kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.019
- Πόντοι
- 6.256
Ε ναι, αφου εμεις οι ελληνες δε φταιμε ποτε και για τιποταοι καφεδες φταινε οχι οι μαλακιες τους?
Ε ναι, αφου εμεις οι ελληνες δε φταιμε ποτε και για τιποταοι καφεδες φταινε οχι οι μαλακιες τους?
Ρε καραγαμιολακι με τα λεφτα της δικιας σου τσεπης δινει ο κουλης δωρεαν εμβολια σε αλβανια και β μακεδονια.Μια χαρά τα λέει. Αν κάποιοι θέλουν να το παίζουν μάγκες και αντιστασιακοί ας το κάνουν με τη δική τους τσέπη, όχι τη δική μας.
Ο Γλάσκος κάθε δίμηνο προβλέπει ταραχές, εξεγέρσεις και τουφεκισμούς στο Γουδί.Ρε τύπε, ειλικρινά τώρα, τα σκέπτεσαι αυτά που γράφεις, ή τόσο σου κόβει;
Σήμερα είδα μπροστά μου μια κλοπή. Τυπάς βούτηξε τσάντα από γιαγιά κι άρχισε την κωλοπιλάλα κι εξαφανίστηκε μέσα σε κάτι κωλόστενα.Ο Γλάσκος κάθε δίμηνο προβλέπει ταραχές, εξεγέρσεις και τουφεκισμούς στο Γουδί.
Και σε κάθε (πραγματική η όχι) αστοχία της κυβέρνησης ζητά την παραίτησή της.
Ακόμη θυμάμαι τότε που είχε προτείνει το green pass ο Κυριάκος να ποστάρει ο Γλάσκος μια κωλοφυλάδα και να ωρύεται "Πότε θα παραιτηθεί ο Κούλης;"
Θα το(ν) γλεντήσουμε τα επόμενα 6 χρόνια.
ειλικρινα τωραΡε τύπε, ειλικρινά τώρα, τα σκέπτεσαι αυτά που γράφεις, ή τόσο σου κόβει;
Εντελώς!!!ειλικρινα τωρα
Χμμμμ.... ναι!με οσα εχουν κανει οι δικοι σου (βαλε και τα χτεσινα για εμβλολιασμενους και μη) συνεχιζεις να τους υποστηριζεις?
Σου έχω νέα... κανείς δεν έχει ρουσφέτια. Απλά έχει να κάνει με την απλή και κοινή λογική. Κάτι που έχεις χάσει τελευταία δραματικά. Γι' αυτό και δεν το καταλαβαίνειςεσυ οπως και αλλοι εδω η εισαστε μουτζαχεντιν του κουλη η σας εχουν ταξει χοντροτατο ρουσφετι
και δεν τον βουτηξες?Σήμερα είδα μπροστά μου μια κλοπή. Τυπάς βούτηξε τσάντα από γιαγιά κι άρχισε την κωλοπιλάλα κι εξαφανίστηκε μέσα σε κάτι κωλόστενα.
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ!!!!!
Στο αμάξι ήμουν, έγινε στα 50 μέτρα από μένα.και δεν τον βουτηξες?
Από ότι φαίνεται μάλλον έχεις δίκιο. Είτε με Μητσοτάκη, είτε με Δένδια, παρόλες τις προσπάθειες που κάνουν για να αναστηθεί ό Σύριζα, ο οποίος από την μεριά του κάνει και αυτός ότι προσπάθεια μπορεί, για να μην ξαναβγεί, μάλλον ΝΔ θα έχουμε τα επόμενα 6 χρόνια.Ο Γλάσκος κάθε δίμηνο προβλέπει ταραχές, εξεγέρσεις και τουφεκισμούς στο Γουδί.
Ακόμη θυμάμαι τότε που είχε προτείνει το green pass ο Κυριάκος να ποστάρει ο Γλάσκος μια κωλοφυλάδα και να ωρύεται "Πότε θα παραιτηθεί ο Κούλης;"
Ναι καλα σε 6 χρόνια αν υπαρχει κουλης δεν θα υπαρχει χωρα,η θα υπαρχει χωρα και δεν θα υπαρχει κουλης.Ο Γλάσκος κάθε δίμηνο προβλέπει ταραχές, εξεγέρσεις και τουφεκισμούς στο Γουδί.
Και εσυ κλασμεντες εεε??λογικο τι θα περιμεναμε απο εσενα.Στο αμάξι ήμουν, έγινε στα 50 μέτρα από μένα.
Για μενα τον περασες ρε τυπε.και δεν τον βουτηξες?
απαντησα στον kinksΕντελώς!!!
Χμμμμ.... ναι!
Σου έχω νέα... κανείς δεν έχει ρουσφέτια. Απλά έχει να κάνει με την απλή και κοινή λογική. Κάτι που έχεις χάσει τελευταία δραματικά. Γι' αυτό και δεν το καταλαβαίνεις
Δηλαδή μιλάμε ότι την έχεις χάσει τόσο πολύ που... μήπως σου έχουν τάξει εσένα κανένα χοντρότατο ρουσφέτι και πετάς την λάσπη στους άλλους έτσι για το ξεκάρφωμα?
Όχι, η αλήθεια είναι ότι έψαχνα κανέναν μαλάκα ζουμπά λιγδιάρη με βρώμικο τζην για να περάσω από πάνω τουΚαι εσυ κλασμεντες εεε??λογικο τι θα περιμεναμε απο εσενα.
Εβαλες την ουριτσα στα σκελια και κοιταγες σαν πουτανακι,αντι να πας να πιάσεις τον κλεφτη.
Χσχαχαχ τίποτα αν παραδεχτεις εδω μεσα οτι εισαι κοτουλα και πουτανιτσα σ αφηνω στην ησυχια σου
Έχεις κάψει κύτταρα. Δεν ξέρω αν διορθώνεται...απαντησα στον kinks
οσο αφορα για σενα αλλα και αλλα μελη εδω εαν χασει ο κυριακος με οτι εχει κανει μεχρι τωρα να περιμενεις δικαστηρια
η ανεξηγητη και φασιστικη αποψη και αποφαση "των ειδικων επιδημιολογων" ( μη εκλεγμενων βουλευτων στο ελληνικο κοινοβουλιο) καθως επεισης η νομοθεσια περι μη ακαταδιωκτου ωστε να μπορουν να σουλατσαρουν ελευθερα να λενε και να αποφασιζουν χωρις φοβο για δικαστηρια θα γυρισει αναποδα
και ο ιδιος ο κυριακος μην νομιζεις οτι θα την γλυτωσει ετσι
τα ιδια ειχαν γινει στο ειδικο δικαστηριο του 1991 η 1992 που ξεκινησε επι πρωθυπουργιας του πατερα του
το ιδιο δικαστηριο θα γινει και στο μελλον οταν οι κατηγορουμενοι θα ειναι παρα πολλοι και το κατηγορητηριο θα ειναι πολυ πιο μεγαλο απο οτι ηταν αρχες του 90 μην ξεχνας οτι στις κατηγοριες θα ειναι και νεκροι ελληνες πολιτες που δεν αποζημιωθηκαν οι συγγενεις τους η που το κρατος δεν εδωσε δεκαρα τσακιστη για την αμεση αποκατασταση της υγειας τους λογω των εμβολιων
βιωνουμε τις ιδιες εποχες με τον πατερα του με μια απλη ομως διαφορα
ο κυριακος εχει τραβηξει το σκοινι με την νομιμοτητα και νομιζει οτι θα την γλυτωσει τοσο ο ιδιος αλλα και οι αυλικοι του αμ δε?
καταφερε σε συντομοτατο χρονικο διαστημα να στρεψει τον ελληνικο λαο εναντιων του
αυτο το επιτευμα κανενας αλλος πρωθυπουργος δεν το εχει καταφερει σε συντομο χρονικο διστημα απο την πρωτη πρωθυπουργια του
αν εχει τα κοτσια οπως λες εσυ αλλα και αλλοι λογω των δημοσκοπησεων (κυριως των λιβανισματων απο το σκαι) ας κανει εθνικες εκλογες μεσα στο φθινοπωρο εφοσον εσυ αλλα και αλλοι συμφωνα με τις δημοσκοπησεις δεν θα εχει καμοια φθορα σαν πρωθυπουργος
Δεν χρειάζεται να περιμένεις 6 χρόνια γιατί σε 2 δεν θα υπάρχει ο τσίριζαςΝαι καλα σε 6 χρόνια αν υπαρχει κουλης δεν θα υπαρχει χωρα,η θα υπαρχει χωρα και δεν θα υπαρχει κουλης.
Γυρνα τωρα πλευρο γιατι πιαστηκες
ειχα σβερκωσει εναν μια φορα δε χρειαστηκε να τον κυνηγησω,ο μαλακας το εκανε ακριβως μπροστα μου ..και ενας αλλος που μου βουτηξε το κινητο πανω απο το τραπεζιΓια μενα τον περασες ρε τυπε.
Εγω θα τον κυνηγούσα και μπορει και να τον έπιανα
Ρε σεις που κυκλοφορείτε ? Είπαμε θα πηγαίνετε περιφερειακά όχι από κέντροειχα σβερκωσει εναν μια φορα δε χρειαστηκε να τον κυνηγησω,ο μαλακας το εκανε ακριβως μπροστα μου ..και ενας αλλος που μου βουτηξε το κινητο πανω απο το τραπεζι
... και να του έριχνα έναν πούτσο.Για μενα τον περασες ρε τυπε.
Εγω θα τον κυνηγούσα και μπορει και να τον έπιανα
Ποιο κέντρο εδώ κοντά στο σπίτι μ έγινεΡε σεις που κυκλοφορείτε ? Είπαμε θα πηγαίνετε περιφερειακά όχι από κέντρο