Συναγωνιστή τα θεματάκια σου πάνε λίγο πιο πίσω, όταν προσπαθούσα να σου εξηγήσω το μπέρδεμά σου με τον ELA και τη χρηματοδότηση της Ελλάδας το αμαρτωλό 6μηνο του 15. Μάθε να μην γειώνεις το συνομιλητή σου και μετά κάνε μου μάθημα. Ο nik1410 είναι ΒΛΑΚΑΣ, έγραψε ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ και εσύ τη λές σε μένα.Στα παπάρια μου τί νομίζεις ή σκέφτεσαι για μένα. Πάρε και συ ένα block (που παραδόξως δουλεύει στο site) και μίλα με άλλους. Είσαι εντελώς ανεπίδεκτος μαθήσεως.
block; όχι ρε ντικ με πληγώνεις
καλά αν υποπτευθώ ότι μπλοκάρεις εμένα και όχι τον raopau που σε έχει τόσο καιρό στα ...γλυκόλογα θα πάω μέχρι την Ακρόπολη να πέσω να το ξέρεις, και το κρίμα στο λαιμό σου
μιας και αναφέρεσαι στα όσα είχες γράψει τότε για τον ΕLA και τα υπόλοιπα και τον τρόπο που είχα σχολιάσει θα σου τονίσω και πάλι ότι δεν είμαι ειδικός και πολύ περισσότερο δεν έχω ανάγκη να το παίζω ξερόλας. Είπες τη "θέση"
σου την οποία θεώρησα λάθος (για την ακρίβεια λάθος θεωρώ τον τρόπο που μπλέκεις τα βασικά για να βγάλεις αυτό που θέλεις) χωρίς να έχω τις ειδκές γνωσεις να το τεκμηριώσω. Δεν υπήρχε κάτι άλλο να πω και το θέμα ήταν offtopic, οπότε ξέκοψα την κουβέντα, αν ήθελες να με ζαλίσεις με κατεβατά και θίχτηκες δικό σου πρόβλημα. Αν τελικά είναι έτσι όπως τα έγραψες δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δεχτώ γιατί όπως ξαναείπα δεν πάσχω από κόμπλεξ ξερολίασης. Αρκεί να μου το εξηγήσει κάποιος σχετικός με το αντικείμενο, όχι εσύ. Ο Μπόκολος πχ. έχει γράψει ότι είναι τραπεζικός, αν διαβάζει αυτές τις γραμμές και τον ενδιαφέρει θα του στείλω το λινκ να πει την γνώμη του για όσα είχες γράψει τότε.
θα μου πεις βέβαια τι τα γράφω όλα αυτά αφού με μπλόκαρες και δεν τα βλέπεις ; ποιός ξέρει μπορεί να έχεις κανα κλωνάρι και να κρυφοκοιτάς