kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.911
- Πόντοι
- 6.256
Αν ειναι να σωθουμε με μια μεριδα μουσακα να φτιαξουμε ολοι απο ενα ταψιΕσυ τζώνυ τι λες?
Θα βρούμε φέτο κανα ξυπόλητο πριγκιπα να του πουλησουμε μουσακα και ξαπλώστρα μπας και σωθούμε?
Γιατι ρε, αφου η επιτροπή τα εχει παει μια χαραΑν ειναι να σωθουμε με μια μεριδα μουσακα να φτιαξουμε ολοι απο ενα ταψι
Δεν μπορουν χωρις μπολιασμαΤι είναι αυτό το χάλι με τους πρώην μενουμεσπιτάκιδες, κορονόκαυλους που τώρα το έχουν γυρίσει στο «εμβολιαζόμαστε».
Κανένα λογικό άλμα από πλευράς μου. Ένας είναι αυτός που χωρίζει την Ελλάδα σε "εμείς" και "συριζα" τσουβαλιάζοντας όλους τους αντίθετους με αυτόν. Και φυσικά αυτός είναι ο Κούλης. Επομένως από τη στιγμή που κι εσύ τσουβαλιάζεις όλους τους αντίθετους με τον Κούλη ως συριζαίους, τότε είσαι Κουλόφιλος χωρίς κανένα λογικό άλμα.Αυτό που η φράση περιγράφει, ονομάζεται (προς ενημέρωσιν σου) λογικό άλμα. Σύνηθες φαινόμενο στους "μέτριους"
ειπα πουθενα οτι καλως την κλειδωσανε?Εδω μπορεί να έχεις δίκιο σε οτι αφορά τα εμβόλια , παρόλο που και εγω σκέφτομαι να μην εμβολιαστώ ... αλλά το κυρίως θέμα του βίντεο (όπως λέει και στον τίτλο) ηταν οτι ηθελαν να κρατήσουν την αδερφή της στο νοσοκομείο και την κλείδωσαν σε θάλαμο μαζί με άλλη που είχε συμπτώματα ενώ εκείνη ηταν ασυμπτωματική , δηλαδή μια στο τόσο να βγήκε ψευδώς θετική την βάζεις να κολλήσει σίγουρα. Αλλά εκτός αυτού πες οτι αποκλείεται το ενδεχόμενο του ψευδώς θετικου , γιατί να την κρατήσεις με το ζόρι στο νοσοκομείο και να μην την αφήσεις να πάει σπίτι να το περάσει ασυμπτωματικά ;
Σε οτι αφορά τα εμβόλια διαφορετική άποψη παράδειγμα έχει και αυτος εδω ο Κύπριος γιατρός , ενω δεν είναι κατά των εμβολίων αλλά λέει οτι δεν πρέπει να εμβολιάζονται αυτοι που το πέρασαν πρόσφατα , όπως επίσης και αυτοι που κινδυνευουν για θρομβώσεις. Αυτός τουλάχιστον τα εξηγεί επιστημονικά , μπορεί βέβαια να κάνει και λάθος άνθρωπος είναι ... ενω οι άλλοι τι μας λένε ; Κουτσοι στραβοι εμβολιαστείτε όλοι.
Επίσης πρίν 10 χρόνια που ηθελαν να μας εμβολιάσουν πάλι , εκει ηταν η επικρατούσα γνώμη ; Για να παρείγγηλαν τα εμβόλια μάλλον ηταν. Αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να εμβολιαστούμε. Απο αυτό και μόνο μπορεί να σκεφτεί κάποιος ψεκασμένος οτι και τώρα δεν χρειάζεται όπως τότε.
41 νουμερο φοραω μιση μεριδαΡε τυπε χαιρεσαι που είσαι 121 κιλα ??
Τι ποδι ειναι αυτο ρε τυπε ουτε 39 νουμερο παππουτσι δεν φορας,κοιτα μην το δει ο θειτσος θα σου ζητησει να το γλυψει,εχει βιτσιο με τις μικρες πατουσες.
το ειπε ξεκαθαραΚορωνοϊός - Σύψας: Απαλλαγή από την πανδημία το καλοκαίρι του 2022
Κορωνοϊός - Σύψας: Απαλλαγή από την πανδημία το καλοκαίρι του 2022
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας χαρακτήρισε «πολύ καλή ιδέα» να επιτραπεί σε εμβολιασμένους να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους χωρίς μάσκα λέγοντας: «Θα είναι μια πολύ καλή ανταμοιβή αλλά και κίνητρο για να προωθηθούν οι εμβολιασμοί»www.protothema.gr
ο αρχιξεφτιλας 'ειδικος ' ξαναχτυπησε
μονο με βρωμοξυλο θα καταλαβουν κατι ειδικοι σαν αυτον
για ποιο λογο? πολλοι εχουν κανει την ιδια προβλεψη σε πολλα κρατη. πχ μου ηρθε στο μυαλο ο μπιλ γκεητς στις ΗΠΑ και φυσικα δεν προφυλακιστηκε.το ειπε ξεκαθαρα
μετα απο τα 100 χρονια απο την καταστροφη της σμυρνης θα τελειωσουμε με τον ιο
σε οποιοδηποτε δημοκρατικο κρατος θα ειχε προφυλακιστει σε κελι γεντι κουλε
προσωπικα εχω ριζες απο προσφυγες του 1922 (οχι μικρασιατες αλλα ανατολικοθρακιωτες, στην προκειμενη περιπτωση δεν εχει διαφορα) προγιαγια και προπαππους αμαχοι που προτιμησαν να μεινουν στο σπιτι σφαχτηκαν απο τους φιλους μας του τουρκους.και επεισης επρεπε ΗΔΗ οι ενωσεις μικρασσιατων να του ειχαν κανει μυνησεις και αγωγες για εξυβριση νεκρων και σκοπιμη παραποιηση ημερας πενθους για τον ελληνισμο
εσυ το βλεπεις οπως νομιζειςγια ποιο λογο? πολλοι εχουν κανει την ιδια προβλεψη σε πολλα κρατη. πχ μου ηρθε στο μυαλο ο μπιλ γκεητς στις ΗΠΑ και φυσικα δεν προφυλακιστηκε.
για ποιον λογο να προφυλακιστει?
ποια η κατηγορια που του αποδιδεις γιατι δεν μου περναει κατι απο το μυαλο πραγματικα.
προσωπικα εχω ριζες απο προσφυγες του 1922 (οχι μικρασιατες αλλα ανατολικοθρακιωτες, στην προκειμενη περιπτωση δεν εχει διαφορα) προγιαγια και προπαππους αμαχοι που προτιμησαν να μεινουν στο σπιτι σφαχτηκαν απο τους φιλους μας του τουρκους.
σε ποιο σημειο τους εξυβριζει και παραποιει ημερα πενθους για να ασκηθουν μηνυσεις και αγωγες που λες?
παλι δεν καταλαβα απο την δηλωση του κατι το εξυβριστικο ή κακο για τους προγονους μας.
τι στο διαολο αλλη γλωσσα μιλαμε? που τα ειδες αυτα τα πραγματα και εγω δεν τα βλεπω πουθενα?
Οχιμήπως ο γκάριτ είναι το πουλί;
καποιος κλωνος παλιου μελους ειναι