Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Το να βγεί ένας αρχιτέκτονας μαλάκας θα ταλαιπωρεί κόσμο άδικα, το να βγεί ένας από τη νομική μαλάκας θα γίνει χασοδίκης, το να βγει ένας δάσκαλος για το πούτσο θα μείνουν τα παιδάκια αμόρφωτα κτλ κτλ. Το να βγει καραβανάς η μπάτσος μαλάκας τα αποτελέσματα γνωστά.
Όταν όμως βγει ο γιατρός μαλάκας και για το πούτσο, τότε τα προβλήματα είναι σοβαρά και κινδυνεύει κόσμος.Αν μάλιστα αποκτήσει και υπερεξουσίες όπως το τελευταίο χρόνο έχουμε τα γνωστά αποτελέσματα :confused:
Άκου τώρα να δεις τι νέα σου έχω. Όλοι αυτοί οι επιστήμονες που περιγράφεις παραμένουν άνθρωποι. Και στη χώρα μας συγεκριμένα Έλληνες πολίτες.

Δεν ξέρω γιατί περιμένεις να είναι τουλάχιστον ημίθεοι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το να βγεί ένας αρχιτέκτονας μαλάκας θα ταλαιπωρεί κόσμο άδικα, το να βγεί ένας από τη νομική μαλάκας θα γίνει χασοδίκης, το να βγει ένας δάσκαλος για το πούτσο θα μείνουν τα παιδάκια αμόρφωτα κτλ κτλ. Το να βγει καραβανάς η μπάτσος μαλάκας τα αποτελέσματα γνωστά.
Όταν όμως βγει ο γιατρός μαλάκας και για το πούτσο, τότε τα προβλήματα είναι σοβαρά και κινδυνεύει κόσμος.Αν μάλιστα αποκτήσει και υπερεξουσίες όπως το τελευταίο χρόνο έχουμε τα γνωστά αποτελέσματα :confused:
στην ιατρικη σχολη τους λενε οτι το φακελακι δεν ειναι λαθος, τι περιμενεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Το κοιταζα, το ξανακοιταζα, δεν το πιστευα. Ειπε ο Τσιπρας σημερα οτι η κυβερνηση ανοιξε τις ηλικιες 30-39 για να "ξεστοκαρει" το αστραζενεκα και ότι "δεν μεριμνησε η κυβερνηση να παρει επαρκή εμβόλια (εννοειται απο τα άλλα, τα "καλα"). Και αυτος ο ανθρωπος ειναι αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης, και πρωην πρωθυπουργος. Θεσμικος παραγων του τόπου. Που προκειμενου να κανει αντιπολιτευση, δυσφημεί το εμβολιο της αστραζενεκα και τρομοκρατει τον κοσμο. Ειναι δυνατον? Ξεραμε οτι ειναι ανικανος και αχρηστος, ακομη και επικινδυνος. Αλλά τόσο επικινδυνος? Ποιες διαδικασιες του κωλου επετρεψαν σε αυτον τον ανθρωπο να ειναι πολιτικος παραγων του τόπου? Το οτι ο Συριζα δεν προκειται να ξανακυβερνησει, δεν ειναι πλεον αρκετο. Δεν πρεπει να ειναι ούτε αξιωματική αντιπολιτευση. Προκειται για απιστευτους καραγκιοζηδες. Εχω ξαναπει οτι για τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ ειναι απλως ενας πολιτικος αντιπαλος. Ο Συριζα ομως δεν ειναι πολιτικος αντιπαλος. Ειναι αντιπαλος της δημοκρατιας, εχθρός της δημοκρατίας. Είναι απολυτη αναγκη για την πατρίδα, αυτο το κομμα να εξαφανισθεί. Και ας παιρνει το ΚΙΝΑΛ 50%. Καλυτερα να εχω κυβερνηση το ΚΙΝΑΛ με 50% παρά αξιωματική αντιπολιτευση τον Συριζα με 25%. Ειναι ντροπή. Πρέπει να εξαφανισθούν.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το κοιταζα, το ξανακοιταζα, δεν το πιστευα. Ειπε ο Τσιπρας σημερα οτι η κυβερνηση ανοιξε τις ηλικιες 30-39 για να "ξεστοκαρει" το αστραζενεκα και ότι "δεν μεριμνησε η κυβερνηση να παρει επαρκή εμβόλια (εννοειται απο τα άλλα, τα "καλα"). Και αυτος ο ανθρωπος ειναι αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης, και πρωην πρωθυπουργος. Θεσμικος παραγων του τόπου. Που προκειμενου να κανει αντιπολιτευση, δυσφημεί το εμβολιο της αστραζενεκα και τρομοκρατει τον κοσμο. Ειναι δυνατον? Ξεραμε οτι ειναι ανικανος και αχρηστος, ακομη και επικινδυνος. Αλλά τόσο επικινδυνος? Ποιες διαδικασιες του κωλου επετρεψαν σε αυτον τον ανθρωπο να ειναι πολιτικος παραγων του τόπου? Το οτι ο Συριζα δεν προκειται να ξανακυβερνησει, δεν ειναι πλεον αρκετο. Δεν πρεπει να ειναι ούτε αξιωματική αντιπολιτευση. Προκειται για απιστευτους καραγκιοζηδες. Εχω ξαναπει οτι για τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ ειναι απλως ενας πολιτικος αντιπαλος. Ο Συριζα ομως δεν ειναι πολιτικος αντιπαλος. Ειναι αντιπαλος της δημοκρατιας, εχθρός της δημοκρατίας. Είναι απολυτη αναγκη για την πατρίδα, αυτο το κομμα να εξαφανισθεί. Και ας παιρνει το ΚΙΝΑΛ 50%. Καλυτερα να εχω κυβερνηση το ΚΙΝΑΛ με 50% παρά αξιωματική αντιπολιτευση τον Συριζα με 25%. Ειναι ντροπή. Πρέπει να εξαφανισθούν.
ρε τυπε ο τυπος ελεγε θα παιζουν τα νταουλια και θα χορευουν οι αγορες.

και ειδαμε τι εγινε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Να συζητησουμε και το ΠΟΙΟΣ θα κρινει οτι ενας γιατρος ειναι μαλακας? Γιατι αν τον κρινει ενας επισης μαλακας, ειναι αδιαφορη η αποψη του.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
179296464_1674598746059112_3112369659078383453_n.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

και ειδαμε τι εγινε
Ρε φιλε ενταξει, τοτε ειχαν ειπωθει πολλες μαλακιες, ηταν η εποχη της μαλακιας γενικως.
Αλλά "να ξεστοκαρει το αστραζενεκα" ????
Ειναι δυνατον? Μα ειναι δυνατον?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
178846796_4027092117379408_6149068707734914473_n.png

Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο Κύρτσος.... λέει ότι είμαστε οι χειρότεροι φέτος!
Μόνο ο Κούλης και οι δημοσιογράφοι της λίστας Πέτσα δεν το βλέπουν!

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Ρε φιλε ενταξει, τοτε ειχαν ειπωθει πολλες μαλακιες, ηταν η εποχη της μαλακιας γενικως.
Αλλά "να ξεστοκαρει το αστραζενεκα" ????
Ειναι δυνατον? Μα ειναι δυνατον?
Ο Καρανικας θα κανει το εμβολιο; :cool2:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Δανία: Σταματάει οριστικά η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca​

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Άκου τώρα να δεις τι νέα σου έχω. Όλοι αυτοί οι επιστήμονες που περιγράφεις παραμένουν άνθρωποι. Και στη χώρα μας συγεκριμένα Έλληνες πολίτες.

Δεν ξέρω γιατί περιμένεις να είναι τουλάχιστον ημίθεοι.
Εγώ περιμένω να μην είναι τόσο άχρηστοι που το αποδεικνύει η πορεία της χώρας και να πλησιάζουν κάπως την ανθρώπινη ιδιότητα.Αλλά μάλλον πολλά ζητάω :confused:
Σου έχω κι εγώ νέα. Δεν έθιξα το θέμα των πολιτικών και τις επιπτώσεις όταν εκλέγονται άχρηστοι μαλάκες για τον πούτσο. Κολλάει τέλεια η θεωρία μου διότι αυτοί που κυβερνάνε(όχι μόνο τώρα) είναι όμοιοι με τους πολίτες που συσπειρώνονται γύρω τους και περιέγραψα τα χαρακτηριστικά τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Δανία: Σταματάει οριστικά η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca​

Και αλλες 150 χωρες δεν το εχουν σταματησει. Ακομη και σε αυτο θα στηριξεις Τσιπρα? Τοση καταντια?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506

και ειδαμε τι εγινε
Σε αυτό δε φταίει αυτός που το έλεγε αλλά οι ΜΑΛΑΚΕΣ που το άκουγαν και αντί να πέσουν στα πατώματα από τα γέλια πήγαν και τον ψήφισαν. Τότε ήταν απλά γελοίος για έναν κοινό νου. Τώρα είναι η αποκάλυψη του ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η λινου ειπε κακως δωσαμε το αστρα ζενεκα στους 30-39

ο τσιπρας σημερα ειπε το αυτονοητο

δωσανε το αστρα ζενεκα επειδη ειχε στοκαρει αποθεμα και θα πηγαινε χαμενο

οι οννεδιτες μαθαινω απο γνωστους μου ειναι οι μονοι που θα το κανουν

ελευθερος ο δρομος παιδια να το κανετε

μιλαω για το 30-39

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Εγώ περιμένω να μην είναι τόσο άχρηστοι που το αποδεικνύει η πορεία της χώρας και να πλησιάζουν κάπως την ανθρώπινη ιδιότητα.Αλλά μάλλον πολλά ζητάω :confused:
Σου έχω κι εγώ νέα. Δεν έθιξα το θέμα των πολιτικών και τις επιπτώσεις όταν εκλέγονται άχρηστοι μαλάκες για τον πούτσο. Κολλάει τέλεια η θεωρία μου διότι αυτοί που κυβερνάνε(όχι μόνο τώρα) είναι όμοιοι με τους πολίτες που συσπειρώνονται γύρω τους και περιέγραψα τα χαρακτηριστικά τους.
Θέτεις σοβαρά θέματα Λιάκο Μπουρνόβα.

Μη κρίνεις για να μην κριθεις. Αλλά μιας και έκρινες - πες μας, εσυ που νομίζεις οτι βρίσκεσαι; Τι προσφέρεις στην κοινωνία και γιατί αξίζεις να ζήσεις;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σε αυτό δε φταίει αυτός που το έλεγε αλλά οι ΜΑΛΑΚΕΣ που το άκουγαν και αντί να πέσουν στα πατώματα από τα γέλια πήγαν και τον ψήφισαν. Τότε ήταν απλά γελοίος για έναν κοινό νου. Τώρα είναι η αποκάλυψη του ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ.
Η Αριστερα μιλουσε για χρονια για το ηθικο πλεονεκτημα (εστω οτι ξεχναμε 17Ν και αναρχικους για την οικονομια της κουβεντας)

Και οταν κυβερνησαν αλλα και τωρα δειχνουν οτι το μονο που θελουν ειναι η καρεκλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Σου έχω κι άλλα νέα, ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. ΝΟΜΟΣ. Σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες, περιπτεράδες, υδραυλικούς, ταξιτζήδες. Είναι ένας από εμάς κι αυτοί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μιλαω για το 30-39
ΠΑΡΤΑ ΜΟΥΝΤΖΑ.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

μιλαω για το 30-39
Nτροπή.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.057
Πόντοι
26.141
Κάτσε ρε μπαρόκ
Κ εγώ που στήριξαν το 2019 τον Μητσοτάκη αφού με ψεκασε κ με μάγεψε με το στηρίζουμε την ανάπτυξη κ επενδύσεις και εε ,,ε τότε είμαι κ εγώ μαλακας που πίστεψα μπαρουφες ,,

Γιατί η Ελλάδα έχει το πιο σκληρό λοκ ντάουν ;; Που είναι η στήριξη του στην ανάπτυξη όταν κλείνει τη χώρα όπως κάνεις άλλος πολιτικός αρχηγός χώρας;;;;

Κατατάσσονται στα ψεκια του Κούλη ,,,,,, ομολογώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom