Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Λίγο πολύ, όλοι έχουμε γίνει κοινωνοί τέτοιων συμπεριφορών από ιερωμένους.

Προσωπικά έχω πιάσει στα πράσα τον πρώην επίσκοπο Θήρας να παίρνει μάτι από κλειδαρότρυπα και να τον παίζει, και δεν τρολλάρω.
Θα ηταν ενδιαφερον δέσποτα να μας πειτε ΤΙ επαιρνε ματι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
όχι, δεν θυμάμαι. Καλά αυτός είναι μνημείο, σοσιαλιστής πασόκος και ποστάρει συνέχεια πρωτοσέλιδα από ακροδεξιά κυριακάτικη δημοκρατία, μακελειό και παραπολιτικά φουρθιώτη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Θα ηταν ενδιαφερον δέσποτα να μας πειτε ΤΙ επαιρνε ματι.
Να με συγχωρείτε, αλλά δεν θα φτάσω μέχρι εκεί. Ακόμα ανατριχιάζω όταν το φέρνω στην μνήμη μου.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Κατι τετοια διαβαζω και σκεφτομαι την αποτεφρωση
αν μου επιτρέπεις, θα έλεγα να μεριμνήσεις πρώτα για δωρεά οργάνων.
Είναι απαράδεκτο το 2021 να πεθαίνουν άνθρωποι στην αναμονή για να συμβεί ένα τροχαίο με την προϋπόθεση να συναινέσουν οι συγγενείς έγκαιρα.
Να πεθαίνουν άνθρωποι για να ταίζουμε τα σκουλήκια.
Θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό από το νόμο η δωρεά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny:

Μακάβριο το χιούμορ, αλλά καλόν!

:thumbsup:
Ναι, οντως λιγο μακαβριο. Αλλά μερικες φορες σκεφτομαι ότι δεν εχω παιδια, δεν εχω αδελφια, δεν εχω ανιψια, η συζυγος ειναι κατά τι μεγαλυτερη μου, πολυ φοβούμαι ότι δύσκολα εκεινη την ωρα θα βρεθεί καποιος να αναλαβει τη δαπανη της αποτέφρωσης, ή και όποιας παρόμοιας διαδικασιας εδω που τα λεμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αν μου επιτρέπεις, θα έλεγα να μεριμνήσεις πρώτα για δωρεά οργάνων.
Είναι απαράδεκτο το 2021 να πεθαίνουν άνθρωποι στην αναμονή για να συμβεί ένα τροχαίο με την προϋπόθεση να συναινέσουν οι συγγενείς έγκαιρα.
Να πεθαίνουν άνθρωποι για να ταίζουμε τα σκουλήκια.
Θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό από το νόμο η δωρεά.
Καποια στιγμη συζητηθηκε η υποχρεωτικοτητα της δωρεας εξ οσων ενθυμούμαι. Αλλά σκοντάφτει σε συνταγματικές διαταξεις και ατομικά δικαιωματα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Λίγο πολύ, όλοι έχουμε γίνει κοινωνοί τέτοιων συμπεριφορών από ιερωμένους.

Προσωπικά έχω πιάσει στα πράσα τον πρώην επίσκοπο Θήρας να παίρνει μάτι από κλειδαρότρυπα και να τον παίζει, και δεν τρολλάρω.
Μην πιασουμε και αυτο το κομματι, των σεξουαλικων προτιμησεων. Δεν ξερω αν ενθυμηστε, οτι παλαιοθεν ειχα επαγγελματικη στεγη πλησιον της αρχιεπισκοπης, στην Πλακα. Στις μαζωξεις λοιπον των αρχιεπισκοπων, την εποχη εκεινη, προ τριακονταετιας, στις συνεδριασεις τους, ειχαν ολοι τα παρατσουκλια τους. Αδερφη Τερεζα, αδερφη Μαγδαληνη ο αλλος, ολοι, μα ολοι ειχαν το παρατσουκλι καποιας αδερφης. Και εγω δεν τρολαρω, η πληροφορια ηταν απο ιερεα της περιοχης, γνωστη αδερφη και εκεινος της εποχης εκεινης.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Ναι, οντως λιγο μακαβριο. Αλλά μερικες φορες σκεφτομαι ότι δεν εχω παιδια, δεν εχω αδελφια, δεν εχω ανιψια, η συζυγος ειναι κατά τι μεγαλυτερη μου, πολυ φοβούμαι ότι δύσκολα εκεινη την ωρα θα βρεθεί καποιος να αναλαβει τη δαπανη της αποτέφρωσης, ή και όποιας παρόμοιας διαδικασιας εδω που τα λεμε
Ρε συ Αλεξ, πιστεψε με, δεν φευγουν πρωτες, αν δεν μας θα θαψουν και δεν βεβαιωθουν οτι δεν θα παμε με αλλη.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Να δωρίσεις στην επιστήμη τότε. Είμαι σίγουρος-εάν πιστέυεις- ότι ο Θεός θα το καταλάβει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε συ Αλεξ, πιστεψε με, δεν φευγουν πρωτες, αν δεν μας θα θαψουν και δεν βεβαιωθουν οτι δεν θα παμε με αλλη.
Εχεις δικιο. Και μαλιστα η συγκεκριμενη ειναι ικανη να ερχεται στο νεκροταφειο καθε μερα για να βεβαιωθει οτι δεν εχω σηκωθει να παω να πηδηξω καμια και να γυρισω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να δωρίσεις στην επιστήμη τότε. Είμαι σίγουρος-εάν πιστέυεις- ότι ο Θεός θα το καταλάβει
Θα το κανω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Εχεις δικιο. Και μαλιστα η συγκεκριμενη ειναι ικανη να ερχεται στο νεκροταφειο καθε μερα για να βεβαιωθει οτι δεν εχω σηκωθει να παω να πηδηξω καμια και να γυρισω
Ετσι κανουν ολες. Δεν τους αφηνουν να ησυχασουν ουτε στον ταφο. :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ετσι κανουν ολες. Δεν τους αφηνουν να ησυχασουν ουτε στον ταφο. :confused:
Γνωριζω συγγενεις (θείες) που τους βριζανε οσο ζουσανε γιατι τις καταπιεζανε, τους βριζουν και πεθαμενους επειδη τις παρατησανε

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εχω τυχει σε τηλεφωνικο ξεκατινιασμα, και βρισιδι με γυναικεια υποκοριστικα, κληρικου του οποιου αλλος κληρικος απο αλλη ενορια, προλαβε ετοιμοθανατη γρια να του γραψει το 2αρι στην δικη του ενορια.
Σε νεκροταφειο της περιοχης μου, οι 3 παππαδες το ειχανε μοιρασει σε 3 διαφορετικα κομματια. Αν πηγαινε καποιος απο αυτους να κανει ευχελαιο στην περιοχη του αλλου, τοτε ο αλλος ειχε μια σφυρικτρα και τον σφυριζε φαουλτ, σαν να του ελεγε, "μην τολμησεις σε βλεπω".
Κάτι τέτοια γίνονται και μόνο απέχθεια σου προκαλούν.
Όταν ήμουν μικρότερος έκανα μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκα μπροστά στο θέαμα να είναι παρκαρισμένες δεκάδες λιμουζίνες mercentes Volvo, bmw κτλ απαστράπτουσες στη σειρά λες και ήταν έξω από κλάμπ. Κι όμως όλα αυτά έξω από τον Αγ. Δημήτριο :confused:
Ενώ μέχρι τότε είχα την παιδεία αυτόματα να πηγαίνω να ανάβω κεράκι, σκεφτικά ....που πας ρε Καραμήτρο; Έχουν αυτοί ανάγκη το κέρμα σου ή το έχει ο θεός;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Στο θέμα μας, κάνουν κάποιοι το εμβόλιο το πρωί και αμέσως μετά και για μέρες λένε παντού πως δεν έπαθαν τίποτα. Το λένε με έναν τρόπο όπως οι πολιτικοί στα σόου με τις κάμερες. Δείτε το έκανα και δεν σωριάστηκα κάτω ή δεν έχω σπασμούς. Μη φοβάστε . :headbang:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εχεις μετοχες στην αστρα μαστορα;;
Βγάλε επιτέλους τον σκασμό ηλίθιο σκουπίδι.

Είσαι η ντροπή του ΠΑΣΟΚ.

«Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει. Είναι ένα δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο» δήλωσε η κ. Γεννηματά αμέσως μετά τον εμβολιασμό της.

135760299_10158796748495729_6213420309115380241_n.jpg

Γιώργος Παπανδρέου: «Ένα το μήνυμα - Εμβολιασμός»

gap2.jpg
papandreou.jpg

images

990c555b75486e9e47d97b2b75175c91_L.jpg

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom