Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τι εχεις να πεις για αυτη τη γυναικα που αφησε τα παιδια της ορφανα? οτι ετυχε? στον αλλον που παραλιγο να χασει το ποδι του. και για ενα καρο αλλα περιστατικα? αν εγω παθω κατι θα μπω εδω και μ πεις εσυ "οκ ετυχε?"
Ναι.

Θα είσαι στο 0,0001% τι να κάνουμε τωρα. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι. Οπότε αυτό που σου λέει ο Άλεξ είναι πολύ χαρακτηριστικό: Το να πάθεις κάτι από την ασπιρίνη είναι πιο πιθανόν από μια παρενέργεια του εμβολιου. Τι άλλο θέλεις να ακούσεις?

Εγώ νομίζω απλά ότι έχεις πεισμώσει. For no reason, απλά γιατί έτσι!

Ε, θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να σε πείσουμε (εγώ δηλαδή), οπότε σταμάτα να προσπαθείς να μας πείσεις κι εσύ. :)

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Λένε οτι στην Πορτογαλία βρήκαν οτι 152 μόνο πέθαναν απο covid και οι υπόλοιποι απλά είχαν και covid , τωρα πως μπορεί να το βρήκαν αυτό και αν όντως έγινε δεν ξέρω , υπάρχει σχετικό λίνκ εδω αλλά το λίνκ στο οποίο παραπέμπει δεν υπάρχει.

Δοκίμασε κι εδώ τύπε https://andre-dias.net/152-mortes-de-covid-em-portugal-desde-janeiro-2020/

Κι εδώ https://www.globalresearch.ca/lisbo...covid-numbering-152-not-17000-claimed/5748807

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Λένε οτι στην Πορτογαλία βρήκαν οτι 152 μόνο πέθαναν απο covid και οι υπόλοιποι απλά είχαν και covid , τωρα πως μπορεί να το βρήκαν αυτό και αν όντως έγινε δεν ξέρω , υπάρχει σχετικό λίνκ εδω αλλά το λίνκ στο οποίο παραπέμπει δεν υπάρχει.

Αν αντιλαμβανομαι ορθα, εγινε αιτημα στο δικαστηριο και αυτο απαντησε οτι οι 152 θανατοι απο τους 17.000 θεωρουνται επιβεβαιωμενοι με αιτια μονο τον ιο, ενω για τους λοιπους οτι υπηρχαν και άλλα υποκειμενα νοσηματα.

Βεβαια το εχουν παρει τωρα αυτο οι διαφοροι ψεκασμενοι και το εχουν διαστρεβλωσει οσο δεν παει

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ε ρε εναν καημο για τα ψηφαλακια
Αλλη εννοια δεν εχεις?
Πως δεν έχει;
Τον Γλάσκο τον απασχολεί σοβαρά αν θα αντιδράσουν οι Σαμαρικοί και οι Καραμανλικοί με τον Κυριάκο.
Η καμαρίλα και τα κουτσομπολιά είναι ο νταλγκάς του.

Gladiator21

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Εγώ θέλω σε κάποια πλήρως ανεμβολίαστη χώρα του κόσμου να επωάζεται μια μετάλλαξη που εχει σοβαρή θνησιμότητα σε παιδιά ή νέους κάτω των 30. Να δούμε τότε ποσο ευγενής θα ναι ο διάλογος με τους αντιεμβολιαστες και τι απαντήσεις θα παίρνει όποιος μιλάει για απαρτχαιντ, φασισμούς και χουντες.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αν ΔΕΝ είσαι φοροφυγας, έχεις κάποια ιδέα πόσο λιγότερο φόρο πληρώνεις επί Κούλη από όσο πριν;

Έχεις κάποια ιδέα πόσο αυξημένες ήταν οι ασφαλιστικές εισφορές για εισόδημα πάνω από 7 Χιλ €, επί Σύριζα ΧΩΡΙΣ να έχεις κάποια ανταπόδοση;
Εγώ πάντως το ίδιο δάκτυλο έχω στον πάτο με φορολογία ειδοσήματος και ΕΝΦΙΑ. Μην τρελαθούμε κι όλας ότι μια συντηρητική, νεοφιλελέ κυβέρνηση είναι με το μέρος των μικρομεσαίων και των εργατών. Αν αντιληφθώ ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο θα φάω τα μούσια μου.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Δηλαδή για να καταλάβω σε τι ποσοστό πιστεύεται ότι πρέπει να φτάσει ο εμβολιασμόςγια να μη γεμίσουν οι μεθ?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εγώ πάντως το ίδιο δάκτυλο έχω στον πάτο με φορολογία ειδοσήματος και ΕΝΦΙΑ. Μην τρελαθούμε κι όλας ότι μια συντηρητική, νεοφιλελέ κυβέρνηση είναι με το μέρος των μικρομεσαίων και των εργατών. Αν αντιληφθώ ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο θα φάω τα μούσια μου.
Θειούλη επειδή προφανώς έλειπες απο την Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια να σε ενημερώσω οτι η προηγούμενη "προοδευτική" (μη χέσω), αριστερή κυβέρνηση γάμησε τους μικρομεσαίους στους φόρους. Αντίθετα η τωρινή κεντροδεξιά τους ελάφρυνε και αναμένουμε την περεταίρω μείωση.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πως δεν έχει;
Τον Γλάσκο τον απασχολεί σοβαρά αν θα αντιδράσουν οι Σαμαρικοί και οι Καραμανλικοί με τον Κυριάκο.
Η καμαρίλα και τα κουτσομπολιά είναι ο νταλγκάς του.
εδω φτασατε στο σημειο οποιοδηποτε site το οποιο κατηγορει τον κυριακο για χιλια μυρια που εχει κανει να το θεωρειτε ως spam

