Ελπιζω ακομα και κάποιος σαν εσένα να μπορεί να καταλάβει την ειρωνία - δεδομένου του οτι δηλώνεις..πασοκ.Ειναι τυφλο κομματοσκυλο
Περαστικά σου, και κοιτα να ποσταρεις κανα λινκ που δε διαβάζει κανένας
Ελπιζω ακομα και κάποιος σαν εσένα να μπορεί να καταλάβει την ειρωνία - δεδομένου του οτι δηλώνεις..πασοκ.Ειναι τυφλο κομματοσκυλο
Πες την λεξη "κουλης" μαστορα και θα κουναει την ουρα του μια βδομαδα το πιστο κομματοσκυλοΕπομένως είσαι Κουλόφιλος. Ούτε καν ΝΔ, μόνο Κουλόφιλος. Μη ντρέπεσαι, πες το ξεκάθαρα "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΓΟΥΡΛΟΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ."
O άλλος δεν μετράει. Είναι στη φυλακή. Του πας τσιγάρα?Δηλαδή εσύ βλέπεις μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον μη αγγλομαθή αμόρφωτο Αλέξη και στον σπουδαγμένο στο χαρβαρντ Κόυλη; Βάλε γυαλιά.
Ξεσηκωθηκαν κι οι μπαφιαρηδες. Τελικά το μπαφιδι κάνει δουλειά γιατί κι εδω κάτι τέτοιους καμένους έχουμε να διαδηλώνουν!ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ – ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Η αστυνομία παρενέβη και έκανε πολλές μηνύσεις για μη σεβασμό στην απαγόρευση κυκλοφορίας “Ντροπή σας σταματείστε να μιλάτε με αριθμούς μιλήστε για ανθρώπους. ”13 μήνες ψέματα” …
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ – ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Διαρκής Εξέγερση στις Βρυξέλλες..Συγκρούσεις σώμα με σώμα. Στρατοκρατούμενες οι Βρυξέλλες. Αρένα τα πάρκα της, οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν στις γειτονιές της πρωτεύουσας. Επιχείρηση εκκαθάρισης μιας εκδήλωσης κατά υγειονομικών μέτρων στην καρδιά των Βρυξελλών εξελίχθηκε σε πραγματική μάχη. Την...www.makeleio.gr
Χουντοκρατουμενη ευρωπη
Το οτι συνεχιζεις να ποσταρεις μακελειο και περιμενεις να σε παιρνουμε στα σοβαρα, με ξεπερνάΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ – ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Η αστυνομία παρενέβη και έκανε πολλές μηνύσεις για μη σεβασμό στην απαγόρευση κυκλοφορίας “Ντροπή σας σταματείστε να μιλάτε με αριθμούς μιλήστε για ανθρώπους. ”13 μήνες ψέματα” …
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ – ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Διαρκής Εξέγερση στις Βρυξέλλες..Συγκρούσεις σώμα με σώμα. Στρατοκρατούμενες οι Βρυξέλλες. Αρένα τα πάρκα της, οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν στις γειτονιές της πρωτεύουσας. Επιχείρηση εκκαθάρισης μιας εκδήλωσης κατά υγειονομικών μέτρων στην καρδιά των Βρυξελλών εξελίχθηκε σε πραγματική μάχη. Την...www.makeleio.gr
Χουντοκρατουμενη ευρωπη
"Μακαρι να γίνει πόλεμος" λέει...Ειναι πραγματικα απολαυση να διαβαζεις τα ποσταρισματα του Garit, γλενταει ωραιοτατα ψεκασμενους και περιεργους
Το βίντεο πάντως του λινκ δεν είναι από ελληνικά ΜΜΕ.Το οτι συνεχιζεις να ποσταρεις μακελειο και περιμενεις να σε παιρνουμε στα σοβαρα, με ξεπερνά
βάζει και το σάιτ του φουρθιώτη για αλλαγήΤο οτι συνεχιζεις να ποσταρεις μακελειο και περιμενεις να σε παιρνουμε στα σοβαρα, με ξεπερνά
Εμενα ειπε οτι με βαραει τονυ και αρχιζω και φοβαμαι χαχα α αΠέρα από το τζερτζελο που κάνετε, 1.67 άνθρωπος 120 κιλά μόνο νορμάλ δεν είναι....
σωστός. Αν δεν μπορείς να δουλέψεις για τα προς το ζειν, γίνε πολιτικός.Ολοι οσοι ασχολούνται με την "πολιτική" έχουν κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα που τους κανει να αισθάνονται οτι οι φωνες που ακουν τους λένε οτι πρέπει να μας "διοικήσουν". Ή αποτυχημένοι επαγγελματίες/ απατεώνες που βρήκαν πεδίο δράσης στην "πολιτική". Συνήθως είναι και τα 2.
Ολες οι "δημοκρατίες" τείνουν να ευτελιστούν σε δικτατορίες, ειδικά σε χώρες με πολλούς αμορφωτους και κομπλεξικους.
Θειτσο στις 14 θα σε αποχαιρετισω,λοιπον πες μου τι μου αφηνεις απο το παιδικο σου δωματιο?15/5 Pfizer.
Μόλις ήρθε το sms.
Ρε τυπε χαιρεσαι που είσαι 121 κιλα ??Ξες τόσα χρόνια να έχω πει ψέματα, να τρολαρα?
Άραξε στα κυβικά σου μισή μερίδα και θα σέβεσαι.
121 χωρις ρουχα κοκκαλιαρη
Να μιλαει για Χουντα στην Ευρωπη ο φιλοχουντικος ΧιοςΤο οτι συνεχιζεις να ποσταρεις μακελειο και περιμενεις να σε παιρνουμε στα σοβαρα, με ξεπερνά
Νομίζω είναι εκείνος ο τύπος που μας κατηγορούσε οτι είμαστε κλώνοι τις προάλλες , αλλά δεν θυμάμαι το nick του , πρέπει να άρχιζε απο Mμήπως ο γκάριτ είναι το πουλί;
Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματοςΗ επιτροπή τα εχει παει μια χαρα
Θα σου αφησει την γουρνα με τον φωτισμοΘειτσο στις 14 θα σε αποχαιρετισω,λοιπον πες μου τι μου αφηνεις απο το παιδικο σου δωματιο?
Οτι εχεις θα το δεχτω με πολυ αγαπη και γεματο αναμνησεις.
Θειτσο ζωη σ εμας
Εσυ τζώνυ τι λες?ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ – ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Χουντοκρατουμενη ευρωπη