kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.019
- Πόντοι
- 6.256
Πως ρε ψευταρα με τα ψηλοτακουναΓια μενα τον περασες ρε τυπε.
Εγω θα τον κυνηγούσα και μπορει και να τον έπιανα
Πως ρε ψευταρα με τα ψηλοτακουναΓια μενα τον περασες ρε τυπε.
Εγω θα τον κυνηγούσα και μπορει και να τον έπιανα
Κατι μου θυμιζει αυτο,Ρε σεις που κυκλοφορείτε ? Είπαμε θα πηγαίνετε περιφερειακά όχι από κέντρο
και ποιος τους ειπε οτι οι ανεμβολιαστοι θελουν να ειναι αναμεσα σε εμβολιασμενους σε τοσο κλειστο χωρο;Αποκάλυψη: Τέλος τα Μέσα Μεταφοράς για τους ανεμβολίαστους! Έρχονται ακόμα πιο σκληρά μέτρα το φθινόπωρο (Video)
Αυτός είναι ο πρώτος γύρος μέτρων που παίρνει η κκυβερνηση για να πιέσει τους ανεμβολίαστους ωστόσο σίγουρα δεν είναι ο τελευταίος! Παράλληλα στα... 24 ευρώ θα είναι ο καφές για τους ανεμβολίαστους!Ει...www.xerolas.eu
κουλισταν ντιμοκρασι
θα επιβληθει το ιδιο και στους ανεμβολιαστους λαθρομεταναστες?
περιμενουμε απαντηση απο τους κυβερνητικους εκπροσωπους εδω
Γιατι φοβασαι μην εισπνεύσεις το εμβολιο?και ποιος τους ειπε οτι οι ανεμβολιαστοι θελουν να ειναι αναμεσα σε εμβολιασμενους σε τοσο κλειστο χωρο;
ψάξου και ξαναέλαΓιατι φοβασαι μην εισπνεύσεις το εμβολιο?
διορθωνεταιΈχεις κάψει κύτταρα. Δεν ξέρω αν διορθώνεται...
Σικάγο γίναμεΠοιο κέντρο εδώ κοντά στο σπίτι μ έγινε
Είναι τρέντΚατι μου θυμιζει αυτο,
Είναι project manager όχι ποντικοκούραδα και έκανε καλό σχεδιασμό 3 χρόνιαΣαν τον αδωνη που θα ξεκιναγε το ελληνικο το19
Αυτος ικανοτητες εχει, το στομα του δε μπορει να μαζεψειΕίναι project manager όχι ποντικοκούραδα και έκανε καλό σχεδιασμό 3 χρόνια
Είναι αγαπημένο και ευνοούμενο παιδί οπότε μπορεί να λέει ότι θέλειΑυτος ικανοτητες εχει, το στομα του δε μπορει να μαζεψει
μπαρμπαΈχεις κάψει κύτταρα. Δεν ξέρω αν διορθώνεται...
Να σου πω... έχασες πρόσφατα την δουλειά σου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν χρειάζεται να περιμένεις 6 χρόνια γιατί σε 2 δεν θα υπάρχει ο τσίριζας
τα εχουν κανει μπαχαλο χεστα βραστακαι ποιος τους ειπε οτι οι ανεμβολιαστοι θελουν να ειναι αναμεσα σε εμβολιασμενους σε τοσο κλειστο χωρο;
Τα αρχιδιασου τα εφαγαν τα βρωμοσκυλα στο κοζλοντουιΜωρή κωλοξεσκισμένη καλντεριμιτζού, την έφαγες τη φασολάδα που σου είπα ή θα μείνουν άκλαστα τα αρχίδια μου;
Παντως εισαι ο καλυτερος μαθητης εδω μεσα τα μαθαινεις ολα απεξω απο την αναππδη ομβς.... και να του έριχνα έναν πούτσο.
Είναι η μέθοδος της μπουζουροποίησης για 9ρια κλέφτες με ισοστάθμιση πουτσοκαβαλαρίας.
Γιατι εσυ ξερεις ελληνικα ρε βουλγαρικο μουλαρι?.ας ειναι καλα η αυτοματη μεταφραση και η διορθωσηΜάθε ελληνικά ρε αλβανοκοπρίτη που θες και διάλογο τρομάρα σου.
Γιατι να το κανω μωρη τραβελολουγκρα ??αυτα μονον εσυ τα κάνεις οπως και να πιανεις πούτσεςΕσύ είσαι τόσο άχρηστος ρε όνειδος της Κλεισούρας που ούτε αυτά δεν είσαι ικανός να κάνεις.
Αφού το ξέρεις οτι είμαι στο πέταλο του Ζανκλώ φαν κλαμπ!Παντως εισαι ο καλυτερος μαθητης εδω μεσα τα μαθαινεις ολα απεξω απο την αναππδη ομβς.
Ειμαι σιγουρος οτι λεω το εφαρμόζεις στην ανιαρη ζωη σου