ελα σε παρακαλω τωρα

ειπαμε δημοκρατια εν ταφο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θειούλη επειδή προφανώς έλειπες απο την Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια να σε ενημερώσω οτι η προηγούμενη "προοδευτική" (μη χέσω), αριστερή κυβέρνηση γάμησε τους μικρομεσαίους στους φόρους. Αντίθετα η τωρινή κεντροδεξιά τους ελάφρυνε και αναμένουμε την περεταίρω μείωση.
Φάε τα μούσια σου λοιπόν, είναι και μπόλικα, για να χορτάσεις.

Όταν ένας εγκέφαλος είναι κολλημένος, παρόλα όσα έχει κάνει μια... "αριστερή-συμπονετική κυβέρνηση", τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε περαιτέρω.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οι ειδικοι της Επιτροπης λενε τωρα οτι ηδη ειμαστε στην αρχη του 4ου κυματος. Καλα, οι ιδιοι δε λεγανε οτι απο Νοεμβριο θα ερθει; Και λενε θα μας πληξει με βιαιοτητα. Βιαιες λεξεις. Ωστε ηρθε το 4ο κυμα. Ας ειναι. Οι εμβολιασμενοι ειναι πληρως προστατευμενοι. Οι ανεμβολιαστοι ας αναλαβουν το ρισκο που τους αναλογει. Καποια στιγμη λοιπον, το 4ο κυμα που ηρθε, θα τελειωσει. Οπως εγινε και με τα προηγουμενα. Μετα, τελος; Τελος; Η ξανα προς τη δοξα τραβα η κυβερνηση και οι ειδικοι; Στις ειδησεις παντως, στο κρατικο καναλι, μαθαινουμε οτι ηρθε η τρομακτικη ινδικη μεταλλαξη στην Ευρωπη, τρομερα μεταδοτικη, αλλα οι νοσηλιες ειναι πολυ λιγοτερες, δηλαδη ειναι πιο ηπια. Στη συνωμοσια εναντιον της κυβερνησης φαινεται ειναι και η ΕΡΤ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οι ειδικοι της Επιτροπης λενε τωρα οτι ηδη ειμαστε στην αρχη του 4ου κυματος. Καλα, οι ιδιοι δε λεγανε οτι απο Νοεμβριο θα ερθει; Και λενε θα μας πληξει με βιαιοτητα. Βιαιες λεξεις. Ωστε ηρθε το 4ο κυμα. Ας ειναι. Οι εμβολιασμενοι ειναι πληρως προστατευμενοι. Οι ανεμβολιαστοι ας αναλαβουν το ρισκο που τους αναλογει. Καποια στιγμη λοιπον, το 4ο κυμα που ηρθε, θα τελειωσει. Οπως εγινε και με τα προηγουμενα. Μετα, τελος; Τελος; Η ξανα προς τη δοξα τραβα η κυβερνηση και οι ειδικοι; Στις ειδησεις παντως, στο κρατικο καναλι, μαθαινουμε οτι ηρθε η τρομακτικη ινδικη μεταλλαξη στην Ευρωπη, τρομερα μεταδοτικη, αλλα οι νοσηλιες ειναι πολυ λιγοτερες, δηλαδη ειναι πιο ηπια. Στη συνωμοσια εναντιον της κυβερνησης φαινεται ειναι και η ΕΡΤ.
Ναι, βασικά όσο δεν εμβολιάζονται άτομα θα έχουμε μεταλλάξεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μια συναδελφος και η οικογενεια της ολοκληρη, συζυγος,παιδια, κολλησαν. Ευτυχως το περασαν πολυ ελαφρα, αλλοι εχουν πολλα προβληματα, δεν αντιλεγω. Το πιστοποιητικο που της χορηγηθηκε, ειναι μεχρι τον προσεχη Ιανουαριο. Γιατι 6 μηνες; Ερευνες απο το εξωτερικο μιλανε για ανοσια για χρονια σε οσους νοσησαν. Επισης, εχω ακουσει απο γνωστους που αλλοι εχουν κανει το εμβολιο, αλλοι εχουν νοσησει, μετα πηγαν να κανουν τεστ αντισωματων να δουν που βρισκονται, και οσοι νοσησαν ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση απο πλευρας αντισωματων απο τους εμβολιασμενους. Μπορει η κυβερνηση να κανει ο,τι επιτασει η Επιστημη και οχι ο,τι της γουσταρει; Τωρα με τα μετρα για τους ανεμβολιαστους, λενε θα φορεσουν γαντια σε ανεμβολιαστους και μονο,σερβιτορους, και αλλους εργαζομενους . Μονο σε ανεμβολιαστους,οι αλλοι ενταξει. Γαντια με 40 βαθμους. Αν προσπαθει ηκυβερνηση να προκαλεσει και να διχασει,το εχει ηδη καταφερει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μια συναδελφος και η οικογενεια της ολοκληρη, συζυγος,παιδια, κολλησαν. Ευτυχως το περασαν πολυ ελαφρα, αλλοι εχουν πολλα προβληματα, δεν αντιλεγω. Το πιστοποιητικο που της χορηγηθηκε, ειναι μεχρι τον προσεχη Ιανουαριο.
Δεν ξέρω για την συνάδελφό σου, πάντως το δικό μου πιστοποιητικό δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Μπορείς σε παρακαλώ να σκανάρεις το πιστοποιητικό της, να κρύψεις όνομα και να το ανεβάσεις για να δω που γράφει την ημερομηνία που λες? :)

Επισης, εχω ακουσει απο γνωστους που αλλοι εχουν κανει το εμβολιο, αλλοι εχουν νοσησει, μετα πηγαν να κανουν τεστ αντισωματων να δουν που βρισκονται, και οσοι νοσησαν ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση απο πλευρας αντισωματων απο τους εμβολιασμενους.
Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο. Εμβολιασμένοι που νόσησαν δεν πήγαν καν στο νοσοκομείο. Επίσης, στις ΜΕΘ δεν υπάρχει ούτε ένα εμβολιασμένος.

Μπορει η κυβερνηση να κανει ο,τι επιτασει η Επιστημη και οχι ο,τι της γουσταρει; Τωρα με τα μετρα για τους ανεμβολιαστους, λενε θα φορεσουν γαντια σε ανεμβολιαστους και μονο,σερβιτορους, και αλλους εργαζομενους .
Εσύ θα πήγαινες σε καφέ που να σε σερβίρει ανεμβοιλίαστος χωρίς μάσκα και γάντια? :)

Μονο σε ανεμβολιαστους,οι αλλοι ενταξει. Γαντια με 40 βαθμους. Αν προσπαθει ηκυβερνηση να προκαλεσει και να διχασει,το εχει ηδη καταφερει.
Ναι, γάντια με 40 βαθμούς. Τι θα γίνει? Θα ιδρώσει το χεράκι?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τελευταία τροποποίηση:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μπαρμπαπηδουλα, που εγραψα εγω οτι οι εμβολιασμενοι νοσησαν βαρια και πηγαν σε ΜΕΘ; Εγραψα αλλοι που εχουν νοσησει, και αλλοι που εχουν εμβολιαστει, πηγαν μετα και οι δυο να κανουν τεστ αντισωματων ωστε να καταλαβουν σε τι κατασταση βρισκονται απο πλευρας αντισωματων. Οσο για την συναδελφο, θα αρκεστω σε ο,τι μου ειπε. Δε θα της ζητησω και αποδειξεις.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Θυμίζω ότι οι καραγκιοζηδες "ειδικοί" μιλούσαν για σταθεροποίηση προ 4 ημερών στην επίσημη καθημερινή ενημερωση όταν ήταν ήδη εμφανές ότι η καμπύλη του κινητού μέσου όρου 7 ημερών κρουσμάτων έστρεφε έντονα ανοδικά με το σημείο καμπής να είναι τουλάχιστον μία βδομάδα νωρίτερα.

Να τους εμπιστεύεστε και θα προκοψετε, οι άνθρωποι είναι είτε κυβερνητικά παπαγαλάκια είτε παντελώς άσχετοι με την επιδημιολογία.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αν προσπαθει ηκυβερνηση να προκαλεσει και να διχασει,το εχει ηδη καταφερει.
Μην εκπλαγείτε αν στο τέλος επιβάλλουν όσοι είναι ανεμβολίαστοι να κυκλοφορούν (αν τους αφήνουν) με ειδική σήμανση πάνω τους όπως επέβαλαν οι Ναζί στους Εβραίους να φέρουν το άστρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom