Μάλλον εσυ προδόθηκες. Και έκαψες ενα ακομα προφιλΠροδοθηκες...
Ασε τα πολλά λόγια και πες μας - τι θα γίνει με τις ρυζογκοφρέτες του μακελειού;
Μάλλον εσυ προδόθηκες. Και έκαψες ενα ακομα προφιλΠροδοθηκες...
Αυτά τα γαμωκινητα καί τα σοσιαλ αρχιδομιντια, έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στις πιτσιρίκες της Ν/Α Ασίας.Το έπιασε αμέσως το λάθος μου η αλεπου της Ασίας
Βγήκα datings με μικρές κ στη σάουνα (αυτό εννοούσα fkk) πήρα πάλι πιτσιρικα
οι μολδαβές είναι απρόσεχτες κορωνοβόμβες. Οι ιάπωνες είναι καλοί τουρίστες αλλά δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον από Ιαπωνικής κυβέρνησης για να πιέσει καταστάσεις όπως κάνει η κίνα και όπως έκανε η Ιταλία πέρυσι. Στα παπάρια τους να ασχοληθεί η Ιαπωνική κυβέρνηση για τους τουρίστες, εδώ στο εμπόριο και έχει χαμηλά την ευρώπη, θα ασχοληθεί με τους τουρίστες?Η Ιαπωνία ρε πρίγκηπα για πιο λόγω είναι κλειστή
Οι Ιάπωνες είμαι καλοί τουρίστες
Προφανώς ακολουθεί ο Κούλης ντιρεκτιβες της μαντάμ Μέρκελ
Η Μολδαβία γιατί είμαι κλειστή
Αγαπάμε μολδαβεζες
Μα όταν πας σε ένα γιατρό, η, άμα πας σε έναν δάσκαλο να μάθεις μια ξένη γλώσσα, θα πας σε έναν νέο και άπειρο; Ή θα προτιμήσεις έναν πιο έμπειρο;Το έπιασε αμέσως το λάθος μου η αλεπου της Ασίας
Βγήκα datings με μικρές κ στη σάουνα (αυτό εννοούσα fkk) πήρα πάλι πιτσιρικα
δεν ξέρω τι κάνουν στη χώρα τους. Οι 4 που έχω πάρει εδώ στην Ελλάδα γαμιόντουσαν αβέρτα κουβέρτα από πίσωκαι το άναλ δεν θέλουν οι κινέζες, για αυτό και όλες οι τσόντες με asian έχουν πρωκτικό μεταξύ άλλων
Μα λέω εμείς να ανοίξουμε για αυτούςοι μολδαβές είναι απρόσεχτες κορωνοβόμβες. Οι ιάπωνες είναι καλοί τουρίστες αλλά δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον από Ιαπωνικής κυβέρνησης για να πιέσει καταστάσεις όπως κάνει η κίνα και όπως έκανε η Ιταλία πέρυσι. Στα παπάρια τους να ασχοληθεί η Ιαπωνική κυβέρνηση για τους τουρίστες, εδώ στο εμπόριο και έχει χαμηλά την ευρώπη, θα ασχοληθεί με τους τουρίστες?
Μια μουναρα εμπειρηΜα όταν πας σε ένα γιατρό, η, άμα πας σε έναν δάσκαλο να μάθεις μια ξένη γλώσσα, θα πας σε έναν νέο και άπειρο; Ή θα προτιμήσεις έναν πιο έμπειρο;
Στην αρχή υποχρεωτική η απαγόρευση κυκλοφορίας και η μάσκα , μετά τα τέστ και τα εμβόλια , έτσι όπως πάμε θα γίνουν όλα υποχρεωτικά με πρόσχημα μια και καλά πανδημία , πανδημία που αντί για υγειονομικά μέτρα έχουμε μέτρα δημόσιας τάξης. Αλλά και να περάσει αυτη η πανδημία αυριο μεθαύριο μπορούν να μας φέρουν μια καινούργια όπως προέβλεψε ο Γκέιτς.Μάγκες τα πράγματα είναι άπλα, υπάρχει η έλιτ με τα σχέδια της και υπάρχουμε και έμεις οι υπόλοιποι που είμαστε στην απέξω, όποιος ξέρει αγγλικά ας κάτσει να διάβασει το Great Reset του κέρατα Klaus Schwab και θα κατάλαβει ότι όχι μόνο δεν θα γυρισούμε στην κανονικότητα,αλλα σε μια νέα κανονικότητα μεχρι 2030 που θα βολεύει αύτους και εμείς θα είμαστε οι σκλάβοι που δεν θα έχουμε τίποτα ουτε σπίτια ουτε αυτόκινητα,δεν θα μπορούμε να παμε πουθενά χωρίς την άδεια τους (ήδη έχει ξεκινήσει αύτο) και η ζωή μας θα τους ανήκει θα την τελειώνουν όταν θέλουν αυτοί πχ για περιβαντολογικούς λόγους. Σκόπος τους είναι η μείωση του πλυθήσμου με έμβολια,διάτροφη κτλ(να μειωθούν οι useless eaters οπως μας λένε αυτοι μιας και δεν μας χρειάζονται πλέον: τεχνιτή νοημοσύνη,robot .Την μείωση δεν τη γλυτώνουμε ακόμα και αν στραβώσει το σχέδιο τους ενάν παγκοσμιο πόλεμο θα μπόρεσουν να το ξεκινήσουν γιατι φοβούνται οτι δεν θα μπόρουν να μας ελέγξουν αμα περάσουμε τα 12 δις και λόγο οτι τα σχέδια τους πλέον είναι γνώστα,βέβαια προτειμούν το plan Α για να πέρνουν κάλα οσο προχώραει το σχέδιο τους, άλλα και για το plan B έχουν τα πυρηνικά τους καταφύγια έτοιμα. Και φυσικα εχουν σχέδιο να ενωθούν με της μηχάνες και να γίνουν αθάνατοι - θέοι.
αυτό απαντάω ρε συ. Πέρυσι που είχαμε κλείσει τους ιταλούς, ο ιταλός υπουργός άσκησε πιέσεις και ανοίξαμε, η κίνα επίσης γιατί είμαστε αγαπημένος προορισμός ειδικά κυκλάδες.Μα λέω εμείς να ανοίξουμε για αυτούς
Δλδ να αφαιρέσουμε τη νοταμ για Ιάπωνες εμεις
Εγω τον τελευταίο καιρό βλέπω πολλούς με παλιά ημερομηνία εγγραφής και λίγα μηνύματα , μπορεί να μην έγραφαν καθόλου και να καταπιάστηκαν με το σάιτ λόγω καραντίνας ... ποιός ξέρει , το συμπέρασμα που βγάζεις οτι ο καθένας έχει πολλαπλά προφίλ δεν ξέρω απο που προκύπτει , μήπως έχεις ο ίδιος πολλά προφίλ και κρίνεις εξ' ιδίων ;Υ.Γ. Τώρα είδα οτι το βλακόμουτρο αυτό είναι μέλος απο το 2005 και έχει γράψει απο τότε 340 μηνύματα. Αρα τρολάκι είναι, με 34 διαφορετικά προφιλ. Αποτυχημένος της ζωης.
Γίνε συγκεκριμένος. Σε ποιους αναφέρεσαιΕγω τον τελευταίο καιρό βλέπω πολλούς με παλιά ημερομηνία εγγραφής και λίγα μηνύματα ,
Φαντάζομαι οτι αισθάνθηκες την ανάγκη να υπερασπιστεις τον πηθικα, ενεκα του οτι λέει τις ίδιες ανοησίες με εσέναμπορεί να μην έγραφαν καθόλου και να καταπιάστηκαν με το σάιτ λόγω καραντίνας ... ποιός ξέρει , το συμπέρασμα που βγάζεις οτι ο καθένας έχει πολλαπλά προφίλ δεν ξέρω απο που προκύπτει , μήπως έχεις ο ίδιος πολλά προφίλ και κρίνεις εξ' ιδίων ;
Μας εμείς έχουμε ανάγκη τους Ιάπωνες τουρίστες κ όχι αυτοί τους Έλληνες οπότε μονομερώς ανοίγουμε κ όσοι Ιάπωνες θέλουν να έρθουν τότε να μπορούν.αυτό απαντάω ρε συ. Πέρυσι που είχαμε κλείσει τους ιταλούς, ο ιταλός υπουργός άσκησε πιέσεις και ανοίξαμε, η κίνα επίσης γιατί είμαστε αγαπημένος προορισμός ειδικά κυκλάδες.
Η ιαπωνική κυβέρνηση δεν θα πιεστεί από τουριστικά γραφεία και τουριστικό κλάδο επαγγελμάτων για να ασκήσει με τη σειρά της πιέσεις.
Γίνε συγκεκριμένος. Σε ποιους αναφέρεσαι ενεκα του οτι λέει τις ίδιες ανοησίες με εσένα
Ναι, έχεις δίκιο για το doberman. Είναι κλώνοςΔεν έχω και αρχείο να τους καταγράφω , αυτός ο doberman , doperman πως λέγεται μου ηρθε στο μυαλό , αλλά εκτός απο αυτόν νομίζω έχω δεί και άλλους ... πάντως και η θεωρία μου οτι μπορεί να ασχολήθηκε κάποιος με το σαίτ τώρα που βρήκε χρόνο με τις καραντίνες έχει μια λογική νομίζω.
1.Έρχονται καινούργιες ταυτότητες, τις οποιες θα της καταστήσουν υποχρεώτικες.Στην αρχή υποχρεωτική η απαγόρευση κυκλοφορίας και η μάσκα , μετά τα τέστ και τα εμβόλια , έτσι όπως πάμε θα γίνουν όλα υποχρεωτικά με πρόσχημα μια και καλά πανδημία , πανδημία που αντί για υγειονομικά μέτρα έχουμε μέτρα δημόσιας τάξης. Αλλά και να περάσει αυτη η πανδημία αυριο μεθαύριο μπορούν να μας φέρουν μια καινούργια όπως προέβλεψε ο Γκέιτς.
Επίσης έχουν εστιάσει πολύ στην κλιματική αλλαγή , άκουσα πως απο τα λεφτά που πηρε η Ελλάδα για την πανδημία , τα μισα (αν θυμάμαι καλά) θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την κλιματική αλλαγή. Μήπως συνδέονται κάπως η κλιματική αλλαγή με τον υπερπληθυσμό που λες , δεν ξέρω.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είμαστε συνομωσιολόγοι , σενάριο το οποίο συμφέρει και εμας τους ίδιους γιατί σε αυτη την περίπτωση απλά θα έχουμε κάνει λάθος εμείς , αλλά θα διατηρήσουμε τις ελευθερίες μας ... όλοι.
διαβασε με ηρεμία αργότεραΜας εμείς έχουμε ανάγκη τους Ιάπωνες τουρίστες κ όχι αυτοί τους Έλληνες οπότε μονομερώς ανοίγουμε κ όσοι Ιάπωνες θέλουν να έρθουν τότε να μπορούν.
Δεν είναι ανάγκη το αμοιβαίο άνοιγμα
εσυ τι ρολο βαρας το καταδοτη του σαιτ ναπουμε?Δεν έχω και αρχείο να τους καταγράφω , αυτός ο doberman , doperman πως λέγεται μου ηρθε στο μυαλό , αλλά εκτός απο αυτόν νομίζω έχω δεί και άλλους ... πάντως και η θεωρία μου οτι μπορεί να ασχολήθηκε κάποιος με το σαίτ τώρα που βρήκε χρόνο με τις καραντίνες έχει μια λογική νομίζω.
Μπορεί να λέω ανοησίες , μάλιστα εύχομαι να λεω ανοησίες γιατί δεν συμφέρει κανέναν το αντίθετο.
Ελα άργησες. Πρέπει να ανεβάσεις στροφές, σήμερα δεν ήσουν παραγωγικόςΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Η «δημοσιονομική προσαρμογή» στη μετά την πανδημία εποχή αποτελεί τον νέο πονοκέφαλο της κυβέρνησης και ειδικότερα του οικονομικού επιτελείου της. Ακόμα μεγαλύτερος όμως είναι ο εφιάλτης που διαφαίνεται και ακούει στις λέξεις «φόρος περιουσίας», ο οποίος -με γερμανική συνταγή- έρχεται και στην...www.makeleio.gr
ποιανου κλωνος ειμαι ξερουμε για να τον ενημερωσω ναπουμεΝαι, έχεις δίκιο για το doberman. Είναι κλώνος
Καλή συνέχεια