Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Τι λες ρε παιδι μου. Αληθεια, περιμενεις? Αγχωθηκα τωρα
Μήπως δε θυμάσαι τα μέτρα και θέλεις να σε βοηθήσω; Έχουμε και λέμε:
- SMS.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00/21:00/22:00.
- Απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό.
- Απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο.
- Σελφ τεστ.

Bonus:
- Κλείσιμο λιανεμπορίου.
- Κλείσιμο κομμωτηρίων.
- Click away.
- Ψώνια για 2 ώρες.

Διάλεξε ένα και ξεκινάω την αποδόμηση.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Συνήθως είσαι λαλίστατος μέσω πληκτρων Κουγια, τώρα βλέπω αποφεύγεις να απαντήσεις...
Τύπε έχεις δει τον κατά τα άλλα λαλίστατο Άδωνι πως σιωπαίνει αμέσως σκύβοντας και λίγο το κεφάλι όταν αρχίσεις να του λες πράγματα που τον αποδομούν και για τα οποία δεν έχει κάτι να απαντήσει; Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Δεν ξερω. Εσεις δεν λετε οτι ειναι ολα ψεματα και χρεωνουν νεκρους απο εγκεφαλικα και καρδιακα επεισόδια ως νεκρους απο τον κορωνοιο? Αποφασιστε και μού λετε και μενα τι ισχυει

"Εμείς" ποιοί "εμείς";

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
αν δεν ειχαν προχωρησει οι εμβολιασμοι σε 2 εκατομμυρια θα ειμασταν αρκετα παραπανω.

και στο ποσο γρηγορα γινονται οι εμβολιασμοι εχει να κανει με το ποσο γρηγορα εφτιαξαν οι ερευνητες τα εμβολια,
ποσο γρηγορα τα παραγουν οι φαρμακευτικες.
και ειδικα για την ελλαδα τι συμφωνιες εκλεισε η εε.

σε ποιο απο αυτα υπαρχει ευθυνη της κυβερνησης?
αν αυριο γινει τσουναμι με 1.000 νεκρους στο αιγαιο εχει ευθυνη η κυβερνηση?

εδω διαμαρτυρονται οι περισσοτεροι για το οτι ηταν πολυ αυστηρα τα μετρα, και πολυ καταστροφικα για την οικονομια, εσυ ηθελες πχ πιο αυστηρα μετρα και πιο αυστηρη εφαρμογη τους?

Εσύ μέχρι χθες μας έλεγες ότι ο ιός είναι όσο επικίνδυνος είναι και η γρίπη. Τώρα καίγεσαι και για τους εμβολιασμούς;

• Like
Αντιδράσεις: dCorso
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εσύ μέχρι χθες μας έλεγες ότι ο ιός είναι όσο επικίνδυνος είναι και η γρίπη.
οχι ψευταρα ελεγα οτι ειναι συγκρισιμος και στα ιδια επιπεδα με την γριπη και επεσα μεσα.
η γριπη περσι εκτιμηθηκε στα 1.200.000
ο κορονοιος 1.800.000
ποσοστο νεκρων/κρουσματα
γριπη 0,1%
κορονοιος 0,2-0,8%

οχι αιητζ και βουβωνικη πανωλη που χωρις θεραπεια σκοτωνουν κοντα στο 100% και με θεραπειες κοντα στο 50%

και καμμια σχεση με τις μεγαλες επιδημεις γριπης οπως του 1918 που εκτιμαται 20-50 εκατομμυρια
και του 1968 που εκτοιμαται 2-4 εκατομμυρια.
με πολυ μικροτερο πληθυσμο τοτε ο πλανητης αρα πολυ μεγαλυτερη ζημια η γριπη του 1968 ή του 1918 απο την ζημια του κορονοιου.

και τοτε δεν μας πρηζαν καθε μερα γιατι δεν υπηρχε ιντερνετ και 20 καναλια τηλεορασης.
απλα κλειναν σχολεια αλλα οι γιαγια μας και ο παππους μας δεν ακουγε 30 ρεπορταζ την ημερα. τους τουρκους φοβονταν οχι την γριπη.
Τώρα καίγεσαι και για τους εμβολιασμούς;
πλακα κανεις. περσι τετοια εποχη με ειχε ρωτησει μελος εδω αν ειμαι υπερ των εμβολιασμων και του απαντησα χαρακτηριστικα οτι ειμαι υπερ των "υποχρεωτικων εμβολιασμων"

τωρα αν παρασυρεστε και θεωρειτε πχ οτι ο τζον ιωννιδης επειδη ηταν κατα του λοκνταουν ηταν και κατα του εμβολιασμου και ολα αυτα πανε σετ αποψεων δικα σας προβλημα, δικη σας παρανοηση δεν θα βαζετε λογια στο στομα αλλου. ο καθενας μπορει να εχει την δικη του αποψη και να συμφωνει σε 5 και να διαφωνει σε αλλα 5.

με εμενα η συχνοτερη παρανοηση που συνεχεια διορθωνα ειναι οτι μου πεταγατε οτι θεωρω τον κορονοιο γριπουλα σαν κατι μικρο, ενω αντιθετα εγω θεωρω την γριπη κατι μεγαλο και θελω αντιστοιχα μετρα αν παιρνονται για να σωθουν και αλλοι 500 απο την γριπη και 2.000 απο αλλες πνευμονιες στην ελλαδα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Στο θεμα του Κορωνα ο Μητσοτακης δε μπορει να κερδισει ντιμπεητ οτι και να εκανε.

Τα εκλεισες? γιατι τα εκλεισες?
Τα ανοιξες? γιατι τα ανοιξες?
50 νεκροι? γιατι τοσοι πολλοι

Ειναι μια κριση, ιδανικη για μια σοβαρη αντιπολιτευση. Βεβαια οταν εχεις τον Πολλακη απεναντι σου, γαμησε τα.

Για να λεμε του στραβου του δικιο.

Ο Μητσοτακης δεν εκανε και τιποτα σπουδαιο για τον κορονα. Εκανε τα ιδια μετρα που κανανε και στη Γαλλια και στη Γερμανια. Οι κατα κεφαλη νεκροι ειναι λιγοτεροι στην Ελλαδα. Αυτο δεν ειναι λογω των μετρων (αφου και αλλου τα ιδια μετρα παιρνουν). Πιστευω εχει να κανει με τη πυκνοτητα του πληθυσμου, τη μετακινηση οικονομικων δραστηριοτητων και ισως και λιγο τυχη. Η μαλλον πολλη τυχη οταν εχεις συγκεντρωσεις για τη ΧΑ εν μεσω πανδημιας, η διαδηλωσεις, αν ειναι δυνατον.

Αναφορικα με τη μετακινηση δραστηριοτητων, οι Γερμανοι/Γαλλοι κλπ μπορει να κανουν και 120 (πηγαινε ελα) χιλιομετρα τη μερα για να πανε για δουλεια. Ενω εδω δεν ειναι τοσο. Επισης στην κεντρικη ευρωπη μπαινο-βγαινουν πολλοι ενω Ελλαδα μονο οι τουριστες και μονο το καλοκαιρι.

Για μενα ολες οι χωρες της ΕΕ εχουν αποτυχει (και η ιδια η ΕΕ) ΟΙΚΤΡΑ. Δειτε κατα Ισραηλ μερια πως οργανωνεις κρατος.

Επισης δε μπορουμε να συγκρινουμε την Ελλαδα που ειναι μια φτωχη χωρα, με τη Γαλλια. Η Ελληνικη οικονομια δε σηκωνει τετοιο κλεισιμο, ειναι καταστροφη για τη χωρα και το μελλον.

Βεβαια, αν τα αφηνε ολα ανοιχτα, θα τον φωναζανε νεκροθαφτη.

Σε τετοιες συνθηκες, θα περιμενε κανεις απο την αντιπολιτευση και την κυβερνηση να τα βρουν και να συναποφασισουν (ανοιχτα/κλειστα, ποτε για ποσο). αυτο βεβαια απαιτει να νοιαζεται κανεις για τη χωρα και οχι για την καρεκλα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Αν συγκρινουμε τις ασιατικες χωρες στο συνολο τους για την αντιμετωπιση της πανδημιας με τις ευρωπαικες ...
η διαφορα ειναι πραγματι ασυλληπτη.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αν συγκρινουμε τις ασιατικες χωρες στο συνολο τους για την αντιμετωπιση της πανδημιας με τις ευρωπαικες ...
η διαφορα ειναι πραγματι ασυλληπτη.
αυτοι τρωνε νυχτεριδες και αραχνες εχουν ανοσια.

επισης δεν εμπιστευομαι στατιστικα εκτος Ιαπωνιας (οι οποιοι πληρωνουν για να τους αγκαλιασει γκομενα, οποτε προτιμω τον Ευρωπαικο κοσμο απο τους ακοινωνητους ιαπωνες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
αυτοι τρωνε νυχτεριδες και αραχνες εχουν ανοσια.

επισης δεν εμπιστευομαι στατιστικα εκτος Ιαπωνιας (οι οποιοι πληρωνουν για να τους αγκαλιασει γκομενα, οποτε προτιμω τον Ευρωπαικο κοσμο απο τους ακοινωνητους ιαπωνες)
Στην Ιαπωνια παιζει φουλ αγαμια ισως περισσοτερο και απο την Ελλαδα
αυτη ομως και η Ν. Κορεα εβαλαν τα γυαλια σε ολο τον πλανητη μαζι με την Νορβηγια απο τις ευρωπαικες.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τωρα που ειπα Ιαπωνια, να κατι που θελω να κανω οταν τελειωσει
Στην Ιαπωνια παιζει φουλ αγαμια ισως περισσοτερο και απο την Ελλαδα
αυτη ομως και η Ν. Κορεα εβαλαν τα γυαλια σε ολο τον πλανητη μαζι με την Νορβηγια απο τις ευρωπαικες.
Φαντασου Γιαπωνεζικο Μπου με τον Ιαπωνα Σαντμαν να μιλαει για τις ντοπιες.....πωωωωωω

Ο αυθεντικος Σαντμαν μπορει και να εκανε τιποτα εκει, μας εχουν για πορνοσταρ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γιαπωνέζες,κινέζες και δε συμμαζεύεται,ούτε να τις βλέπω :vomit:

Από σχιστομάτες μόνο Ρωσίδες Σιβηρίας

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Σχεδον ολη η ΝΑ Ασια (μαζι με Αυστραλια που το διαχειριστηκε στην εντελεια) ειχε υποδειγματικη αντιδραση. Η Ευρωπη απεδειξε ακομα μια φορα ποσο μπουρδελο ειναι. Αν εξαιρεσουμε τους Σκανδιναβους που ανεξαρτητως στρατηγικης που ακολουθησε καθε χωρα , ειχαν στρατηγικη και ηξεραν τι θελουν , ολη η υπολοιπη Ευρωπη μπλεχτηκε αναμεσα σε γραφειοκρατες , επιστημονες και πολιτικους b class κι εκανε μια τρυπα στο νερο. Για την Ελλαδιτσα δεν ειχα μεγαλες απαιτησεις γιατι ολοι ξερουμε τι συμβαινει αλλα απο προηγμενες και σοβαρες χωρες τυπου Γερμανια ή Γαλλία δεν περιμενα τετοιο μπαχαλο.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Τα ίδια και τα ίδια συνέχεια από διαφορετικούς γιατρούς ανα τον κόσμο μπας και σωθεί κανένας παραπάνω.......... 2 λεπτά από τη ζωή σου, για τη ζωή σου........

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Το μόνο πραγματικά στοιχείο που σε αποτρέπει από τη ζημιά του ιού είναι η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Βρείτε γιατρό να σας δώσει θεραπεία τη στιγμή που διαγνωστείτε με τον ιό. Γιατρό να σας ξέρει και να τον εμπιστεύεστε.

Μην πάτε σπίτι και ακολουθήσετε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που συνιστά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να είναι αργά και ο ιός να σας δημιουργήσει πνευμόνια. Με αυτό τον τρόπο έχουν πεθάνει τόσοι και τόσοι που θα μπορούσαν να σωθούν. Οι γονείς σας, οι γνωστοί σας, οι φίλοι σας.

Το κράτος έχει αποτύχει (σκόπιμα για μένα) στη διαχείριση της πανδημίας παρόλες τις υποτιθέμενες δικλείδες ασφαλείας ή τις στρατιές γιατρών που το μόνο που κάνουν είναι να ακολουθούν τύφλα ένα πρωτόκολλο και μετά να σκούζουν για νομική ασυλία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
Το μόνο πραγματικά στοιχείο που σε αποτρέπει από τη ζημιά του ιού είναι η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Βρείτε γιατρό να σας δώσει θεραπεία τη στιγμή που διαγνωστείτε με τον ιό. Γιατρό να σας ξέρει και να τον εμπιστεύεστε.

Μην πάτε σπίτι και ακολουθήσετε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που συνιστά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να είναι αργά και ο ιός να σας δημιουργήσει πνευμόνια. Με αυτό τον τρόπο έχουν πεθάνει τόσοι και τόσοι που θα μπορούσαν να σωθούν. Οι γονείς σας, οι γνωστοί σας, οι φίλοι σας.

Το κράτος έχει αποτύχει (σκόπιμα για μένα) στη διαχείριση της πανδημίας παρόλες τις υποτιθέμενες δικλείδες ασφαλείας ή τις στρατιές γιατρών που το μόνο που κάνουν είναι να ακολουθούν τύφλα ένα πρωτόκολλο και μετά να σκούζουν για νομική ασυλία.
Όταν αρρώστησα πήγα άμεσα στο νοσοκομείο κ τους γαμωσταυρισα να μου κάνουν όλες. Τις εξετάσεις κ όχι να πάω σπίτι
Αφού μου έκαναν ραπίντ τεστ κ βγήκε αρνητικό μετά τους είπα έχω πυρετό κ να βρουν τι έχω
Πέντε ώρες εξετάσεις κ τους ζήτησα να πάρω καμιά αντιβίωση όπως κ έβαλαν όρο αζωμευινη ενώ για τις επεμεε μέρες πήρα προληπτικά άλλες τρεις μέρες αντιβίωση

Κ μένα μού έκανε εντύπωση να με στείλουν σπίτι μου αλλά το έπαιξα ψωφιος ώστε να με προσέξουν

Πήρα εξιτήριο με αρνητικό τεστ κοβιντ

Μετά από τρεις μέρες μου πήρε τηλ η διυθ υγείας του νομού μου να μου πει ότι είμαι καταγεγραμμένος στους θετικους
Ένα μπαχαλο

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Όταν αρρώστησα πήγα άμεσα στο νοσοκομείο κ τους γαμωσταυρισα να μου κάνουν όλες. Τις εξετάσεις κ όχι να πάω σπίτι
Αφού μου έκαναν ραπίντ τεστ κ βγήκε αρνητικό μετά τους είπα έχω πυρετό κ να βρουν τι έχω
Πέντε ώρες εξετάσεις κ τους ζήτησα να πάρω καμιά αντιβίωση όπως κ έβαλαν όρο αζωμευινη ενώ για τις επεμεε μέρες πήρα προληπτικά άλλες τρεις μέρες αντιβίωση

Κ μένα μού έκανε εντύπωση να με στείλουν σπίτι μου αλλά το έπαιξα ψωφιος ώστε να με προσέξουν

Πήρα εξιτήριο με αρνητικό τεστ κοβιντ

Μετά από τρεις μέρες μου πήρε τηλ η διυθ υγείας του νομού μου να μου πει ότι είμαι καταγεγραμμένος στους θετικους
Ένα μπαχαλο
Δυστυχώς μπάχαλο. Γι αυτό όλο το γράφω.

Όποιος βγεί θετικός να ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ να πάρει θεραπεία. Θα γλιτώσει τα χειρότερα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Πανηγυρισμοί στην κυβέρνηση! "Μόνο το 5% των διασωληνωμένων είναι διπλά εμβολιασμένοι"
Αμελητέο ποσοστό καλέ μας λεει ένας "ειδικός". Με συνολικά ποσοστά πλήρως εμβολιασμένων στο 13% :jerking:

Από μαγικό ραβδί έγινε "το περνάς ελαφρά" και τελικά θα μας πούνε ότι "πεθαίνεις ελαφρά". :2funny:

Το σκάνερ στα διόδια όμως ... απαραίτητο. Το πιάσαμε το υπονοούμενο, έτσι;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Stories

Νέο!

Stories