Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Εσύ τότε γιατί είσαι έξω?Εχουμε
Εσύ τότε γιατί είσαι έξω?Εχουμε
1.5 χρονο μεσα ειμαι οπως και οι υπολοιποιΕσύ τότε γιατί είσαι έξω?
Έφαγε μπαν δεν μπορεί να σου απαντήσειΌταν μου απαντήσεις εσύ αλλά και αυτός για το αν έχουμε χούντα.
Περιμένω.
Είσαι μαλάκας και σαν φυσικό επακόλουθο λες μαλακιες. Αυτό δεν χρειάζεται να το ρωτήσω. Είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ από γέννα
Σου έχει σκάψει τόσο την κωλοτρυπιδα όπως και σε όλους τους αριστερους που μόνο γι αυτό τον πάω τεζες!
Το γαμήσι που έχεις φάει εσύ εδώ μέσα από τα μέλη, δεν το έχεις φάει ούτε από τις αφέντρες σου.
Πολύ κωμικό να βγαίνει στραπονιαρης που γαμιεται από αφέντρες να λέει ότι γαμαει!
Εσύ είσαι μπούλης, μαλάκας, αεργος, άχρηστος, χρεωκοπηνενος ή πουτανακι που πάει με αφέντρες?
Άσε μην απαντάς.... ναι είναι σε όλα
Κάνει αντίστασηΕσύ τότε γιατί είσαι έξω?
καταπατηση δικαιωματων εχουμεΈχουμε χούντα ή όχι?
Ποιος το έφαγε;Έφαγε μπαν δεν μπορεί να σου απαντήσει
Ο Ζαν Κλώντ , αλλά δεν ξέρω γιατί.Ποιος το έφαγε;
Όσο τσιμπάει ο κόσμος από
διάφορους βλάκες ανά το διαδίκτυο όπως τζονηδες που ποσταρουν άρθρα από το μακελειό κατά των εμβολίων και τον τύπο πάνω να γράφει ότι μετά τον εμβολιασμό γίνεσαι ο Μαγκνιτο από το xmen, θα ελλοχεύει ο κίνδυνος να έχουμε τα ίδια από το φθινόπωρο.
Ναι ρε φιλεΈχετε παρατηρήσει ότι ενώ θέλουν να εμβολιασουν όλους τους Έλληνες υποχρεωτικά.. για τους λαθρομετανάστες και τα χοτ σποτ, ούτε κουβέντα.. rowenta
Στ' αρχίδια μουΈφαγε μπαν δεν μπορεί να σου απαντήσει
1.5 χρονο μεσα ειμαι οπως και οι υπολοιποι
Τα δεσμα του κουλη λεγονται λοκνταουν καραντινα περιορισμο κυκλοφοριας...
Αυτα ουτε η χουντα τα εκανε οποτε η χουντα του κουλη ειναι κατι πιο τρομερη δεν μπορω να βρω λεξη
Και πολύ σωστά. Εσύ μην κάνεις το εμβόλιο, δεν πειράζει.καταπατηση δικαιωματων εχουμε
και επεισης
τα μπονους που λενε οτι θα δωσουν σε οσους εμβολιαστουν ειναι οι ελευθεριες που ειχαμε πριν το lockdown
Εγώ όταν πήγα στο mega εμβολιαστικό ένα σωρό Πακιστανούς είδα στην ουρά.Έχετε παρατηρήσει ότι ενώ θέλουν να εμβολιασουν όλους τους Έλληνες υποχρεωτικά.. για τους λαθρομετανάστες και τα χοτ σποτ, ούτε κουβέντα.. rowenta
Αν ξαναμπεί ο βανταμ θέλω να του πείς αυτό....Στ' αρχίδια μου
Ναι , ανοίγει ο browser και κάνει και login μόλις σκευτώ πουτάνα... Ωράια παρενέργεια.... Συμφωνείς;Στο μπου συνδέεσαι αυτόματα;
ban εδω μεσα αν σε κανουν αναφορα γινεσαι η μπορει και το site απο μονο του να σε βγαλει?Αν ξαναμπεί ο βανταμ θέλω να του πείς αυτό....
Σε έχει ξεφτιλίσει και δεν παίρνεις χαμπάρι καζανοκεφαλε
Κριμα. Θα ειχε φαση να ηταν ο ΧιοςΕξωτερικός συνεργάτης είναι, γράφει επι πληρωμή και στο μακελειό.
Δεν ξέρω σε ποια άλλα σκουπιδοσαιτ έχει πιασει δουλειά. Πρόκειται για αρρωστημένο άτομο.