Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παλια πολυκατοικια που μενω, ρετιρε, μεγαλη βεραντα, και αν και ειχαμε κανει συντηρηση και βαψιμο στα καγκελα πριν καποια χρονια, σε αρκετα σημεια εχει επελθει διαβρωση, σκουρια. Οποτε θα πρεπει να αντικατασταθουν. Φωναξα σιδεραδες αλλα ολοι ειπαν οτι η μερικη αντικατασταση δεν ειναι και τοσο ευκολο. Μαλλον θα χρειαστει ολικη αντικατασταση, λογω και παλαιοτητας. Κοστος 3.000 ευρω. Αρκετα υψηλο. Ρωτησα γιατι τοσα πολλα, και ολοι ειπαν οτι οι τιμες στα σιδερα, αλουμινια, λογω της πανδημιας εχουν παρει την ανιουσα. Το ιδιο μου ειπε και γνωστος μου που εχει καταστημα χρωματα-σιδηρικα. Σε ολα τα ειδη εχουν αυξηθει οι τιμες. Στα σουπερ μαρκετ ολοι παραδεχονται οτι εχουν αυξηθει οι τιμες. Πετρελαιο, μεταφορες. Ο Τζαμπο λεει οτι για να φερει ενα κοντεινερ προιοντα, κοστιζει πλεον πολυ περισσοτερο. Η ΔΕΗ ανακοινωσε αυξησεις, σε μια ηδη χειμαζομενη κοινωνια, επιχειρησεις και νοικοκυρια. Ανεργια, επιδοματα που συντομα θα σταματησουν. Ως που θα παει αυτη η κατασταση με την πανδημια; Θα πιασει 2022 και ακομα αυτη θα καθοριζει τα παντα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Το μεγαλο γελιο ειναι που τα καναλια ειναι στα λιμανια και ρωτανε τους ελληνες που φευγουν.
Και τριγυρω δεν υπαρχει ξενος τουριστας ουτε για δειγμα.

Ειναι τοσο ξεφτιλες που ουτε καν ασχολουνται με πληροτητες ξενοδοχειων με αριθμους αφιξεων κλπ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να ψηφισεις Συριζα τύπε, κανενα προβλημα. Εμενα τι μου το λες? Λες και περιμενε ο Κουλης την ψηφο σου?
Αν δεν σε ενδιαφερει καμια ψηφος πως περιμένεις να βγει ο κουλης παλι?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εσένα τι σε νοιάζει μωρή ξεπατωμένη σκρόφα; Εσύ ψηφίζεις στο Μπεράτι.
Να και η στηριξη στον δεξιο δικηγορο επισημα απο τη πξουλα.
Μωρη μουχλα παλι τα ξαναβρηκατε πασοκοι με νδ και κανετε ερωτα?
Αντε παντρευτητε να τελιωνουμε να γινεται και επισημα αντρογυνο και να μην κοροιδευεται μες στα μουτρα τους ψηφοφορους του κιναλ αν και λίγους.
Αριστερη συσπειρωση ολοι στον συριζα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Θετικα βλεπουν το μετρο ραπιντ τεστ κλπ οι κατοικοι των νησιων

Μα διαβεβαιωσε ο σκάι, εγγύηση

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στην Ιρλανδία η εστίαση είναι κλειστή 16 μήνες σερί. Και παρότι ο ρυθμός εμβολιασμού είναι πιο αργός από ό,τι στην χώρα μας, παρότι δηλαδή η ηλικιακή ομάδα 18-30 θα έχει πρόσβαση στα εμβόλια προς το τέλος Αυγούστου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σε λίγες μέρες που θα ξαναανοίξει η εστίαση, αυτή θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους εμβολιασμένους. Ούτε μικτά μαγαζιά, ούτε σελφ τεστ, ούτε rapid, ούτε PCR.

Το Ισραήλ δεν δέχεται ξένους πολίτες, εκτός κι αν πρόκειται για συζύγους Ισραηλινών υπηκόων. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, για να ταξιδέψεις εκεί υποχρεούσαι να είσαι πλήρως εμβολιασμενος, να κάνεις ένα PCR στην χώρα προέλευσης, να κάνεις ακόμα ένα PCR μόλις φθάσεις στο Ισραηλινό αεροδρόμιο, αμέσως μετά οδηγείσαι κατευθείαν σε νοσοκομείο για τεστ αντισωμάτων και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα περιμένεις σε καραντίνα.

Στην Γαλλία, το Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε ότι ακόμα κι αν εμβολιαστεί το 30% των εφήβων, το 70% των ανθρώπων ως 60 έτη και το 80% των 60+, πάλι δεν είναι αρκετό για να ΜΗΝ ζήσουμε το επόμενο Φθινόπωρο σκηνές του προηγούμενου Φθινοπώρου. Η εφημερίδα Λιμπερασιόν, το κειμήλιο της Αριστεράς που «ενδιαφέρεται» πολύ για τις ατομικές ελευθερίες, κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο «εμβολιαστείτε όλοι, αλλιώς δεν θα ξεμπερδέψουμε ποτέ».

Και την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, κάποιος Λαζάρου, που όταν πας στο εστιατόριο του, ονόματι «Βαρούλκο» αφήνεις μισό νεφρό για να ανταποκριθείς οικονομικά, τολμάει και λέει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να υποχρεώσει το προσωπικό του να εμβολιαστεί, οπότε ακόμα κι αν έχει την δυνατότητα να χωρίσει το μαγαζί του σε χώρους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, είναι πιθανό να σου μαγειρέψει ή να σε σερβίρει άνθρωπος που δεν έχει εμβολιαστεί. Καλά θα πάει κι αυτό!

Κατά τα άλλα έχουμε χούντα κι η κενωνια βράζει!!!

:tooth: :tooth: :tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Και την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, κάποιος Λαζάρου, που όταν πας στο εστιατόριο του, ονόματι «Βαρούλκο» αφήνεις μισό νεφρό για να ανταποκριθείς οικονομικά, τολμάει και λέει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να υποχρεώσει το προσωπικό του να εμβολιαστεί, οπότε ακόμα κι αν έχει την δυνατότητα να χωρίσει το μαγαζί του σε χώρους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, είναι πιθανό να σου μαγειρέψει ή να σε σερβίρει άνθρωπος που δεν έχει εμβολιαστεί. Καλά θα πάει κι αυτό!

Τώρα ο Λαζάρου μας φταίει. Και οχι οι κάθε λογής Ευαγγελατοι, που ψεκαζανε τόν κόσμο με φόβο για τό Αστρα-ζενεκα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τώρα ο Λαζάρου μας φταίει. Και οχι οι κάθε λογής Ευαγγελατοι, που ψεκαζανε τόν κόσμο με φόβο για τό Αστρα-ζενεκα.
Για τις υπόλοιπες χώρες όπου έχει χούντα έχεις να πεις κάτι? Γι αυτό κάθεσαι εδώ, ε? :wink:

Σιγά μην πήγαινες να ζήσεις σε χουντα! :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Για τις υπόλοιπες χώρες όπου έχει χούντα έχεις να πεις κάτι? Γι αυτό κάθεσαι εδώ, ε? :wink:

Μήπως διαβάζεις σε κάποια άλλη γλώσσα και τα βάζεις στο γκουγκλ τρανσλειτ και σου βγάζει αλλά ανταλλων;
Ποσταρισα κάτι εγώ, για άλλες χώρες, η για χούντες;
Για τα οικονομικά συμφέροντα των Γερμανών γράφω που βγάλανε το εγγλέζικο εμβόλιο άχρηστο, τσίμπησαν οι δικοί μας Ευαγγελατοι, και τρόμαξανε τον κόσμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ταυλανδη, στο πολύ άνετο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μεγάλε είναι φανερό πια ότι λες ψέματα. Αν έχεις ατομική επιχείρηση και δηλώνεις από 10 Χιλ και πάνω πέρυσι πλήρωσες 1.300 € λιγότερα και είχες κέρδος ΚΑΙ από την μείωση της προκαταβολής.

Αν έχεις άλλη εαιρεια, πέρυσι πλήρωσες 80 € λιγότερα για κάθε 1.000 € φορολογητέου.

Για τις ασφαλιστικές πουλεςπηγανε στο Θεό, για πες μας ην διαφορά.

Κάνε την προπαγάνδα σου, αλλά άσε τα ψέματα.
Μηπως θες να σου βγαλω και στη φορα το εκκαθαριστικο δηλ εδω φατσα καρτα ετσι για να γινει κουβεντα? κατι αλλο θες? ποτε την παιζω η γαμαω θες να μαθεις? ασε μας ρε τυπε που θα σου δωσω και λογαριασμο ποσα βγαζω πως τα βγαζω.Ειπαμε οι ασφαλιστικες μου εισφορες αυξηθηκαν και η προκαταβολη φορου στο 100% εχει μεινει κανονικα. Μονο τωρα δε πληρωσα προκαταβολη λογω πανδημιας (αυτο ελειπε) αλλα τις εισφορες τις μειωσε μονο στο πρωτο 3μηνο του 2020 απο κει και περα παρολα τα κλεισιματα και τις ιστοριες,επανηλθαν στα επιπεδα προ κοβιντ.Τιποτα δεν αλλαξε.Αλλα ειπαμε οι λογοι που δε θα ψηφιζα ποτε αυτο το ΚΑΘΗΚΙ δεν ειναι επαγγελματικοι..αυτο βεβαια δε σημαινει οτι σονυ και ντε ειμαι συριζαιος η οτιδηποτε αλλο αλλα κουβεντες περι τι ψηφιζω η ποσα βγαζω ειναι δικη μου υποθεση...τωρα οτι δουλεια και να κανω οτι και να ψηφιζω,ενα καθηκι ειναι παντα ενα καθηκι...ελπιζω να εγινα κατανοητος.Και αν μου ξανα πεταξεις καμια εξυπναδα οπως τη προηγουμενη οτι ειμαι αρχιμαλακας,τοτε κουβεντα απο μενα δε ξανα περνεις. Εγω δεν εχω βρισει κανεναν εδω μεσα και ουτε προκειται..εγω οταν ειναι να βρισω,βριζω επωνυμα.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Στην Ιρλανδία η εστίαση είναι κλειστή 16 μήνες σερί. Και παρότι ο ρυθμός εμβολιασμού είναι πιο αργός από ό,τι στην χώρα μας, παρότι δηλαδή η ηλικιακή ομάδα 18-30 θα έχει πρόσβαση στα εμβόλια προς το τέλος Αυγούστου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σε λίγες μέρες που θα ξαναανοίξει η εστίαση, αυτή θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους εμβολιασμένους. Ούτε μικτά μαγαζιά, ούτε σελφ τεστ, ούτε rapid, ούτε PCR.

Το Ισραήλ δεν δέχεται ξένους πολίτες, εκτός κι αν πρόκειται για συζύγους Ισραηλινών υπηκόων. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, για να ταξιδέψεις εκεί υποχρεούσαι να είσαι πλήρως εμβολιασμενος, να κάνεις ένα PCR στην χώρα προέλευσης, να κάνεις ακόμα ένα PCR μόλις φθάσεις στο Ισραηλινό αεροδρόμιο, αμέσως μετά οδηγείσαι κατευθείαν σε νοσοκομείο για τεστ αντισωμάτων και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα περιμένεις σε καραντίνα.

Στην Γαλλία, το Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε ότι ακόμα κι αν εμβολιαστεί το 30% των εφήβων, το 70% των ανθρώπων ως 60 έτη και το 80% των 60+, πάλι δεν είναι αρκετό για να ΜΗΝ ζήσουμε το επόμενο Φθινόπωρο σκηνές του προηγούμενου Φθινοπώρου. Η εφημερίδα Λιμπερασιόν, το κειμήλιο της Αριστεράς που «ενδιαφέρεται» πολύ για τις ατομικές ελευθερίες, κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο «εμβολιαστείτε όλοι, αλλιώς δεν θα ξεμπερδέψουμε ποτέ».

Με το αντισωμάτων του Ισραήλ συμφωνώ και εγω , εδω δεν μας τα συστήνουν.

Στην Γαλλία πάλι μάλλον δεν τους περνάει απο το μυαλό οτι απο αυτούς που δεν θα εμβολιαστούν κάποιοι μπορεί ηδη να το έχουν περάσει , και άλλοι να το περάσουν μέχρι το φθινόπωρο.

Όσο για την Ιρλανδία .... νόμιζα οτι εμείς είχαμε τα πρωτεία με τόσο καιρό κλειστή εστίαση αλλά τελικά απο οτι φαίνεται πάντα υπάρχουν και χειρότερα :P

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Μηπως θες να σου βγαλω και στη φορα το εκκαθαριστικο δηλ εδω φατσα καρτα ετσι για να γινει κουβεντα? κατι αλλο θες? ποτε την παιζω η γαμαω θες να μαθεις? ασε μας ρε τυπε που θα σου δωσω και λογαριασμο ποσα βγαζω πως τα βγαζω.Ειπαμε οι ασφαλιστικες μου εισφορες αυξηθηκαν και η προκαταβολη φορου στο 100% εχει μεινει κανονικα. Μονο τωρα δε πληρωσα προκαταβολη λογω πανδημιας (αυτο ελειπε) αλλα τις εισφορες τις μειωσε μονο στο πρωτο 3μηνο του 2020 απο κει και περα παρολα τα κλεισιματα και τις ιστοριες,επανηλθαν στα επιπεδα προ κοβιντ.Τιποτα δεν αλλαξε.Αλλα ειπαμε οι λογοι που δε θα ψηφιζα ποτε αυτο το ΚΑΘΗΚΙ δεν ειναι επαγγελματικοι..αυτο βεβαια δε σημαινει οτι σονυ και ντε ειμαι συριζαιος η οτιδηποτε αλλο αλλα κουβεντες περι τι ψηφιζω η ποσα βγαζω ειναι δικη μου υποθεση...τωρα οτι δουλεια και να κανω οτι και να ψηφιζω,ενα καθηκι ειναι παντα ενα καθηκι...ελπιζω να εγινα κατανοητος.Και αν μου ξανα πεταξεις καμια εξυπναδα οπως τη προηγουμενη οτι ειμαι αρχιμαλακας,τοτε κουβεντα απο μενα δε ξανα περνεις. Εγω δεν εχω βρισει κανεναν εδω μεσα και ουτε προκειται..εγω οταν ειναι να βρισω,βριζω επωνυμα.
Φυσικά μπορείς να ψηφίζει ότι θες και να έχεις την γνώμη σου για όποιους πολιτικούς θες.

Όταν μιλάς όμως για κάποια θέματα που είναι αριθμοί, τότε δν υπάρχει θέμα γνώμης, η αλήθεια είναι ΜΙΑ. Λοιπόν οποίος ΕΕ δηλώνει περισσότερα από 3.000 € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ πλήρωσε λιγότερα επί Κούλη. Αν έχεις εταιρεία κα βγάζεις κάποιο αξιοπρεπές πόσο, πληρώνεις πολύ λιγότερα.

Ο εκνευρισμός σου δείχνει ότι είσαι ψεύτης, όπως και αρκετοί άλλοι "αριστεροί" εδώ μέσα.

Περαστικά σας και καλό κλάμα για την επόμενη δεκαετία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Περαστικά σας και καλό κλάμα για την επόμενη δεκαετία.
αν υπαρξει δεκαετια με τουτον επανω (που εγω προσωπικα πιστευω οτι τα ψωμια του ειναι λιγα) τοτε δε θα ειμαι ο μονος που θα κλαψει.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
αν υπαρξει δεκαετια με τουτον επανω (που εγω προσωπικα πιστευω οτι τα ψωμια του ειναι λιγα) τοτε δε θα ειμαι ο μονος που θα κλαψει.
Φυσικά, είναι αρκετοί εδώ μέσα που δύο χρόνια τώρα κλαίνε και προβλέπουν την πτώση του Κούλη. Σας ξεπερνάει όμως ο Glasκουλης που το προβλέπει σταθερά σε εβδομαδιαία βάση, εδώ και πέντε χρόνια!!!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Φυσικά, είναι αρκετοί εδώ μέσα που δύο χρόνια τώρα κλαίνε και προβλέπουν την πτώση του Κούλη. Σας ξεπερνάει όμως ο Glasκουλης που το προβλέπει σταθερά σε εβδομαδιαία βάση, εδώ και πέντε χρόνια!!!!!
να σε δω την επομενη των εθνικων εκλογων σε ποιο κομμα θα εισαι οπως και αλλοι

παντως δεξιοι δεν εισαστε με τον τωρινο αρχηγο σας

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Ποια Δεξια;
Πρωτοσελιδο εφημεριδα ΘΕΜΑ
'2 χρονια κυβερνησης Μητσοτακη., εδραιωθηκε στο Κεντρο.'
Επισημα πλεον, οι Δεξιοι που τον ψηφισαμε ειμαστε ανεπιθυμητοι. Δικαιωμα του.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96

εγώ μια φορά δεν σ' έχω δει να κάνεις έστω και ΜΙΑ σωστή πρόβλεψη!!!
Στο έχω ξαναγράψει. Μπορείς να κάνεις καριέρα στις στοιχηματικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom