You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
όχι ότι περίμενα να απαντήσεις. Εκτοξεύεις κατηγορίες, προσδοκώντας ίσως να χάσω την ψυχραιμία μου. Όποιος έχει καταπιεί το κόκκινο χάπι, δεν μασάειΤι κανεις Γιαννη; Κουκια σπερνω.
Θα την εφάρμοζα εγω , αλλά είναι κλειστά τα στούντιο οπότε δεν μπόρεσα. Να θες να ρισκάρεις και να μην μπορείς ....μαγκες εφαρμοσε κανεις σημερα την μεθοδο risk/reward ratio?
μην μας περασουν και για αμορφωτους.....
Φιλικά στο λέω, έχεις αποκτήσει κόλλημα. Κανένας λογικός δεν θα υπερασπιζόταν εμβόλιο που απέτυχε απλά και μόνο για να την πεί σε κάποιο μέλος. Ούτε θα ξέθαβε δήλωση μου που έψαξα την αναζήτηση για να θυμηθώ.μαγκες εφαρμοσε κανεις σημερα την μεθοδο risk/reward ratio?
Just saying.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 5.006
φιλικα στο λεω, εχει αποκτησει κάλο....και γι αυτο θα σε γλενταμε εδω μεσα συνεχως μπουφε...Φιλικά στο λέω, έχεις αποκτήσει κόλλημα. Κανένας λογικός δεν θα υπερασπιζόταν εμβόλιο που απέτυχε απλά και μόνο για να την πεί σε κάποιο μέλος. Ούτε θα ξέθαβε δήλωση μου που έψαξα την αναζήτηση για να θυμηθώ.
Just saying.
οι κακες ρυθμιστικες αρχες απεσυραν εμβολιο επειδη οι πιθανοτητες να εμφανισεις ναρκοληψια ηταν 0,0000000000001%....γιατι εδω δεν ειμαστε σουδαν τυπε...
και εσυ χρησιμοποιησες αυτο το παραδειγμα για να πεις οτι τα εμβολια κατα του κοβιντ εχουν παρενεργειες...εχει γουστο να μαθεις καποια στιγμη και ποσα αντικαρκινικα φαρμακα αποτυγχανουν καθε χρονια και να αρχισεις να λες τρωτε σπορους και ματζουνια για να θεραπευσετε τον καρκινο...
Νενα(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Υπαρχει και μαλακια/βλακεια η βλακεια/μαλακια ratio.Το περιεργο ειναι οτι σου εφαρμοζονται και οι δυο γαντι.μαγκες εφαρμοσε κανεις σημερα την μεθοδο risk/reward ratio?
Νενα(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Θεραπευεται ο καρκινος παπαρα?Ελα για βραβειο Νομπελ.φιλικα στο λεω, εχει αποκτησει κάλο....και γι αυτο θα σε γλενταμε εδω μεσα συνεχως μπουφε...
οι κακες ρυθμιστικες αρχες απεσυραν εμβολιο επειδη οι πιθανοτητες να εμφανισεις ναρκοληψια ηταν 0,0000000000001%....γιατι εδω δεν ειμαστε σουδαν τυπε...
και εσυ χρησιμοποιησες αυτο το παραδειγμα για να πεις οτι τα εμβολια κατα του κοβιντ εχουν παρενεργειες...εχει γουστο να μαθεις καποια στιγμη και ποσα αντικαρκινικα φαρμακα αποτυγχανουν καθε χρονια και να αρχισεις να λες τρωτε σπορους και ματζουνια για να θεραπευσετε τον καρκινο...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 5.006
προτιμας κλαδι κερασιας ή κορμο ελιας?Θεραπευεται ο καρκινος παπαρα?Ελα για βραβειο Νομπελ.
Τύπε αν σου έχει μείνει η περιέργεια με τις ιθαγενείς ρώτα τον Μαιντ. Αυτός μόνο πράσινες δεν εχει γαμησει ακόμα.Γιατί είμαι εγκληματίας
Γιατί είμαι εγκληματίας κύριε κατά φαντασίαν καθηγητά της Γενετικής; Κάθε χρόνο κάνω τεστ και βγαίνω αρνητικός. Δεν έχω κολλήσει τίποτα, πάνω από μια δεκαετία στον πληρωμένο έρωτα, ακριβώς επειδή δεν κάνω τίποτα ακάποτα, κι ας έχω πάρει τουλάχιστον 500 διαφορετικές σεξεργάτριες. Μόνο από την Αμερικάνικη Ήπειρο Ιθαγενή δεν έχω κουτουπώσει
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Ναι, έχω διαβάσει τις ανταποκρίσεις τουΤύπε αν σου έχει μείνει η περιέργεια με τις ιθαγενείς ρώτα τον Μαιντ. Αυτός μόνο πράσινες δεν εχει γαμησει ακόμα.
Ρε Χώνη ακόμα έχεις μείνει στο ότι δεν υπάρχει ιός; Μόνος σου έμεινες πια.
Χαχαχαχα
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Αν κατάλαβες αυτό απο το βίντεο τότε είσαι χειρότερος Ταλιμπάν και από τον χώνιΡε Χώνη ακόμα έχεις μείνει στο ότι δεν υπάρχει ιός; Μόνος σου έμεινες πια.
Χαχαχαχα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Lockdown: Πρόστιμα 399.200 ευρώ σε 89.780 ελέγχους τη Παρασκευή
Πηhttps://www.iefimerida.gr/ellada/lockdown-prostima-399200-eyro-89780-eleghoysγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/lockdown-prostima-399200-eyro-89780-eleghoys
πανε καλα οι δουλειες ρεεε
σιγα σιγα ο κουλης τους ξεπαστρευει τους ελληνες, μερα με τη μερα,
δε νομιζω να κοπηκαν προστιμα σε αλλοδαπους, μονο οι ελληνες αξιζουν τετοιο γαμησι
Πηhttps://www.iefimerida.gr/ellada/lockdown-prostima-399200-eyro-89780-eleghoysγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/lockdown-prostima-399200-eyro-89780-eleghoys
πανε καλα οι δουλειες ρεεε
σιγα σιγα ο κουλης τους ξεπαστρευει τους ελληνες, μερα με τη μερα,
δε νομιζω να κοπηκαν προστιμα σε αλλοδαπους, μονο οι ελληνες αξιζουν τετοιο γαμησι
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Κορωνοϊός: Νέα πρόστιμα 409.450 ευρώ σε 82.717 ελέγχους -Τέσσερις συλλήψεις - iefimerida.gr
Πρόστιμα 409.450 ευρώ και τέσσερις συλλήψεις είναι το αποτέλεσμα των χθεσινών ελέγχων για την τήρηση των μέτρων αποφυγής του κορωνοϊού covid-19.
www.iefimerida.gr
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τον κορωνοϊό: 1.266 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων και πρόστιμα ύψους 417.200 ευρώ - iefimerida.gr
Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε., Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν την Τρίτη 6 Απριλίου συνολικά 78.177 ελέγχους και κατέγραψαν 1.266 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.
www.iefimerida.gr
Κορωνοϊός: 9 συλλήψεις και πρόστιμα 396.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων τη Δευτέρα - iefimerida.gr
Σε εννέα συλλήψεις και στην επιβολή προστίμων 396.000 ευρώ προχώρησαν τη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ και οι υπόλοιπες ελεγκτικές υπηρεσίες για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού διάδοσης της πανδημίας.
www.iefimerida.gr
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ
Αρχίζω και πιστεύω ότι έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης. Όλη η ένσταση μου για την περίπτωση του Γιβραλτάρ εστιάζει σε μια χρονική περίοδο 1,5 μήνα (από 10 Ιαν μέχρι 01 Μαρ περίπου). Την περίοδο του εμβολιασμού δηλαδή.
Και ας επαναλάβω. Όποιος θέλει να συζητήσει δηλώνει πρώτα τη θέση του (στην περίπτωση μας εξηγεί τον αριθμό των νεκρών στις τρείς χρονικές περιόδους) και μετά κρίνει που έχω κάνει λάθος και που συμφωνεί (κατά τη γνώμη του).
φυσικά και έχω πρόβλημα, όχι κατανόησης αλλά υπερβολικής ανοχής μάλλον. Κάπου έχεις παρεξηγήσει την (έστω τυπική) ευγένεια που σου γράφουμε οι περισσότεροι και ξεθάρεψες. Βλέπω και πως απάντησες στον Νικ βρίζοντάς τον και σκέφτομαι ότι μάλλον πρέπει να στα λέμε πιο χύμα όπως κάνει ο Raopau.θες να δηλώσουμε και θέση τρομάρα σου δεν ξέρω σε τι φαντασιακό σύμπαν ζεις, αλλά εδώ δεν είναι φιλοσοφική κουβέντα στην αρχαία αγορά να λένε οι περευρισκόμενοι τις θεωρείες τους.
Για το Γιβραλταρ και τα υπόλοιπα που έγραψες σου απάντησα μερικές σελίδες πίσω (3060, σε δύο ποστ αλλά δεν έκανες τον κόπο να απαντήσεις να μου λύσεις τις απορίες). Απλά είναι τα πράγματα, ο κύριος όγκος των κρουσμάτων προηγείται και δεν έπεται του κύριου όγκου των εμβολιασμών. Γιατί λοιπόν κάποιος να συσχετίσει τους θανάτους με το εμβόλιο ; Αν συνέβαινε το αντίθετο τότε θεωρώ αυτονόητο ότι οι αρμόδιοι ειδικοί θα έπρεπε να ψάξουν την διαφαινόμενη συσχέτιση. Να ψάξουν ΟΧΙ να σπεύσουν να δηλώσουν τη θέση τους απλά κοιτώντας τους αριθμούς
αλλά εσύ έχεις ένα γενικό ψεκασμένο αφήγημα για τον σύγχρονο κόσμο και κάθε γεγονός προσπαθείς να το ερμηνεύσεις με βάση αυτό το αφήγημα. βλέπεις τα νούμερα όπως τα θες για να ταιριάζουν στη "θέση" σου (άκου θέση ) όπως τη δήλωσες στην απάντησή σου στον Κινκς :
Η θέση μου είναι ότι οι νεκροί της περιόδου του εμβολιασμού οφείλονται στο εμβόλιο. Τελείωσε ο εμβολιασμός, τελείωσαν και οι νεκροί.
σε ρώτησα και για το mortality.org που μας είπες να δούμε και ξαναρωτάω : εκεί μέσα το Ισραήλ δεν είναι η μόνη χώρα που δεν έχει στοιχεία για τις τελευταίες εβδομάδες. Γιατί θεωρείς περίεργη μόνο την περίπτωση του Ισραήλ;
τέλος αφού θέλεις "θέση" να σου πω κάτι που έχω ξαναγράψει σε άλλον εδώ μέσα : σε αντίθεση με άλλους ούτε έχω διαλέξει κατ ανάγκη πλευρά ούτε έχω γράψει εδώ ερμηνείς και θεωρείες. Επειδή δεν είμαι προφήτης, δεν είμαι ειδικός και δεν έχω ανάγκη να το παίξω παντογνώστης ή "να κατατοπίζω και να διαφωτίζω αποκαλώντας τους συναγωνιστές" τα υπόλοιπα μέλη . Το μόνο που σχολιάζω συνήθως είναι η λανθασμένη ή ελειπής μεθοδολογία που ακολουθείτε αρκετοί για να φτάσετε στο συμπέρασμα σας. Κάποιοι ίσως το κάνετε από άγνοια, άλλοι επειδή έχετε αποφασίσει από πριν την ερμηνεία που ταιριάζει στα πιστεύω σας και πάτε να ταιριάξετε την πραγματικότητα πάνω της.
Για σένα και βλέποντας τη φρασεολογία που χρησιμοποιείς συχνά θα έλεγα ότι πάσχεις από το σύνδρομο του "πεφωτισμένου", αυθαίρετος τίτλος βέβαια, σίγουρα οι ειδικοί επιστήμονες θα έχουν περιγράψει την περίπτωσή σου με πιο ξεκάθαρο τρόπο. Τι άλλο παρά ένας πεφωτισμένος θα ισχυρίζοταν ότι διάβαζε εξειδικευμένη μελέτη 200 σελίδων για να επιβεβαιώσει την συνομωσιολογική του θεωρεία για την κατάρευση ενός από τα κτιρια του WTC ;
Αν και θεωρώ πιθανό να συμμετέχεις σε άλλα φορουμ/σάιτ ψεκασμένων από όπου και παίρνεις μέρος ή και όλα όσα μας ποστάρεις κατά καιρούς εδώ μέσα. Σίγουρα είστε πολλοί εκεί έξω, σε μας έλαχε ο ένας ο δικ με τ' ονομα να μας φέρει τη φώτιση, τη γνώση που μας κρύβουν !
Συναγωνιστή τα θεματάκια σου πάνε λίγο πιο πίσω, όταν προσπαθούσα να σου εξηγήσω το μπέρδεμά σου με τον ELA και τη χρηματοδότηση της Ελλάδας το αμαρτωλό 6μηνο του 15. Μάθε να μην γειώνεις το συνομιλητή σου και μετά κάνε μου μάθημα. Ο nik1410 είναι ΒΛΑΚΑΣ, έγραψε ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ και εσύ τη λές σε μένα.Στα παπάρια μου τί νομίζεις ή σκέφτεσαι για μένα. Πάρε και συ ένα block (που παραδόξως δουλεύει στο site) και μίλα με άλλους. Είσαι εντελώς ανεπίδεκτος μαθήσεως.
Είχε γράψει κάτι για λαθρεπιβάτες ο leclerc τις προάλλες , βαριέμαι να ψάχνω το πόστ , απλά σκέφτηκα οτι οι σημερινοί λαθρεπιβάτες υποτίθεται πως είναι όσοι δεν εμβολιάζονται σωστά ;
Απλά αναρωτιέμαι σε περίπτωση που είτε δεν είχε βγεί ακόμα το εμβόλιο , είτε ακολουθούσαν όλη την χρονική περίοδο των δοκιμών και περιμέναμε την έγκριση , ο λαθρεπιβάτης θα ηταν αυτός που θα καθόταν σπίτι και θα περίμενε να το κολλήσουν οι άλλοι πρώτα ;
Δεν θα υπήρχαν καθόλου λαθρεπιβάτες ;
Απλά αναρωτιέμαι σε περίπτωση που είτε δεν είχε βγεί ακόμα το εμβόλιο , είτε ακολουθούσαν όλη την χρονική περίοδο των δοκιμών και περιμέναμε την έγκριση , ο λαθρεπιβάτης θα ηταν αυτός που θα καθόταν σπίτι και θα περίμενε να το κολλήσουν οι άλλοι πρώτα ;
Δεν θα υπήρχαν καθόλου λαθρεπιβάτες ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36