Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Νομιζω το προβλημα ειναι πως δεν υπαρχουν ιδιωτικα εμβολια διαθεσιμα μιας και τα κρατη εχουν αγορασει ολο το στοκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μεχρι το πρωι λεμε ... η εστιαση ανοιγει και εδω σε δεκα μερες.
κανουμε υπομονη :grin:
Τα παραεχει αφησει κλειστα. για χωρα που βασιζεται στη βιομηχανια της εστιασης. και τα κρουσματα ανεβηκαν, λολ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Γιατι μετα φιλε θα ξεσηκωθει ολη η αριστερα για την καταπατηση των δικαιωματων του Ελληνα πολιτη ...
εννοειται οτι σε πολλα εχουμε μεινει η μονη κομμουνιστικη χωρα της ευρωπης.
Ποιά δικαιώματα βρε τάσο, τόσα φάρμακα δεν αγοράζουμε εάν θέλουμε εκτός ταμείου?
Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια.
Το μόνο δικαίωμα που καταπατάται είναι το δικαίωμα να κάνει κάποιος τη μάρκα εμβόλιο που επιθυμεί. Σου λέει το κράτος εγώ δίνω δωρεάν αυτά, εσύ λες ευχαριστώ θέλω το άλλο πάω πληρώνω.
Ή θέλω να εμβολιαστώ αύριο, ευχαριστώ δεν περιμένω πάω πληρώνω.
Εν έτει 2021 τι είδους υβριδικό σύστημα ελεύθερη αγορά-κομμουνιστική αγορά είναι αυτό δεν το δέχομαι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Λοιπόν ψεκασμενοι καραντινακηδες βρήκα λύση για εκτόξευση τουρισμού της Ελλάδος

Πώς λέμε σεξοτουρισμο ή αγροτουρισμό έτσι στο ελλαντα θα έχουμε κλειστά εστιαση Μπουζούκια και όλα κ θα έρχονται οι καραντινοκαυλοι όλου του κόσμου να γουστάρουν κλεισουρα :confused:

Η μπορεί αυτοί να βγαίνουν ελεύθερα κ να βλέπουν τον Έλληνα φουκαρας μαντρωμενο μέσα στο σπίτι του όπως πχ πάμε στο ζωολογικό κήπο κ βλέπουμε τα ζώα φυλακισμενα:rockon::rockon:
με αυτο π ελεγε ο κωλογερος για τη Τουρκια και τους γιατρους με τα τεστ (που ισχυει εξ εμπειριας δεν ειναι ραδιο αρβυλα) το καλοκαιρι δε θα ερθει κανενας τουριστας. Αμφιβαλω αν οι δικοι μας ξενοδοχοι τα σκεφτηκαν αυτα.

Ειχα παει αγιο δομινικο, το ιδιο συστημα ακριβως. Μαλιστα οι αμερικανοι δεν πληρωναν για το τεστ της επιστροφης.

Ελλαδα 2.0 κατα τα αλλα

Ολες οι χωρες λατινικη αμερικη απο παναμα μεχρι μεξικο ειναι ανοιχτες. Οι πτησεις αυτη τη στιγμη ειναι στα 4-5 κατοσταρικα απο Ολλανδια, Γερμανια κλπ. Γτ να μη παει διακοπες εκει ο ξενος και να ερθει εδω.

κατα τα αλλα η Ευρωπη ειναι η κοιτιδα της δημοκρατιας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.102
Πόντοι
22.266
Θα μπορούσε να ανοίξει η εστίαση εδώ κ καιρό και να γράφει έξω στην πόρτα ο ταβερνιάρης << όλοι οι συμμετέχοντες και οι θαμώνες έχουν υποβληθεί σε τεστ pcr >> :rockon: :rockon:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Συμφωνώ πχ εγώ δεν είμαι ευπαθής ομάδα αλλά λόγω επαγγελματικού ταξιδιού πρέπει να πάω σε κάποια χώρα που χρειάζεται ο εμβολιασμός,,,για ποιο λόγο να μην το κάνω έστω κ Σε ιδιωτικό νοσοκομείο πληρώνοντας αντίτιμο;
Συμφωνω

Σ/Κ εμολιασμου για οποιον γουσταρει, εκτος λιστας στο μπλοκ, εε τωρα

Συνημμένα

• WhatsApp Image 2021-04-16 at 10.43.27 AM.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-16 at 10.43.27 AM.jpeg
    277,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • WhatsApp Image 2021-04-16 at 11.12.50 AM.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-16 at 11.12.50 AM.jpeg
    209,7 KB · Εμφανίσεις: 21

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Θα μπορούσε να ανοίξει η εστίαση εδώ κ καιρό και να γράφει έξω στην πόρτα ο ταβερνιάρης << όλοι οι συμμετέχοντες και οι θαμώνες έχουν υποβληθεί σε τεστ pcr >> :rockon: :rockon:
Θα μπορούσαν να ανοίξουν και τα μπουρδέλα ... επαφή κρούσματος δεν θεωρείτε το 15λεπτο χωρίς μάσκα ; Ε θα μπαίναμε με προγράμματα μέχρι 10 λεπτών :P Θα μπορούσε να γίνει και καμιά σύσκεψη των ειδικών λοιμωξιολόγων και θα αποφάσιζαν τον ακριβή χρόνο , μην βασιστούμε στο 10λεπτο που λέω εγω γιατί μόνο οι ειδικοί ξέρουν.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Η μπορεί αυτοί να βγαίνουν ελεύθερα κ να βλέπουν τον Έλληνα φουκαρας μαντρωμενο μέσα στο σπίτι του όπως πχ πάμε στο ζωολογικό κήπο κ βλέπουμε τα ζώα φυλακισμενα:rockon::rockon:
Το ιδανικό τουριστικό πακέτο θα περιλαμβάνει να τραβάνε και έναν ξεγυρισμένο ...μπούτζον:fuck2: σε όποιον native ιθαγενή τους κάνει κλικ κατά προτίμηση εμβολιασμένο.
Πιθανή άρνηση του ραγιά υπόδουλου θα επιφέρει βαρύτατες ποινές από τον αντιρατσιστικό καθώς θα θεωρείται ομοφοβικός, ρατσιστής και αρνητής πούτσου και κατά συνέπεια ψεκασμένος.
Η δημοκρατία πρέπει να εδραιωθεί και οι ντόπιοι αρνητές του ξεσκίσματος να περιοριστούν σε ειδικές δομές.:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.102
Πόντοι
22.266
Καλά μέρα τους έχουμε χαλαρά τουςψεκασμενοκαραντινοκαυλους!!:rockon::rockon:
Τη νύχτα όμως μας γυρνάνε το παιχνίδι οι μπαγασηδες:cry:

Ντομπαρονται με κουλοσκονη κ εμβόλιο ψεκα -ζενεκα και αντέχουν αργά τη νύχτα!!!!! :confused:

Η ψεκοσκονη τους εισχωρεί βαθιά στο αίμα τους μεσω του εμβόλιο ενώ η δικιά μας είναι επαφης επιφανειακά κ μέχρι το βράδυ χανεται

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.999
Πόντοι
6.256
τα καινουρια σουργελα του κουλη τζανακης παυλακης,
πως σου φαινονται?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παντως το σιγουρο ειναι μαστορα οτι μεχρι τοτε θα ειναι κρισιμες οι μερες
τα καινουρια σουργελα του κουλη τζανακης παυλακης,
πως σου φαινονται?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τάσο και βολκάνο θα πρέπει να μας διευκρινήσουν και κάτι άλλο με τα εμβόλια. Roaming θα έχει η sim ή θα μπλέξετε εκτός ελλάδος

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τάσο και βολκάνο θα πρέπει να μας διευκρινήσουν και κάτι άλλο με τα εμβόλια. Roaming θα έχει η sim ή θα μπλέξετε εκτός ελλάδος
απεριόριστα sms και κλησεις προς συνδρομητές ίδιας μάρκας εμβολίου

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αμερικάνικα και Ευρωπαϊκά με πιστοποίηση πιάνουν σήμα καμπάνα παντού. Ρώσικα και Κινέζικα θα έχουν πρόβλημα κατά την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιθανόν να μην γίνουν καν δεκτά γιατί προκαλούν παρεμβολές στις κεραίες :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.102
Πόντοι
22.266
Βρε δε γαμιουνται που θα μου βάλουν sim card
Τόσες έχω από τα ταξίδια μου κ κοστίζουν λίγα ευρω

Εγώ χρειάζομαι τσιπουρακι κ ουζακι να μου βάλλουν στο εμβόλιο μπας κ στανιαρω από τη κλεισουρα
IMG_20210422_162048.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.999
Πόντοι
6.256
Βρε δε γαμιουνται που θα μου βάλουν sim card
Τόσες έχω από τα ταξίδια μου κ κοστίζουν λίγα ευρω

Εγώ χρειάζομαι τσιπουρακι κ ουζακι να μου βάλλουν στο εμβόλιο μπας κ στανιαρω από τη κλεισουρα
IMG_20210422_162048.jpg
θεος βολκανο:coffee:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μιλώντας με πρώην συμφοιτητή μου για την κατάσταση μετά από καιρό, τον ρώτησα γιατί τρέχει να κάνει το εμβόλιο αφου δεν κινδυνεύει η υγεία του ή η δουλειά του;
Η απάντηση σοκαριστική «Γιατί θα έχω περισσότερα προνόμια σε σχέση με όσους δεν το κάνουν» :headbang:
Έχεις δίκιο του είπα και το έστριψα στο survivor :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom