Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αναψε ενα καντηλακι στον βοριδι ακα τσεκουρομαν μπας και αλλιωσει τα ποσοστα για να ξαναβγειτε

υπαρχουν και αλλοι μεσα στην κυβερνηση "πασοκογενεις" για την συγκεκριμενη βρομικη δουλεια την κανανε τοτε το 2000 για να γλυτωσει την φυλακη ο ταπερμαν η ελιτσα μαν αρε μαλβινα ποσο μας λειπεις τωρα που σε χρειαζομαστε

ο αδωνης ειναι φλωρος για τετοιες δουλειες
Νομιζεις οτι θα επιχειρουσαν ενα νεο βρωμικο 89;;

Φυλακη για ποιο λογο ;; Υπαρχε καποια κατηγορια κατα του σημιτη;;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

κόψε το μακελειό λέμε. Ενημερώσου υπεύθυνα.
ξερεις ποσους κυβερνητικους εχω ρωτησει εδω διχως απαντηση?

για πες μερικα sites να βαζω ειδησεις εδω?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Να ρωτησεις τους "διαφορους" που το ειπανε
Κανενα φαρμακο δεν υπαρχει
και πως νεκραναστηθηκε ο τραμπ? θεατρο επαιζε? δεν εβλεπες πως ηταν η μουτσουνα του? σαν κινεζικη ηταν

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ξερεις ποσους κυβερνητικους εχω ρωτησει εδω διχως απαντηση?

για πες μερικα sites να βαζω ειδησεις εδω?
I can only give you so much of my time.
Μην γίνεσαι κουραστικός, ευχαριστώ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
I can only give you so much of my time.
Μην γίνεσαι κουραστικός, ευχαριστώ.
εγω ζηταω απαντηση απο σενα
δεν γινομαι καθολου κουραστικος
μου υπεδειξες να ενημερωνομαι απο αλλου χωρις να μου δειχνεις απο που να βαζω ειδησεις εδω

με αλλα λογια τα κυβερνητικα sites μαλλον ειναι ανυπαρκτα για ειδησεις
και οι ειδησεις απο ολα τα sites της ελλαδας θεωρουνται πανω κατω ως καθεστωτικα "και συριζαικα" απο την κυβερνηση

την ερωτηση που σου εκανα την εχω κανει εδω και κανα 6μηνο σε καθε μητσοτακικο εδω μεσα
ακομα περιμενω απαντηση

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Προσωπικη covid εμπειρία...τον Μάρτιο ήμουν ένα μήνα Ρωσία...όλα ανοιχτα μάσκες πουθενά πάρτυ...η ζωή ξανά...στα αρχιδια μου όλα...και εγώ στο πάρτυ...περνάω καλά...6 μέρες πριν έρθω ελλαδαρα έχω συμπτώματα covid για 3 μέρες...δεν έχω οσμή, γεύση και νιώθω κουρασμένος...αυτά...μετά από 3 μέρες όλα καλά... έρχομαι ελλαδαρα μου κάνουν τεστ στο αεροδρόμιο...αρνητικό...φοραω τη μάσκα μου και ανέχομαι τη χούντα Μητσοτακη...πριν δύο εβδομάδες έρχομαι ξανά Ρωσία...όχι μάσκες...πάρτυ παντου...covid free που θα έλεγε και ο εθνάρχης...λέω δεν γαμιεται ας κάνω τεστ αντισωμάτων... 12 ευρώ εδώ 80 στο ελλαδισταν...μου λένε μαλακά πέρασες κοροδοιο...και το παραμύθι στο ελλαδισταν συνεχίζεται...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

η καταντια της κυβερνησης με τετοιες απαντησεις

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Και για άπιστους θωμαδες μόνο στη Ρωσία οδηγάμε lada granda

Συνημμένα

• IMG_20210528_013946.jpg
    IMG_20210528_013946.jpg
    172,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Βαγγ... ένα θα σου πω ..είμαστε στην 40η θέση παγκοσμίως σε θανάτους ανάμεσα σε 206 χώρες... από την αρχή αυτής της μαλακιας
Από εκεί μπορείς να συμπεράνεις πολλά.
Την ηλικιακή κατανομή την έλαβες υπόψη;Μήπως είμαστε από τις πιο γηρασμένες χώρες και αυτό έχει να κάνει με αυτά που γράφεις;

Αν ναι,τότε αυτό που γράφεις,το γράφεις,γιατί είναι αυτό που εσύ θέλεις να διαβάσεις,και όχι αυτό που πράγματι συμβαίνει.Σωστά;

Η επόμενη ερώτηση είναι γιατί το κάνεις αυτό.

Για να μας ‘ενημερώσεις’ ή για να σπείρεις ανέμους και να θερίσεις θύελλες;

Σκέψου λίγο με τον εαυτό σου αν αυτό που κάνεις πράγματι είναι εποικοδομητικό ή τοξικό.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι πολιτες της χωρας μια χαρα εμπιστευονται ολα τα εμβολια και την κυβερνηση και εμβολιαζονται σωρηδον. Εσεις ειστε μια γραφικη μειοψηφια που προκαλει μονο γελια.
Μειοψηφία το 80% των νεων που γυρισε τη πλατη στο αστρα που ο κουλης ηθελε με το ζορι να τους εμβολιασει.
Καλα ειπε ο συριζα,κοιτατε να ξεστοκαρεται τα εμβολια στους νεους.
Γιατί εσυ αλεξ δεν εκανες αστρα?παρα μου επελεξες πιο θες.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Προσωπικη covid εμπειρία...τον Μάρτιο ήμουν ένα μήνα Ρωσία...όλα ανοιχτα μάσκες πουθενά πάρτυ...η ζωή ξανά...στα αρχιδια μου όλα...και εγώ στο πάρτυ...περνάω καλά...6 μέρες πριν έρθω ελλαδαρα έχω συμπτώματα covid για 3 μέρες...δεν έχω οσμή, γεύση και νιώθω κουρασμένος...αυτά...μετά από 3 μέρες όλα καλά... έρχομαι ελλαδαρα μου κάνουν τεστ στο αεροδρόμιο...αρνητικό...φοραω τη μάσκα μου και ανέχομαι τη χούντα Μητσοτακη...πριν δύο εβδομάδες έρχομαι ξανά Ρωσία...όχι μάσκες...πάρτυ παντου...covid free που θα έλεγε και ο εθνάρχης...λέω δεν γαμιεται ας κάνω τεστ αντισωμάτων... 12 ευρώ εδώ 80 στο ελλαδισταν...μου λένε μαλακά πέρασες κοροδοιο...και το παραμύθι στο ελλαδισταν συνεχίζεται...
Το παραμυθι ειναι ποιο ακριβως?
Οτι ειχες την τυχη να μην το περασεις βαρια?
Λεγε κανενα δοξα τω θεω και ασε τις ανοησιες, μου εμαθες και τις Χουντες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μειοψηφία το 80% των νεων που γυρισε τη πλατη στο αστρα που ο κουλης ηθελε με το ζορι να τους εμβολιασει.
Καλα ειπε ο συριζα,κοιτατε να ξεστοκαρεται τα εμβολια στους νεους.
Γιατί εσυ αλεξ δεν εκανες αστρα?παρα μου επελεξες πιο θες.
Δεν επελεξα τίποτα.
Εσυ να μας εξηγησεις γιατι συκοφαντεις το αστραζενεκα οτι δεν κανει για τους 30αρηδες αλλά θελεις να το κανεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εφοσον οι γιατροι δεν συμφωνουν μαζι σου, δεν βλεπω το λογο να παρουμε στα σοβαρα την αποψη σου αυτη
οριστε κυριε δικηγορε...ολες οι απαντησεις που ψαχνετε ειναι εδω μεσα ειστε δικηγορς και μπορειτε να κρινετε καλυτερα απο μενα τα λεγομενα της κυριας
και για να συμπληρωσω..ουτε με σας τους δικηγορους συμφωνουν οι γιατροι.Εκτος και για σενα ο νομος λεει αλλα η διαφορετικα απο τι λεει η κυρια στο βιντεο.Εσυ και η συναδελφισσα σου στο βιντεο ξερετε καλυτερα απο μενα το νομο,που εγω απλως μιλαω με τη λογικη και τιποτα παραπανω.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εφοσον οι γιατροι δεν συμφωνουν μαζι σου, δεν βλεπω το λογο να παρουμε στα σοβαρα την αποψη σου αυτη
Και που ξερει ο καθε γιατρος ρε δικηγορε.
Ο καθένας με την ειδικοτητα του.
Που ξερει ο παθολογος η πνευμονολογος για τα εμβολια?
Εδω μας τρελαναν με τις μασκες να φοραμε η οχι δεν θα μας τρελανουν μ ε τα εμβολια??

Σωστα, τι ειναι η επιτροπη εμβολιασμων μπροστα στον Ζαν Κλωντ του μπου κομ.
Ε ρε αρρωστια
Ειπα θελει ξηλωμα και αν μπουν αλλοι στη θεση τους δεν ειπα να παω εγω

• Like
Αντιδράσεις: ave.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Δεν επελεξα τίποτα.
Εσυ να μας εξηγησεις γιατι συκοφαντεις το αστραζενεκα οτι δεν κανει για τους 30αρηδες αλλά θελεις να το κανεις.
Το ακυρωσα το ραντεβου ηταν για σήμερα.
Μαλλον δεν κανω τιποτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και που ξερει ο καθε γιατρος ρε δικηγορε.
Ο καθένας με την ειδικοτητα του.
Που ξερει ο παθολογος η πνευμονολογος για τα εμβολια?
Εδω μας τρελαναν με τις μασκες να φοραμε η οχι δεν θα μας τρελανουν μ ε τα εμβολια??

Ειπα θελει ξηλωμα και αν μπουν αλλοι στη θεση τους δεν ειπα να παω εγω
Δεν ξερω τύπε, στειλε ενα μειλ στην κυβερνηση με τα μελη που εγκρινεις

Την αλλη φορα δωσε και στον Σολσκιερ και τον καταλογο με τους εκτελεστές των πεναλτυ, εχεις ευρυτατη γνωση εσυ

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0

Δεν επελεξα τίποτα.
Συντροφε Άλεξ πιάσε κάνα διαζύγιο να βγάλεις μεροκάματο και άσε τα σχόλια...όλη μέρα στο site...ολόψυχα σου εύχομαι η δεξιά να σε βολεψει κάποια μέρα αλλά μάλλον τζάμπα έφαγες τα νιάτα σου στην ΟΝΝΕΔ...ο παλιός προεδρας σας...ο αντρικός ντε...πάντως βολεύτηκε με το ανηψακι του Ιβάν...έλα στο αριστερό κλαμπ και δεν θα χασεις...

Συνημμένα

• IMG_20210518_155107.jpg
    IMG_20210518_155107.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 24

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ένα χρόνο μετά δεν έχεις κατανοήσει ακόμα ότι υπάρχουν κατηγορίες που ασθένησαν ανάλογα με το ιικό φορτίο που κόλλησαν, κάποιοι τυχεροί σαν εσένα χαμηλό ιικό φορτίο και νομίζουν ότι ο ιός είναι ένας για όλους και η δυνατή τους κράση τον γάμησε. Κοιμήσου και από το άλλο πλευρό να μην πιάνεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Συντροφε Άλεξ πιάσε κάνα διαζύγιο να βγάλεις μεροκάματο και άσε τα σχόλια...όλη μέρα στο site...ολόψυχα σου εύχομαι η δεξιά να σε βολεψει κάποια μέρα αλλά μάλλον τζάμπα έφαγες τα νιάτα σου στην ΟΝΝΕΔ...ο παλιός προεδρας σας...ο αντρικός ντε...πάντως βολεύτηκε με το ανηψακι του Ιβάν...έλα στο αριστερό κλαμπ και δεν θα χασεις...
Α σορυ, τωρα καταλαβα ποιος εισαι, καλο βραδυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom