Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.156
Πόντοι
3.656
Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε τόσο με έναν άνθρωπο που αν κινδυνεύει αντί να πει «Θεέ μου βοηθησε με» θα πει «κούλη σώσε με» . Το προηγούμενο μήνα που οι άνθρωποι έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο από τους ορόφους των νοσοκομείων και μέρα παρα μέρα έβρισκαν και κάποιον κρεμασμένο έλεγε πως δεν έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες.
Παλιώτερα έλεγε πως οι αλλοδαποί δεν αυξάνουν την εγκληματικότητα.
Τι ασχολείσαι ακόμα με έναν γραφικό τύπο;
και γιατί ο θεός δεν σας βοήθησε μέχρι σήμερα, και ειδικά οι Ιερείς του πεθαίνουν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους άντρες στην ίδια ηλικιακή ομάδα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.457
Πόντοι
6.515
Η ελλάδα πάντως έχει πολλούς μπουχέσηδες 50άρηδες-60άρηδες με σαπιοκοιλιές. Εχει τον πιο γερασμένο πληθυσμό μαζί με ιταλούς στην ευρώπη + τον μεγαλύτερο ποσοστό αναπήρων αναλογικά.

Μαιμου πασοκο-συνταξεις οι περισσοτεροι τυπε :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
και γιατί ο θεός δεν σας βοήθησε μέχρι σήμερα, και ειδικά οι Ιερείς του πεθαίνουν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους άντρες στην ίδια ηλικιακή ομάδα;
Δεν ήταν αυτό το point μου. Διορθώνω για τους κακοπροαίρετους: αν είναι άρρωστος και πάει νοσοκομείο αντί να πει «Γιατρέ μου βοήθα με» θα μονολογεί «Κούλη σώσε με»

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και εγω όλο αυτον τον καιρό που βγαίνω για περπάτημα έστελνα και στέλνω κανονικά , γιατί και μια στο εκατομμύριο να σου κάτσει ο έλεγχος δεν είναι ούτε 10 ευρώ το πρόστιμο ούτε 30 , τα 300 προτιμάω να τα κρατήσω για τα στούντιο όταν ξανα-ανοίξουν.

Έχω περάσει μπροστά από μπάτσους με τη μάσκα στο χέρι και στα παπάρια τους

Στην παραλία σχεδόν όλοι είναι ή χωρίς μάσκες ή στο πηγούνι,επίσης κόσμος κυκλοφορούσε μέχρι τις 22.00 και βάλε.Απορώ πότε ρίχνουν πρόστιμα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Στην παραλία σχεδόν όλοι είναι ή χωρίς μάσκες ή στο πηγούνι,επίσης κόσμος κυκλοφορούσε μέχρι τις 22.00 και βάλε.Απορώ πότε ρίχνουν πρόστιμα
σιγα μην μπουν στην θεση του συναδελφου τους στην ν.σμυρνη που βγηκε σε διαθεσιμοτητα

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
αποχη-ακυρο-χρυση αυγη ειναι μειοψηφια
Κι όμως τα δυο πρώτα που λες είναι η πλειοψηφία. :confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αρνείται, επειδη καποιοι σαν εσενα αντι να σταθουν στο πλευρο της Πολιτείας, έκαναν κριτική στα πάντα και γεμισαν αμφιβολίες καποιους φοβισμενους, γερους και ανημπορους ανθρωπους. Η ευθυνη βαρυνει ολους εσας. Η κυβερνηση έκανε αυτο που επρεπε. Εφερε τα εμβολια, εφτιαξε τον μηχανισμο, και εσεις επρεπε απλώς να στηριξετε. Δεν το κανατε. Και κανετε και κριτική. Ε οχι.
Ασε μας ρε μαστορα με την " κυβερνηση" των αποτυχημενων

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

:2funny: :D:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε τόσο με έναν άνθρωπο που αν κινδυνεύει αντί να πει «Θεέ μου βοηθησε με» θα πει «κούλη σώσε με» . Το προηγούμενο μήνα που οι άνθρωποι έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο από τους ορόφους των νοσοκομείων και μέρα παρα μέρα έβρισκαν και κάποιον κρεμασμένο έλεγε πως δεν έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες.
Παλιώτερα έλεγε πως οι αλλοδαποί δεν αυξάνουν την εγκληματικότητα.
Τι ασχολείσαι ακόμα με έναν γραφικό τύπο;
To ξεκαρδιστικό ειναι οτι ΕΣΥ λες ΕΜΕΝΑ γραφικο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
15 Μαϊου ανοίγουμε είπε ο γουρλός και ξαφνικά εντελώς τυχαία από εκεί που μας είχαν πρήξει το παπάρι με τις αποχρώσεις του κόκκινου τώρα έχουμε 33%(!!!) μείωση φορτίου και προβλέπεται γενική αποκλιμάκωση ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.:2funny:

ZsB1R4M.jpg
Αυξανονται, γκρινιαζετε.
Μειωνονται, γκρινιαζετε.
Ειστε απιστευτοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα τι λες τύπε? Δηλαδη δεν βασανιζει η Χουντα τον κοσμο?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.909
Πόντοι
5.506
ελεος με το λιβανισμα.....ολα ρολοι πανε. ενταξει ειμαστε?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.163
Πόντοι
2.606
αν θέλεις τίμησε και μένα με απάντηση όπως σου απαντάω και εγώ, αλλιώς εάν προτιμάς να διαφωνείς αν στέλνουμε ή όχι σμσ να ξέρω να μην ασχοληθώ ξανά και εγώ.
SORRY αλανι,δεν ειμαι παντα μεσα...δεν το εκανα επιτηδες!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.163
Πόντοι
2.606
Yπαρχει η παραμικρη αμφιβολια απο τον οποιονδηποτε, οτι ολοι οσοι εντελώς υποκριτικά ασκούν κριτική στα μέτρα λόγω των οικονομικών επιπτώσεών τους (τις οποίες φυσικά καμία κυβερνηση δεν ειναι τοσο ανοητη να επιδιωκει), θα ειχαν βγει στα καγκελα να υποστηριζουν οτι επρεπε να ειχε ληφθεί το ρίσκο του περιορισμού παρά τις οικονομικές επιπτώσεις, αν η κυβερνηση ειχε επιλεξει να κρατησει ανοικτά τα πάντα και να ακολουθήσει αυτά που λενε αυτοί τωρα και ειχαμε εκατόμβες νεκρών?
δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει ,αλλα το μοτιβο των στατιστικων δειχνει πως με ανοικτα ειτε με κλειστα ,πανω κατω υπηρξαν οι ιδιες απωλειες.....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ.....ειτε κλεισουν την αγορα ειτε οχι......τα στατιστικα μετα απο 1.5 χρονο με αυτο τον διαολο μιλανε......ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ(οσο και να γνωριζουμε οτι ειναι στην ουσια πειραματικα ειναι τα μονο που εχουμε)....ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ 2η ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ μας εκλεισαν οι γαμιωλες ,για να μην χρειαστει να περιορισουν ΤΙΣ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ σε θεμα ψηφου ευπαθεις ομαδες ηλικιωμενων!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.163
Πόντοι
2.606
15 Μαϊου ανοίγουμε είπε ο γουρλός και ξαφνικά εντελώς τυχαία από εκεί που μας είχαν πρήξει το παπάρι με τις αποχρώσεις του κόκκινου τώρα έχουμε 33%(!!!) μείωση φορτίου και προβλέπεται γενική αποκλιμάκωση ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.:2funny:

ZsB1R4M.jpg
λογικα εμαθε ο κοσμος να χεζει σε γλαστρες γιατι μπαφιασε απο την κλεισουρα!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.909
Πόντοι
5.506
λογικα εμαθε ο κοσμος να χεζει σε γλαστρες γιατι μπαφιασε απο την κλεισουρα!
τα πουστροκαναλα κανουν ολη την βρωμικη δουλεια ανταυτου...92 νεκροι σημερα αλλα ειναι τριτη και εχει δικαιολογιες για τος πως φευγουν οι εκδρομεις....ειδησαρα βλεπεις.
απο την αλλη ειναι ενα ματι καθε μερα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει ,αλλα το μοτιβο των στατιστικων δειχνει πως με ανοικτα ειτε με κλειστα ,πανω κατω υπηρξαν οι ιδιες απωλειες
οχι ηταν πχ 5.000 παραπανω στην σουηδια και τωρα εγιναν 3.000 παραπανω , αν μπορουσες απο την αρχη να εγγυηθεις οτι πχ σε 2 χρονια δεν θα ειχαμε ουτε θεραπεια ουτε εμβολια ναι τοτε μπορει να φταναμε τους ιδιους περιπου νεκρους.
για να μην χρειαστει να περιορισουν ΤΙΣ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ σε θεμα ψηφου ευπαθεις ομαδες ηλικιωμενων!
ξες καμμια χωρα απο τις 200 του πλανητη να εκανε αυτο που λες?
εχεις αναρρωτηθει γιατι?
σε μειοψηφια χωρων (πχ σουηδια) εγιναν συστασεις προς ηλικιωμενους αλλα περιορισμοι ΠΟΥΘΕΝΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom