Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
εσυ τι ρολο βαρας το καταδοτη του σαιτ ναπουμε?
Όχι , αυτόν τον ρόλο νομίζω τον έχουν όσοι κάνουν χρήση του κουμπιού αναφορά , εγω δεν το έχω πατήσει ποτέ , δεν ξέρω αν παρακολούθησες την συζήτηση , μιλούσαμε για παλιά μέλη με λίγα μηνύματα , ο Garit πιστεύει πως είστε κλώνοι ... εγω πάλι είχα άλλη θεωρία , και του είπα οτι υπάρχουν και άλλοι (εκτός του imperialdemon για τον οποίο γινόταν ό λόγος) όπως πχ εσυ και κάποιοι άλλοι , αλλά επειδή το δικό σου όνομα θυμόμουν για αυτό και σε ανέφερα στο πόστ μου.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Όχι , αυτόν τον ρόλο νομίζω τον έχουν όσοι κάνουν χρήση του κουμπιού αναφορά , εγω δεν το έχω πατήσει ποτέ , δεν ξέρω αν παρακολούθησες την συζήτηση , μιλούσαμε για παλιά μέλη με λίγα μηνύματα , ο Garit πιστεύει πως είστε κλώνοι ... εγω πάλι είχα άλλη θεωρία , και του είπα οτι υπάρχουν και άλλοι (εκτός του imperialdemon για τον οποίο γινόταν ό λόγος) όπως πχ εσυ και κάποιοι άλλοι , αλλά επειδή το δικό σου όνομα θυμόμουν για αυτό και σε ανέφερα στο πόστ μου.
δηλαδη το να βαριομουν να γραφω να διαβαζα κριτικες για να ριχνω κανα πηδουλο πα και που ας πουμε δε παιζει σα σεναριο?

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
εντάξει μεγάλε, μας έπεισες.

Μην είσαι πολύ επιθετικός, είναι θέμα χρόνου να γίνεις ρομπ ντε σαμπρ

μπορεις να παρεις φορα και να μου κλασεις ταρχιδια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
δηλαδη το να βαριομουν να γραφω να διαβαζα κριτικες για να ριχνω κανα πηδουλο πα και που ας πουμε δε παιζει σα σεναριο?
Φυσικά και παίζει , εγω δεν αποκλείω κανένα σενάριο , ο Garit πάλι απο οτι φαίνεται πιστεύει μόνο στο σενάριο των κλώνων ...

υγ. Κριτικές και εγω βαριόμουν να γράψω , για αυτό και έχω μόνο δύο.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
μπορεις να παρεις φορα και να μου κλασεις ταρχιδια
Σώπαινε ρε, ανατρίχιασα.

Μπορείς να μας πεις τώρα ποιος είσαι, ή περίμενε να γίνεις ρόμπα.

Μάθε να ξεχωρίζεις που σε παίρνει για τσαμπουκάδες. Γκέγκε;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σώπαινε ρε, ανατρίχιασα.

Εσύ πάντως είσαι o κλώνος του @Monocle

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Σώπαινε ρε, ανατρίχιασα.

τι λε ρε ποιος εισαι να πουμε ο ροκαβλον του πληκτρολογιου? ισχυει οτι σου πα παραπανω παρε φορα και κλασε μου ταρχιδια

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
τι λε ρε ποιος εισαι να πουμε ο ροκαβλον του πληκτρολογιου? ισχυει οτι σου πα παραπανω παρε φορα και κλασε μου ταρχιδια
Οχι ρε μάγκα..πω πω...

Τόση μαγκιά, πρόσεξε μην την πατήσεις όπως περπατας ναουμ

Πάντως να ξέρεις οτι μπορεί και να εχω εικόνα των μελών που γράφτηκαν το 2005. Οχι όλων...αλλά..κάποιων

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Οχι ρε μάγκα..πω πω...

Τόση μαγκιά, πρόσεξε μην την πατήσεις όπως περπατας ναουμ

Πάντως να ξέρεις οτι μπορεί και να εχω εικόνα των μελών που γράφτηκαν το 2005. Οχι όλων...αλλά..κάποιων
ωραια και ?θα κλασεις τα αρχιδια σε ολα τα μελη απτο 2005?

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
ωραια και ?θα κλασεις τα αρχιδια σε ολα τα μελη απτο 2005?
Εχεις μια εμμονή που δείχνει καταπίεση.

Απο τη δουλειά ίσως, επειδή τρως φάπες συνεχεια; Ισως σεξουαλικά απωθημένα.

Ο,τι και να'ναι στ'αρχίδια μου.

Σάλτα γαμίσου τώρα, αρκετά ασχολήθηκα με τα λιμά.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Εχεις μια εμμονή που δείχνει καταπίεση.

Απο τη δουλειά ίσως, επειδή τρως φάπες συνεχεια; Ισως σεξουαλικά απωθημένα.

Ο,τι και να'ναι στ'αρχίδια μου.

Σάλτα γαμίσου τώρα, αρκετά ασχολήθηκα με τα λιμά.
τοσο γρηγορα τα παρατας και νομιζα οτι τα βαζω να πουμε με κανα σπουδαιο τσαμπουκα που επρεπε να προσεχω

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μάγκες τα πράγματα είναι άπλα, υπάρχει η έλιτ με τα σχέδια της και υπάρχουμε και έμεις οι υπόλοιποι που είμαστε στην απέξω, όποιος ξέρει αγγλικά ας κάτσει να διάβασει το Great Reset του κέρατα Klaus Schwab και θα κατάλαβει ότι όχι μόνο δεν θα γυρισούμε στην κανονικότητα,αλλα σε μια νέα κανονικότητα μεχρι 2030 που θα βολεύει αύτους και εμείς θα είμαστε οι σκλάβοι που δεν θα έχουμε τίποτα ουτε σπίτια ουτε αυτόκινητα,δεν θα μπορούμε να παμε πουθενά χωρίς την άδεια τους (ήδη έχει ξεκινήσει αύτο) και η ζωή μας θα τους ανήκει θα την τελειώνουν όταν θέλουν αυτοί πχ για περιβαντολογικούς λόγους. Σκόπος τους είναι η μείωση του πλυθήσμου με έμβολια,διάτροφη κτλ(να μειωθούν οι useless eaters οπως μας λένε αυτοι μιας και δεν μας χρειάζονται πλέον: τεχνιτή νοημοσύνη,robot .Την μείωση δεν τη γλυτώνουμε ακόμα και αν στραβώσει το σχέδιο τους ενάν παγκοσμιο πόλεμο θα μπόρεσουν να το ξεκινήσουν γιατι φοβούνται οτι δεν θα μπόρουν να μας ελέγξουν αμα περάσουμε τα 12 δις και λόγο οτι τα σχέδια τους πλέον είναι γνώστα,βέβαια προτειμούν το plan Α για να πέρνουν κάλα οσο προχώραει το σχέδιο τους, άλλα και για το plan B έχουν τα πυρηνικά τους καταφύγια έτοιμα. Και φυσικα εχουν σχέδιο να ενωθούν με της μηχάνες και να γίνουν αθάνατοι - θέοι.
Conspiracy-theorist-1024x580.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Anal δεν κάνουν
Στοματικό αεροπιπα
Γαμησι κομοδίνα
Τότε τι σκατα ο γουρλοματης άνοιξε για τις Κινέζες τουρίστριες;;;; :confused:
Μόνο κορονοιο θα μας φερουν:cry:
καλοκαιρι χωρις ασιατισες δεν ειναι καλοκαιρι,

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αρχισαμε καινουργιες ιστοριες απο τους κινεζους

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Απο ασπιρινη ποσοι πεθαναν περσι, ξερεις?
Να την καταργησουμε και την ασπιρινη?
Καθόσον είσαι δικηγόρος έχεις μάθει καλά τη στρεψοδικία και εδώ τη χρησιμοποείς συχνά. Στην περίπτωση λοιπόν της ασπιρίνης έχεις και άλλες επιλογές. Επίσης και από αντιβιωτικά έχουν φύγει πάρα πολλοί. Ας άφηναν λοιπόν εξ'αρχής ελεύθερη την επιλογή εμβολίου σε όσους θέλουν να εμβολιαστούν και ας μην ήθελαν να ξεκοστάρουν το astra. Δηλαδή είναι μαλάκες οι Σκανδιναυοί που το έχουν μόνο για τους άνω των 55; Α! και τελειώνοντας ας μου φέρουν και μένα ένα Sputnik V, ώστε άμα πάθω κάποια παρενέργεια να την έχω πάθει από τη στραβοκεφαλιά μου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Καθόσον είσαι δικηγόρος έχεις μάθει καλά τη στρεψοδικία και εδώ τη χρησιμοποείς συχνά. Στην περίπτωση λοιπόν της ασπιρίνης έχεις και άλλες επιλογές. Επίσης και από αντιβιωτικά έχουν φύγει πάρα πολλοί. Ας άφηναν λοιπόν εξ'αρχής ελεύθερη την επιλογή εμβολίου σε όσους θέλουν να εμβολιαστούν και ας μην ήθελαν να ξεκοστάρουν το astra. Δηλαδή είναι μαλάκες οι Σκανδιναυοί που το έχουν μόνο για τους άνω των 55; Α! και τελειώνοντας ας μου φέρουν και μένα ένα Sputnik V, ώστε άμα πάθω κάποια παρενέργεια να την έχω πάθει από τη στραβοκεφαλιά μου.
τι στρεψοδικία,
αυτος απ τον ιουλιο του 19 χανει σιγα σιγα τις αισθησεις του, δε βλεπει δεν ακουει κοκ

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.630
Πόντοι
456
τύποι δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά αυτός ο ιολόγος νομπελίστας λέει (από το 2020) ότι όσοι κάνουν εμβόλιο θα πεθάνουν.
(κάτω δεξιά δεύτερο κουμπάκι είναι οι υπότιτλοι)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
τύποι δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά αυτός ο ιολόγος νομπελίστας λέει (από το 2020) ότι όσοι κάνουν εμβόλιο θα πεθάνουν.
(κάτω δεξιά δεύτερο κουμπάκι είναι οι υπότιτλοι)

Καλά , και εμείς που δεν κάναμε (και μπορεί να μην κάνουμε) το εμβόλιο , κάποια στιγμή θα πεθάνουμε και εμείς. :P

υγ. Το βίντεο δεν το είδα , ίσως το δω μετά.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.630
Πόντοι
456
Καλά , και εμείς που δεν κάναμε (και μπορεί να μην κάνουμε) το εμβόλιο , κάποια στιγμή θα πεθάνουμε και εμείς. :P

υγ. Το βίντεο δεν το είδα , ίσως το δω μετά.

Άλλο να πάμε από δική μας μαλακία ή γηρατειά, και άλλο από του βουρλά. Για δες και πες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom