Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ωραια εκει ειναι τα εμβολια και δε γουσταρουν καποιοι γεροι να εμβολιαστουν...εγω τι να κανω τωρα?
Ρωτησες τι κινδυνος υπαρχει απο τους ανεμβολιαστους.
Και σου ειπα οτι ο κινδυνος ειναι να τιγκαρουν παλι οι ΜΕΘ.
Πηρες απαντηση.
Δεν σου αρκει? Τι συνεχιζεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ο μπαζουκα κολλησε κορωνα και καλο θα ειναι να τον ρωτησεις να μαθεις ααπο πρωτο χερι που λενε
Αυτο παλι, που φοβουνται το εμβολιο αλλά οχι τα κουσουρια του ιου, θα μπορουσε να αποτελεσει θεμα ψυχολογικης επιστημονικης ερευνας.
Οπως και το οτι θα γινουν ΕΠΩΝΥΜΟΙ οι δυο-τρεις νεκροι των εμβολιων αλλά την ιδια στιγμη οι χιλιαδες νεκροι του ιου θα ειναι απλως αριθμοι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
κατσε να ρωτησω το πουτσο μου :confused: :confused:
Μάλλον δεν τον ξέρεις και γράφεις πίπες τώρα.

Ο Luka είναι παλιό μέλος εδώ του site, 47άρης, o oποιος πέρασε covid. Όχι ιδιαίτερα άσχημα, απλά σήκωσε πυρετό κι έχει βήχα και δύσπνοια.

Όταν το ξεπέρασε, πήγε κι έκανες κάποιες εξετάσεις και ο πνευμονολόγος του είπε ότι οι πνεύμονές του δεν έχουν επανέλθει στο 100%, είναι περίπου στο 80% και... δεν είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν στο 100% ποτέ.
Σημείωση: Δεν είναι καπνιστής (το λέω γιατί βλέπω την ερώτηση-μπαλαντέρ να έρχεται!).

Τράβα ρωτα τον κιόλας, βρες το Nickname του και στείλτου μήνυμα. Δεν θα κάτσω να αντιδικώ άλλο και να απαντάω στα "μα γιατί" και στα "πως" και στα "είναι σίγουρο αυτό" και "γιατί έτσι" και "γιατί αλλιώς".

Βαριέμαι :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ρωτησες τι κινδυνος υπαρχει απο τους ανεμβολιαστους.
Και σου ειπα οτι ο κινδυνος ειναι να τιγκαρουν παλι οι ΜΕΘ.
Πηρες απαντηση.
Δεν σου αρκει? Τι συνεχιζεις?
ρε τυπαρα δε γουσταρω να εμβολιαστω εγω επειδη δε θελει ο γερος....να φτιαξει και αλλες μεθ.Δηλ τι θα γινει τωρα θα ειμαστε ετσι μια ζωη επειδη δε θελει ο γερος? παλι οι νεοι θα τη πληρωσουν? εσενα σου φαινονται λογικα ολα αυτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάλλον δεν τον ξέρεις και γράφεις πίπες τώρα.

Ο Luka είναι παλιό μέλος εδώ του site, 47άρης, o oποιος πέρασε covid. Όχι ιδιαίτερα άσχημα, απλά σήκωσε πυρετό κι έχει βήχα και δύσπνοια.

Όταν το ξεπέρασε, πήγε κι έκανες κάποιες εξετάσεις και ο πνευμονολόγος του είπε ότι οι πνεύμονές του δεν έχουν επανέλθει στο 100%, είναι περίπου στο 80% και... δεν είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν στο 100% ποτέ.
Σημείωση: Δεν είναι καπνιστής (το λέω γιατί βλέπω την ερώτηση-μπαλαντέρ να έρχεται!).

Τράβα ρωτα τον κιόλας, βρες το Nickname του και στείλτου μήνυμα. Δεν θα κάτσω να αντιδικώ άλλο και να απαντάω στα "μα γιατί" και στα "πως" και στα "είναι σίγουρο αυτό" και "γιατί έτσι" και "γιατί αλλιώς".

Βαριέμαι :)
α εγω νομιζα οτι τρολαρεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ρε τυπαρα δε γουσταρω να εμβολιαστω εγω επειδη δε θελει ο γερος....να φτιαξει και αλλες μεθ.Δηλ τι θα γινει τωρα θα ειμαστε ετσι μια ζωη επειδη δε θελει ο γερος? παλι οι νεοι θα τη πληρωσουν? εσενα σου φαινονται λογικα ολα αυτα?
Ποιος γερος μωρε, τι λες?
Ποιος σου ειπε οτι στη ΜΕΘ μπαινει μονο ο γερος?
Και ποιος σου ειπε οτι αν νοσησεις απλως, δεν θα σου αφησει κουσουρι για παντα?
Επικαλεισαι και την λογικη κιολας? Ποια λογικη? Καμια λογικη δεν εχουν αυτα που λες.
Πας και εμβολιαζεσαι οπως ειναι το σωστο και το λογικο και ησυχαζεις.
Τα υπολοιπα ειναι θεωριες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μη μου πειτε παλι για τις πιθανοτητες κινδυνου....στο πουτσο μου ποιες ειναι οι πιθανοτητες...να εμβολιαστει αυτος που κινδυνευει και τελειωνει το θεμα. Και το 150ρι να το εδινε στους γερους που κινδυνευουν περισσοτερο.

Ποιος γερος μωρε, τι λες?
Ποιος σου ειπε οτι στη ΜΕΘ μπαινει μονο ο γερος?
Και ποιος σου ειπε οτι αν νοσησεις απλως, δεν θα σου αφησει κουσουρι για παντα?
Επικαλεισαι και την λογικη κιολας? Ποια λογικη? Καμια λογικη δεν εχουν αυτα που λες.
Πας και εμβολιαζεσαι οπως ειναι το σωστο και το λογικο και ησυχαζεις.
Τα υπολοιπα ειναι θεωριες
τι να ησυχασω ρε τυπε? που το περασα με ενα φτερνισμα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δε με νοιαζει ρε τυπε ποιος μπαινει και ποιος βγαινει...οποιος νιωθει οτι κινδυνευει απο τον ιο ας το κανει να ξεμπερδευουμε...ειτε νεος ειτε γερος ας αναλαβει τις ευθυνες του...εμενα μπορουν να με παρατησουν ησυχο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δε με νοιαζει ρε τυπε ποιος μπαινει και ποιος βγαινει...οποιος νιωθει οτι κινδυνευει απο τον ιο ας το κανει να ξεμπερδευουμε...ειτε νεος ειτε γερος ας αναλαβει τις ευθυνες του...εμενα μπορουν να με παρατησουν ησυχο?
Οχι, γιατι εσυ εισαι αυτος που ενοχλει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΟΚ, λοιπόν άκου:

Μην κάνεις ποτέ σου το εμβόλιο. Όμως, δεν θα μπορείς να πηγαίνεις όπου θέλεις κι όποτε θέλεις.

Δέξου το γιατί... έτσι!!!

Dura lex, sed lex!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Οχι, γιατι εσυ εισαι αυτος που ενοχλει
ο εμβολιασμενος ειναι εμβολιασμενος και τελειωνει εδω η κουβεντα.Ο ανεμβολιαστος μπορει να το κανει αν θελει αν δε θελει προβλημα του ας κολησει τον ιο με αφορα? περνει την ευθυνη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ο εμβολιασμενος ειναι εμβολιασμενος και τελειωνει εδω η κουβεντα.Ο ανεμβολιαστος μπορει να το κανει αν θελει αν δε θελει προβλημα του ας κολησει τον ιο με αφορα? περνει την ευθυνη?
Οχι δεν παιρνει την ευθυνη, γιατι απο την βλακεια του κινδυνευει το συστημα υγειας να αποσταθεροποιηθει. Αν αυριο εχουμε 800 νοσηλευομενους σε ΜΕΘ αυτο σημαινει καταρρευση των νοσοκομειων.
Και εννοειται οτι δεν ειναι επιχειρημα το "ας φτιαξουμε 5.000 ΜΕΘ". Λες και θα τις χειριστουν ρομποτ ή μας περισσευει το νοσηλευτικο και ιατρικο προσωπικο.
Τους γιατρους και τους νοσηλευτες τους ρωτησες αν θελουν να γεμισουν παλι οι ΜΕΘ επειδη καποιοι απλως "παιρνουν την ευθυνη"?
Ολα αυτα που λες δεν εχουν καμια λογικη βαση.
Θα στο πω και χιλιες φορες αν χρειασθει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Οχι δεν παιρνει την ευθυνη, γιατι απο την βλακεια του κινδυνευει το συστημα υγειας να αποσταθεροποιηθει. Αν αυριο εχουμε 800 νοσηλευομενους σε ΜΕΘ αυτο σημαινει καταρρευση των νοσοκομειων.
Και εννοειται οτι δεν ειναι επιχειρημα το "ας φτιαξουμε 5.000 ΜΕΘ". Λες και θα τις χειριστουν ρομποτ ή μας περισσευει το νοσηλευτικο και ιατρικο προσωπικο.
Τους γιατρους και τους νοσηλευτες τους ρωτησες αν θελουν να γεμισουν παλι οι ΜΕΘ επειδη καποιοι απλως "παιρνουν την ευθυνη"?
Ολα αυτα που λες δεν εχουν καμια λογικη βαση.
Θα στο πω και χιλιες φορες αν χρειασθει.
αν εγω παθω κατι απο το εμβολιο ρε τυπε τωρα αυριο μεθαυριο ποιος θα παρει την ευθυνη? τι θα μου πουν ας μην το εκανες?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
τι εχεις να πεις για αυτη τη γυναικα που αφησε τα παιδια της ορφανα? οτι ετυχε? στον αλλον που παραλιγο να χασει το ποδι του. και για ενα καρο αλλα περιστατικα? αν εγω παθω κατι θα μπω εδω και μ πεις εσυ "οκ ετυχε?"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ολα αυτα εχουν απαντηθει ενα εκατομμυριο φορες.
Μην παρεις ούτε ντεπον σημερα, μπορει να παθεις εγκεφαλικη αιμορραγια.
Σε μεγαλυτερο ποσοστο απο το εμβολιο.
Αντε καληνυχτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ολα αυτα εχουν απαντηθει ενα εκατομμυριο φορες.
Μην παρεις ούτε ντεπον σημερα, μπορει να παθεις εγκεφαλικη αιμορραγια.
Σε μεγαλυτερο ποσοστο απο το εμβολιο.
Αντε καληνυχτα.
δε περνω φαρμακα γενικως ρε τυπε τα αποφευγω....οχι ουτε ντεπον περνω. λοιπον? ελα καλο βραδυ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Χμμμ, μάλιστα, και Αννίτα βλέπεις.

Κομμάτι - κομμάτι συμπληρώνεται το παζλ… :confused:
Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση , απλά έτυχε και άκουσα το συγκεκριμένο σχόλιο απο έναν τύπο και μετά άκουσα την φωνη της Πάνια , αρα στην εκπομπή της ειπώθηκε.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Και ξαναρωταω. Τι θελετε να γινει με τους ανεμβολιαστους? Κανενα μετρο? Να τα αφησουμε ολα ελευθερα? Σαν να μην τρεχει τιποτα? Να ειμαστε η μονη χωρα στον κοσμο που θα σφυριζει αδιαφορα μπροστα στο προβλημα, προκειμενου να μην μας πειτε "διχαστικους"? Εσεις ειστε οι διχαστικοι, που αντιστεκεστε ακομη και στην κοινη λογικη στο βωμο της κομματοσκυλιασης σας.
Ειστε τοσο κομματοσκυλα, ωστε το αν θα εμβολιασθειτε να εξαρταται απο το ποιος κυβερναει. Λες και η αντιπολιτευση ειναι κατα των εμβολιασμων.
Και μας κουνατε και το δαχτυλο και μας απειλειτε κιολας.
Παρανοϊκοί.

Το να φταινε και οι δυο, στο μεριδιο που τους αναλογει, δεν παιζει?
Δεν ασχολούμαι με κομματόσκυλα ρε πάρτο χαμπάρι επιτέλους και μη μου τα ζαλίζεις

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Λένε οτι στην Πορτογαλία βρήκαν οτι 152 μόνο πέθαναν απο covid και οι υπόλοιποι απλά είχαν και covid , τωρα πως μπορεί να το βρήκαν αυτό και αν όντως έγινε δεν ξέρω , υπάρχει σχετικό λίνκ εδω αλλά το λίνκ στο οποίο παραπέμπει δεν υπάρχει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Λένε οτι στην Πορτογαλία βρήκαν οτι 152 μόνο πέθαναν απο covid και οι υπόλοιποι απλά είχαν και covid , τωρα πως μπορεί να το βρήκαν αυτό και αν όντως έγινε δεν ξέρω , υπάρχει σχετικό λίνκ εδω αλλά το λίνκ στο οποίο παραπέμπει δεν υπάρχει.

Αν γινόντουσαν νεκροψίες κι εδώ,μπορεί να βρίσκαν λιγότερους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom