Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γιατι θες πηγουλα?αναλογικα παρτο ηδη στην ελλαδα με 6.5 εκ εμβολιασμους θρηνουμε 3 νεκρους επισημα γιατι ανεπίσημα ειναι παραπανω.
Υπολογισε στα 2.5 δις εμβολιασμων που έχουν γινει ποσοι εχουν πεθανει?
Γιατι δεν υπαρχει μια πλατφορμα καταγραφής?γιατι αν υπηρχε ουτε εσυ θα εμβολιαζοσουν.
Μακαρι να πεσω εξω δικηγορε σ αυτα που λεω αλλα δυστηχως παλι μεσα πεφτω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ηδη στην ελλαδα με 6.5 εκ εμβολιασμους θρηνουμε 3 νεκρους επισημα γιατι ανεπίσημα ειναι παραπανω.
Πώς γίνεται ανεπίσημα να είναι παραπάνω;
Ο fuckeros ο φίλος σου βαρέθηκε να μπαίνει; Τυχαία οποτε μπαναρεσαι ξυπνάει το ενδιαφέρον του για το σάιτ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γιατι θες πηγουλα?αναλογικα παρτο ηδη στην ελλαδα με 6.5 εκ εμβολιασμους θρηνουμε 3 νεκρους επισημα
3 νεκροί στα 6μιση μύρια είναι 0,000046%.
Αναλογικά δεν ήθελες?

γιατι ανεπίσημα ειναι παραπανω.
Πόσοι και που το ξέρεις? Α, ξέρω... σαν τις κρυφές δημοσκοπήσεις... ενάξει καταλάβαμε! :tooth:

Oι εμβολιασμένοι είναι μισό δις (εννοούμε και τις 2 δόσεις πλην johnson που είναι μία δόση) κι όχι 2μιση δις όπως λανθασμένα αναφέρεις. Tα 2μιση δις είναι κι αυτοί που έχουν κάνει την 1η δόση.

Γιατι δεν υπαρχει μια πλατφορμα καταγραφής?γιατι αν υπηρχε ουτε εσυ θα εμβολιαζοσουν.
Υπάρχει, ψάξτο.

Σε όλα έξω πέφτεις. Αν ποτέ πέσεις μέσα σε κάτι θα γίνει πάρτι εδώ μέσα!!!! :tooth:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Γιατι θες πηγουλα?αναλογικα παρτο ηδη στην ελλαδα με 6.5 εκ εμβολιασμους θρηνουμε 3 νεκρους επισημα γιατι ανεπίσημα ειναι παραπανω.
3 υγιεις ανθρωπους
θα ηταν μια χαρα τωρα αν δεν ξεστοκαραν πανω τους το az

εγω χτυπησα pfizer
θα προτιμουσα να κολλησω κορωνα παρα να κανω az

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σε δυομισι δις εμβολιασμων, υποθετω οτι επακολουθησαν δεκαδες χιλιαδες θανατοι. Δεν ειπε κανενας οτι οποιος εμβολιαζεται γινεται αθανατος. Εκτος αν οποιος πεθανει μετα το εμβολιο, πεθαινει απο το εμβολιο. Δηλαδη αν αυριο εμβολιασουμε 7 δις ανθρωπους, τα εκατομμυρια θανατων καθε ετους θα οφειλονται στο εμβολιο. Σπίρτο εισαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

3 υγιεις ανθρωπους

εγω χτυπησα pfizer
Η ασπιρινη ποσους ειπαμε οτι σκοτωσε φετος στην Ελλαδα?
Ελεος με τις ανοησιες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Μας τελειωσε και το τζι και τζι

Αλλο....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Εγκληματικη οργανωση 7η ιουλη

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
199687276_2852690568304569_1953975627446913838_n.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Σε δυομισι δις εμβολιασμων, υποθετω οτι επακολουθησαν δεκαδες χιλιαδες θανατοι. Δεν ειπε κανενας οτι οποιος εμβολιαζεται γινεται αθανατος. Εκτος αν οποιος πεθανει μετα το εμβολιο, πεθαινει απο το εμβολιο. Δηλαδη αν αυριο εμβολιασουμε 7 δις ανθρωπους, τα εκατομμυρια θανατων καθε ετους θα οφειλονται στο εμβολιο. Σπίρτο εισαι

Ελεος με τις ανοησιες
οταν ομως πεθαινει καποιος απο κορονοιο,ειναι σιγουρο οτι πεθαινει απο κορονοιο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εισαγγελατος τωρα
Ξεκινησε να λιβανιζει τις παρενεργειες σε φαιζερ , ετσι γινεται και στις αλλες χωρες?
Σπερνει τρομο και μετα φταιει ο κοσμος που δεν παει για εμβολιο?

Τι σκατα επικοινωνιακη πολιτικη ειναι αυτη,
Κριμα τα λεφτα που πηραν τα ξεπουλημενα μμε
Φαντασου να πλακώσουν ολοι σε ποσοστο 95% να θελουν να εμβολιαστουν?
Γ αυτο το κανει ο μουνογλυφτης της τατιανας.
Δεν υπαρχει επαρκεια για μαζικο εμβολιασμο γ αυτο και τα ραντεβου πανε πισω,μονο αστρα τους εχουν μεινει,τα αλλα δυο ειναι περιζητητα.
Για να πουμε οτι εμβολιαστικα παμε καλα επρεπε σημερα να κλεινω ραντεβού και το αργοτερο σε 2 μερες να εχω εμβοκ

Ελεος με τις ανοησιες
Ελα δικηγορε οι θανατοι καθενος που προκαλούνται απο το εμβολιο βγαινουν με τη βουλα απο ιατροδικαστη.
Για πες μου οι θανατοι κοβιντ γιατι δεν βγαινουν με τη βουλα απο ιατροδικαστη,να καθοριστει η αιτια θανατου?π.χ τι εκανε ο κοβιντ και πεθανε ο ασθενης?δεν σου λεω οτι δεν υπαρχει κοβιντ αλλα απο τι πεθαινει ο καθε ασθενης σε ρωταω?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σε ολα εξω πεφτεις, παντα.
Απλως δεν εισαι πολυ εξυπνος για να το συνειδητοποιησεις.
Καλα δικηγορε εγω δεν ειμαι εξυπνος και το λεω,αλλα ο πιο χαζος ανθρωπος ειναι αυτος που νομιζει οτι ειναι εξυπνος.
Εγω μιλω παντα με επιχειρηματα τα οποια ειναι τεκμηριωμενα.
Δεν θες να πιστεψεις οτι παγκοσμιως μεχρι στιγμης εχουν πεθανει περιπου 1000 ατομα απο τα εμβολια?μην το πιστευεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
3 νεκροί στα 6μιση μύρια είναι 0,000046%.
Αναλογικά δεν ήθελες?

Πόσοι και που το ξέρεις? Α, ξέρω... σαν τις κρυφές δημοσκοπήσεις... ενάξει καταλάβαμε! :tooth:

Oι εμβολιασμένοι είναι μισό δις (εννοούμε και τις 2 δόσεις πλην johnson που είναι μία δόση) κι όχι 2μιση δις όπως λανθασμένα αναφέρεις. Tα 2μιση δις είναι κι αυτοί που έχουν κάνει την 1η δόση.

Υπάρχει, ψάξτο.

Σε όλα έξω πέφτεις. Αν ποτέ πέσεις μέσα σε κάτι θα γίνει πάρτι εδώ μέσα!!!! :tooth:
Ρε χαζουλη 2.5δις δόσεις περιπου 1 δις φουλ εμβολιασμενοι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
3 υγιεις ανθρωπους

εγω χτυπησα pfizer
Αβε κανενα να μην εκανες ολα τα ιδια.
Και το φαιζερ κανει πολλες μυοκαρδιτιδες τωρα το ανακαλυψαν,αναθεμα οι εθελοντες και οι καταγραφες που εκαναν οπως και η φαση 1 φαση 2 φαση 3 και σκατα.
Βιαστικαν να τα βγαλουν στη παραγωγη και τωρα σιγα σιγα βγαινουν στη φορα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλα δικηγορε εγω δεν ειμαι εξυπνος και το λεω,αλλα ο πιο χαζος ανθρωπος ειναι αυτος που νομιζει οτι ειναι εξυπνος.
Δεν θες να πιστεψεις οτι παγκοσμιως μεχρι στιγμης εχουν πεθανει περιπου 1000 ατομα απο τα εμβολια?μην το πιστευεις

nuff said.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δεν ειναι μονο οι θανατοι ειναι και οι παρενεργειες..πχ συμπτωματα μυοκαρδιτιδας σε νεους και απο τι διαβαζω δεν ειναι ενα και δυο...μπορει να μην πεθαναν (ακομα) αλλα δεν τα λες και αθωα συμπτωματα...και ξερω..θα μ πει καποιος οτι καλυτερα να κανεις εμβολιο απο το να κολησεις κορονοιο,ξερω ξερω σιχαθηκα να το ακουω αυτο,αλλα αν μιλαμε για νεαρα ατομα,μιλαμε ο ιος θα τους στειλει αδιαβαστους στον αγιο πετρο!..κατευθειαν πρωτο τραπεζι πιστα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
ετοιμάζεται και εφραίμ

Stories