Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Η Αριστερα μιλουσε για χρονια για το ηθικο πλεονεκτημα (εστω οτι ξεχναμε 17Ν και αναρχικους για την οικονομια της κουβεντας)

Και οταν κυβερνησαν αλλα και τωρα δειχνουν οτι το μονο που θελουν ειναι η καρεκλα.
Αυτά όλα ένας ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ τα ήξερε εκ των προτέρων. Απλά τώρα με τον κυνισμό του ήρθε η ώρα να τον καταλάβουν ΚΑΙ οι μαλάκες. Μπορούν όμως;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Και αλλες 150 χωρες δεν το εχουν σταματησει. Ακομη και σε αυτο θα στηριξεις Τσιπρα? Τοση καταντια?
οι περισσοτερες πολιτισμενες χωρες ειτε διεκοψαν την χορηγηση του ΑΖ σε ηλικιες κατω των 55 ειτε το διεκοψαν γενικα
οι προβληματισμοι του Τσιπρα ειναι ευλογοι

καταντια ειναι να προπαγανδιζεις πως οι ελληνες μεταναστες αντιμετωπιζοταν χειροτερα και απο αρουραιους
εκει καταντησες για να στηριξεις κουλη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Το κοιταζα, το ξανακοιταζα, δεν το πιστευα. Ειπε ο Τσιπρας σημερα οτι η κυβερνηση ανοιξε τις ηλικιες 30-39 για να "ξεστοκαρει" το αστραζενεκα και ότι "δεν μεριμνησε η κυβερνηση να παρει επαρκή εμβόλια (εννοειται απο τα άλλα, τα "καλα"). Και αυτος ο ανθρωπος ειναι αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης, και πρωην πρωθυπουργος. Θεσμικος παραγων του τόπου. Που προκειμενου να κανει αντιπολιτευση, δυσφημεί το εμβολιο της αστραζενεκα και τρομοκρατει τον κοσμο. Ειναι δυνατον? Ξεραμε οτι ειναι ανικανος και αχρηστος, ακομη και επικινδυνος. Αλλά τόσο επικινδυνος? Ποιες διαδικασιες του κωλου επετρεψαν σε αυτον τον ανθρωπο να ειναι πολιτικος παραγων του τόπου? Το οτι ο Συριζα δεν προκειται να ξανακυβερνησει, δεν ειναι πλεον αρκετο. Δεν πρεπει να ειναι ούτε αξιωματική αντιπολιτευση. Προκειται για απιστευτους καραγκιοζηδες. Εχω ξαναπει οτι για τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ ειναι απλως ενας πολιτικος αντιπαλος. Ο Συριζα ομως δεν ειναι πολιτικος αντιπαλος. Ειναι αντιπαλος της δημοκρατιας, εχθρός της δημοκρατίας. Είναι απολυτη αναγκη για την πατρίδα, αυτο το κομμα να εξαφανισθεί. Και ας παιρνει το ΚΙΝΑΛ 50%. Καλυτερα να εχω κυβερνηση το ΚΙΝΑΛ με 50% παρά αξιωματική αντιπολιτευση τον Συριζα με 25%. Ειναι ντροπή. Πρέπει να εξαφανισθούν.
Απο Σεπτέμβρη δεν είπαν οτι δεν θα το δίνουν καθόλου το άστρα ; Αλλά εκτός αυτου , αφου δεν το ήθελαν ούτε οι μεγαλύτεροι (το άστρα) που θεωρητικά κινδυνεύουν περισσότερο απο τον ιό , γιατί να το θέλουν οι 30-39 που θεωρητικά δεν κινδυνεύουν τόσο απο τον ιό ;

Αυτό με το ξεστοκάρισμα βασικά ακούγεται και απο εμάς τους κοινούς θνητους ... και μάλιστα απο πρίν το αναφέρει ο Τσίπρας ... θα μου πείς εμείς μπορεί να είμαστε και ψεκασμένοι όπως μας είπε ο πρωθυπουργός μας :P

• Like
Αντιδράσεις: ave.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λεω καπου ψεμματα

γνωστος μ οννεδιτης αποσπασμενος στο γραφειο του υπουργου τουρισμου ποσταρει στο φβ αφισσα της οννεδ περνουμε τις ζωες μας πισω και μιλαει για το εμβολιο

οι 30-39 που κλεισανε ειναι οι οννεδιτες που και καλα τρεξανε πρωτοι πρωτοι

οι ψευτες εχθες ειπανε οτι οποιος κλεισει ραντεβου για αστρα θα μπορει να κανει ραντεβου σημερα και μεγαλη πεμπτη παρασκευη σαββατο κλπ

κα μπαινω να δω και βγαζει διαθεσιμη ημερομηνια 3/6

ψευτες μια ζωη

• Like
Αντιδράσεις: ave.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Κάτσε ρε μπαρόκ
Κ εγώ που στήριξαν το 2019 τον Μητσοτάκη αφού με ψεκασε κ με μάγεψε με το στηρίζουμε την ανάπτυξη κ επενδύσεις και εε ,,ε τότε είμαι κ εγώ μαλακας που πίστεψα μπαρουφες ,,

Γιατί η Ελλάδα έχει το πιο σκληρό λοκ ντάουν ;; Που είναι η στήριξη του στην ανάπτυξη όταν κλείνει τη χώρα όπως κάνεις άλλος πολιτικός αρχηγός χώρας;;;;

Κατατάσσονται στα ψεκια του Κούλη ,,,,,, ομολογώ
Ο Μητσοτάκης τύπε σου είπε αυτά που πρεσβεύει και όσα είχε και έχει σκοπό να κάνει. Αν δεν καταννοείς οτι η παγκόσμια αναστάτωση που έχει προκαλέσει η πανδημία είναι τροχοπέδη σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, δε σου φταίει ο Μητσοτάκης.

Ο κνιταλητάκος αυτά που έλεγε ήταν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Απο Σεπτέμβρη δεν είπαν οτι δεν θα το δίνουν καθόλου το άστρα ; Αλλά εκτός αυτου , αφου δεν το ήθελαν ούτε οι μεγαλύτεροι (το άστρα) που θεωρητικά κινδυνεύουν περισσότερο απο τον ιό , γιατί να το θέλουν οι 30-39 που θεωρητικά δεν κινδυνεύουν τόσο απο τον ιό ;

Αυτό με το ξεστοκάρισμα βασικά ακούγεται και απο εμάς τους κοινούς θνητους ... και μάλιστα απο πρίν το αναφέρει ο Τσίπρας ... θα μου πείς εμείς μπορεί να είμαστε και ψεκασμένοι όπως μας είπε ο πρωθυπουργός μας :P
Δεν ειναι δυνατον να λεει τετοια πραγματα. Ειναι αδιανοητο. Δεν ειναι δεκτή καμια συζητηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

λεω καπου ψεμματα

γνωστος μ οννεδιτης αποσπασμενος στο γραφειο του υπουργου τουρισμου ποσταρει στο φβ αφισσα της οννεδ περνουμε τις ζωες μας πισω και μιλαει για το εμβολιο

οι 30-39 που κλεισανε ειναι οι οννεδιτες που και καλα τρεξανε πρωτοι πρωτοι

οι ψευτες εχθες ειπανε οτι οποιος κλεισει ραντεβου για αστρα θα μπορει να κανει ραντεβου σημερα και μεγαλη πεμπτη παρασκευη σαββατο κλπ

κα μπαινω να δω και βγαζει διαθεσιμη ημερομηνια 3/6

ψευτες μια ζωη
Ντροπη. Τιποτα αλλο. Αισχος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506

Σου κάνει καθόλου εντύπωση πως αυτό περί "ξεστοκαρίσματος" ακούστηκε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ άνθρωπο ανάμεσα σε καμιά 200ρια χώρες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
οι περισσοτερες πολιτισμενες χωρες ειτε διεκοψαν την χορηγηση του ΑΖ σε ηλικιες κατω των 55 ειτε το διεκοψαν γενικα
οι προβληματισμοι του Τσιπρα ειναι ευλογοι

καταντια ειναι να προπαγανδιζεις πως οι ελληνες μεταναστες αντιμετωπιζοταν χειροτερα και απο αρουραιους
εκει καταντησες για να στηριξεις κουλη
Σταματα να υποστηριζεις την αλητεια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.058
Πόντοι
26.141
Ο Μητσοτάκης τύπε σου είπε αυτά που πρεσβεύει και όσα είχε και έχει σκοπό να κάνει. Αν δεν καταννοείς οτι η παγκόσμια αναστάτωση που έχει προκαλέσει η πανδημία είναι τροχοπέδη σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, δε σου φταίει ο Μητσοτάκης.

Ο κνιταλητάκος αυτά που έλεγε ήταν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
Η πανδημία ασφαλώς κ είναι σε όλο το κόσμο ΑΛΛΑ γιατί ο γουρλοματης έχει την πιο σκληρή αντιαναπτυξιακη καραντίνα στον κόσμο;; Αφού μιλούσε για ανάπτυξη;;;γιατί έχει την πιο αντιαναοτυξιακη καραντίνα;;; Αυτό ρωτω

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σταματα να υποστηριζεις την αλητεια.
εσυ το κανεις

Νορβηγία: «Δανείζει» εμβόλια AstraZeneca, για όσο δεν τα χρησιμοποιεί​

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Η πανδημία ασφαλώς κ είναι σε όλο το κόσμο ΑΛΛΑ γιατί ο γουρλοματης έχει την πιο σκληρή αντιαναπτυξιακη καραντίνα στον κόσμο;; Αφού μιλούσε για ανάπτυξη;;;γιατί έχει την πιο αντιαναοτυξιακη καραντίνα;;; Αυτό ρωτω
τι εννοείς με το "αντιαναπτυξιακή";

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Η πανδημία ασφαλώς κ είναι σε όλο το κόσμο ΑΛΛΑ γιατί ο γουρλοματης έχει την πιο σκληρή αντιαναοτυξιακη καραντίνα στον κόσμο;; Αφού μιλούσε για ανάπτυξη;;;γιατί έχει την πιο αντιαναοτυξιακη καραντίνα;;; Αυτό ρωτω
Γιατί είναι η πιο αποτελεσματική. Αυτή τη στιγμή προέχει να ξεπεραστεί το χτικιό. Όταν έρθει η ώρα θα κριθεί. Και εν μέσω πανδημίας δε μπορεί να κριθεί για την ύφεση και το οτι δεν έχει τρέξει το αναπτυξιακό πρόγραμμα που υποσχέθηκε προεκλογικά. Όταν ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ είναι σε ΥΦΕΣΗ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Και μετα οταν ο Κουλης θα παρει 48%, καποιοι θα λενε "μα πώς εγινε αυτο".

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Σου κάνει καθόλου εντύπωση πως αυτό περί "ξεστοκαρίσματος" ακούστηκε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ άνθρωπο ανάμεσα σε καμιά 200ρια χώρες;
Όχι , αφενός γιατί το έχω ακούσει και απο άλλους (αλλά όχι πολιτικούς) και αφετέρου γιατί νομίζω οτι είμαστε η μόνη χώρα που δίνει το άστρα στους 30-39 , και κάτι άκουσα και στους 40-44 αν ισχύει .. οι άλλες χωρες νομίζω τελευταία το έδιναν μόνο στους 60-65 η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.058
Πόντοι
26.141
Γιατί είναι η πιο αποτελεσματική. Αυτή τη στιγμή προέχει να ξεπεραστεί το χτικιό. Όταν έρθει η ώρα θα κριθεί. Και εν μέσω πανδημίας δε μπορεί να κριθεί για την ύφεση και το οτι δεν έχει τρέξει το αναπτυξιακό πρόγραμμα που υποσχέθηκε προεκλογικά. Όταν ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ είναι σε ΥΦΕΣΗ.
Αφού υποσχέθηκε ανάπτυξη επενδύσεις τότε γιατί κρατά πολλά ελευθ επαγγέλματα κλειστά ενώ σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί λαϊκών δεξιων κομμάτων έχουν πιο χαλαρά μέτρα ώστε έστω κ λίγο μέσω καραντίνας να προωθήσουν την ανάπτυξη;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Όχι , αφενός γιατί το έχω ακούσει και απο άλλους (αλλά όχι πολιτικούς) και αφετέρου γιατί νομίζω οτι είμαστε η μόνη χώρα που δίνει το άστρα στους 30-39 , και κάτι άκουσα και στους 40-44 αν ισχύει .. οι άλλες χωρες νομίζω τελευταία το έδιναν μόνο στους 60-65 η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι :confused:
Πιστεύεις οτι μπορούμε να κρίνουμε και να έχουμε άποψη για τα εμβόλια και την επιλογή τους; Και μάλιστα να θεωρούμε την άποψή μας την απόλυτα σωστή;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ποτε προλαβε να κυβερνησει ο Μητσοτακης για να κριθει? μονιμως σε μια φαση πανδημιας ηταν.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μη κρίνεις για να μην κριθεις. Αλλά μιας και έκρινες - πες μας, εσυ που νομίζεις οτι βρίσκεσαι; Τι προσφέρεις στην κοινωνία και γιατί αξίζεις να ζήσεις;
Να συζητησουμε και το ΠΟΙΟΣ θα κρινει οτι ενας γιατρος ειναι μαλακας? Γιατι αν τον κρινει ενας επισης μαλακας, ειναι αδιαφορη η αποψη του.
Αφού το ζητάτε επιτακτικά θα σας το πω πριν το πείτε εσείς ευθαρσώς αφού την γνώμη σας την έχω γραμμένη μιας και είστε άκαμπτοι ξερόλες με συγκεκριμένο δόλο.
ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ και είμαι απέναντι από την επίσημη θεώρηση των πραγμάτων και την νεοελληνική παθογένεια.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
προπαγανδα του τσιπρα τυπε

Οσοι έχουν κάνει ήδη την πρώτη δόση εμβολίου AstraZeneca μπορούν να επιλέξουν αν θα εμβολιαστούν στη δεύτερη δόση με αυτό ή με κάποιο άλλο εμβόλιο. Επίσης, ο εμβολιασμός με AstraZeneca για τους κάτω των 60 δεν απαγορεύεται, αλλά προϋποθέτει να αναλάβει ο εμβολιαζόμενος την ευθύνη και να έχει την έγκριση του οικογενειακού γιατρού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom