Όχι , αυτόν τον ρόλο νομίζω τον έχουν όσοι κάνουν χρήση του κουμπιού αναφορά , εγω δεν το έχω πατήσει ποτέ , δεν ξέρω αν παρακολούθησες την συζήτηση , μιλούσαμε για παλιά μέλη με λίγα μηνύματα , ο Garit πιστεύει πως είστε κλώνοι ... εγω πάλι είχα άλλη θεωρία , και του είπα οτι υπάρχουν και άλλοι (εκτός του imperialdemon για τον οποίο γινόταν ό λόγος) όπως πχ εσυ και κάποιοι άλλοι , αλλά επειδή το δικό σου όνομα θυμόμουν για αυτό και σε ανέφερα στο πόστ μου.εσυ τι ρολο βαρας το καταδοτη του σαιτ ναπουμε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Doberman
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2005
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
δηλαδη το να βαριομουν να γραφω να διαβαζα κριτικες για να ριχνω κανα πηδουλο πα και που ας πουμε δε παιζει σα σεναριο?Όχι , αυτόν τον ρόλο νομίζω τον έχουν όσοι κάνουν χρήση του κουμπιού αναφορά , εγω δεν το έχω πατήσει ποτέ , δεν ξέρω αν παρακολούθησες την συζήτηση , μιλούσαμε για παλιά μέλη με λίγα μηνύματα , ο Garit πιστεύει πως είστε κλώνοι ... εγω πάλι είχα άλλη θεωρία , και του είπα οτι υπάρχουν και άλλοι (εκτός του imperialdemon για τον οποίο γινόταν ό λόγος) όπως πχ εσυ και κάποιοι άλλοι , αλλά επειδή το δικό σου όνομα θυμόμουν για αυτό και σε ανέφερα στο πόστ μου.
εντάξει μεγάλε, μας έπεισες.ποιανου κλωνος ειμαι ξερουμε για να τον ενημερωσω ναπουμε
Μην είσαι πολύ επιθετικός, είναι θέμα χρόνου να γίνεις ρομπ ντε σαμπρ
Doberman
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2005
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
εντάξει μεγάλε, μας έπεισες.
Μην είσαι πολύ επιθετικός, είναι θέμα χρόνου να γίνεις ρομπ ντε σαμπρ
μπορεις να παρεις φορα και να μου κλασεις ταρχιδια
Φυσικά και παίζει , εγω δεν αποκλείω κανένα σενάριο , ο Garit πάλι απο οτι φαίνεται πιστεύει μόνο στο σενάριο των κλώνων ...δηλαδη το να βαριομουν να γραφω να διαβαζα κριτικες για να ριχνω κανα πηδουλο πα και που ας πουμε δε παιζει σα σεναριο?
υγ. Κριτικές και εγω βαριόμουν να γράψω , για αυτό και έχω μόνο δύο.
Σώπαινε ρε, ανατρίχιασα.μπορεις να παρεις φορα και να μου κλασεις ταρχιδια
Μπορείς να μας πεις τώρα ποιος είσαι, ή περίμενε να γίνεις ρόμπα.
Μάθε να ξεχωρίζεις που σε παίρνει για τσαμπουκάδες. Γκέγκε;
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Εσύ πάντως είσαι o κλώνος του @MonocleΣώπαινε ρε, ανατρίχιασα.
Doberman
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2005
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
τι λε ρε ποιος εισαι να πουμε ο ροκαβλον του πληκτρολογιου? ισχυει οτι σου πα παραπανω παρε φορα και κλασε μου ταρχιδιαΣώπαινε ρε, ανατρίχιασα.
Οχι ρε μάγκα..πω πω...τι λε ρε ποιος εισαι να πουμε ο ροκαβλον του πληκτρολογιου? ισχυει οτι σου πα παραπανω παρε φορα και κλασε μου ταρχιδια
Τόση μαγκιά, πρόσεξε μην την πατήσεις όπως περπατας ναουμ
Πάντως να ξέρεις οτι μπορεί και να εχω εικόνα των μελών που γράφτηκαν το 2005. Οχι όλων...αλλά..κάποιων
Doberman
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2005
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
ωραια και ?θα κλασεις τα αρχιδια σε ολα τα μελη απτο 2005?Οχι ρε μάγκα..πω πω...
Τόση μαγκιά, πρόσεξε μην την πατήσεις όπως περπατας ναουμ
Πάντως να ξέρεις οτι μπορεί και να εχω εικόνα των μελών που γράφτηκαν το 2005. Οχι όλων...αλλά..κάποιων
Εχεις μια εμμονή που δείχνει καταπίεση.ωραια και ?θα κλασεις τα αρχιδια σε ολα τα μελη απτο 2005?
Απο τη δουλειά ίσως, επειδή τρως φάπες συνεχεια; Ισως σεξουαλικά απωθημένα.
Ο,τι και να'ναι στ'αρχίδια μου.
Σάλτα γαμίσου τώρα, αρκετά ασχολήθηκα με τα λιμά.
Doberman
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2005
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
τοσο γρηγορα τα παρατας και νομιζα οτι τα βαζω να πουμε με κανα σπουδαιο τσαμπουκα που επρεπε να προσεχωΕχεις μια εμμονή που δείχνει καταπίεση.
Απο τη δουλειά ίσως, επειδή τρως φάπες συνεχεια; Ισως σεξουαλικά απωθημένα.
Ο,τι και να'ναι στ'αρχίδια μου.
Σάλτα γαμίσου τώρα, αρκετά ασχολήθηκα με τα λιμά.
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Μάγκες τα πράγματα είναι άπλα, υπάρχει η έλιτ με τα σχέδια της και υπάρχουμε και έμεις οι υπόλοιποι που είμαστε στην απέξω, όποιος ξέρει αγγλικά ας κάτσει να διάβασει το Great Reset του κέρατα Klaus Schwab και θα κατάλαβει ότι όχι μόνο δεν θα γυρισούμε στην κανονικότητα,αλλα σε μια νέα κανονικότητα μεχρι 2030 που θα βολεύει αύτους και εμείς θα είμαστε οι σκλάβοι που δεν θα έχουμε τίποτα ουτε σπίτια ουτε αυτόκινητα,δεν θα μπορούμε να παμε πουθενά χωρίς την άδεια τους (ήδη έχει ξεκινήσει αύτο) και η ζωή μας θα τους ανήκει θα την τελειώνουν όταν θέλουν αυτοί πχ για περιβαντολογικούς λόγους. Σκόπος τους είναι η μείωση του πλυθήσμου με έμβολια,διάτροφη κτλ(να μειωθούν οι useless eaters οπως μας λένε αυτοι μιας και δεν μας χρειάζονται πλέον: τεχνιτή νοημοσύνη,robot .Την μείωση δεν τη γλυτώνουμε ακόμα και αν στραβώσει το σχέδιο τους ενάν παγκοσμιο πόλεμο θα μπόρεσουν να το ξεκινήσουν γιατι φοβούνται οτι δεν θα μπόρουν να μας ελέγξουν αμα περάσουμε τα 12 δις και λόγο οτι τα σχέδια τους πλέον είναι γνώστα,βέβαια προτειμούν το plan Α για να πέρνουν κάλα οσο προχώραει το σχέδιο τους, άλλα και για το plan B έχουν τα πυρηνικά τους καταφύγια έτοιμα. Και φυσικα εχουν σχέδιο να ενωθούν με της μηχάνες και να γίνουν αθάνατοι - θέοι.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.007
- Πόντοι
- 6.256
καλοκαιρι χωρις ασιατισες δεν ειναι καλοκαιρι,Anal δεν κάνουν
Στοματικό αεροπιπα
Γαμησι κομοδίνα
Τότε τι σκατα ο γουρλοματης άνοιξε για τις Κινέζες τουρίστριες;;;;
Μόνο κορονοιο θα μας φερουν
αρχισαμε καινουργιες ιστοριες απο τους κινεζους
Κίνα. Πρώτο κρούσμα του στελέχους H1ON3 της γρίπης των πτηνών σε άνθρωπο. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Ένας 41χρονος άνδρας στην ανατολική Κίνα διαγνώστηκε θετικός στο στέλεχος Η10Ν3 της γρίπης των πτηνών. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με τα επίσημα
www.mixanitouxronou.gr
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Καθόσον είσαι δικηγόρος έχεις μάθει καλά τη στρεψοδικία και εδώ τη χρησιμοποείς συχνά. Στην περίπτωση λοιπόν της ασπιρίνης έχεις και άλλες επιλογές. Επίσης και από αντιβιωτικά έχουν φύγει πάρα πολλοί. Ας άφηναν λοιπόν εξ'αρχής ελεύθερη την επιλογή εμβολίου σε όσους θέλουν να εμβολιαστούν και ας μην ήθελαν να ξεκοστάρουν το astra. Δηλαδή είναι μαλάκες οι Σκανδιναυοί που το έχουν μόνο για τους άνω των 55; Α! και τελειώνοντας ας μου φέρουν και μένα ένα Sputnik V, ώστε άμα πάθω κάποια παρενέργεια να την έχω πάθει από τη στραβοκεφαλιά μου.Απο ασπιρινη ποσοι πεθαναν περσι, ξερεις?
Να την καταργησουμε και την ασπιρινη?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.007
- Πόντοι
- 6.256
τι στρεψοδικία,Καθόσον είσαι δικηγόρος έχεις μάθει καλά τη στρεψοδικία και εδώ τη χρησιμοποείς συχνά. Στην περίπτωση λοιπόν της ασπιρίνης έχεις και άλλες επιλογές. Επίσης και από αντιβιωτικά έχουν φύγει πάρα πολλοί. Ας άφηναν λοιπόν εξ'αρχής ελεύθερη την επιλογή εμβολίου σε όσους θέλουν να εμβολιαστούν και ας μην ήθελαν να ξεκοστάρουν το astra. Δηλαδή είναι μαλάκες οι Σκανδιναυοί που το έχουν μόνο για τους άνω των 55; Α! και τελειώνοντας ας μου φέρουν και μένα ένα Sputnik V, ώστε άμα πάθω κάποια παρενέργεια να την έχω πάθει από τη στραβοκεφαλιά μου.
αυτος απ τον ιουλιο του 19 χανει σιγα σιγα τις αισθησεις του, δε βλεπει δεν ακουει κοκ
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.630
- Πόντοι
- 456
τύποι δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά αυτός ο ιολόγος νομπελίστας λέει (από το 2020) ότι όσοι κάνουν εμβόλιο θα πεθάνουν.
(κάτω δεξιά δεύτερο κουμπάκι είναι οι υπότιτλοι)
Καλά , και εμείς που δεν κάναμε (και μπορεί να μην κάνουμε) το εμβόλιο , κάποια στιγμή θα πεθάνουμε και εμείς.τύποι δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά αυτός ο ιολόγος νομπελίστας λέει (από το 2020) ότι όσοι κάνουν εμβόλιο θα πεθάνουν.
υγ. Το βίντεο δεν το είδα , ίσως το δω μετά.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.630
- Πόντοι
- 456
Καλά , και εμείς που δεν κάναμε (και μπορεί να μην κάνουμε) το εμβόλιο , κάποια στιγμή θα πεθάνουμε και εμείς.
υγ. Το βίντεο δεν το είδα , ίσως το δω μετά.
Άλλο να πάμε από δική μας μαλακία ή γηρατειά, και άλλο από του βουρλά. Για δες και πες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις