Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
εγω ζηταω απαντηση απο σενα
δεν γινομαι καθολου κουραστικος
μου υπεδειξες να ενημερωνομαι απο αλλου χωρις να μου δειχνεις απο που να βαζω ειδησεις εδω

με αλλα λογια τα κυβερνητικα sites μαλλον ειναι ανυπαρκτα για ειδησεις
και οι ειδησεις απο ολα τα sites της ελλαδας θεωρουνται πανω κατω ως καθεστωτικα "και συριζαικα" απο την κυβερνηση

την ερωτηση που σου εκανα την εχω κανει εδω και κανα 6μηνο σε καθε μητσοτακικο εδω μεσα
ακομα περιμενω απαντηση
δε βγαζεις ακρη με κατι τετοιους.

εχουν ενα τουπε πισω απο το πληκτρολογιο (ενδεχομενως και στη ζωη) και νομιζουν πως τα ξερουν ολα.

οταν χρησιμοποιεις επιχειρηματα σου λενε , δε μπορω κουραζομαι.

κατι σαν τις ελλεηνιδες, που τις ρωτας τι ωρα ειναι και σου λενε εχω αγορι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Το πιο λογικο για μενα θα ηταν πρωτα να το εκαναν οι ευπαθης ομαδες,(ηλικιες,προβληματα υγειας πχ) και μεχρι εκει.Οι νεοτεροι κατω απο μια ηλικια 50-60 πχ οχι.Να περιμεναμε 1-2 χρονια και αν βλεπαμε οτι υπαρχουν θανατοι απο κορονοιο σε ηλικιες κατω των 40 η 50 τοτε ναι θα συμφωνουσα να γινει εμβολιασμος σε ολους.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Είμαι αντιστασιακός αντικυβερνητικός...πως ήταν ο εθνάρχης Καραμανλής και η αγία οικογένεια Μητσοτάκη...τρωγανε το πικρό ψωμί της ξενιτιάς στο Παρίσι των 70's, κάτι τέτοιο κάνω και εγώ μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και κυρίως Ρωσίας...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
https://www.trt.net.tr/greek/photogallery/infographics/koronaios-thanatoi-ana-elikia αν ισχιει αυτος ο πινακας εγω θα εμβολιαζα ολους ανω των 50 η νεοτερους με προβληματα υγειας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..απο και και περα θα περιμενα 1-2 χρονια να δω την εξελιξη της καταστασης με τον ιο

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
ένα χρόνο μετά δεν έχεις κατανοήσει ακόμα ότι υπάρχουν κατηγορίες που ασθένησαν ανάλογα με το ιικό φορτίο που κόλλησαν, κάποιοι τυχεροί σαν εσένα χαμηλό ιικό φορτίο και νομίζουν ότι ο ιός είναι ένας για όλους και η δυνατή τους κράση τον γάμησε. Κοιμήσου και από το άλλο πλευρό να μην πιάνεσαι.
Νταξει γιατρέ μου...ευτυχώς πήρα λίγα κιλά ιίκο φορτίο...

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.878
Πόντοι
456
Και η βολκσβάγκεν μαγείρεψε τα νούμερα στους ρύπους αυτό δεν σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα είναι αναξιόπιστα. Άλλο οι διοικητικές αποφάσεις στη διαχείριση άλλο η αξιοπιστία στο τελικό προϊόν.
Ατυχες το παραδειγμα ,η VW ειναι συνωνυμο της αναξιοπιστιας στο χωρο του αυτοκινητου.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
ένα χρόνο μετά δεν έχεις κατανοήσει ακόμα ότι υπάρχουν κατηγορίες που ασθένησαν ανάλογα με το ιικό φορτίο που κόλλησαν, κάποιοι τυχεροί σαν εσένα χαμηλό ιικό φορτίο και νομίζουν ότι ο ιός είναι ένας για όλους και η δυνατή τους κράση τον γάμησε. Κοιμήσου και από το άλλο πλευρό να μην πιάνεσαι.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά κάποια πράγματα. Εξήγησέ μου τότε πως γίνεται και πάνω από 50% των φορέων του ιού είναι αυμπτωματικοί. Δεν πήρανε αρκετό ιικό φορτίο; Έχουν κάποιο ιδιαίτερο γενετικό προφίλ; Έχουν έμφυτη ανοσία; Είναι κολόφαρδοι; Τρώνε αυγοτάραχο και είναι ντραβραντισμένοι; Έχουν κάτι άλλο που δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα οι πάνσοφοι ειδικοί μας;
Και κάτι άλλο ακόμα. Υπάρχουν και άτομα τα οποία ενώ ζούσαν με πολλά άτομα που νόσησαν (κάτι Ρομά και κάτποιοι άλλοι που όλη τους η οικογένεια νόσησε) αυτοί δεν έπαθαν το παραμικρό! Πώς τα εξηούν όλα αυτά τα φιλοκυβερνητικά σούργελα από τα οποία ενημερώνεσαι ;(ενδεικτικά αναφέρω: Βασιλακόπουλος - πνευμονολόγος που ξεφυσά, Σύψας - βρυκόλακας των Καρπαθίων, Παγώνη, Γιαμμαρέλου - Μούμιες Αιγυπτιακής προέλευσης, Εξαδάκτυλος - χωρίς σχολιασμό, Βατόπουλος - Θα έκανε καριέρα αν μπογιάτιζε τοίχους με τη μουστάκα του)
Όταν λοιπόν θα δωθούν απαντήσεις σε αυτά και ίσως μάθω τελικά αν είμαι σε κατηγορία που κινδυνεύει ή αν είμαι από τους άλλους ,τότε θα δω τι θα κάνω με το εμβόλιο. Και αφού φέρουν και όλα τα διαθέσιμα παγκοσμίως εμβόλια ώστε να μπορώ μόνος μου να επιλέξω ποιο θέλω. Και ας το πληρώσω και από την τσέπη μου, μιας και δεν θέλω τα χοιυβαρδαλίκια του Μητσοτάκη και του κυβερνητικού του θιάσου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ατυχες το παραδειγμα ,η VW ειναι συνωνυμο της αναξιοπιστιας στο χωρο του αυτοκινητου.
Σωστος...κατι ελαττωματικά τούρμπο κοψιματα ιμαντων στα 50χιλιαδες χιλιομετρα,καταναλωνση λαδιου οπως καταναλωνει βενζινη σε καινουργιους κινητηρες γεμικα μακρια.
Τα Φορντ ειναι πολυ πιο αξιοπιστα σε σχεση με τα vw.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Νομιζεις οτι θα επιχειρουσαν ενα νεο βρωμικο 89;;

Φυλακη για ποιο λογο ;; Υπαρχε καποια κατηγορια κατα του σημιτη;;
Ναι έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη με το "προτρέπω τον κόσμο να παίξει στο χρηματιστηριο".

Κοινός απατεώνας. Απλό.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.878
Πόντοι
456
Είπε κάτι τέτοιο ο Σημίτης;
Είσαι σίγουρος;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά κάποια πράγματα. Εξήγησέ μου τότε πως γίνεται και πάνω από 50% των φορέων του ιού είναι αυμπτωματικοί. Δεν πήρανε αρκετό ιικό φορτίο; Έχουν κάποιο ιδιαίτερο γενετικό προφίλ; Έχουν έμφυτη ανοσία; Είναι κολόφαρδοι; Τρώνε αυγοτάραχο και είναι ντραβραντισμένοι; Έχουν κάτι άλλο που δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα οι πάνσοφοι ειδικοί μας;
Και κάτι άλλο ακόμα. Υπάρχουν και άτομα τα οποία ενώ ζούσαν με πολλά άτομα που νόσησαν (κάτι Ρομά και κάτποιοι άλλοι που όλη τους η οικογένεια νόσησε) αυτοί δεν έπαθαν το παραμικρό! Πώς τα εξηούν όλα αυτά τα φιλοκυβερνητικά σούργελα από τα οποία ενημερώνεσαι ;(ενδεικτικά αναφέρω: Βασιλακόπουλος - πνευμονολόγος που ξεφυσά, Σύψας - βρυκόλακας των Καρπαθίων, Παγώνη, Γιαμμαρέλου - Μούμιες Αιγυπτιακής προέλευσης, Εξαδάκτυλος - χωρίς σχολιασμό, Βατόπουλος - Θα έκανε καριέρα αν μπογιάτιζε τοίχους με τη μουστάκα του)
Όταν λοιπόν θα δωθούν απαντήσεις σε αυτά και ίσως μάθω τελικά αν είμαι σε κατηγορία που κινδυνεύει ή αν είμαι από τους άλλους ,τότε θα δω τι θα κάνω με το εμβόλιο. Και αφού φέρουν και όλα τα διαθέσιμα παγκοσμίως εμβόλια ώστε να μπορώ μόνος μου να επιλέξω ποιο θέλω. Και ας το πληρώσω και από την τσέπη μου, μιας και δεν θέλω τα χοιυβαρδαλίκια του Μητσοτάκη και του κυβερνητικού του θιάσου.
δεν σου εξηγώ τίποτα γιατί έχεις λανθάνουσα αντίληψη ότι με ενδιαφέρει να κάνεις εμβόλιο εσύ ή όποιος άλλος. Είμαι μαζί σας, θέλω να μην το κάνετε!

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μαλλον εσυ δεν εχεις κατανοησει πως λειτουργει η μεταδοση των ασθενειων
Αν ως κραση εννοεις την γενετικη προδιαθεση, την φυσικη κατασταση, την ηλικια και την γενικοτερη κατασταση του οργανισμου μια χαρα γαμαει η κραση τους ιους

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

Προσωπικη covid εμπειρία...τον Μάρτιο ήμουν ένα μήνα Ρωσία...όλα ανοιχτα μάσκες πουθενά πάρτυ...η ζωή ξανά...στα αρχιδια μου όλα...και εγώ στο πάρτυ...περνάω καλά...6 μέρες πριν έρθω ελλαδαρα έχω συμπτώματα covid για 3 μέρες...δεν έχω οσμή, γεύση και νιώθω κουρασμένος...αυτά...μετά από 3 μέρες όλα καλά... έρχομαι ελλαδαρα μου κάνουν τεστ στο αεροδρόμιο...αρνητικό...φοραω τη μάσκα μου και ανέχομαι τη χούντα Μητσοτακη...πριν δύο εβδομάδες έρχομαι ξανά Ρωσία...όχι μάσκες...πάρτυ παντου...covid free που θα έλεγε και ο εθνάρχης...λέω δεν γαμιεται ας κάνω τεστ αντισωμάτων... 12 ευρώ εδώ 80 στο ελλαδισταν...μου λένε μαλακά πέρασες κοροδοιο...και το παραμύθι στο ελλαδισταν συνεχίζεται...
Α το έχουν και 80 ευρώ το αντισωμάτων ; Ενδιαφέρον , επίσης τις προάλλες ο Μαγιορκίνης είπε οτι δεν προτείνει τέστ αντισωμάτων στους εμβολιασμένους , τόση εμπιστοσύνη στα εμβόλια οτι δουλεύουν που δεν χρειάζεται τεστ αντισωμάτων ;
Αλλά σου λεεί αν στείλουμε τους εμβολιασμένους για αντισωμάτων θα πάνε και αυτοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο μήπως και το πέρασαν , οπότε μετά αν βγεί οτι έχουν αντισώματα όπως εσυ καλή ωρα σίγα μην εμβολιαστούν μετα.

Τελευταία τροποποίηση:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ακομα μοιραζουν λεφτα σε τσιρακια..
Με κλειστα θεατρα επιδοτουν παραστασεις
Κουλισταν

_20210528_105607.JPG

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Όταν λέμε χαμηλό ιικό φορτιό και υψηλό ιικό φορτίο , αυτό που φαντάζομαι εγω είναι οτι στην αρχή όλοι κολλάμε ενα μικρό φορτίο , το οποίο στην συνέχεια μεγαλώνει λόγο οτι ο ιός θέλει να πολλαπλασιαστεί , το αν θα τα καταφέρει η όχι και σε ποιό βαθμό λογικά εξαρτάται απο το ανοσοποιητικό και το πόσο γρήγορα θα ανταποκριθεί , τωρα αν ισχύει αυτό που λές με το να κολλήσεις απο την αρχή μεγάλο φορτίο δεν ξέρω αν γίνεται .. και αν γίνεται πως γίνεται δηλαδη ; Θα πρέπει να φτερνιστούν στα μουτρα σου 2-3 άτομα με συμπτώματα την ίδια μέρα ;

Δεν λέω , μπορεί να ισχύει και αυτό που λες , απλά σε σχεση με το φορτίο το μόνο που έχω ακούσει είναι το έχω χαμηλό φορτίο άρα δυσκολα θα το μεταδώσω , έχω υψηλό φορτίο άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να το μεταδώσω.

Επίσης το τί έχουμε κατανοήσει και τι όχι είναι σχετικό , μέχρι πρόσφατα το επισημο αφήγημα ηταν δεν υπάρχει εποχικότητα στον ιό η αν υπάρχει είναι πολύ μικρή , τελικά βγήκε προχτές ο Τσιόδρας και είπε οτι υπάρχει εποχικότητα.

Τελευταία τροποποίηση:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν τελείωσα έχω κ άλλα
Λυπάμαι που οι πραγματικοί δεξιοί πατριώτες σε αυτή τη χώρα έχουν χαθεί κ υπάρχουν μόνο επαγγελματίες δεξιοί κ νεοδημοκρστες

Για να έχουμε υγειη δεξιά θα πρέπει πρώτα από όλα εμείς να την κρίνουμε κ να την κυνηγάμε όταν παρεκτρέπεται

Τύπε μου σε αυτό που λες συμφωνώ.
Η απουσία σοβαρής αντιπολίτευσης μας υποχρεώνει να τους κριτικάρουμε δύο φορές πιο αυστηρά.
Το χώσιμο θα τους βοηθήσει να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα.

Με την Θεοδωρίδου όμως δεν έχεις δίκιο.
Βγήκε και είπε στην τηλεόραση οτι νεότερα δεδομένα δείχνουν οτι η διάρκεια ανοσίας είναι μεγαλύτερη από τους 3 μήνες οπότε αποφασίστηκε από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών η τροποποίηση του εμβολιαστικού σχήματος που θα περιλαμβάνει μια δόση εμβολίου.
Εσύ έτρεξες την επομένη να κλείσεις ημερομηνία εμβολιασμού και εισιτήρια. Και μετά από δυο μέρες απειλείς με μηνύσεις και αγωγές.
Ε, δεν γίνονται αυτά.
Από τα γραπτά σου βλέπω οτι είσαι σοβαρός και γνωρίζεις πως λειτουργεί το δημόσιο.
Με νόμους, διατάγματα, διοικητικές αποφάσεις και εγκυκλίους. Με βάση αυτά κινούνται οι υπάλληλοι.
Εσύ πως περιμένεις οτι θα κάνεις την δουλειά σου και θα πάρεις το πιστοποιητικό; Θα δείξεις τις δηλώσεις στο youtube στον υπάλληλο στο γκισέ;

Αν περάσουν μέρες και δεν υλοποιηθεί τότε μαζί σου. Να τους κράξουμε παρέα.
Όχι την Θεοδωρίδου βέβαια που βγήκε και μας είπε μια απόφαση της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών.
Τον μαλάκα θα κράξουμε που κωλοβαράει και δεν στέλνει μια εγκύκλιο με την απόφαση στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Θα περιμένω με ενδιαφέρον να μας πεις τι έγινε και πόσο καιρό έκανε να εφαρμοσθεί η απόφαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom