Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
?Α σορυ, τωρα καταλαβα ποιος εισαι, καλο βραδυ
?Α σορυ, τωρα καταλαβα ποιος εισαι, καλο βραδυ
δε βγαζεις ακρη με κατι τετοιους.εγω ζηταω απαντηση απο σενα
δεν γινομαι καθολου κουραστικος
μου υπεδειξες να ενημερωνομαι απο αλλου χωρις να μου δειχνεις απο που να βαζω ειδησεις εδω
με αλλα λογια τα κυβερνητικα sites μαλλον ειναι ανυπαρκτα για ειδησεις
και οι ειδησεις απο ολα τα sites της ελλαδας θεωρουνται πανω κατω ως καθεστωτικα "και συριζαικα" απο την κυβερνηση
την ερωτηση που σου εκανα την εχω κανει εδω και κανα 6μηνο σε καθε μητσοτακικο εδω μεσα
ακομα περιμενω απαντηση
Είμαι αντιστασιακός αντικυβερνητικός...πως ήταν ο εθνάρχης Καραμανλής και η αγία οικογένεια Μητσοτάκη...τρωγανε το πικρό ψωμί της ξενιτιάς στο Παρίσι των 70's, κάτι τέτοιο κάνω και εγώ μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και κυρίως Ρωσίας...
Νταξει γιατρέ μου...ευτυχώς πήρα λίγα κιλά ιίκο φορτίο...ένα χρόνο μετά δεν έχεις κατανοήσει ακόμα ότι υπάρχουν κατηγορίες που ασθένησαν ανάλογα με το ιικό φορτίο που κόλλησαν, κάποιοι τυχεροί σαν εσένα χαμηλό ιικό φορτίο και νομίζουν ότι ο ιός είναι ένας για όλους και η δυνατή τους κράση τον γάμησε. Κοιμήσου και από το άλλο πλευρό να μην πιάνεσαι.
Ατυχες το παραδειγμα ,η VW ειναι συνωνυμο της αναξιοπιστιας στο χωρο του αυτοκινητου.Και η βολκσβάγκεν μαγείρεψε τα νούμερα στους ρύπους αυτό δεν σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα είναι αναξιόπιστα. Άλλο οι διοικητικές αποφάσεις στη διαχείριση άλλο η αξιοπιστία στο τελικό προϊόν.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά κάποια πράγματα. Εξήγησέ μου τότε πως γίνεται και πάνω από 50% των φορέων του ιού είναι αυμπτωματικοί. Δεν πήρανε αρκετό ιικό φορτίο; Έχουν κάποιο ιδιαίτερο γενετικό προφίλ; Έχουν έμφυτη ανοσία; Είναι κολόφαρδοι; Τρώνε αυγοτάραχο και είναι ντραβραντισμένοι; Έχουν κάτι άλλο που δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα οι πάνσοφοι ειδικοί μας;ένα χρόνο μετά δεν έχεις κατανοήσει ακόμα ότι υπάρχουν κατηγορίες που ασθένησαν ανάλογα με το ιικό φορτίο που κόλλησαν, κάποιοι τυχεροί σαν εσένα χαμηλό ιικό φορτίο και νομίζουν ότι ο ιός είναι ένας για όλους και η δυνατή τους κράση τον γάμησε. Κοιμήσου και από το άλλο πλευρό να μην πιάνεσαι.
Σωστος...κατι ελαττωματικά τούρμπο κοψιματα ιμαντων στα 50χιλιαδες χιλιομετρα,καταναλωνση λαδιου οπως καταναλωνει βενζινη σε καινουργιους κινητηρες γεμικα μακρια.Ατυχες το παραδειγμα ,η VW ειναι συνωνυμο της αναξιοπιστιας στο χωρο του αυτοκινητου.
Απο δευτερα διαιτα μαστοραΝταξει γιατρέ μου...ευτυχώς πήρα λίγα κιλά ιίκο φορτίο...
Ναι έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη με το "προτρέπω τον κόσμο να παίξει στο χρηματιστηριο".Νομιζεις οτι θα επιχειρουσαν ενα νεο βρωμικο 89;;
Φυλακη για ποιο λογο ;; Υπαρχε καποια κατηγορια κατα του σημιτη;;
δεν σου εξηγώ τίποτα γιατί έχεις λανθάνουσα αντίληψη ότι με ενδιαφέρει να κάνεις εμβόλιο εσύ ή όποιος άλλος. Είμαι μαζί σας, θέλω να μην το κάνετε!Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά κάποια πράγματα. Εξήγησέ μου τότε πως γίνεται και πάνω από 50% των φορέων του ιού είναι αυμπτωματικοί. Δεν πήρανε αρκετό ιικό φορτίο; Έχουν κάποιο ιδιαίτερο γενετικό προφίλ; Έχουν έμφυτη ανοσία; Είναι κολόφαρδοι; Τρώνε αυγοτάραχο και είναι ντραβραντισμένοι; Έχουν κάτι άλλο που δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα οι πάνσοφοι ειδικοί μας;
Και κάτι άλλο ακόμα. Υπάρχουν και άτομα τα οποία ενώ ζούσαν με πολλά άτομα που νόσησαν (κάτι Ρομά και κάτποιοι άλλοι που όλη τους η οικογένεια νόσησε) αυτοί δεν έπαθαν το παραμικρό! Πώς τα εξηούν όλα αυτά τα φιλοκυβερνητικά σούργελα από τα οποία ενημερώνεσαι ;(ενδεικτικά αναφέρω: Βασιλακόπουλος - πνευμονολόγος που ξεφυσά, Σύψας - βρυκόλακας των Καρπαθίων, Παγώνη, Γιαμμαρέλου - Μούμιες Αιγυπτιακής προέλευσης, Εξαδάκτυλος - χωρίς σχολιασμό, Βατόπουλος - Θα έκανε καριέρα αν μπογιάτιζε τοίχους με τη μουστάκα του)
Όταν λοιπόν θα δωθούν απαντήσεις σε αυτά και ίσως μάθω τελικά αν είμαι σε κατηγορία που κινδυνεύει ή αν είμαι από τους άλλους ,τότε θα δω τι θα κάνω με το εμβόλιο. Και αφού φέρουν και όλα τα διαθέσιμα παγκοσμίως εμβόλια ώστε να μπορώ μόνος μου να επιλέξω ποιο θέλω. Και ας το πληρώσω και από την τσέπη μου, μιας και δεν θέλω τα χοιυβαρδαλίκια του Μητσοτάκη και του κυβερνητικού του θιάσου.
Μαλλον εσυ δεν εχεις κατανοησει πως λειτουργει η μεταδοση των ασθενειωνένα χρόνο μετά δεν έχεις κατανοήσει ακόμα ότι υπάρχουν κατηγορίες που ασθένησαν ανάλογα με το ιικό φορτίο που κόλλησαν, κάποιοι τυχεροί σαν εσένα χαμηλό ιικό φορτίο και νομίζουν ότι ο ιός είναι ένας για όλους και η δυνατή τους κράση τον γάμησε. Κοιμήσου και από το άλλο πλευρό να μην πιάνεσαι.
Α το έχουν και 80 ευρώ το αντισωμάτων ; Ενδιαφέρον , επίσης τις προάλλες ο Μαγιορκίνης είπε οτι δεν προτείνει τέστ αντισωμάτων στους εμβολιασμένους , τόση εμπιστοσύνη στα εμβόλια οτι δουλεύουν που δεν χρειάζεται τεστ αντισωμάτων ;Προσωπικη covid εμπειρία...τον Μάρτιο ήμουν ένα μήνα Ρωσία...όλα ανοιχτα μάσκες πουθενά πάρτυ...η ζωή ξανά...στα αρχιδια μου όλα...και εγώ στο πάρτυ...περνάω καλά...6 μέρες πριν έρθω ελλαδαρα έχω συμπτώματα covid για 3 μέρες...δεν έχω οσμή, γεύση και νιώθω κουρασμένος...αυτά...μετά από 3 μέρες όλα καλά... έρχομαι ελλαδαρα μου κάνουν τεστ στο αεροδρόμιο...αρνητικό...φοραω τη μάσκα μου και ανέχομαι τη χούντα Μητσοτακη...πριν δύο εβδομάδες έρχομαι ξανά Ρωσία...όχι μάσκες...πάρτυ παντου...covid free που θα έλεγε και ο εθνάρχης...λέω δεν γαμιεται ας κάνω τεστ αντισωμάτων... 12 ευρώ εδώ 80 στο ελλαδισταν...μου λένε μαλακά πέρασες κοροδοιο...και το παραμύθι στο ελλαδισταν συνεχίζεται...
Όταν λέμε χαμηλό ιικό φορτιό και υψηλό ιικό φορτίο , αυτό που φαντάζομαι εγω είναι οτι στην αρχή όλοι κολλάμε ενα μικρό φορτίο , το οποίο στην συνέχεια μεγαλώνει λόγο οτι ο ιός θέλει να πολλαπλασιαστεί , το αν θα τα καταφέρει η όχι και σε ποιό βαθμό λογικά εξαρτάται απο το ανοσοποιητικό και το πόσο γρήγορα θα ανταποκριθεί , τωρα αν ισχύει αυτό που λές με το να κολλήσεις απο την αρχή μεγάλο φορτίο δεν ξέρω αν γίνεται .. και αν γίνεται πως γίνεται δηλαδη ; Θα πρέπει να φτερνιστούν στα μουτρα σου 2-3 άτομα με συμπτώματα την ίδια μέρα ;ένα χρόνο μετά δεν έχεις κατανοήσει ακόμα ότι υπάρχουν κατηγορίες που ασθένησαν ανάλογα με το ιικό φορτίο που κόλλησαν, κάποιοι τυχεροί σαν εσένα χαμηλό ιικό φορτίο και νομίζουν ότι ο ιός είναι ένας για όλους και η δυνατή τους κράση τον γάμησε. Κοιμήσου και από το άλλο πλευρό να μην πιάνεσαι.
Δεν τελείωσα έχω κ άλλα
Λυπάμαι που οι πραγματικοί δεξιοί πατριώτες σε αυτή τη χώρα έχουν χαθεί κ υπάρχουν μόνο επαγγελματίες δεξιοί κ νεοδημοκρστες
Για να έχουμε υγειη δεξιά θα πρέπει πρώτα από όλα εμείς να την κρίνουμε κ να την κυνηγάμε όταν παρεκτρέπεται