raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
μια χαρα τα λες...εγω τα ελεγα εδω και μηνες...μεσα...θελω κορονα. λεω κατι παραλογο?
αλλα αντι να κανετε εμενα πρωθυπουργο, κανατε τον κουλη...
μια χαρα τα λες...εγω τα ελεγα εδω και μηνες...μεσα...θελω κορονα. λεω κατι παραλογο?
Του Κουλη η πεθερα ειναι υπερκομψη, ενω η δικη σου.............μια χαρα τα λες...εγω τα ελεγα εδω και μηνες...
αλλα αντι να κανετε εμενα πρωθυπουργο, κανατε τον κουλη...
Ειναι χαμηλης νοημοσυνης ατομαΒριστειτε, βριστειτε αφοβα. Σαν κωλογριες με σαραντα χρονια εμμηνοπαυση.
Ετσι θα γινω και εγω οταν γερασω;
δεν υπαρχει ενα νημα που να μην πεφτουν βρισιδια. Τι κερδιζουν, δεν μπορω να καταλαβω.Ειναι χαμηλης νοημοσυνης ατομα
Τύπε ασε τις ηθικοδιδαχές και πες μας το συμπερασμα σου απο την ανταλλαγη επιχειρηματων με το πολυ λογικο ατομο Pussy wagonδεν υπαρχει ενα νημα που να μην πεφτουν βρισιδια. Τι κερδιζουν, δεν μπορω να καταλαβω.
Ε, ψιτ, μπήκε ο μήνας, μην ξεχασεις τη διατροφή. Και απόλαυσε το 'άλλος γ@μαει, άλλος πληρώνει.. ' Με τα ρεστα που θα σου μεινουν τρεχα στο μεταξι για να καθαρίσεις με τη γλωσσα καποιο βρωμερό τσιγγανικο νυχοποδαρο. Αντε κέρατα. Γελαμε με τα χαλια σου όλοι εδώ μέσα, γελοίε σαλτιμπαγκεΓια αυτό
Οταν ανακοινωσει το ραντεβου του εμβολιασμου του, θα τα πουμε.Τύπε ασε τις ηθικοδιδαχές και πες μας το συμπερασμα σου απο την ανταλλαγη επιχειρηματων με το πολυ λογικο ατομο Pussy wagon
Κατσε να τον τσιγκλισω λιγο οτι ριχνει νερο στο μυλο του Κουλη και θα το αναβαλλειΟταν ανακοινωσει το ραντεβου του εμβολιασμου του, θα τα πουμε.
Κωλόπαιδα τύπε, παλιοχαρακτηρεςδεν υπαρχει ενα νημα που να μην πεφτουν βρισιδια. Τι κερδιζουν, δεν μπορω να καταλαβω.
Κατα βαθος καλα παιδια ειναι, πιο κωλο-παιδα απο εμενα αποκλειεται.Κωλόπαιδα τύπε, παλιοχαρακτηρες
Για πες κανα νεο απ το τουριστικο μετωποΟταν ανακοινωσει το ραντεβου του εμβολιασμου του, θα τα πουμε.
Πολυ ωραια ολα αυτα.Τα πράγματα είναι απλά! Ναι στον εμβολιασμό, όχι στις διακρίσεις!
Όλα ελεύθερα, απλά!Πολυ ωραια ολα αυτα.
Αλλά τι πρεπει να γινει με τους ανεμβολιαστους?
Κανενας περιορισμος? Ολα ελευθερα?
Ρωταω κατι πολυ απλο.
Οκ. Εσυ τουλαχιστον ειχες το θαρρος να απαντησεις. Ολα ελευθερα.Όλα ελεύθερα, απλά!
Είναι θέατρο του παραλόγου αυτό, Αθήνα κυκλοφορεις, έχεις προσέξει έστω και από μακριά τι γίνεται στα ΜΜΜ; στα μπουρδελα;
Θέλω να σου πω με αυτο το αλλαλουμ που γίνεται!
Αν οι ανεμβολιαστοι κολλήσουν κορώνα και πάθουν κάτι αυτοί θα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο!
Και εγώ έκανα το εμβόλιο αλλά έχω ακόμα τις επιφυλάξεις μου, αν όμως πάθω κάτι έστω και μακροπρόθεσμα; ποιος θα είναι υπεύθυνος;
Διότι βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, είναι λογικό ο κόσμος να φοβάται.
Εννοείται πως κανενας περιορισμος,ολα ελευθεραΠολυ ωραια ολα αυτα.
Ρωταω κατι πολυ απλο.
ετσι οπως τα κανανε μπαχαλο οι δικοι σου βρειτε μια ακρηΠολυ ωραια ολα αυτα.
Ρωταω κατι πολυ απλο.
ετσι οπως τα κανανε μπαχαλο οι δικοι σου βρειτε μια ακρη
οι ανεμβολιαστοι δεν ειναι ουτε για σπιναλογκα ουτε για στρατοπεδα συγκεντρωσης συμφωνα με το σκεπτικο του αδωνη και του σκερτσου
και επεισης οι ανεμβολιαστοι δεν μπορουν να πληρωνουν ενα καφε 30 εως 60 ευρω για να δινουν τα πιστοποιητικα rapid test
ολα αυτα να ξερεις θα ερθουν ως αντιποινα την ημερα των εκλογων ως αντιδραση στο lockdown πουθα εφαρμοζετε απο τις 15 ιουλιου σε οσους δεν θελουν να κανουν το εμβολιο
ειται λογω υγειας ειται επειδη δεν θελουν το χτικιο
επικοινωνιακα τα κανατε χειροτερα μανταρα απο το συριζα
Μαλιστα.Εννοείται πως κανενας περιορισμος,ολα ελευθερα