Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
211474898_344378550383420_8687773630648423499_n.jpg

Active member

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Άκουσα ένα κουφό στην τηλεόραση πρίν λίγες ώρες (πρέπει να ηταν στην εκπομπή της Πάνια) δεν ξέρω για ποιόν έλεγαν , αλλά κάτι έλεγαν για έναν που "πρόσεχε ο ίδιος αλλά τον κόλλησε ένας άλλος απρόσεχτος" :headbang: δηλαδή τι μπορεί να έκανε ο απρόσεχτος , του κατέβασε την μάσκα του προσεκτικού και φτερνίστηκε πάνω του ; Ξεχάστηκε και του έδωσε καμια χειραψία ;

Αυτά ξέραμε μέχρι πρότινος οτι γινόντουσαν μόνο στα τροχαία , δηλαδή πρόσεχα μεν εγω αλλά ηρθε ο άλλος και έπεσε πάνω μου.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εγώ μια φορά δεν σ' έχω δει να κάνεις έστω και ΜΙΑ σωστή πρόβλεψη!!!
Στο έχω ξαναγράψει. Μπορείς να κάνεις καριέρα στις στοιχηματικές.
τουλαχιστον καποιος απο εσας εκανε ρεπορτ ενα απο τα site που εβαλα το απογευμα

δημοκρατια = φιμωση οσο αφορα το σκεπτικο σας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μηπως μπορει ο κυριος Βοβολης να μας πει και ποια ποινη εχει φαει απο το πειθαρχικο του Ιατρικου Συλλογου Αθηνων για τις επαναλαμβανομενες παπαριές που εχει πει για τον ιο και τα εμβολια?
Μηπως να μας πει για ποιον λογο τον Μαρτιο του 2020 ελεγε οτι δεν υπαρχει ιος και οτι "μας κοροιδευουν οι κυβερνησεις ολου του κοσμου"?
Επισης να μας πει και για το πολιτικο κομμα του οποιου ηγειται, κατι "κινημα" λεγεται.
Μιλαμε για κολοσσο σοβαροτητας, που γελαει με τον πρωθυπουργο του που λεει οτι τα εμβολια ειναι ασφαλη. Προφανως αν ελεγε οτι δεν ειναι ασφαλη θα ηταν πιο ικανοποιημενος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ποια Δεξια;
Πρωτοσελιδο εφημεριδα ΘΕΜΑ
'2 χρονια κυβερνησης Μητσοτακη., εδραιωθηκε στο Κεντρο.'
Επισημα πλεον, οι Δεξιοι που τον ψηφισαμε ειμαστε ανεπιθυμητοι. Δικαιωμα του.
Η Δεξια που θελετε ειναι Δεξια του 25-30% και μειοψηφικη.
Λυπαμαι αλλά δεν γινεται. Αν δεν σας κανει ψηφιστε ακροδεξια του καθε ψεκασμενου και αγυρτη Βελοπουλου για να ριχνετε νερο στο μυλο της αριστερας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και ξαναρωταω. Τι θελετε να γινει με τους ανεμβολιαστους? Κανενα μετρο? Να τα αφησουμε ολα ελευθερα? Σαν να μην τρεχει τιποτα? Να ειμαστε η μονη χωρα στον κοσμο που θα σφυριζει αδιαφορα μπροστα στο προβλημα, προκειμενου να μην μας πειτε "διχαστικους"? Εσεις ειστε οι διχαστικοι, που αντιστεκεστε ακομη και στην κοινη λογικη στο βωμο της κομματοσκυλιασης σας.
Ειστε τοσο κομματοσκυλα, ωστε το αν θα εμβολιασθειτε να εξαρταται απο το ποιος κυβερναει. Λες και η αντιπολιτευση ειναι κατα των εμβολιασμων.
Και μας κουνατε και το δαχτυλο και μας απειλειτε κιολας.
Παρανοϊκοί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα ο Λαζάρου μας φταίει. Και οχι οι κάθε λογής Ευαγγελατοι, που ψεκαζανε τόν κόσμο με φόβο για τό Αστρα-ζενεκα.
Το να φταινε και οι δυο, στο μεριδιο που τους αναλογει, δεν παιζει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Βριστειτε, βριστειτε αφοβα. Σαν κωλογριες με σαραντα χρονια εμμηνοπαυση.
Ετσι θα γινω και εγω οταν γερασω; :confused:
ααρε γερο αρχοντα...εζησες καλες εποχες.Εμεις να δουμε τωρα αν θα φτασουμε 75.Με τα τομαρια της κοινωνιας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ας κανουν οτι σκατα θελουν τα μπουρδελακια μη κλεισουν :tooth: :tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
ααρε γερο αρχοντα...εζησες καλες εποχες.Εμεις να δουμε τωρα αν θα φτασουμε 75.Με τα τομαρια της κοινωνιας.
Ουτε και εμενα με βλεπω να φτανω τα 75 με τις μαλακιες που κανουν με τους κορονοιους :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Χαρη στα εμβολια παντως, ο μεσος ορος ηλικιας απο 50 χρονια πριν εναν αιωνα πηγε 85.
Αν ειχαν ολοι τα δικα σας μυαλα για τους εμβολιασμους ακομη εκει θα ημασταν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Χαρη στα εμβολια παντως, ο μεσος ορος ηλικιας απο 50 χρονια πριν εναν αιωνα πηγε 85.
Αν ειχαν ολοι τα δικα σας μυαλα για τους εμβολιασμους ακομη εκει θα ημασταν
και σενα τι σε νοιαζει ρε τυπε? θελω να κολλησω κορονοιο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ουτε και εμενα με βλεπω να φτανω τα 75 με τις μαλακιες που κανουν με τους κορονοιους :confused:
εννοεις 112 δε θα φτασεις

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
πρεπει να κλειστει κανα ραντεβου θανατου αναμεσα σε εμβολιασμενο και αντιεμβολιαστη...πολυ τεταμενη η κατασταση βλεπω.... :confused:

τα λεγα εγω αλλα εσεις τα ζωα δεν με πιστευατε...επρεπε ολοι υποχρεωτικα να τρυπηθουν ειτε με εμβολιο ειτε με κορονα για να τελειωνε το θεμα...τωρα θα ηταν ολα ανοιχτα και χωρις περιορισμους...αλλα μας εφαγε η πολλη δημοκρατια ναπουμε...:confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πρεπει να κλειστει κανα ραντεβου θανατου αναμεσα σε εμβολιασμενο και αντιεμβολιαστη...πολυ τεταμενη η κατασταση βλεπω.... :confused:

τα λεγα εγω αλλα εσεις τα ζωα δεν με πιστευατε...επρεπε ολοι υποχρεωτικα να τρυπηθουν ειτε με εμβολιο ειτε με κορονα για να τελειωνε το θεμα...τωρα θα ηταν ολα ανοιχτα και χωρις περιορισμους...αλλα μας εφαγε η πολλη δημοκρατια ναπουμε...:confused:
μεσα...θελω κορονα. λεω κατι παραλογο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom