμη, τελειώνουμε το διχασμό της αριστεράς, να συνεργαστούμε όλοι μαζί" :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.421
Πόντοι
34.538

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Αρχιζει η ανοδος...

:rockon::rockon::rockon:
Περίμενε όχι ακόμα ... τώρα το έδωσε το 150αρι κάτσε να δουλέψει η βαριά βιομηχανία :2funny: από Σεπτέμβρη κλείσιμο ... πάρτε άδειες όσο προλαβαίνετε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγώ λίγο πιο μετά που πήγα, τους Αλβανούς, Ρωσοποντ και τους μπαφιάριδες στο κέντρο τους είχαμε απομονωμένους, στις μονάδες δεν συνάντησα ούτε έναν

Βέβαια και οι μόνιμοι είναι ηλίθιοι και θέλουν φρένο και αντίδραση ... θυμάμαι έναν που αντέδρασα, φώναζε και όσο μειδιούσα τόσο τσαντιζόνταν ο μαλάκας :cheesy:
εμεις ειχαμε κατι ρωσοποντιους στο κεντρο θυμαμαι...δεν ενοχλουσαν και ηταν ξηγημενοι τυποι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αμα καθομουν εγω και σου ελεγα "κανε ρε ηλιθιε το εμβολιο,ρε ζωον ρε βλακα ρε ψεκασμενε" εσυ θα το εκανες? ελα τσιμπα και ενα 150ρι και αντε και γαμησου ελα τελειωνε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γιατί να πάω στο νήμα τους μωρή αλβανολούγκρα; Εσύ είσαι που πας εκεί και στήνεις κώλο στα τραβέλια να σε διακορεύσουνε.
:fuck1:
Να τα πεις τραβελια ρε αμοιβαδα.
Αν εχεις τα κοτσια.
Και Κοταρα και κλωσσαρα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αρχιζει η ανοδος...

Για αλλη μια φορα η κουλοκυβερνηση απετυχε.
Για αλλη μια φορα ο κορονοιος βρίσκεται μπροστα απο τη κυβερνηση και τους επιασε στον υπνο.
Ο αδωνης κλαίει οτι λεφτα δεν υπαρχουν και ενα νεο λοκνταουν θα φερει την απολυτη καταστροφη.
Τη στιγμη που η δελτα ήρθε στη χωρα αντι να παρουν μετρα η κουλοκυβερνηση απελευθερωσε τη μασκα.
Τσιρκο ανιδεοι,ανικανοι...
ΓΙΑ να σωθει ο τοπος μια παραιτηση της κυβερνησης αυτή τη στιγμη ειναι η καλυτερη λυση.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Αρχιζει η ανοδος...

Αυτο ειναι για λαικη καταναλωση και συζητησεις καφενειου.

Η αποψη μου ειναι οτι το σημαντικοτερο των επομενων ημερων ειναι :

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 168 (68.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 88.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.709 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 48 (ημερήσια μεταβολή -18.64%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 41 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 43 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Δεν μου λέτε; στους φαντάρους το κάνουν υποχρεωτικά χωρίς να το ξέρουν μαζί με όλα τα άλλα εμβόλια;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.421
Πόντοι
34.538

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Πάει η Δ :priest:

Έρχεται η Λ
κοιτα οι κεραταδες που χρησιμοποιουν το ελληνικο αλφαβητο για τον κορονοοιο :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γελάνε και τα τσιμέντα με το τσίρκο μεντράνο

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Τουλάχιστον 4 5 γνωστοί μου θετικοί (ακόμα και εμβολιασμένοι), καλά που ακύρωσα Bolivar το Σάββατο γιατί έγινε χαμούλης... Πάρε καθήμενους τώρα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom