Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Πιστεύω πως εσύ είσαι καλυμμένος με την αναμπουμπούλα. ?
Ως γνωστόν σε έχω εντάξει στη Β κατηγορία καραντινόκαυλων που δείχνει πως τα προνόμιά σας παραμένουν ανεξαρτήτως τροπής των πραγμάτων. Δηλαδή τηλεργασίες και κορωνοψωλάρισμα ή κορωνομπάζες θα συνεχιστούν ακόμα και μετά το άνοιγμα με όρους και τον εμβολιασμό.

επειδή πιστεύω ότι κατα βάθος με έχεις συμπαθήσει μπορείς να πεις καμιά καλή κουβέντα για μένα μπας και ανέβω στην Α' ;
βολεμένος ξεβολεμένος στη Β ψίχουλα μας δίνουν, να πάω στην Α πριν λήξει το πάρτι να προλάβω κανά κοκαλο με ψαχνό επάνω :)

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
ανοιγει μ τριτη για 30-39

μπαινω να κανωωωωω αιτηση :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παιδια με το π κανω το αστρα μετα απο ποσο καιρο αποκτω αντισωματα

αντε γιατι πεθαναμε με την μασκα

δε διαβάζεις νενα και ντικ ρε πουσι ; κρίμα τα νιάτα σου σα το σκυλι στο αμπέλι θα πας

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
μιας και πετυχα τον φουκαρα τον ντικ εδω μεσα, ας του ριξω ενα κατουρημα απογευματινο...
το προβατο μας προειδοποιει οτι δεν υπαρχει λογικη εξηγηση..μην κουραζομαστε τζαμπα...
βεβαια την εξηγηση την εχουν δωσει ηδη αλλοι :

στη wikipedia υπαρχει αντιστοιχο θεμα εδω και 20 χρονια περιπου, αλλα ο μπουφος ακομα δεν μπορει να δωσει λογικη εξηγηση :

ηρθα, τον εχυσα, τον εχεσα και τον κατουρησα και αποχωρω...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μη μου πεις ότι δεν νιώθεις τύψεις κατά βάθος που γλεντάς με ένα άτομο ειδικών ....δεξιοτήτων

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
ναι, όπως τα περιέγραψες. Όλη η ποσότητα υγρού που υπήρχε μέσα στη σύριγγα, κατέληξε στο βραχίωνά μου, το Άστρα Ζένεκα έκανα πριν 6 βδομάδες
Μπόκολε μπορείς να μου κάνεις μια χάρη επιδή ο ντικ μου κάνει μουτράκια και δεν μου απαντάει ;
έχω μια αφελή απορία να του μεταφέρεις :
αν ισχύει αυτό που υπονοεί ότι δείχνει το βίντεο και μας δουλεύουν τι λόγο είχαν οι παρευρισκέμενοι (ενήμεροι της συνωμοσίας υποθέτω) να το καταγράψουν σε ένα βίντεο που λόγο επώνυμου θα το έβλεπαν εκατομμύρια άνθρωποι ;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Γιατί γκρινιάζουμε σήμερα;

Να οργανωνόμαστε ρε παιδιά, στέλνετε κάνα p.m. :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Παιδιά. Χωρίς πλάκα, κορωνοιός δεν υπάρχει. Είναι δημιούργημα των σαυράνθρωπων. Και τα εμβόλια περιέχουν μίνι κάρτες sim για να ελέγχουν τα κινητά μας. Δεν κάνω πλάκα, μου το είπε ταξιτζής, που συνήθως παίρνει κούρσες τις βραδυνές ώρες, οπότε είναι μες τα πράματα.
γιαυτό καμιά φορά μπερδεύομαι όταν χτυπάει το κινητό μου πατάω τον αφαλό για ανοιχτή ακρόαση

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μπόκολε μπορείς να μου κάνεις μια χάρη επιδή ο ντικ μου κάνει μουτράκια και δεν μου απαντάει ;
έχω μια αφελή απορία να του μεταφέρεις :
αν ισχύει αυτό που υπονοεί ότι δείχνει το βίντεο και μας δουλεύουν τι λόγο είχαν οι παρευρισκέμενοι (ενήμεροι της συνωμοσίας υποθέτω) να το καταγράψουν σε ένα βίντεο που λόγο επώνυμου θα το έβλεπαν εκατομμύρια άνθρωποι ;

Οι ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι σε όλο τον πλανήτη συντάσσονται πίσω από το:

«Ποτέ μην αφήνεις την πραγματικότητα να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία» …

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Να γιατί δεν έχουν πέσει οι θάνατοι 20 φορές κάτω ανά αριθμό μολυσμένων, αλλά μόνο 2 φορές κάτω. Δεν έχουν πάει το 40% των ηλικιωμένων να εμβολιαστούν ακομη. Φοβούνται μην πεθάνουν 10 εφάπαξ και προτιμούν να πεθαίνουν 50-100 ΚΆΘΕ Μέρα, για τέτοια ηλιθιότητα μιλάμε.

Screenshot_20210421_224626_com.opera.browser.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Χα, χα!! :grin:

Φιλότιμη προσπάθεια, αλλά με ένα πτυχίο οικονομολόγου όσο ψέκας και να ‘σαι δεν μπορείς να μακροημερεύσεις σε αυτό το νήμα. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, εδώ υπάρχουν άλλοι με 10 πτυχία για να καλύπτουν όλο το φάσμα, μεταπτυχιακά που δεν τα λένε ούτε στην γυναίκα τους, ντοκτορά κρυμμένα μες τα κιούπια, special certificate της google συνοδευόμενο από με το ρεκόρ γκουγκλαρίσματος το 2020…

Πού πας ξεβράκωτος ρε DayStalker… το ξέρει η μανούλα σου!! :confused:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Ο dik είναι ο υποστηρικτής του πορτοκαλί Τρόμπα που ¨μοίραζε¨ γνώση στο νήμα των εκλογών τότε? Να υποθέσω εδώ προσπαθεί να σας ανοίξει τα μάτια σχετικά με την απάτη του εμβολίου? :jerking::2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.902
Πόντοι
9.297
Ειναι γελοιο να κυκλοφορει ελευθερα ο Σερβος και ο Αραβας με αρνητικο τεστ η με χαρτι εμβολιασμου και ο Ελληνας να μενει μαντρωμενος στο σπιτι Πασχαλιατικα.Απιστευτα γελοιο...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ειναι γελοιο να κυκλοφορει ελευθερα ο Σερβος και ο Αραβας με αρνητικο τεστ η με χαρτι εμβολιασμου και ο Ελληνας να μενει μαντρωμενος στο σπιτι Πασχαλιατικα.Απιστευτα γελοιο...
δεν ειναι μαντρωμενος, μπορεις και εσυ πχ απο θεσσαλονικη στα τρικαλα αλλα οχι απευθειας, μονο μεσω εξωτερικου.

κανεις τεστ πας γερμανια,
μετα απο γερμανια πας τρικαλα,
νομιμα και ωραια.

απλα θες το δικο σου ελικοπτερο ή αεροπλανο γιατι ειναι μεγαλα τα ταξιδια πηγαινελα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Με χαρα πηγαινω να κλεισω το ραντεβου μιας και ανοιξε η πλατφορμα της ηλικιακης μου ομαδας ...
θα επιλεξω (γινεται κατα καποιο τροπο) της astrazeneca :rockon:

Καλά κάνεις φίλε, μακριά από τον απατεώνα εβραίο της Pfizer, 4 μήνες τώρα και δεν μπορώ να συνδεθώ στον δορυφόρο! :confused:

Υ.Γ. 1 Θυμάσαι που Νοέμβριο – Δεκέμβριο η ομάδα αντιεμβολιαστών εδώ, (πάντα ένα βήμα μπροστά είναι οι τύποι) έγραφε πως θα υπογράφεις δήλωση και έβαζαν και το υπόδειγμα; Πάρε και το κινητό μαζί να την βγάλεις μια φωτογραφία! :grin:

Υ.Γ. 2 Άντε με το καλό!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.247
Πόντοι
5.006
Ο dik είναι ο υποστηρικτής του πορτοκαλί Τρόμπα που ¨μοίραζε¨ γνώση στο νήμα των εκλογών τότε? Να υποθέσω εδώ προσπαθεί να σας ανοίξει τα μάτια σχετικά με την απάτη του εμβολίου? :jerking::2funny:
ο ντικ εχει σπασει ολα τα ρεκορ τυπε...
δεν εχει ξαναυπαρξει τετοια κυλοτα στο σαιτ..μιλαμε εδω και 1 χρονο ακριβως στο νημα του κορωνοιου εχει ξεφτυλιστει απειρες φορες...ουτε απο σποντα δεν εχει πετυχει κατι ρε πουστη μου...αμα πει οτι αυριο θα βγει ο ηλιος, το πιο πιθανο ειναι να μην ξημερωσει ποτε ξανα...
ξεκινησε απο "τα εργαστηρια της γουχαν", το "μια γριπη ειναι", το "δεν θα βρεθουν ποτε εμβολια", την "χλωροκινη", τις "μεθ - θανατος", τα "εμβολια - θανατος" κτλ κτλ..... μεχρι και τον αντονυ χοπκινς εφτασε ο αθεοθοβος...
αν σε δειχνει σε ζωντανη μεταδοση το σκαι να σε γαμανε 3 αραπηδες στην πλατεια συνταγματος και να εισαι καλυμμενος με σκατα, λιγοτερη ντροπη θα νοιωσεις.....αλλα αυτος εκει ακαθεκτος....τοσο δουλεμα εχει φαει, αλλα δεν μασαει ο γιγαντας!!!!
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
23:30 ξεκινάει η βάρδια σας;;; Τρομπας το σκέφτεται για Πρόεδρος το 24. Στο άλλο νήμα όμως. Εδώ έχουμε κορόνα πάρτυ.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Και κάνεις πλην Μπόκολου δεν απαντάει ΓΙΑΤΙ η νοσοκόμα πετάει στο πάτωμα το κορονοεμβόλιο. Έτσι λέει το πρωτόκολλο;;;

Σας δουλεύουν. Δεν θέλετε να το δεχτείτε. Fair enough.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
μεχρι και τον αντονυ χοπκινς εφτασε ο αθεοθοβος...

Τι ακριβώς ισχυρίζεται;
Ότι οι νοσοκόμες στο L.A, είναι άσχετες;
Ότι ο πούστης ο Biden ξοδεύει αλόγιστα τα εμβόλια, πετώντας μερικά ml στον δρόμο;
Ότι του έβαλαν νεράκι;
Ότι ήταν στημένο βίντεο για το οποίο πληρώθηκε ο Hopkins και τις νοσοκόμες τις έταξαν ρολάκι στην επόμενη ταινία;

Βοηθάτε ρε παιδιά! :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.247
Πόντοι
5.006
Και κάνεις πλην Μπόκολου δεν απαντάει ΓΙΑΤΙ η νοσοκόμα πετάει στο πάτωμα το κορονοεμβόλιο. Έτσι λέει το πρωτόκολλο;;;

Σας δουλεύουν. Δεν θέλετε να το δεχτείτε. Fair enough.
εγω το ελεγα εξαρχης οτι ολο αυτο το σκηνικο που στηθηκε με τον κοβιντ εδω και ενα χρονο, ηταν εργο του αντονυ χοπκινς...ποτε μου δεν τον συμπαθησα!!!!
μας εφερε τον κορωνοιο και μας τρυπανε ολους με τα εμβολια - θανατο και αυτον τον τρομπαρουν αερα!!!!
απο τοτε που επαιζε τον χανιμπαλ λεκτερ ειχε στοχο να πεθανει τον κοσμο και να γινει παγκοσμιος ηγετης!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom