alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ξερω αλλά δεν λεω.καποιος κλωνος παλιου μελους ειναι
Εγω ξερω αλλά δεν λεω.καποιος κλωνος παλιου μελους ειναι
Το διαβασες καλα μαστορα;;το ειπε ξεκαθαρα
μετα απο τα 100 χρονια απο την καταστροφη της σμυρνης θα τελειωσουμε με τον ιο
σε οποιοδηποτε δημοκρατικο κρατος θα ειχε προφυλακιστει σε κελι γεντι κουλε
και επεισης επρεπε ΗΔΗ οι ενωσεις μικρασσιατων να του ειχαν κανει μυνησεις και αγωγες για εξυβριση νεκρων και σκοπιμη παραποιηση ημερας πενθους για τον ελληνισμο
Μην πυροβολάτε ρε ολοι μαζι τον κούλητζονυ
το αφησα για σενα
Και κει π λεγαμε για τις αγαμιες εξι μηνες των τσουλακακιων λογω κοβιντ περιορισμων και με το ανοιγμα των παντων θ ανοιγανε και αυτες το μουνι τους,τωρα γραφουνε ολο υπερ των εμβολιασμενων και οι ανεμβολιαστοι ειναι ανευθυνοι κ θα γαμησουν την κοινωνια κ κατι κουλα τυπου Λουκα,ντε και καλα να δειξει η Ελλεηνιδα ποσο βρωμιαρα ειναι.Τι είναι αυτό το χάλι με τους πρώην μενουμεσπιτάκιδες, κορονόκαυλους που τώρα το έχουν γυρίσει στο «εμβολιαζόμαστε». Δεν είναι ότι απλά πάνε και το κάνουν. Το έχουν αναγάγει σε ιεροτελεστία με το να διαφημίζουν παντού την ημερομηνία του ραντεβού, να βγάζουν φωτογραφίες το πριν και το μετά και βέβαια να πανηγυρίζουν πως δεν έπαθαν τίποτα σε social media και κοινωνικούς κύκλους. Και το αποκορύφωμα ...να σου λένε δεικτικά και χωρίς περιθώρια πως πρέπει να το κάνεις κι εσύ.
Οι λόγοι διαφορετικοί . Απο όπου σε πιάσουν.Αν δεν ψαρώνεις από τον ιό θα σε πάνε στα ταξίδια και αν πάλι δεν ψαρώνεις και πεις πως και με τεστ πας όπου θες θα σου πουν για την επιστροφή στη κανονικότητα.
Προς τι τέτοια μανία ρε γαμώτο; Το έκανες, δεν κολλάς τον ιό, προχωράς παραπέρα. Τι ενοχές είναι αυτές που προσπαθείς να τις περάσεις και στον περίγυρό σου;
Οι χειρότεροι των χειροτέρων είναι αυτοί που λένε πως το έκαναν για τα προνόμια του εμβολιασμένου. Δηλαδή δεν φοβούνται τον ιό αλλά για να μην στερηθούν ελευθερίες
καποιος κλωνος παλιου μελους ειναι
Κλώνος του monocle είναι ο μαλαgaritΕγω ξερω αλλά δεν λεω.
Την Καλημερα Φιλε mounoxalasti....εχτες το αναφερανε δειλα-δειλα σε συζητηση ο Ποντικομουρης ο Σιψας με τον αλλο τον Στραβελακη στο Σκαι......για 3 η 4 κυμα.....για μεταλαξεις απο απο την Χωρα του Βισνου και του Σιβα......για εμβολιασμους καπακι...κλπ....με μια βελονα στο χερι θα την βγαλουμε.......και μου ηρθε στο μυαλο το τραγουδι"ενα και δυο πηδαω τα κυματα μα αυτα τα κυματα σταματημο δεν εχουν........¨Καλα να περνας.....υσ.μαλλον λαγος ειναι ο Σιψας για πιεση εμβολιασμων κλπΚαι κει π λεγαμε για τις αγαμιες εξι μηνες των τσουλακακιων λογω κοβιντ περιορισμων και με το ανοιγμα των παντων θ ανοιγανε και αυτες το μουνι τους,τωρα γραφουνε ολο υπερ των εμβολιασμενων και οι ανεμβολιαστοι ειναι ανευθυνοι κ θα γαμησουν την κοινωνια κ κατι κουλα τυπου Λουκα,ντε και καλα να δειξει η Ελλεηνιδα ποσο βρωμιαρα ειναι.
Για κατι τετοιους ζω για την στιγμη που καπου τελη Σεπτεμβρη με Οκτωβρη,θα ξαναβγουν οι ειδικοι,θα ριξουν βαρος στον ανευθυνο λαο π τα κανε ολα πουτανα και παρερμηνευσε τις εντολες των ειδικων,το εμβολιο θελει και τριτη δοση γιατι με δυο τελικα δεν επιτευχθηκε ανοσια,οπου μαλλον απ τη νεα χρονια θα ερθουνε νεας γενιας εμβολια πιο αποτελεσματικα ?
εγω δεν το βλεπω καπως, εσυ το βλεπεις καπως και για αυτο πρεπει να μας πεις ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ.εσυ το βλεπεις οπως νομιζεις
απο που κι ως που?σε γενικη εικονα ενας "αριστος" να ταυτιζει το τελος του κορονοοιου χρονικα με την καταστροφη της σμυρνης το λιγοτερο προκαλει εξυβριση νεκρων
θρακιωτωνκαι σαν απογονος μικρασιατων
οχι γιατι να του ζητησω το λογο??που εισαι θα επρεπε ηδη να του ειχες ζητησει τον λογο
τι πραγμα?να ελεγε στο λεγειν του ΣΚΕΤΟ τελος καλοκαιριου παει στο διαολο
αλλα να τονιζει συγκεκριμενη ημερομηνια οπου για ολους τους ελληνες προκαλει θυμο σημαινει για τον ιδιο και για αλλους ενα πραγμα
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ , ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΕΣ ΜΑΣμπορω να λεω να εκφραζομαι να κανω οτι γουσταρω να πουλαω τρελιτσα εστω και αν εξυβριζω θλιβερες επετειους σαν την συγκεκριμενη
οχι δεν εχει ασυλια για εξυβριση, για αλλο θεμα εχει ασυλια.εφοσον εχω στο τσεπακι μου την αμνηστια που μου χορηγηθηκε με την νομοθεσια περι πληρη απαλλαγη οποιαδηποτε ευθυνων μου και για την οποια ουδεποτε προκειται να καταδικαστω για οτι λεω εκφραζομαι
1000 φορες να λες την ιδια αυθαιρετη και αστηρικτη αποψη , 1000 φορες θα σε διορθωνων ΔΕΝ ειναι προσβλητικο ουτε εξυβριστικο να μνημονευω θλιβερη επετειο νεκρων με ληξη επιδημιας που προκαλεσε επισης νεκρους. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???στηριζω χλευαζω ελευθερα
δεν εχουν κατι το κακο, και γινονται καθε μερα σε ολο τον κοσμο τετοιες προβλεψεις,αυριο μεθαυριο ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
μπορει και ο ιδιος να ειναι τετοιας μικρασιατικης καταγωγης γι αυτο πηγε το μυαλο του στην χρονικη συμπτωση και τα συνεδεσε.τι θα πειτε ολοι σας οι μικρασιατες?
ποια η μπαρουφα και η μαλακιουλα???μια μπαρουφα μια μαλακιουλα πεταξε δεν πειραζει?
γιατι επειδη ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ???οπως ειχα τονισει πριν επρεπε οι μικρασιατικες οργανωσεις ελλαδος αλλα και εξωτερικου να του ειχαν ζητησει τα ρεστα
θα συμφωνησω....θες να το κανεις???καντο....δεν θες???μην το κανεις.....αυτο ξερεις τι μου θυμιζει???παραδειγμα αναφερω και μην μου πουν οι φιλοι αλλο το ενα και αλλο το αλλο......τους πρωην Καπνιστες....που καπνιζαν 5 πακετα και οταν σταματησαν ζαλιζαν τα αρχιδια στους καπνιστες να το κοψουν...ποτε με το καλο....ποτε με το να φοβιζουν τον αλλο με τις παρενεργειες...κλπ.....Την καλημερα κ απο μενα τυπε montiliani,θα δουμε πολλα ακομα,εγω δεν ειμαι κατα των εμβολιασμων,αλλα ειμαι κατα το να γινω ποσοστο για τις στατιστικες των βρωμιαρηδων.Ας βρουν τελος παντων τι ειναι αυτο και αν εξαλειπτεται κ θα πω κ γω μαζι τους.
Αλλα οσο λενε τα παλαβα τους αυτα,βαρατε αναμφιβολου αποτελεσματος εμβολια κ βλεπουμε που θα καταληξετε,ας παρουν τα οσχεα μου
ρε φιλε εγω δεν εναφερα καμμια αποψη.nik1410
μεινε με την αποψη σου
δυστυχως με την λογικη του αυτη ο συψας και με την καλυψη της προσφατης νομοθεσιας μπορει να πει και χειροτερα απο αυτο οπως και αλλοι "αριστοι"
γραφεις ασυναρτητα τωραρε φιλε εγω δεν εναφερα καμμια αποψη.
εσυ αναφερες αποψη και χαρακτηρισμους χωρις καμμια τεκμηριωση.
αν πω αυριο οτι η δικη μου η γιαγια πεθανε τον ιδιο μηνα με τον παππου του γειτονα ειναι προσβλητικο για καποιον απο τους 2???
τι ασυναρτητα πραγματα γραφεις?
Μια απορια ρε μαστοραεγω δεν το βλεπω καπως, εσυ το βλεπεις καπως και για αυτο πρεπει να μας πεις ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ.
ακου εξυβριση νεκρων επειδη θα συμπεσουν 100 χρονια??!!!!???!
απο που κι ως που?
πες μου ενα λογο που η χρονικη ταυτιση δυο καταστροφων με εκατομυρια νεκρους αποτελει εξυβριση νεκρων?
πως σου μπηκε τετοια ιδεα?
δεν μπορεις να λες οτι να ναι επειδη ετσι σου κατεβηκε. πες μας τι σκεφτηκες.
πες εστω μισο επιχειρημα, μη μου απαντας ετσι το πιστευω επειδη ετσι το πιστευω.
θρακιωτων
οχι γιατι να του ζητησω το λογο??
επειδη εσυ χωρις λογο θεωρεις οτι με καποιο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ προσβληθηκαν οι νεκροι μας???
τι πραγμα?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ , ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΕΣ ΜΑΣ
οχι δεν εχει ασυλια για εξυβριση, για αλλο θεμα εχει ασυλια.
αλλα πολυ απλα ουτε εξυβρισε ουτε προσεβαλε καπου τους νεκρους μας λεγοντας οτι συμπιπτουν 100 χρονια
εσυ πως συνεδεσες την χρονικη συμπτωση που εκανε με προσβολη και εξυβριση?????
1000 φορες να λες την ιδια αυθαιρετη και αστηρικτη αποψη , 1000 φορες θα σε διορθωνων ΔΕΝ ειναι προσβλητικο ουτε εξυβριστικο να μνημονευω θλιβερη επετειο νεκρων με ληξη επιδημιας που προκαλεσε επισης νεκρους. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???
δεν εχουν κατι το κακο, και γινονται καθε μερα σε ολο τον κοσμο τετοιες προβλεψεις,
ουτε τα αλλα φανταστικα δηθεν εξυβριστικα που δεν μας ειπες ΓΙΑΤΙ τα θεωρεις προσβλητικα και εξυβριστικα.
το να συμπιπτει ο θανατος 2 εκ στον πλανητη σημερα με 2 εκ ελληνων πριν 100 χρονια ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ????
μπορει και ο ιδιος να ειναι τετοιας μικρασιατικης καταγωγης γι αυτο πηγε το μυαλο του στην χρονικη συμπτωση και τα συνεδεσε.
γιατι πρεπει να πουμε κατι ουτε εμας προσεβαλε ουτε τους νεκρους μας οπως ΛΑΘΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΥΒΡΙΣΤΙΚΟ.
ποια η μπαρουφα και η μαλακιουλα???
οτι συμπιπτουν 100 χρονια απο το 1922 ως το 2022 ειναι αντικειμενικη αληθεια.
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ???? για χιλιοστη φορα
γιατι επειδη ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ???
Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ???
απο που κι ως που?
επειδη το λες εσυ?
οι περισσοτεροι καταλαβαινουμε οτι αφου μνημονευσε την μικρασιατικη καταστροφη το εκανε προς τιμην των θυματων, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ.
γιατι ελληνας δεν ειναι και αυτος? το μυαλο του λογικα πηγε σε αυτην την συμπτωσηγραφεις ασυναρτητα τωρα
αλλο να πεις εσυ για το συγκεκριμενο ζητημα
και αλλο να το πει γιατρος οπου σπουδασε
και για ποιο λογο ειναι κακο για τους νεκρους του 1922 αυτο??ο συψας ταυτισε το τελος του κορονοοιου με την μικρασιατικη καταστροφη
αντε παλι....επρεπε να ειχε ζητησει συγνωμη και να ειχε επανορθωσει
ετσι του ηρθε, μπορει να ειναι μικρασιατης και να ηθελε επι την ευκαιρια να αναφερει την μικρασιατικη καταστροφη.εφοσον δεν το εκανε προφανως ειναι η τακτικη του αυτη να τα κανει ολα τα ιστορικα ζητηματα αχταρμα δηθεν ως αντιμετωπιση και πιθανη λυση (ημερομηνιας) του κορονοιου