Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Όταν λέμε χαμηλό ιικό φορτιό και υψηλό ιικό φορτίο , αυτό που φαντάζομαι εγω είναι οτι στην αρχή όλοι κολλάμε ενα μικρό φορτίο , το οποίο στην συνέχεια μεγαλώνει λόγο οτι ο ιός θέλει να πολλαπλασιαστεί , το αν θα τα καταφέρει η όχι και σε ποιό βαθμό λογικά εξαρτάται απο το ανοσοποιητικό και το πόσο γρήγορα θα ανταποκριθεί , τωρα αν ισχύει αυτό που λές με το να κολλήσεις απο την αρχή μεγάλο φορτίο δεν ξέρω αν γίνεται .. και αν γίνεται πως γίνεται δηλαδη ; Θα πρέπει να φτερνιστούν στα μουτρα σου 2-3 άτομα με συμπτώματα την ίδια μέρα ;

Δεν λέω , μπορεί να ισχύει και αυτό που λες , απλά σε σχεση με το φορτίο το μόνο που έχω ακούσει είναι το έχω χαμηλό φορτίο άρα δυσκολα θα το μεταδώσω , έχω υψηλό φορτίο άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να το μεταδώσω.

Επίσης το τί έχουμε κατανοήσει και τι όχι είναι σχετικό , μέχρι πρόσφατα το επισημο αφήγημα ηταν δεν υπάρχει εποχικότητα στον ιό η αν υπάρχει είναι πολύ μικρή , τελικά βγήκε προχτές ο Τσιόδρας και είπε οτι υπάρχει εποχικότητα.
εάν κολλήσεις χαμηλό ιικό φορτίο θα έχεις ήπια νόσηση και θα μεταφέρεις επίσης χαμηλό, αντίστοιχα εάν κολλήσεις υψηλό ιικό φορτίο θα νοσήσεις βαρύτερα και θα μεταφέρεις υψηλό. Θα ήθελα και εγώ μια διευκρίνηση από τους γιατρούς του σάιτ για το χαμηλό/υψηλό φορτίο από τι εξαρτάται, αν έχει π.χ. να κάνει με την ποσότητα μετάδοσης όπως μέσω σάλιου ή χερούλι πόρτας, δηλαδή κάποιος με υψηλό ιικό φορτίο να μας περάσει χαμηλό ιικό φορτίο ή είναι αδιάφορο από την ποσότητα μετάδοσης ή τον τρόπο μετάδοσης.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
εάν κολλήσεις χαμηλό ιικό φορτίο θα έχεις ήπια νόσηση
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό , αλλά καλύτερα να μας τα πουν οι γιατροι του σάιτ όπως λες , Leclerc Hellraiser η όποιος άλλος μας διαβάζει , η έστω και κάποιος βιολόγος όπως ο nik

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό , αλλά καλύτερα να μας τα πουν οι γιατροι του σάιτ όπως λες , Leclerc Hellraiser η όποιος άλλος μας διαβάζει , η έστω και κάποιος βιολόγος όπως ο nik
ισχύει αυτό γιατί έχει αναφερθεί εκτενώς για τους εμβολιασμένους ότι μπορούν να μεταφέρουν τον κορωνοϊό αλλά επειδή θα είναι χαμηλού ιικού φορτίου θα είναι 100% ήπια νοσηση και εκτός νοσηλίας.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
ισχύει αυτό γιατί έχει αναφερθεί εκτενώς για τους εμβολιασμένους ότι μπορούν να μεταφέρουν τον κορωνοϊό αλλά επειδή θα είναι χαμηλού ιικού φορτίου θα είναι 100% ήπια νοσηση και εκτός νοσηλίας.
Ναι , αλλά ο εμβολιασμένος υποτίθεται οτι αν κολλήσει θα το περάσει ηπια λόγω οτι το εμβόλιο θα ενισχύσει - εκπαιδευσει το ανοσοποιητικό , και λόγω του μικρου ιικού φορτίου το οποίο δεν θα μεγαλώσει μέσα στον εμβολιασμένο οι πιθανότητες μετάδοσης είναι μικρές. Υπάρχει όμως η περίπτωση να κολλήσω εγω παράδειγμα (ακόμα και απο εμβολιασμένο) ένα μικρό φορτίο και λόγω οτι μπορεί να είμαι 80 χρονών ανεμβολίαστος (η έστω εμβολιασμένος αλλα για κάποιο λόγο δεν ανέπτυξα αντισώματα) αυτό το μικρό φορτίο που θα κολλήσω να πολλαπλασιαστεί και να το περάσω σαν πνευμονία η να δω τα ραδίκια ανάποδα , η τουλάχιστον κάπως έτσι έχω καταλάβει εγω οτι δουλεύει το πράγμα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ναι , αλλά ο εμβολιασμένος υποτίθεται οτι αν κολλήσει θα το περάσει ηπια λόγω οτι το εμβόλιο θα ενισχύσει - εκπαιδευσει το ανοσοποιητικό , και λόγω του μικρου ιικού φορτίου το οποίο δεν θα μεγαλώσει μέσα στον εμβολιασμένο οι πιθανότητες μετάδοσης είναι μικρές. Υπάρχει όμως η περίπτωση να κολλήσω εγω παράδειγμα (ακόμα και απο εμβολιασμένο) ένα μικρό φορτίο και λόγω οτι μπορεί να είμαι 80 χρονών ανεμβολίαστος (η έστω εμβολιασμένος αλλα για κάποιο λόγο δεν ανέπτυξα αντισώματα) αυτό το μικρό φορτίο που θα κολλήσω να πολλαπλασιαστεί και να το περάσω σαν πνευμονία η να δω τα ραδίκια ανάποδα , η τουλάχιστον κάπως έτσι έχω καταλάβει εγω οτι δουλεύει το πράγμα.
Δεν κατάλαβες. Εάν κολλήσεις από εμβολιασμένο, θα κολλήσεις χαμηλό ιικό φορτίο και θα νοσήσεις αμελητέα. Αυτό είναι το επιχείρημα του εμβολίου. Δεν υπάρχει πολλαπλασιασμός του χαμηλού σε υψηλό.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Δεν κατάλαβες. Εάν κολλήσεις από εμβολιασμένο, θα κολλήσεις χαμηλό ιικό φορτίο και θα νοσήσεις αμελητέα. Αυτό είναι το επιχείρημα του εμβολίου. Δεν υπάρχει πολλαπλασιασμός του χαμηλού σε υψηλό.
Χμμ , δεν νομίζω αλλά τέλος πάντων , ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εάν κολλήσεις χαμηλό ιικό φορτίο θα έχεις ήπια νόσηση και θα μεταφέρεις επίσης χαμηλό, αντίστοιχα εάν κολλήσεις υψηλό ιικό φορτίο θα νοσήσεις βαρύτερα και θα μεταφέρεις υψηλό. Θα ήθελα και εγώ μια διευκρίνηση από τους γιατρούς του σάιτ για το χαμηλό/υψηλό φορτίο από τι εξαρτάται, αν έχει π.χ. να κάνει με την ποσότητα μετάδοσης όπως μέσω σάλιου ή χερούλι πόρτας, δηλαδή κάποιος με υψηλό ιικό φορτίο να μας περάσει χαμηλό ιικό φορτίο ή είναι αδιάφορο από την ποσότητα μετάδοσης ή τον τρόπο μετάδοσης.
@Leclerc
@Hellraiser4Ever

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.094
Πόντοι
3.656
κι ελεγα να κανω αστρα με τα μπουνια
τωρα μετα απο αυτα???
ειπε η αλλη εχεις περισσοτερες πιθανοιτητες να παθεις κατι με το εμβολιο της αστρα παρα αν κολλήσεις τον ιο
τωρα μακρυα μακρυα
ουτε θα κανω εμβολιο καν πλεον
καλοκαιρακι ειναι μεχρι τον οκτωβρη ειμαστε κομπλε
Ρε άνθρωπε, έχουμε 5 περιστατικά θρομβώσεων και 11.955 απώλειες, χώρια τα άτομα που βγήκαν, και τους έμειναν κουσούρια. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα βάζεις στη ζυγαριά και σου φαίνονται ίδια; https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.094
Πόντοι
3.656
Εγω πλεον ειλικρινα θλιβομαι.
Βλεπεις ανθρωπους ενηλικους, και μιλανε και σκεφτονται σαν 10χρονα.
Ελπιζω τουλαχιστον να μην ειναι παρα πολλοι.
σου προτείνω να διαβάσεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΒΙΟ, του Λεμπέση. Το θέμα είναι διαχρονικό και εκεί αναλύεται επαρκώς

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.949
Πόντοι
26.141
Τύπε μου σε αυτό που λες συμφωνώ.
Η απουσία σοβαρής αντιπολίτευσης μας υποχρεώνει να τους κριτικάρουμε δύο φορές πιο αυστηρά.
Το χώσιμο θα τους βοηθήσει να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα.

Με την Θεοδωρίδου όμως δεν έχεις δίκιο.
Βγήκε και είπε στην τηλεόραση οτι νεότερα δεδομένα δείχνουν οτι η διάρκεια ανοσίας είναι μεγαλύτερη από τους 3 μήνες οπότε αποφασίστηκε από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών η τροποποίηση του εμβολιαστικού σχήματος που θα περιλαμβάνει μια δόση εμβολίου.
Εσύ έτρεξες την επομένη να κλείσεις ημερομηνία εμβολιασμού και εισιτήρια. Και μετά από δυο μέρες απειλείς με μηνύσεις και αγωγές.
Ε, δεν γίνονται αυτά.
Από τα γραπτά σου βλέπω οτι είσαι σοβαρός και γνωρίζεις πως λειτουργεί το δημόσιο.
Με νόμους, διατάγματα, διοικητικές αποφάσεις και εγκυκλίους. Με βάση αυτά κινούνται οι υπάλληλοι.
Εσύ πως περιμένεις οτι θα κάνεις την δουλειά σου και θα πάρεις το πιστοποιητικό; Θα δείξεις τις δηλώσεις στο youtube στον υπάλληλο στο γκισέ;

Αν περάσουν μέρες και δεν υλοποιηθεί τότε μαζί σου. Να τους κράξουμε παρέα.
Όχι την Θεοδωρίδου βέβαια που βγήκε και μας είπε μια απόφαση της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών.
Τον μαλάκα θα κράξουμε που κωλοβαράει και δεν στέλνει μια εγκύκλιο με την απόφαση στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Θα περιμένω με ενδιαφέρον να μας πεις τι έγινε και πόσο καιρό έκανε να εφαρμοσθεί η απόφαση.
Ασφαλώς κ έκανα πλάκα
Ασφαλώς κ δεν έκλεισα εισητηρια
Ασφαλώς κ πρέπει σε αυτή τη χώρα να σταματάνε τα δημόσια πρόσωπα κ πολιτικοί να λένε ότι μαλάκια τους κατέβει όπως πχ Σημίτη..βάλτε χρήματα στο χρηματιστήριο ή Θεοδωρίδου για εμβολιασμό
Ασφαλώς κ γνωρίζω δίχως εγκύκλιο νόμο ή διάταγμα δεν μπορώ να κάνω τίποτα
Αλλά επιτέλους πρέπει να μπει στοπ σε ηλίθια δημόσια πρόσωπα όταν μιλάνε κ σε πολιτικούς που πετάνε ότι μαλάκια τους κατέβει
Διότι πετώντας μαλακίες το πλέον αρμόδιο πρόσωπο όπως η Θεοδωρίδου δημιουργεί αρνητές ψεκασμενους κ όπως θες πες τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.094
Πόντοι
3.656
το κανες το μπολι ???

απο σεπτεμβρη θα αρχισει ο κοσμος να πεθαινει

ολοι οι μπολιασμενοι
αν αποδειχτείς λάθος, για το οποίο είμαι σίγουρος, θα έχεις το θάρρος να δηλώσεις πως πλανήθηκες;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν ειμαι γιατρος αλλα απο οτι ξερω οι ιοι πολλαπλασιαζονται αφου μπουν στο σωμα
Οποτε αν τσιμπησεις εναν ιο η δεκα παλι το ιδιο θα πολλαπλασιαστει στο σωμα σου
Btw καποιοι ανθρωποι κολλανε δυσκολοτερα ιους η περνανε ελαφρα τις μολυνσεις λογω κρασης οπως λεγαμε πριν
Η κραση πςριλαμβανει κυριως γεννετικους παραγοντες αλλα και γενικη φυσικη κατασταση
Παραδειγμα οι Σκανδιναβοι κολλανε δυσκολοτερα εητζ απο αλλους λαους

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΣΕ ΜΕΘ 34ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ – ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ASTRAZENECA​

Στην εντατική του Τζανείου Νοσοκομείου στον Πειραιά νοσηλεύεται μια 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο με εγκεφαλική αιμορραγία. Η ίδια είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca.
Όπως αναφέρεται, δεν πρόκειται για θρόμβωση αλλά για εγκεφαλική αιμορραγία και αναμένεται η επίσημη ενημέρωση αν σχετίζεται με τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ – Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ: “Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER”!(ΦΩΤΟ)​

”Ο πατέρας μου μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer”ανέβασε ένας χρήστης σήμερα!!Το αναφυλακτικό σοκ είναι .. σοκαριστικό..όπως εξηγεί σε σχόλιο ο χρήστης λέει πως είδαν 3 γιατρούς και ο δερματολόγους τους είπε πιθανή συσχέτιση με το εμβόλιο…Ο χρήστης πιθανολογεί για έρπητα ζωστήρα!! Του χορηγούν αντιβιοτικά και θα δουν πως θα πάει..

Κάποιοι τον ενημερώνουν ότι ενδεχομένως να είναι αυτοάνοση θρομβοκυτταροπενική πορφύρα- Immunologic Thrombocytopenic Pura (ITP) μια καλοήθης, δερματολογικά σχετική ασθένεια του αίματος που έχει ως αποτέλεσμα μια ανώμαλη μείωση του αριθμού των αιμοπεταλίων. Ο πατέρας του είναι πάνω από 90…..και είναι σε αυτή την κατάσταση…

ce9aceb1cf84ceb1ceb7ceb7ceb7ceb7ceba.jpg

Στην Τουλούζη οι αρχές σταμάτησαν να καταγράφουν τις παρενέργειες αφού όσοι πολίτες σήμερα έστειλαν email καταγγελιών προς καταγραφή γύρναγε πίσω με την επισήμανση ότι το κουτί υποδοχής του παραλήπτη είναι πλήρες και δεν μπορεί να δεχθεί άλλα…

Γιατρός: Σήμερα φρόντισα έναν 83χρονο ασθενή που ήταν σε καλή κατάσταση πριν από ένα μήνα και στη συνέχεια εμβολιάστηκε με Pfizer. Σήμερα, δεν μπορεί πλέον να περπατήσει και ο καρδιακός ρυθμός του είναι 46 με κορεσμό 92.

Άλλος χρήστης: o πατέρας μου 82 ετών
και είχε φυσικές δυνάμεις κι αντοχές έπειτα κατέπεσε. Απώλεια προοδευτικά ολοκληρωτική ζωτικότητας μετά τον εμβολιασμό του. Τώρα περνάει την ημέρα εν αναμονή και δεν μπορεί πια να σηκωθεί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.650
Πόντοι
6.256
Υπαρχει προχειρη αυτη η δηλωση του σημιτη;;

Περιμενουμε με ανυπομονησια
Ασε ρε τζώνυ και συ
Το χρηματιστηριο ειναι η βιτρινα της οικονομίας
Μας εκανε ο σιμητης οτι εκανε ο μπερισα στους αλβανους.
Την πρωτη χρεοκωπια της ελλαδας την εκανε ο σιμητης, τη δευτερη και καλη ο καραμανλης,
Γι αυτο λέμε για πασοκ νδ που ρημαξαν την ελλαδα, κι ακομα τη ρημαζουν.

Θυμαμαι τη σωληνουργια κορίνθου που ειχε γαμω τη μετοχη και καλα θα εκανε επενδυσεις στην ελλαδα οπως ελεγε ο νομος,
Μια μερα εκλεισε και τωρα ειναι εμπορικο με h&m nike και σκλαβενιτη,
Η αναπτυξη του πασοκ νδ, εδιωξαν τα πάντα και μας γεμισαν καφετεριες για ανεργους

ΠΑΣΟΚ ΝΔ , ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ουστ ρε που μνημονευετε το παρελθον της ελλαδας

• Like
Αντιδράσεις: ave.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ρε άνθρωπε, έχουμε 5 περιστατικά θρομβώσεων και 11.955 απώλειες, χώρια τα άτομα που βγήκαν, και τους έμειναν κουσούρια. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα βάζεις στη ζυγαριά και σου φαίνονται ίδια; https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/
ΚΑΙ ΘΑ παιξω εγω τη ζωη μ ρισκο λογω ενος ιου που ΑΝ τον κολλησω θα τον περασω με συναχιι

τι λε ρε τυπε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.949
Πόντοι
26.141
Υπαρχει προχειρη αυτη η δηλωση του σημιτη;;

Περιμενουμε με ανυπομονησια
Όχι για να είμαι ειλικρινής
Απλώς το έθεσα σαν αντίλογο που χρησιμοποιούν

Ο Παπαντωνίου είπε όμως κατά λέξη......
Το Χρηματιστήριο πάει κανόνι. Και ό,τι να λένε, ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Η Ελλάδα, το καλοκαίρι πλέον, θα έχει ένα Χρηματιστήριο που θα το ζηλεύουν πολλά άλλα διεθνή Χρηματιστήρια» (Γιάννος Παπαντωνίου, 2/6/1999)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ασε ρε τζώνυ και συ
Το χρηματιστηριο ειναι η βιτρινα της οικονομίας
Μας εκανε ο σιμητης οτι εκανε ο μπερισα στους αλβανους.
Την πρωτη χρεοκωπια της ελλαδας την εκανε ο σιμητης, τη δευτερη και καλη ο καραμανλης,
Γι αυτο λέμε για πασοκ νδ που ρημαξαν την ελλαδα, κι ακομα τη ρημαζουν.

Θυμαμαι τη σωληνουργια κορίνθου που ειχε γαμω τη μετοχη και καλα θα εκανε επενδυσεις στην ελλαδα οπως ελεγε ο νομος,
Μια μερα εκλεισε και τωρα ειναι εμπορικο με h&m nike και σκλαβενιτη,
Η αναπτυξη του πασοκ νδ, εδιωξαν τα πάντα και μας γεμισαν καφετεριες για ανεργους

ΠΑΣΟΚ ΝΔ , ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ουστ ρε που μνημονευετε το παρελθον της ελλαδας
Ηρεμησε μαστορα ολα τα χρηματιστηρια εκεινη την εποχη ειχαν την ιδια τυχη

Καλη η προπαγανδα για τοτε να χτυπηθει το πασοκ και ο σημιτης αλλα απο τοτε περασε πολυς καιρος πλεον αυτες οι αρλουμπες δεν στεκουν

Αααα εγινε και δικαστηριο και αθωωθηκαν ολοι καμμια 40αρια νοματαιοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom