sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.213
- Πόντοι
- 22.266
Ρε πιστοποιητικό που στο διάολο θα βρούμε;;; Που πουλάνε;;Η Φαντα τυπε. Χωρις ανθρακικο. Το ανθρακικο προκαλει θρομβωσεις.
Ρε πιστοποιητικό που στο διάολο θα βρούμε;;; Που πουλάνε;;Η Φαντα τυπε. Χωρις ανθρακικο. Το ανθρακικο προκαλει θρομβωσεις.
Δλδ την πλεμπσ μάς φόρτωσε εμάς ο γουρλοματηςνομιζω η σειρα ειναι με βαση οσα εχω διαβασει σε συνεπειες και θανατους
moderna
pfizer
johnson
astrazeneca
το ρωσικο και το κινεζικο ειναι ουσιαστικα σαν τα δυο τελευταια αλλα λενε καλυτερα απο την μια ενω λογω προελευσης τους μπορει να μφισβητηθουν απο την αλλη, πχ η βραζιλια εμπιστευθηκε το κινεζικο και απεκλεισε το ρωσικο ως αναξιοπιστο.
σε εμενα επειδη ειμαι δυ μου εδωσε μοντερνα κι ας ειμαι 40 χρονωνΔλδ την πλεμπσ μάς φόρτωσε εμάς ο γουρλοματης
Πήραν οι γέροι τον αφρό κ εμείς πάλι με πλιγούρι θα την βγάλουμε
Ρε πιστοποιητικό που στο διάολο θα βρούμε;;; Που πουλάνε;;
Πώς γίνεται αυτό;;;;; Αφού 30-49 παίρνουν άστρα ζενέκασε εμενα επειδη ειμαι δυ μου εδωσε μοντερνα κι ας ειμαι 40 χρονων
χεχεχεΠώς γίνεται αυτό;;;;; Αφού 30-49 παίρνουν άστρα ζενέκα
Εσεις θελατε να πεθανει κοσμος μιας και το 80% των θανοντων στη Θεσσαλονίκη πέθανε εκτος μεθ.Ναι, εμβολιαζουν τον κοσμο και μπραβο τους.
Ελεος με την μικροψυχια.
Το ξερουμε οτι θελατε να πεθαινει κοσμος μπας και παρετε καμια ψηφο παραπανω αλλά δεν σας κανανε την χαρη.
Κλαψτε.
Δεν υπαρχουν τεστ σε κανα μηνα θα τα αγοραζεις σαν τις τσιχλες.Με τα σέλφ τέστ τί έγινε τελικά , απο εκει που θα έπαιρνε όποιος ήθελε τελικά παίρνει όποιος τα δικαιούται ; Φοβήθηκαν οτι θα δημιουργηθούν ουρές (συνωστισμός) στα φαρμακεία ; Δεν υπάρχουν αρκετά τέστ ; Συμβαίνει κάτι άλλο ;
ζαν σηκωνω στο μονοζυγο το βαρος μου που εφτασε 121 κιλα 7 φορες,Εσεις θελατε να πεθανει κοσμος μιας και το 80% των θανοντων στη Θεσσαλονίκη πέθανε εκτος μεθ.
Αν ειχατε τσιπα δεν θα το επιτρεπατε αυτο που συνεβη.
Εμβολιαζουν κοσμο με εμβολια ππυ κοντευουν να ληξουν και τα ξεστοκαρουν στους νεους.
Κλασσικη νδ στη διακριση των πολιτων
Καλα μονοζυγο κανω και εγω ρε τυπε ανετα 15 φορες το βαρος μου.ζαν σηκωνω στο μονοζυγο το βαρος μου που εφτασε 121 κιλα 7 φορες,
ποιος εχει πιο δυνατο χερι τωρα εγω ή εσυ, θελω εκτιμηση σου
πριν την καραντινα ημουν 105 και εκανα 12 ελξεις.Καλα μονοζυγο κανω και εγω ρε τυπε ανετα 15 φορες το βαρος μου.
120 κιλα???
Θα σου απαντησω αν μου πεις στοιχεία.πριν την καραντινα ημουν 105 και εκανα 12 ελξεις.
στα 18 μου ημουν 63 κιλα και εκανα 43 ελξεις.
δεν απαντησες τελικα τωρα ποιος εχει πιο δυνατο χερι εγω ή εσυ που σηκωνεις τα 80 κιλα σου αλλα διπλασιες φορες?
Δλδ αν κ εγώ δήλωναν δάσκαλος θα έκανε το μοντέρνα;;; Κ που το ξέρουν ότι είμαι δάσκαλος πχχεχεχε
δεν ακουσες κατηγοριες που ανοιξαν πιο πριν εκτος ηλικιακης κλασης?
εγω εκλεισα ως εκπαιδευτικος πριν ανοιξουν για 30-44 την μεγαλη τριτη
πριν 8 μερες το εκανα, τωρα ειμαι στο 16,86% ανοσια ακριβως και αυξανω...
υψος 1,67 μετρημενα στο στρατο ξυπολητοςΘα σου απαντησω αν μου πεις στοιχεία.
Υψος ηλικια γυμμαστικη και πολεμικη τεχνη
Τύπε για να ήσουν στα 18 σου 63 κιλά και τώρα το διπλάσιο βάρος, σίγουρα έχει καταγαμηθεί ο οργανισμός σου, η μέση σου, τα πέλματα, γενικα Έχει παιχτει μεγάλο πρόβλημα.πριν την καραντινα ημουν 105 και εκανα 12 ελξεις.
στα 18 μου ημουν 63 κιλα και εκανα 43 ελξεις.
δεν απαντησες τελικα τωρα ποιος εχει πιο δυνατο χερι εγω ή εσυ που σηκωνεις τα 80 κιλα σου αλλα διπλασιες φορες?
η πλατφορμα εχει απο πριν περασμενους πχ τους με ζαχαρο, με πιεσαη, με σχιζοφρενειαΔλδ αν κ εγώ δήλωναν δάσκαλος θα έκανε το μοντέρνα;;; Κ που το ξέρουν ότι είμαι δάσκαλος πχ
Τώρα η πλατφόρμα που μπαίνω δεν ρωτάει τι επαγγελομαι
Τύπε για να ήσουν στα 18 σου 63 κιλά και τώρα το διπλάσιο βάρος, σίγουρα έχει καταγαμηθεί ο οργανισμός σου, η μέση σου, τα πέλματα, γενικα Έχει παιχτει μεγάλο πρόβλημα.
Ανετα σε εχω,κανω χρονια κραβ μαγκα και ξερω λαβεςυψος 1,67 μετρημενα στο στρατο ξυπολητος
ηλικια 40 και 7 μηνες
γυμναστικη μονο βαρη και ελξεις τελευταια
πολεμικες τεχνες δεν εχω κανει, πάλη ελληνορωμαϊκη και ελευθερα μου ειχε δειξει ο πατερας μου που ηταν παραλιγο να παει στους ολυμπιακους αγωνες στα νειατα του.