Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Θρήνος στα στρατόπεδα των αριστερών παρασίτων αλλά και σ΄αυτό του Τράγκα.

Ψοφάν ανεμβολίαστα ψέκια, οι πολιτικές του Κούλη αποδεκατίζουν τους ψηφοφόρους τους.

Διαδώστε σύντροφοι… :confused:
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη-κομπογιαννίτη.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ψέκια στον Τιτανικό…

67_n.jpg

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Παντως το μονο σιγουρο οτι ο τζακ της τον σφυριξε της ροουζ

Εφυγε ευχαριστημενος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Συμφωνώ...αλλά πάλι...είναι επιλογή της και πρέπει να είναι μέσα στα όρια της προσωπικής ελευθερίας το να ορίζεις τι θα κάνεις στο σώμα σου και τι όχι.

Καλώς η κακώς ο καθένας μπορεί να κρίνει για τον εαυτό του. Εδώ δεν παίρνει την ευθύνη η εταιρεία που το παράγει και θα κρίνει η κοινωνία την επιλογή του καθενώς? Απλά δε μπορώ να βλέπω άλλο να λένε ατάκες του τύπου ''κάντε το εμβόλιο πρόβατα'' αλλα και ''αν δεν κάνεις το εμβόλιο είσαι επικίνδυνος γιατί θα με κολήσεις κοβιντ''
πρωτα απολα αυτη ναι μεν ριψοκινδυνευει με το να περνει τον εναν και τον αλλο πουτσο του καθενος αλλα τουλαχιστον κανει κατι που το διασκεδαζει,(ειναι και επιλογη της) ενω το να κανεις ενα εμβολιο που σα νεος ανθρωπος δεν εχεις και κατι να κερδισεις (μονο να χασεις,αν χασεις) εκει βλεπουμε ποια ειναι η διαφορα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ψέκια στον Τιτανικό…

67_n.jpg
εδω δε μιλαμε ομως για ενα ναυαγιο που κινδυνευουν ολοι να πνιγουν,μπορει καλλιστα να φορεσει σωσιβιο αυτος που κινδυνευει και οχι ο αλλος για λογαριασμο καποιου αλλου αλλα ακομα και ετσι να ηταν,εγω που δε κινδυνευω να πνιγω
θα πρεπει να φοραω το σωσιβιο εφορου ζωης (οχι τελειως ακινδυνο) απο ενα υλικο που μπορει να τρυπισει και να πνιγω μετα εγω ο ιδιος παλι για λογαριασμο καποιου αλλου που μπορει να φορεσει το δικο του σωσιβιο για να σωθει ο ιδιος.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τέταρτο κύμα μας προειδοποιούν οι ειδικοί βρίσκεται προ των πυλών.Γαμηστε ακόμα και ακαποτα γιατί ξανάρχεται λοκνταουν

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εδω δε μιλαμε ομως για ενα ναυαγιο που κινδυνευουν ολοι να πνιγουν,μπορει καλλιστα να φορεσει σωσιβιο αυτος που κινδυνευει και οχι ο αλλος για λογαριασμο καποιου αλλου αλλα ακομα και ετσι να ηταν,εγω που δε κινδυνευω να πνιγω
θα πρεπει να φοραω το σωσιβιο εφορου ζωης (οχι τελειως ακινδυνο) απο ενα υλικο που μπορει να τρυπισει και να πνιγω μετα εγω ο ιδιος παλι για λογαριασμο καποιου αλλου που μπορει να φορεσει το δικο του σωσιβιο για να σωθει ο ιδιος.
ναυτία με έπιασε να το διαβάσω

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εγώ θέλω να βγάλουν ανακοίνωση από σεπτέμβρη οι οίκοι ανοχής ότι δεν θα δέχονται έλληνες που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού να κλάψουν μουστάκια και να τρέχουν να βρουν εμβόλια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγώ θέλω να βγάλουν ανακοίνωση από σεπτέμβρη οι οίκοι ανοχής ότι δεν θα δέχονται έλληνες που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού να κλάψουν μουστάκια και να τρέχουν να βρουν εμβόλια
δε γινονται αυτα τα πραγματα πριγκιψ..θα πανε για φουντο μετα (και το ξερουν)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
δε γινονται αυτα τα πραγματα πριγκιψ..θα πανε για φουντο μετα (και το ξερουν)
μια χαρά γίνονται. Η πλειοψηφία του κόσμου φοβάται, δεν πιστεύουν ότι ο ιος είναι συνομωσίες. Το συμφέρον είναι να μην φοβάται ο κόσμος να πάει στα μπουρδέλα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μια χαρά γίνονται. Η πλειοψηφία του κόσμου φοβάται, δεν πιστεύουν ότι ο ιος είναι συνομωσίες. Το συμφέρον είναι να μην φοβάται ο κόσμος να πάει στα μπουρδέλα.
αυτος που πιστευει οτι ειναι συνομωσιες θα τον πω εγω πρωτα απολους ψεκασμενο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εάν δούνε πτώση πελατών θα το δεις να γίνεται.
τοτε να βγαλουν ανακοινωση οτι ειναι οι πουτανες εμβολιασμενες και τελειωνει η ιστορια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παντα το νομισμα εχει 2 οψεις

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η πλειοψηφια του κοσμου που δεν τον εμπεριεχει μεσα,γιατι πες τον ελληνα που φοβαται απο κορονα οτι για να γινει η δουλεια σου -χ- και να σταματησεις να φοβασαι απ τον ιο πρεπει να πληρωσεις,να δεις για ποτε σ πεταει μουφα τζιφρες και πλαστα πιστοποιητικα,φοβαται οτι δεν εχει να κανει μ αυτον αλλα εχει να κανει με αλλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom