Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Θα ήθελα να ήξερα ώρες ώρες τι γέλιο θα ρίχνουν αυτοί οι ελιτιστές στις λέσχες που έστησαν όλο το κόλπο του κορωνοιού με τη μαλακία που δέρνει τον κόσμο:confused:
Ούτε αυτοί μπορεί να μην πιστεύουν το πόσο καλά κυλάει το πράγμα και τρολάρουν και την υφήλιο όποτε γουστάρουν.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Ατιμε κορονοιε ...?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
0 νεκροι απο τα εμβολια σημερα στην χωρα
52 νεκροι απο τον κορονοιο επειδη ηταν ανεμβολιαστοι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
0 νεκροι απο τα εμβολια σημερα στην χωρα
52 νεκροι απο τον κορονοιο επειδη ηταν ανεμβολιαστοι
αρα απο τη στιγμη που υπαρχουν εμβολια για καθε νεκρο ευθυνεται η κυβερνηση που δεν τους τα διαθετει

• Like
Αντιδράσεις: ave.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αρα απο τη στιγμη που υπαρχουν εμβολια για καθε νεκρο ευθυνεται η κυβερνηση που δεν τους τα διαθετει
γιατι βρισκει εμβολια η κυβερνηση και δεν τα διαθετει? που το ακουσες αυτο παλι?????

οσα υπαρχουν τα διαθετει αμεσως οποτε δεν εχει καμμια ευθυνη

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Θα ήθελα να ήξερα ώρες ώρες τι γέλιο θα ρίχνουν αυτοί οι ελιτιστές στις λέσχες που έστησαν όλο το κόλπο του κορωνοιού με τη μαλακία που δέρνει τον κόσμο:confused:
Ούτε αυτοί μπορεί να μην πιστεύουν το πόσο καλά κυλάει το πράγμα και τρολάρουν και την υφήλιο όποτε γουστάρουν.

Κάθονται γύρω από ένα τραπέζι και σκέφτονται ότι μαλακία. Μετά βλέπουν πόσο απήχηση έχει. Κερδίζει όποιος σκεφτεί την περισσότερο αποδοτική μαλακία.

Vegan. σπισισμός, 64 φύλα, blm, ότι μπορείς να φανταστείς.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γιατι βρισκει εμβολια η κυβερνηση και δεν τα διαθετει? που το ακουσες αυτο παλι?????

γιατι δεν ζηταει το ρωσικο?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

Tα πηραν ολα οι Ισραηλινοι. Πληρωσανε κατι παραπανω βεβαια.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
μετα απο τα φαρμακα και τα εμβολια, οι μπαμπουινοι θα μας κοψουν και τα κινητα και το ιντερνετ...τι ανθρωποι των σπηλαιων ειναι τουτοι ρε....
ρε φυγε ρε μαλακα απο εδω ρε μπρο!!!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
μετα απο τα φαρμακα και τα εμβολια, οι μπαμπουινοι θα μας κοψουν και τα κινητα και το ιντερνετ...τι ανθρωποι των σπηλαιων ειναι τουτοι ρε....
ρε φυγε ρε μαλακα απο εδω ρε μπρο!!!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Αφού ήδη έχουμε κόψει τη ζάχαρη.:rockon:
Εσύ ζήσε με εμβόλια, γλυκά, κινητά και ότι άλλο γουστάρεις :priest:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Συναγωνιστή τα θεματάκια σου πάνε λίγο πιο πίσω, όταν προσπαθούσα να σου εξηγήσω το μπέρδεμά σου με τον ELA και τη χρηματοδότηση της Ελλάδας το αμαρτωλό 6μηνο του 15. Μάθε να μην γειώνεις το συνομιλητή σου και μετά κάνε μου μάθημα. Ο nik1410 είναι ΒΛΑΚΑΣ, έγραψε ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ και εσύ τη λές σε μένα.Στα παπάρια μου τί νομίζεις ή σκέφτεσαι για μένα. Πάρε και συ ένα block (που παραδόξως δουλεύει στο site) και μίλα με άλλους. Είσαι εντελώς ανεπίδεκτος μαθήσεως.

block; όχι ρε ντικ με πληγώνεις :cry:
καλά αν υποπτευθώ ότι μπλοκάρεις εμένα και όχι τον raopau που σε έχει τόσο καιρό στα ...γλυκόλογα θα πάω μέχρι την Ακρόπολη να πέσω να το ξέρεις, και το κρίμα στο λαιμό σου

μιας και αναφέρεσαι στα όσα είχες γράψει τότε για τον ΕLA και τα υπόλοιπα και τον τρόπο που είχα σχολιάσει θα σου τονίσω και πάλι ότι δεν είμαι ειδικός και πολύ περισσότερο δεν έχω ανάγκη να το παίζω ξερόλας. Είπες τη "θέση" :2funny: σου την οποία θεώρησα λάθος (για την ακρίβεια λάθος θεωρώ τον τρόπο που μπλέκεις τα βασικά για να βγάλεις αυτό που θέλεις) χωρίς να έχω τις ειδκές γνωσεις να το τεκμηριώσω. Δεν υπήρχε κάτι άλλο να πω και το θέμα ήταν offtopic, οπότε ξέκοψα την κουβέντα, αν ήθελες να με ζαλίσεις με κατεβατά και θίχτηκες δικό σου πρόβλημα. Αν τελικά είναι έτσι όπως τα έγραψες δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δεχτώ γιατί όπως ξαναείπα δεν πάσχω από κόμπλεξ ξερολίασης. Αρκεί να μου το εξηγήσει κάποιος σχετικός με το αντικείμενο, όχι εσύ. Ο Μπόκολος πχ. έχει γράψει ότι είναι τραπεζικός, αν διαβάζει αυτές τις γραμμές και τον ενδιαφέρει θα του στείλω το λινκ να πει την γνώμη του για όσα είχες γράψει τότε.

θα μου πεις βέβαια τι τα γράφω όλα αυτά αφού με μπλόκαρες και δεν τα βλέπεις ; ποιός ξέρει μπορεί να έχεις κανα κλωνάρι και να κρυφοκοιτάς :)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Προφητική η βασίλισσα, στα 3:00 λεπτα

Για όσους καταλάβαιναν, το είχε προαναγγείλει ένα χρόνο πριν.

μιλάμε είσαι για αμάνικο κουστουμάκι τελικά:2funny: :2funny: :2funny:
τι είχε προαναγγείλει ρε νούμερο, κατάλαβες που αναφέρεται και γιατί κάνει τη σύνδεση με το τότε ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Ένα βήμα πριν από την ανοσία της αγέλης η Βρετανία.

Ανοίγουν αύριο παμπ, κομμωτήρια, γυμναστήρια.

Με 8.000 θεατες ο τελικός του Λιγκ Καπ, Σίτι - Τότεναμ στις 25 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ, όπως και ο ημιτελικός του FA cup Λέστερ – Σαουθάμπτον στις 18 Απριλίου.

Με 21.000 φιλάθλους ο τελικός FA cup στις 15 Μαΐου.

Screenshot_4.jpg

Διαφωνούν για την ανοσία λόγω εμβολίου οι Άγγλοι ψεκασμένοι.

Συμπαράσταση από τη ελληνική ομάδα. Ο Savvas ετοιμαζόταν να στείλει τον Διογένη, αλλά μετά τις αποκαλύψεις για την Βασίλισσα ειδοποιήθηκε από την Πρεσβεία μας ότι είναι persona non grata στην Γηραιά Αλβιώνα.

Θα υποστήριζε ότι ένα αόρατο υψηλό βαρομετρικό που ήρθε από τον Βόρειο Ατλαντικό δημιουργεί θερμά ρεύματα και εξολοθρεύει τον ιό πάνω από την Βρετανία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bou ο Savvas πρότεινε στον Καρτσιώλη να ταξιδέψει αυτός. Το σκέφτεται ο δικηγόρος. Δραματικές εξελίξεις, μείνετε συντονισμένοι… :confused:

μπα μούφα θα είναι, οι πληροφορίες του ντικ λένε ότι θα πάνε άπατοι και αυτοί όπως πήγε και το Γιβραλταρ ?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.556
Τώρα μπαίνεις σε μονοπάτια του what if για τα οποία έχω ξαναγράψει πως είναι αναξιόπιστα.

Σεβαστή η άποψή σου αλλά διαφωνούμε…
Δεν εμπίπτει στην κατηγορία what if

Μάχεσαι με νύχια και με δόντια agile μεθόδους παραγωγής εμβολίου και ταυτόχρονα τις αντιμάχεσαι ως προς τις επιτροπές πρότασης μέτρων

Προφανώς δεν συμφωνούμε γιατί δεν έχεις ιδέα από management

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom