Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
εάν κολλήσεις χαμηλό ιικό φορτίο θα έχεις ήπια νόσηση και θα μεταφέρεις επίσης χαμηλό, αντίστοιχα εάν κολλήσεις υψηλό ιικό φορτίο θα νοσήσεις βαρύτερα και θα μεταφέρεις υψηλό. Θα ήθελα και εγώ μια διευκρίνηση από τους γιατρούς του σάιτ για το χαμηλό/υψηλό φορτίο από τι εξαρτάται, αν έχει π.χ. να κάνει με την ποσότητα μετάδοσης όπως μέσω σάλιου ή χερούλι πόρτας, δηλαδή κάποιος με υψηλό ιικό φορτίο να μας περάσει χαμηλό ιικό φορτίο ή είναι αδιάφορο από την ποσότητα μετάδοσης ή τον τρόπο μετάδοσης.Όταν λέμε χαμηλό ιικό φορτιό και υψηλό ιικό φορτίο , αυτό που φαντάζομαι εγω είναι οτι στην αρχή όλοι κολλάμε ενα μικρό φορτίο , το οποίο στην συνέχεια μεγαλώνει λόγο οτι ο ιός θέλει να πολλαπλασιαστεί , το αν θα τα καταφέρει η όχι και σε ποιό βαθμό λογικά εξαρτάται απο το ανοσοποιητικό και το πόσο γρήγορα θα ανταποκριθεί , τωρα αν ισχύει αυτό που λές με το να κολλήσεις απο την αρχή μεγάλο φορτίο δεν ξέρω αν γίνεται .. και αν γίνεται πως γίνεται δηλαδη ; Θα πρέπει να φτερνιστούν στα μουτρα σου 2-3 άτομα με συμπτώματα την ίδια μέρα ;
Δεν λέω , μπορεί να ισχύει και αυτό που λες , απλά σε σχεση με το φορτίο το μόνο που έχω ακούσει είναι το έχω χαμηλό φορτίο άρα δυσκολα θα το μεταδώσω , έχω υψηλό φορτίο άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να το μεταδώσω.
Επίσης το τί έχουμε κατανοήσει και τι όχι είναι σχετικό , μέχρι πρόσφατα το επισημο αφήγημα ηταν δεν υπάρχει εποχικότητα στον ιό η αν υπάρχει είναι πολύ μικρή , τελικά βγήκε προχτές ο Τσιόδρας και είπε οτι υπάρχει εποχικότητα.