jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Οχι ρε μαστορα δεν ειναι καλα οταν μας κοροιδευουνΕ αρα δεν εχουμε 92 νεκρους, ολα καλα
Οχι ρε μαστορα δεν ειναι καλα οταν μας κοροιδευουνΕ αρα δεν εχουμε 92 νεκρους, ολα καλα
Μήπως δε θυμάσαι τα μέτρα και θέλεις να σε βοηθήσω; Έχουμε και λέμε:Τι λες ρε παιδι μου. Αληθεια, περιμενεις? Αγχωθηκα τωρα
Τύπε έχεις δει τον κατά τα άλλα λαλίστατο Άδωνι πως σιωπαίνει αμέσως σκύβοντας και λίγο το κεφάλι όταν αρχίσεις να του λες πράγματα που τον αποδομούν και για τα οποία δεν έχει κάτι να απαντήσει; Αυτό ακριβώς συμβαίνει.Συνήθως είσαι λαλίστατος μέσω πληκτρων Κουγια, τώρα βλέπω αποφεύγεις να απαντήσεις...
Δεν ξερω. Εσεις δεν λετε οτι ειναι ολα ψεματα και χρεωνουν νεκρους απο εγκεφαλικα και καρδιακα επεισόδια ως νεκρους απο τον κορωνοιο? Αποφασιστε και μού λετε και μενα τι ισχυει
αν δεν ειχαν προχωρησει οι εμβολιασμοι σε 2 εκατομμυρια θα ειμασταν αρκετα παραπανω.
και στο ποσο γρηγορα γινονται οι εμβολιασμοι εχει να κανει με το ποσο γρηγορα εφτιαξαν οι ερευνητες τα εμβολια,
ποσο γρηγορα τα παραγουν οι φαρμακευτικες.
και ειδικα για την ελλαδα τι συμφωνιες εκλεισε η εε.
σε ποιο απο αυτα υπαρχει ευθυνη της κυβερνησης?
αν αυριο γινει τσουναμι με 1.000 νεκρους στο αιγαιο εχει ευθυνη η κυβερνηση?
εδω διαμαρτυρονται οι περισσοτεροι για το οτι ηταν πολυ αυστηρα τα μετρα, και πολυ καταστροφικα για την οικονομια, εσυ ηθελες πχ πιο αυστηρα μετρα και πιο αυστηρη εφαρμογη τους?
οχι ψευταρα ελεγα οτι ειναι συγκρισιμος και στα ιδια επιπεδα με την γριπη και επεσα μεσα.Εσύ μέχρι χθες μας έλεγες ότι ο ιός είναι όσο επικίνδυνος είναι και η γρίπη.
πλακα κανεις. περσι τετοια εποχη με ειχε ρωτησει μελος εδω αν ειμαι υπερ των εμβολιασμων και του απαντησα χαρακτηριστικα οτι ειμαι υπερ των "υποχρεωτικων εμβολιασμων"Τώρα καίγεσαι και για τους εμβολιασμούς;
αυτοι τρωνε νυχτεριδες και αραχνες εχουν ανοσια.Αν συγκρινουμε τις ασιατικες χωρες στο συνολο τους για την αντιμετωπιση της πανδημιας με τις ευρωπαικες ...
η διαφορα ειναι πραγματι ασυλληπτη.
Στην Ιαπωνια παιζει φουλ αγαμια ισως περισσοτερο και απο την Ελλαδααυτοι τρωνε νυχτεριδες και αραχνες εχουν ανοσια.
επισης δεν εμπιστευομαι στατιστικα εκτος Ιαπωνιας (οι οποιοι πληρωνουν για να τους αγκαλιασει γκομενα, οποτε προτιμω τον Ευρωπαικο κοσμο απο τους ακοινωνητους ιαπωνες)
Φαντασου Γιαπωνεζικο Μπου με τον Ιαπωνα Σαντμαν να μιλαει για τις ντοπιες.....πωωωωωωΣτην Ιαπωνια παιζει φουλ αγαμια ισως περισσοτερο και απο την Ελλαδα
αυτη ομως και η Ν. Κορεα εβαλαν τα γυαλια σε ολο τον πλανητη μαζι με την Νορβηγια απο τις ευρωπαικες.
Όταν αρρώστησα πήγα άμεσα στο νοσοκομείο κ τους γαμωσταυρισα να μου κάνουν όλες. Τις εξετάσεις κ όχι να πάω σπίτιΤο μόνο πραγματικά στοιχείο που σε αποτρέπει από τη ζημιά του ιού είναι η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Βρείτε γιατρό να σας δώσει θεραπεία τη στιγμή που διαγνωστείτε με τον ιό. Γιατρό να σας ξέρει και να τον εμπιστεύεστε.
Μην πάτε σπίτι και ακολουθήσετε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που συνιστά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να είναι αργά και ο ιός να σας δημιουργήσει πνευμόνια. Με αυτό τον τρόπο έχουν πεθάνει τόσοι και τόσοι που θα μπορούσαν να σωθούν. Οι γονείς σας, οι γνωστοί σας, οι φίλοι σας.
Το κράτος έχει αποτύχει (σκόπιμα για μένα) στη διαχείριση της πανδημίας παρόλες τις υποτιθέμενες δικλείδες ασφαλείας ή τις στρατιές γιατρών που το μόνο που κάνουν είναι να ακολουθούν τύφλα ένα πρωτόκολλο και μετά να σκούζουν για νομική ασυλία.
Δυστυχώς μπάχαλο. Γι αυτό όλο το γράφω.Όταν αρρώστησα πήγα άμεσα στο νοσοκομείο κ τους γαμωσταυρισα να μου κάνουν όλες. Τις εξετάσεις κ όχι να πάω σπίτι
Αφού μου έκαναν ραπίντ τεστ κ βγήκε αρνητικό μετά τους είπα έχω πυρετό κ να βρουν τι έχω
Πέντε ώρες εξετάσεις κ τους ζήτησα να πάρω καμιά αντιβίωση όπως κ έβαλαν όρο αζωμευινη ενώ για τις επεμεε μέρες πήρα προληπτικά άλλες τρεις μέρες αντιβίωση
Κ μένα μού έκανε εντύπωση να με στείλουν σπίτι μου αλλά το έπαιξα ψωφιος ώστε να με προσέξουν
Πήρα εξιτήριο με αρνητικό τεστ κοβιντ
Μετά από τρεις μέρες μου πήρε τηλ η διυθ υγείας του νομού μου να μου πει ότι είμαι καταγεγραμμένος στους θετικους
Ένα μπαχαλο
Πρωτοφανής απόφαση στις Σέρρες: Αρνητής μάσκας θα μπει στη φυλακή για 40 ημέρεςΣτις φυλακές Νιγρίτας Σερρών οδηγήθηκε ένας 35χρονος ,ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr εργάζεται ως οδηγός φορτηγού- νταλίκας, επειδή [...]
www.thestival.gr
|