Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Για τους 10.000 νεκρούς δεν ευθύνεται η σαρδελοποίηση 1εκ. επιβατών ΜΜΜ/ημέρα ή 2εκ. υπαλλήλων σε κλειστούς χώρους ή οι τάξεις 25 μαθητών ή το μόλις 7% εμβολιασμένων ή η ανύπαρκτη πρωτοβάθμια Υγεία ή το υποστελεχωμένο ΕΣΥ ή ο χαμός στις εκκλησίες..

Αλλά ναι, οι πορείες έφταιγαν ακόμα και στο Μέτσοβο, Αστυπάλαια, Εορδαία, Κόνιτσα, Ερέτρια κλπ που μπήκαν στο βαθύ κόκκινο...
να φταίνε και τα παραπάνω ΚΑΙ οι πορείες αποκλείεται?
ή μήπως η μετάδοση του ιού στις πορείες απαγορεύεται από το καταστατικό του κόμματος και γλυτώνουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Yπαρχει η παραμικρη αμφιβολια απο τον οποιονδηποτε, οτι ολοι οσοι εντελώς υποκριτικά ασκούν κριτική στα μέτρα λόγω των οικονομικών επιπτώσεών τους (τις οποίες φυσικά καμία κυβερνηση δεν ειναι τοσο ανοητη να επιδιωκει), θα ειχαν βγει στα καγκελα να υποστηριζουν οτι επρεπε να ειχε ληφθεί το ρίσκο του περιορισμού παρά τις οικονομικές επιπτώσεις, αν η κυβερνηση ειχε επιλεξει να κρατησει ανοικτά τα πάντα και να ακολουθήσει αυτά που λενε αυτοί τωρα και ειχαμε εκατόμβες νεκρών?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
H mrna τεχνολογία δεν είχε αδειοδοτηθεί για εμβολιαστική χρήση σε ανθρώπους - τα mrna εμβόλια που έχουμε

Η κυβέρνηση σου επέλεξε να εφαρμόσει αδιαφοροποίητα και καταστροφικά οριζόντια περιοριστικά μέτρα στο σύνολο του πληθυσμού μετακυλίοντας το πρόσθετο κόστος αυτοπροστασίας που ευλόγως αναλογούσε στους γέρους και ευπαθείς στους υπολοίπους αφού ουδέποτε συζήτησε, πρότεινε ή εφάρμοσε οποιοδήποτε ειδικό περιοριστικό μέτρο με πεδίο εφαρμογής τις ομάδες υψηλού κινδύνου (γέρους και ευπαθείς).

Στρατηγική που εξακολουθεί να εφαρμόζει παρέχοντας επικοινωνιακή και ηθική ασυλία στους ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ κωλόγερους και ευπαθείς που ΕΠΕΛΕΞΑΝ και συνεχίζουν να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να μην εμβολιαστούν παρόλο που τους δόθηκε η δυνατότητα κατά προτεραιότητα.

Για τις λοιπές γραμιτζίδικες δεξές γραφικότητες επαναλαμβάνω προηγούμενες αναπάντητες ερωτήσεις :

Σε ποιά θέση είναι η Ελλάδα στην συνολική ζημιά (κοινωνική + οικονομική + δημόσια υγεία του γενικού πληθυσμού) αν συμπεριλάβει κανείς ως παράμετρο το πλέον μακροχρόνιο και αυστηρότερο λοκντάουν εντός ΕΕ?

Ποιο ήταν το κατά κεφαλήν κόστος της παράτασης του προσδόκιμου ζωής κατά έλάχιστα χρόνια όσων σώθηκαν με τα λοκντάουν στην Ελλάδα σε σύγκριση με την ΕΕ?
Τύπε χίλια συγνωμη αλλά ολα αυτα ειναι ανοησιες. Αν η κυβερνηση ειχε πραξει οπως λες, σημερα εσυ θα ελεγες οτι σωστο ειναι το αντιθετο. Σας μαθαμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
H mrna τεχνολογία δεν είχε αδειοδοτηθεί για εμβολιαστική χρήση σε ανθρώπους - τα mrna εμβόλια που έχουμε

Η κυβέρνηση σου επέλεξε να εφαρμόσει αδιαφοροποίητα και καταστροφικά οριζόντια περιοριστικά μέτρα στο σύνολο του πληθυσμού μετακυλίοντας το πρόσθετο κόστος αυτοπροστασίας που ευλόγως αναλογούσε στους γέρους και ευπαθείς στους υπολοίπους αφού ουδέποτε συζήτησε, πρότεινε ή εφάρμοσε οποιοδήποτε ειδικό περιοριστικό μέτρο με πεδίο εφαρμογής τις ομάδες υψηλού κινδύνου (γέρους και ευπαθείς).

στις επομενες εκλογες ψηφισε κομμα που σε περιπτωση πανδημιας θα κλεινει ευπαθεις και ηλικιωμενους σε στρατοπεδα συγκεντρωσης, στον υπολοιπον πλανητη ειτε δεν εγινε πουθενα αυτο ειτε σε λιγες χωρες που δοκιμαστηκε οπως η σουηδια εθελοντικα να αυτοπεριοριζονται απλα απετυχε.

Στρατηγική που εξακολουθεί να εφαρμόζει παρέχοντας επικοινωνιακή και ηθική ασυλία στους ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ κωλόγερους και ευπαθείς που ΕΠΕΛΕΞΑΝ και συνεχίζουν να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να μην εμβολιαστούν παρόλο που τους δόθηκε η δυνατότητα κατά προτεραιότητα.

Για τις λοιπές γραμιτζίδικες δεξές γραφικότητες επαναλαμβάνω προηγούμενες αναπάντητες ερωτήσεις :

Σε ποιά θέση είναι η Ελλάδα στην συνολική ζημιά (κοινωνική + οικονομική + δημόσια υγεία του γενικού πληθυσμού) αν συμπεριλάβει κανείς ως παράμετρο το πλέον μακροχρόνιο και αυστηρότερο λοκντάουν εντός ΕΕ?

Ποιο ήταν το κατά κεφαλήν κόστος της παράτασης του προσδόκιμου ζωής κατά έλάχιστα χρόνια όσων σώθηκαν με τα λοκντάουν στην Ελλάδα σε σύγκριση με την ΕΕ?
εγω σου λεω τυχαια 1εκ ευρω η καθε ζωη ή 15 εκ ευρω, μπορεις να βαλεις χρημα σε ζυγαρια με ανθρωπινες ζωες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
στους ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ κωλόγερους
Τι ωραια. Οι γεροι που δεν εμβολιαστηκαν ειναι αλητες αντικοινωνικοι κωλογεροι, επειδη προφανως διασπειρουν την πανδημια.
Οι νεοι που γυριζουν σαν τους διαολους ολη μερα ανευ λογου στις πλατειες ειναι επομενως αλητες αντικοινωνικά κωλόπαιδα επειδη επίσης την διασπείρουν?
Ή για καποιον λόγο που δεν γνωριζω, οι νεοι ειναι πιο αξιοσεβαστοι απο τους γερους και δικαιουνται στην αυθαιρεσια ενω οι γεροι οχι?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Η κυβερνηση ΜΑΣ (οχι ΜΟΥ) επελεξε να προστατευσει πρώτα τους πιο ευαλωτους, σε βαρος της παραγωγικοτητας της οικονομιας, αποδεικνυοντας οτι μετρησε περισσοτερο τις ζωες απο ό,τι τις οικονομικές ζημιές. Κατι που ειναι τίτλος τιμης, και αν το εκανε ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβερνηση θα λεγατε "εσεις μιλατε για ζημιές, εμεις μιλαμε για ανθρωπινες ζωες". Μολαταυτα ειστε τοσο μικροψυχοι ώστε Ό,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ η τωρινη δεξια κυβερνηση, θα υποστηριζατε στο τελος το αντιθετο. Πολυ καλα επελεξε όσα επελεξε και γι αυτο ο κοσμος ειναι μαζι της
βασικά η προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες δεν είναι κοινωνικοί λόγοι αλλά προστασία στις δομές, να μην καταρρεύσει το ΕΣΥ με περισσότερες εισαγωγές στα νοσοκομεία από όσες μπορεί να διαχειριστεί. Το έχω ξαναπεί ότι τα μέτρα έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τη διαχείριση της νοσηλείας. Και είναι απολύτως λογικό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
βασικά η προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες δεν είναι κοινωνικοί λόγοι αλλά προστασία στις δομές, να μην καταρρεύσει το ΕΣΥ με περισσότερες εισαγωγές στα νοσοκομεία από όσες μπορεί να διαχειριστεί. Το έχω ξαναπεί ότι τα μέτρα έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τη διαχείριση της νοσηλείας. Και είναι απολύτως λογικό.
Το ιδιο λεμε, με αλλα λογια. Αν καταρρευσει το ΕΣΥ, θα εχουμε περισσοτερους θανατους. Αρα προδηλως η προστασια του ΕΣΥ εκπορευεται απο κοινωνικους λογους.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Το ιδιο λεμε, με αλλα λογια. Αν καταρρευσει το ΕΣΥ, θα εχουμε περισσοτερους θανατους. Αρα προδηλως η προστασια του ΕΣΥ εκπορευεται απο κοινωνικους λογους.
το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα έλεγα. Ωστόσο ο θάνατος δεν κρασάρει το σύστημα, η νοσηλεία το κρασάρει. Εάν τα νούμερα των θανάτων έπεφταν δραματικά αλλά τα κρούσματα και οι νοσηλευόμενοι αυξάνονταν δραματικά, πάλι θα κράσαρε το σύστημα και πάλι θα αυστηροποιούνταν τα μέτρα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τι ωραια. Οι γεροι που δεν εμβολιαστηκαν ειναι αλητες αντικοινωνικοι κωλογεροι, επειδη προφανως διασπειρουν την πανδημια.
Οι νεοι που γυριζουν σαν τους διαολους ολη μερα ανευ λογου στις πλατειες ειναι επομενως αλητες αντικοινωνικά κωλόπαιδα επειδη επίσης την διασπείρουν?
Ή για καποιον λόγο που δεν γνωριζω, οι νεοι ειναι πιο αξιοσεβαστοι απο τους γερους και δικαιουνται στην αυθαιρεσια ενω οι γεροι οχι?

Κανείς δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο αξιοσέβαστος από όσο δείχνουν οι πράξεις του.

To +85% των κοβιντ θανάτων στην Ελλάδα αφορά σε γέρους και ευπαθείς.

Η πολιτεία ΕΠΕΛΕΞΕ να επιβάλλει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεσμικό, κοινωνικό, οικονομικό και σωματικό κόστος στην ευρύτερη κοινωνία για να προστατεύσει αυτές ακριβώς τις κατηγορίες πληθυσμού αφού, τη εξαιρέσει αυτών, η επιδημική κρίση θα ήταν ευκόλως διαχειρίσιμη. Επιπρόσθετα ΕΠΕΛΕΞΕ να τους εξαιρέσει από την επιβολή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ειδικού περιοριστικού μέτρου που ευλόγως τους αναλογούσε.

Και η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που φτύσαμε όλοι αίμα για να προστατεύσουμε ΑΡΝΕΙΤΑΙ κατά το 1/3 συνειδητά να χρησιμοποιήσει το κύριο εργαλείο αυτοπροστασίας της, το εμβόλιο, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ και ΠΑΛΙ της ευρύτερης κοινωνίας.

Πρόκειται απλά λοιπόν για ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κανείς δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο αξιοσέβαστος από όσο δείχνουν οι πράξεις του.

To +85% των κοβιντ θανάτων στην Ελλάδα αφορά σε γέρους και ευπαθείς.

Η πολιτεία ΕΠΕΛΕΞΕ να επιβάλλει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεσμικό, κοινωνικό, οικονομικό και σωματικό κόστος στην ευρύτερη κοινωνία για να προστατεύσει αυτές ακριβώς τις κατηγορίες πληθυσμού αφού, τη εξαιρέσει αυτών, η επιδημική κρίση θα ήταν ευκόλως διαχειρίσιμη. Επιπρόσθετα ΕΠΕΛΕΞΕ να τους εξαιρέσει από την επιβολή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ειδικού περιοριστικού μέτρου που ευλόγως τους αναλογούσε.

Και η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που φτύσαμε όλοι αίμα για να προστατεύσουμε ΑΡΝΕΙΤΑΙ κατά το 1/3 συνειδητά να χρησιμοποιήσει το κύριο εργαλείο αυτοπροστασίας της, το εμβόλιο, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ και ΠΑΛΙ της ευρύτερης κοινωνίας.

Πρόκειται απλά λοιπόν για ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.
να προτεινεις υποχρεωτικο εμβολιασμο σε ολους τους συνταξιουχους, αλλιως κοψιμο της συνταξης, εγω ειμαι υπερ ενος τετοιου μετρου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Αποτελεσμα κυβερνησης Κουλη..​

Κατεστρεψε την οικονομια...για να μην γεμισουν τα νοσοκομεια
κατσε ρε ειχαμε υφεση και ανεργια οσο με την κριση του 2010? εγω μονο παροδικη υφεση βλεπω σε εμποριο και εστιαση.
ο κουλης ακολουθησε οτι κανανε σχεδον ολοι. και τα αλλα κομματα να ηταν κυβερνηση παλι το ιδιο δεν θα κανανε?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.057
Πόντοι
26.141
στο αντιστρεφω,

να πατε να κοιταξετε στα ματια τους συγγενεις των νεκρων απο κορονοιο σε σουηδια, ουκρανια, λευκορωσια που αν ηταν στην ελλαδα αρκετοι απο αυτους (καποιες χιλιαδες ) θα ηταν σε ζωη.

και μη μου πεις οτι ειναι αρκετα πιο λιγοι γιατι η ανθρωπινη ζωη δεν μπαινει σε ζυγαρια με φτωχια, ανεργια κλπ

οποιος απαντησει οτι προτιμα 1.000-2000-5.000 νεκρους απο 50.000-500.000 ανεργους αυτος δεχεται κριτικη ως απανθρωπος , οχι αυτος που προτιμα τους ζωντανους και τις οικονομικες συνεπειες , μην τρελαθουμε κιολας.
Σε δυ δεν μπορώ να απαντήσω.
Τότε. Πλήρωσε τον εξολοκλήρου και κλειστον

Από τότε που ξεκίνησε η καΡαντινα έχω ορκιστεί με δύ να μιη μιλω ακόμα κ στην προσωπική μου ζωή

Εσύ απαγορεύεις σε κάποιον για τις δικές σου φοβίες

Εγώ δε σου επιβάλλω κάτι

Άνοιξε με να δουλέψω κ εσύ που φοβάσαι κάτσε σπιτι

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αποτελεσμα κυβερνησης Κουλη..
Κατεστρεψε την οικονομια...για να μην γεμισουν τα νοσοκομεια

Κορονοϊός – Αττική: Αλλοδαποί οι μισοί νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στα τρία μεγαλύτερα νοσοκομεία αναφοράς​

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα έλεγα. Ωστόσο ο θάνατος δεν κρασάρει το σύστημα, η νοσηλεία το κρασάρει. Εάν τα νούμερα των θανάτων έπεφταν δραματικά αλλά τα κρούσματα και οι νοσηλευόμενοι αυξάνονταν δραματικά, πάλι θα κράσαρε το σύστημα και πάλι θα αυστηροποιούνταν τα μέτρα.

Ο θάνατος δεν μπορεί να αποκρυφτεί και είναι μη επικοινωνιακά διαχειρίσιμος πολιτικά.

H δε θνητότητα σχετίζεται άμεσα με τον βαθμό κορεσμού του συστήματος υγείας αφού τάση κορεσμού = μείωση ποιότητας νοσηλείας άρα αυξημένο Case Fatality Rate.

Κριτήριο απόδοσης των μέτρων που λαμβάνονται όταν δεν υπάρχει σοβαρή επιδημιολογική επιτήρηση είναι όντως ο βαθμός πληρότητας του εθνικού συστήματος υγείας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σε δυ δεν μπορώ να απαντήσω.
Τότε. Πλήρωσε τον εξολοκλήρου και κλειστον

Από τότε που ξεκίνησε η καΡαντινα έχω ορκιστεί με δύ να μιη μιλω ακόμα κ στην προσωπική μου ζωή

Εσύ απαγορεύεις σε κάποιον για τις δικές σου φοβίες

Εγώ δε σου επιβάλλω κάτι

Άνοιξε με να δουλέψω κ εσύ που φοβάσαι κάτσε σπιτι
εγω δεν φοβαμαι, στην κατηγορια μου πεθαιναν 1 στους 500 πριν ενα χρονο που δεν ειχαν ακομη καλυτερες θεραπειες.

και αν ειχα μαγαζι θα το εκλεινα.

για την ακριβεια ειχα μαγαζι και το εκλεισα οριστικα λογω αντικειμενικων κριτηριων του σιμητη.

και μου λετε οτι ειναι μεγαλη ζημια το παροδικο κλεισιμο φετος για να σωθουν καποιες χιλιαδες ζωες????

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
να προτεινεις υποχρεωτικο εμβολιασμο σε ολους τους συνταξιουχους, αλλιως κοψιμο της συνταξης, εγω ειμαι υπερ ενος τετοιου μετρου.

To ερώτημα της υποχρεωτικότητας συγκεκριμένων ιατρικών πράξεων καθώς και την εξαίρεση από συγκεκριμένες υγειονομικές καλύψεις ανθρώπων που επιλέγουν να έχουν υψηλού κινδύνου συμπεριφορές αναπόφευκτα θα πρέπει να τεθεί.

Πρόκειται όμως για μια εξαιρετικά σύνθετη συζήτηση, για την οποία την στιγμή αυτή δεν έχω οριστική άποψη.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
κατσε ρε ειχαμε υφεση και ανεργια οσο με την κριση του 2010? εγω μονο παροδικη υφεση βλεπω σε εμποριο και εστιαση.
ο κουλης ακολουθησε οτι κανανε σχεδον ολοι. και τα αλλα κομματα να ηταν κυβερνηση παλι το ιδιο δεν θα κανανε?
οι μισοι στα νοσοκομεια ειναι αλλοδαποι
υποτιθεται οτι εκλεισαν τα παντα για να μην γεμισουν τα νοσοκομεια
ας εστελνε τους αλλοδαπους στα σπιτια τους

Κορονοϊός – Αττική: Αλλοδαποί οι μισοί νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στα τρία μεγαλύτερα νοσοκομεία αναφοράς​

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.057
Πόντοι
26.141
εγω δεν φοβαμαι, στην κατηγορια μου πεθαιναν 1 στους 500 πριν ενα χρονο που δεν ειχαν ακομη καλυτερες θεραπειες.

και αν ειχα μαγαζι θα το εκλεινα.

για την ακριβεια ειχα μαγαζι και το εκλεισα οριστικα λογω αντικειμενικων κριτηριων του σιμητη.

και μου λετε οτι ειναι μεγαλη ζημια το παροδικο κλεισιμο φετος για να σωθουν καποιες χιλιαδες ζωες????

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ.
Sου απαντησα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.444
Πόντοι
4.746
Μολις ειδα δυο πακιστανους με τα μπαγκαζια τους που ειχαν ερθει απ την Ντοχα. Τις καρτελες δεν τις ειχαν αφαιρεσει, γι αυτο και το καταλαβα. Αυτοι δεν περνανε απο καραντινα; ετσι χυμα στο κυμα; Και εμεις δεν μπορουμε να παμε στα εξοχικα μας, λες και ζουμε σε εποχες κατω απ την γερμανικη μποτα :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
To ερώτημα της υποχρεωτικότητας συγκεκριμένων ιατρικών πράξεων καθώς και την εξαίρεση από συγκεκριμένες υγειονομικές καλύψεις ανθρώπων που επιλέγουν να έχουν υψηλού κινδύνου συμπεριφορές αναπόφευκτα θα πρέπει να τεθεί.

Πρόκειται όμως για μια εξαιρετικά σύνθετη συζήτηση, για την οποία την στιγμή αυτή δεν έχω οριστική άποψη.
στα σχολεια υπαρχει τετοιος νομος αλλα πρακτικα δεν εφαρμοζεται για τα ανεμβολιαστα παιδια. δυστυχως δεν ζητανε το βιβλιαριο εμβολισμων του παιδιου για να γραψουν παιδι στο σχολειο , ενω ο νομος οριζει την υποχρεωτικοτητα για την εγγραφη στο σχολειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom