kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.008
- Πόντοι
- 6.256
Τον επαιξες νασο?Η πιο ωραια γυναικα του κοσμου κατα τον Αλεξ
Ο λαθρολαγνος καθε μερα
Τον επαιξες νασο?Η πιο ωραια γυναικα του κοσμου κατα τον Αλεξ
Συμφωνώ τυπε.μια φορα βρεθηκα με κινεζα στο κρεβατι και δε θα το ξανα εκανα
ετσι ναι...εννοειταιΣυμφωνώ τυπε.
Τότε να γαμηθει ο Μητσοτάκης κ να κλείσει τα σύνορα για τους βρωμοκινινεζους κ ν α τα ανοίξει για βραζιλιάνες Κολομβιανες κ βενεζουελανες
Δεν γνωρίζω αν συχνάζεις σε χαμαιτυπεία τύπε αλλά την 4ετία 15-19 που ήταν ο Αλεξάρας στα πράγματα είχαν έρθει κάτι Αμαζόνες λατινες στα μπουρδελα της Αθήνας που τις φυστίκωνες με 10-20€ , μιλάμε ότι καλύτερο σε deal...ένιωθες rocco sifredi σε τσόντα ...κάτι παρτουζαρες έτρεμαν τα πόδια σουΣυμφωνώ τυπε.
Τότε να γαμηθει ο Μητσοτάκης κ να κλείσει τα σύνορα για τους βρωμοκινινεζους κ ν α τα ανοίξει για βραζιλιάνες Κολομβιανες κ βενεζουελανες
ρε τυπε και συ εισαι υπερ του εμβολιασμου μεχρι τα αυτια ,αλλα οι υπολοιποι δε μασησαμε και πηγαμε να το κανουμε...δεν εχει να λεει!Για οσους νουνεχείς ανθρωπους μας διαβαζουν και εχουν καποιες αμφιβολιες για τον εμβολιασμο, εχω να πω τα εξης.
Βλεπετε ποιοι ειναι εναντιον του εμβολιασμου.
Οι γνωστοι θεόχαζοι του σάιτ.
Αυτο πρεπει να αποτελεί πληρη αποδειξη για εσας, οτι ο εμβολιασμος ειναι απαραιτητος.
...για την ιαπωνια θεωρω σωστα την εχουνε κλειστη...αν ειναι δυνατον να τους κλεισουν και για παντα....οι τυποι ειναι ικανοι να ερθουν και να τον χωσουν σε βεντινγκ μασιν στο ξενοδοχειο.....ειναι τελειως ανωμαλαντζες οι μυστες!Ο Μητσοτάκης άνοιξε την Ρουάντα Κίνα Ντουμπάι κ κρατάει στις χώρες τους τουρίστριες όπως κολουμπιανες κ βραζιλιάνες.
Να γαμιεται η φάρα του
Μπορεί ένας να μου εξηγήσει γιατί η Ρουάντα από πέρσυ σε κάθε άνοιγμα τουρισμού είναι μέσα στις επιτρεπτές χώρες εισόδου ;;;;η Ρουάντα!!!
Δλδ ποσού τουρίστες θα έρθουν από Ρουάντα;;
----.η Ιαπωνία είναι κλειστή
ήταν πολύ "ανοιχτή" από κάτω?μια φορα βρεθηκα με κινεζα στο κρεβατι και δε θα το ξανα εκανα
καλόοοο χαχα.ρε τυπε και συ εισαι υπερ του εμβολιασμου μεχρι τα αυτια ,αλλα οι υπολοιποι δε μασησαμε και πηγαμε να το κανουμε...δεν εχει να λεει!
τιποτα δε με αφηνε να κανω πονουσε και συνεχεια στριφογυρναγε μπας και βρουμε μια καταλληλη σταση για να μπει κανονικαήταν πολύ "ανοιχτή" από κάτω?
έπρεπε να κάνεις και συ τον κινέζοτιποτα δε με αφηνε να κανω πονουσε και συνεχεια στριφογυρναγε μπας και βρουμε μια καταλληλη σταση για να μπει κανονικα
τον εκανα αφου ξεμπερδεψαμεέπρεπε να κάνεις και συ τον κινέζο
Μην gariζειςξεροχύνω με διαλόγους savass και ναζιστοπασόκου/ υπαλλήλου μακελειό
καλώς το ναζιστήΜην gariζεις
Φίλε έχω τραγικές εμπειρίες με Κινέζες στο Πεκίνοτιποτα δε με αφηνε να κανω πονουσε και συνεχεια στριφογυρναγε μπας και βρουμε μια καταλληλη σταση για να μπει κανονικα
και το άναλ δεν θέλουν οι κινέζες, για αυτό και όλες οι τσόντες με asian έχουν πρωκτικό μεταξύ άλλωνΦίλε έχω τραγικές εμπειρίες με Κινέζες στο Πεκίνο
Κ τελικά πήγα σε κινέζικο fkk αλλά κ πάλι μέτρια πράγματα