Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.403
- Πόντοι
- 3.936
Αυτοι ειναι μπολιαστες μαστορα
Ειναι η υπερηφανια του ανεμελου
Αυτοι ειναι μπολιαστες μαστορα
Ειναι η υπερηφανια του ανεμελου
Κούλι άκμπαρ
Κουλι μαλακχαμπαρΚούλι άκμπαρ
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη-κομπογιαννίτη.Θρήνος στα στρατόπεδα των αριστερών παρασίτων αλλά και σ΄αυτό του Τράγκα.
Ψοφάν ανεμβολίαστα ψέκια, οι πολιτικές του Κούλη αποδεκατίζουν τους ψηφοφόρους τους.
Διαδώστε σύντροφοι…
Ψέκια στον Τιτανικό…
Τυπε τα παγάκια στον Τιτανικό για το φρέντο εσπρέσσο τα θέλανε, γιατί δεν μας το αναφέρουν, γιατί μας το κρύβουν;ΔειαδωσταιΨέκια στον Τιτανικό…
πρωτα απολα αυτη ναι μεν ριψοκινδυνευει με το να περνει τον εναν και τον αλλο πουτσο του καθενος αλλα τουλαχιστον κανει κατι που το διασκεδαζει,(ειναι και επιλογη της) ενω το να κανεις ενα εμβολιο που σα νεος ανθρωπος δεν εχεις και κατι να κερδισεις (μονο να χασεις,αν χασεις) εκει βλεπουμε ποια ειναι η διαφορα.Συμφωνώ...αλλά πάλι...είναι επιλογή της και πρέπει να είναι μέσα στα όρια της προσωπικής ελευθερίας το να ορίζεις τι θα κάνεις στο σώμα σου και τι όχι.
Καλώς η κακώς ο καθένας μπορεί να κρίνει για τον εαυτό του. Εδώ δεν παίρνει την ευθύνη η εταιρεία που το παράγει και θα κρίνει η κοινωνία την επιλογή του καθενώς? Απλά δε μπορώ να βλέπω άλλο να λένε ατάκες του τύπου ''κάντε το εμβόλιο πρόβατα'' αλλα και ''αν δεν κάνεις το εμβόλιο είσαι επικίνδυνος γιατί θα με κολήσεις κοβιντ''
εδω δε μιλαμε ομως για ενα ναυαγιο που κινδυνευουν ολοι να πνιγουν,μπορει καλλιστα να φορεσει σωσιβιο αυτος που κινδυνευει και οχι ο αλλος για λογαριασμο καποιου αλλου αλλα ακομα και ετσι να ηταν,εγω που δε κινδυνευω να πνιγωΨέκια στον Τιτανικό…
ναυτία με έπιασε να το διαβάσωεδω δε μιλαμε ομως για ενα ναυαγιο που κινδυνευουν ολοι να πνιγουν,μπορει καλλιστα να φορεσει σωσιβιο αυτος που κινδυνευει και οχι ο αλλος για λογαριασμο καποιου αλλου αλλα ακομα και ετσι να ηταν,εγω που δε κινδυνευω να πνιγω
θα πρεπει να φοραω το σωσιβιο εφορου ζωης (οχι τελειως ακινδυνο) απο ενα υλικο που μπορει να τρυπισει και να πνιγω μετα εγω ο ιδιος παλι για λογαριασμο καποιου αλλου που μπορει να φορεσει το δικο του σωσιβιο για να σωθει ο ιδιος.
δε γινονται αυτα τα πραγματα πριγκιψ..θα πανε για φουντο μετα (και το ξερουν)εγώ θέλω να βγάλουν ανακοίνωση από σεπτέμβρη οι οίκοι ανοχής ότι δεν θα δέχονται έλληνες που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού να κλάψουν μουστάκια και να τρέχουν να βρουν εμβόλια
μια χαρά γίνονται. Η πλειοψηφία του κόσμου φοβάται, δεν πιστεύουν ότι ο ιος είναι συνομωσίες. Το συμφέρον είναι να μην φοβάται ο κόσμος να πάει στα μπουρδέλα.δε γινονται αυτα τα πραγματα πριγκιψ..θα πανε για φουντο μετα (και το ξερουν)
αυτος που πιστευει οτι ειναι συνομωσιες θα τον πω εγω πρωτα απολους ψεκασμενομια χαρά γίνονται. Η πλειοψηφία του κόσμου φοβάται, δεν πιστεύουν ότι ο ιος είναι συνομωσίες. Το συμφέρον είναι να μην φοβάται ο κόσμος να πάει στα μπουρδέλα.
εάν δούνε πτώση πελατών θα το δεις να γίνεται.αυτος που πιστευει οτι ειναι συνομωσιες θα τον πω εγω πρωτα απολους ψεκασμενο
τοτε να βγαλουν ανακοινωση οτι ειναι οι πουτανες εμβολιασμενες και τελειωνει η ιστοριαεάν δούνε πτώση πελατών θα το δεις να γίνεται.
Η πλειοψηφια του κοσμου που δεν τον εμπεριεχει μεσα,γιατι πες τον ελληνα που φοβαται απο κορονα οτι για να γινει η δουλεια σου -χ- και να σταματησεις να φοβασαι απ τον ιο πρεπει να πληρωσεις,να δεις για ποτε σ πεταει μουφα τζιφρες και πλαστα πιστοποιητικα,φοβαται οτι δεν εχει να κανει μ αυτον αλλα εχει να κανει με αλλουςμια χαρά γίνονται. Η πλειοψηφία του κόσμου φοβάται, δεν πιστεύουν ότι ο ιος είναι συνομωσίες. Το συμφέρον είναι να μην φοβάται ο κόσμος να πάει στα μπουρδέλα.