Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.060
Πόντοι
6.256
Το ερωτημα ειναι γιατι δεν βλεπουμε πτωση στον αριθμο των βαρια νοσουντων απο την στιγμη που εχουν παρει τουλαχιστον μια δοση του εμβολιου οι ανθρωποι μεγαλης ηλικιας που αποτελουν το συντριπτικα μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων που νοσουν βαρια απο τον ιο.
Βγαζουν στατιτστικα για της ηλικιες που ειναι σε ΜΕΘ?
Δεν μου βγαινει η αριθμητική.
Οι αλάνθαστοι θα σου αποδείξουν οτι και οι πορτογαλοι και όσοι αλλοι κανουν κατι διαφορετικό απο εμας απλά ειναι ...λάθος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι αλάνθαστοι θα σου αποδείξουν οτι και οι πορτογαλοι και όσοι αλλοι κανουν κατι διαφορετικό απο εμας απλά ειναι ...λάθος
τι το διαφορετικο κανουν οι πορτογαλοι? εμβολιασμους κανουν και αυτοι. και παροτι περασε το πικ η εξαρση τους συνεχιζουν τους εμβολιασμους για να ειναι ετοιμοι για επομενη εξαρση.

και εμεις οταν θα μπουμε σε πτωση σημαντικη θα ανοιξουν περισσοτερες δραστηριοτητες.

και ο εμβολισμος βοηθαει και σε αυτο . με διπλασιους ανεμβολιαστους ηλικιωμενους θα ειχαμε διπλασιους ανεμβολιαστους στα νοσοκομεια και στο κοιμητηρια. στους εμβολιασμενους τα ποσοστα που νοσουν σημαντικα ειναι πολυ μικροτερα και των νεκρων αφου περασουν και οι 2-3 βδομαδες απο την δευτερη δοση μηδαμινα.

και αυτο φαινεται σε ολες τις χωρες που εμβολιασαν ηδη αρκετο κοσμο πχ ισραηλ, αγγλια , ΗΠΑ και καμμια δεκαρια μικρες σε πληθυσμο

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Αν και έχω γράψει τη θέση μου για το "αιώνιο παρόν" που έχουμε ξεκινήσει να ζούμε εδώ και μια 10ετία περίπου (μπορεί να κάνω λάθος στη διάρκεια,απλά απο τότε το αντιλαμβάνομαι) ας την ξαναθυμήσω αναρτώντας ένα άρθρο απο τα παλιά........

Επιλέξτε σωστά για σας και τα παιδιά σας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν και έχω γράψει τη θέση μου για το "αιώνιο παρόν" που έχουμε ξεκινήσει να ζούμε εδώ και μια 10ετία περίπου (μπορεί να κάνω λάθος στη διάρκεια,απλά απο τότε το αντιλαμβάνομαι) ας την ξαναθυμήσω αναρτώντας ένα άρθρο απο τα παλιά........

Επιλέξτε σωστά για σας και τα παιδιά σας.
αφου τα κρουσματα που γραφει ειναι 6 και πιθανον αλλα 9 συνολο 15 στα 30 εκατομυρια (και μαλιστα ναρκοληψιες οχι θανατοι)
καταλαβαινεις οτι ειναι 30 φορες πιο ακινδυνο απο την ασπιρινη που εχει ειπαμε γυρω στους 15 θανατους ανα 1 εκατομυριο.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
το

Για να κολλήσεις AIDS τύπε πρέπει να γαμήσεις ακάποτα. Δεν αρκεί να σου μιλήσει / είσαι στον ίδιο χώρο με άτομο οροθετικό. Το μεγαλύτερο παράδειγμα εδώ μέσα, είμαι εγώ, κι εγώ τουλάχιστον το παραδέχτηκα, δεν γνωρίζω αν υπάρχουν άλλοι που κάνουν τις πάπιες. Πήδηξα μισή ντουζίνα από τις Οροθετικές που είχε κρεμάσει στα μανταλάκια ο Λοβέρδος, και δεν κόλλησα. Για την υποβάθμιση του ΕΣΥ προσυπογράφω
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :priest::priest::priest::priest::priest::priest::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
Φίλε αυτό δεν θα ήταν επιτροπή ειδικών, θα ήταν μια αταίριαστη ορχήστρα που ο καθένας θα περίμενε την ώρα να παίξει το δικό του σόλο. Δεν πρόκειται να κατέληγαν σε κάποια εισήγηση.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που σε καμία χώρα δεν υπήρξε τέτοια προσέγγιση.
Σε περιπτώσεις κρίσεων στήνεις επιτροπές cross functional για να μπορέσεις να χεις αποτελέσματα, οπότε η ορχήστρα θα δουλέψει. Δεν θα δουλέψει όταν το βλέπεις από πολιτική σκοπιά. Γι αυτό και δουλεύει σε επίπεδο οργανισμών αλλά όχι σε κυβερνήσεις

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
Οταν έγιναν τα πρώτα εμβόλια στον πληθυσμό, δεν γνώριζαν αν θα υπήρχαν παρενέργειες, και ποιες θα είναι αυτές. Εκ των αποτελεσμάτων (αιώνες τώρα πια) τα εμβόλαι μας έσωσαν
Δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με δορυφόρους ... από τα πρώτα εμβόλια μέχρι τώρα υπάρχει τρομερή εξέλιξη ως προς τις μεθόδους δοκιμών. Προφανώς και σώζουν τα εμβόλια γενικά, ειδικά για το συγκεκριμένο αναφερόμαστε που εμφανίζει απρόσμενες παρενέργειες, πράγμα ανεπίτρεπτο για έρευνα το 2020

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.779
Πόντοι
3.936
δεν χαρακτηρισα εσενα , αλλα τα λεγομενα σου που ηταν καταφανως ψευδη. συγγνωμη αν παρεξηγηθηκες.
Καλά τραγούδα τώρα, που την είδες και εσύ Πάπας που έχει το αλάθητο. Μετέφερε μας και άλλο γερμανικό σανό από τις ταίστρες των μέσων μαζικής εξημέρωσης.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.291
Πόντοι
3.656
Δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με δορυφόρους ... από τα πρώτα εμβόλια μέχρι τώρα υπάρχει τρομερή εξέλιξη ως προς τις μεθόδους δοκιμών. Προφανώς και σώζουν τα εμβόλια γενικά, ειδικά για το συγκεκριμένο αναφερόμαστε που εμφανίζει απρόσμενες παρενέργειες, πράγμα ανεπίτρεπτο για έρευνα το 2020
Αν κατάλαβα καλά, αποδέχεσαι τα πρώτα εμβόλια, τα οποία αναπτύχθηκαν όταν η Ιατρική ήταν πρωτόγονη σε σχέση με σήμερα, και δεν αποδέχεσαι τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν σήμερα, που η Ιατρική έχει κάνει τεράστιες προόδους, και έπεσαν αναρίθμητα Κεφάλαια στην έρευνα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.291
Πόντοι
3.656

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
Αν κατάλαβα καλά, αποδέχεσαι τα πρώτα εμβόλια, τα οποία αναπτύχθηκαν όταν η Ιατρική ήταν πρωτόγονη σε σχέση με σήμερα, και δεν αποδέχεσαι τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν σήμερα, που η Ιατρική έχει κάνει τεράστιες προόδους, και έπεσαν αναρίθμητα Κεφάλαια στην έρευνα;
Είναι αποδεκτά τα πρώτα εμβόλια για τις τότε συνθήκες. Προφανώς και στο διάστημα αυτό εξελίχθηκαν, θα μου φαινόταν παράλογο να έχουν μείνει στάσιμα από τότε. Σήμερα με την πρόοδο και τα κονδύλια που έριξαν μου φαίνεται παράλογο να υπάρχουν άγνωστες παρενέργειες και να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της γενικής χρήσης και όχι στο στάδιο των κλινικών δοκιμών.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
αφου τα κρουσματα που γραφει ειναι 6 και πιθανον αλλα 9 συνολο 15 στα 30 εκατομυρια (και μαλιστα ναρκοληψιες οχι θανατοι)
καταλαβαινεις οτι ειναι 30 φορες πιο ακινδυνο απο την ασπιρινη που εχει ειπαμε γυρω στους 15 θανατους ανα 1 εκατομυριο.
Καταλαβαίνεις ότι το pandemrix εξαιτίας των περιπτώσεων ναρκοληψίας ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ρε βλάκα;;;; Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι; Κατάλαβες ότι το άρθρο είναι από το μακρινό 2010 και όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα;;;;

Μήπως θέλεις να στείλεις στον EMA κάνα mail να τους γράφεις για την ασπιρίνη και να προτείνεις την επανακυκλοφορία του εμβολίου;

Οποιαδήποτε αλληλεπίδραση μαζί σου μου καίει εγκεφαλικά κύτταρα. Τράβα γαμήσου βλάκα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Σε περιπτώσεις κρίσεων στήνεις επιτροπές cross functional για να μπορέσεις να χεις αποτελέσματα, οπότε η ορχήστρα θα δουλέψει. Δεν θα δουλέψει όταν το βλέπεις από πολιτική σκοπιά. Γι αυτό και δουλεύει σε επίπεδο οργανισμών αλλά όχι σε κυβερνήσεις

Τώρα μπαίνεις σε μονοπάτια του what if για τα οποία έχω ξαναγράψει πως είναι αναξιόπιστα.

Σεβαστή η άποψή σου αλλά διαφωνούμε…

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
έχεις να γράψεις κάτι ουσιαστικό κύριε καθηγητά της Γενετικής, εκτός από το να δημοσιεύεις εικονίτσες; αν όχι, θέλεις κάτι; μίλησέ μας για τις επιθυμίες σου
Τι να γραψει κανεις σε ενα μεταλλαγμενο εγκληματια μπροκολο που διασπειρει τον HIV σε αλλους και κανει και μαθηματα υγιειας.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μονο για φτυσιμο εισαι.

:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
έχεις να γράψεις κάτι ουσιαστικό κύριε καθηγητά της Γενετικής,

Τι να γράψει αυτό το νούμερο; :grin:

Screenshot_19.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.053
Πόντοι
5.006

τυπε ειναι σαν να προσπαθεις να εξηγησεις πυρηνικη φυσικη σε μπαμπουινο...
ο ντικ ειναι ενα γνωστο παρασιτο της κοινωνιας απο τα χιλιαδες που κυκλοφορουν εκει εξω...απλα ειχε την τυχη να γεννηθει στον δυτικο κοσμο, αλλιως θα ειχε ηδη ψωφησει πριν την ενηλικιωση...εδω του φτιαχνουν αλλοι τα σπιτια του, τα αυτοκινητα του, τα ρουχα του, τα φαρμακα του κτλ κτλ, ωστε αυτος ο μπουφος να εχει απλετο χρονο να νομιζει οτι τον κυνηγανε οι μασονοι, οι φαρμακοβιομηχανιες και η νεα ταξη πραγματων..κλασικο ναυαγιο δηλαδη...

μας εχει σπασει τα αρχιδια εδω και καιρο με το εμβολιο πανδεμιξ, πως στο πουτσο λεγεται, γιατι σε 30 εκατομμυρια δοσεις, υπηρχαν 15 περιστατικα ναρκοληψιας!!!!! δηλαδη εχεις απειρως περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανεις απο τον κορωνοιο, που ειναι μια ασθενεια με ελαχιστες πιθανοτητες θανατου!!!!
και ο μπουφος αυτο μας το βαζει για παραδειγμα για το ποσο κακα ειναι τα εμβολια... :2funny:

βεβαια επειδη ζει στον δυτικο κοσμο και οχι στην ζιμπαμπουε, ο ευρωπαικος οργανισμος φαρμακων και οι αρμοδιες αρχες σουηδιες, γαλλιας κτλ που λεει το αρθρο, διεξηγαγαν ελεγχους ακομα και 1 περιστατικο ναρκοληψιας να υπηρχε!!!!!γιατι εδω ειναι δυτικος κοσμος, δεν ειμαστε ζιμπαμπουε να πεθαινουν χωρια επειδη πινουν νερο απο μολυσμενες πηγές και να μην ασχολειται κανεις...

το μονο κακο του δυτικου πολιτισμου ειναι η μεγαλη ελευθερια....αντι δηλαδη να εστελναν με συνοπτικες διαδικασιες τους καθε λογης ντικ στην υποσαχαρια αφρικη ή έστω να τους στειρωναν, εδω τους παρεχουμε φαρμακα, εμβολια, αυτοκινητα και αεροπλανα, για να βγαινουν μετα αυτοι οι μπουφοι και να κλαιγονται επειδη καποιοι θα πεθανουν απο τα φαρμακα ή τα αεροπλανα μποινγκ μαξ....:2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.291
Πόντοι
3.656
Γιατί είμαι εγκληματίας
Τι να γραψει κανεις σε ενα μεταλλαγμενο εγκληματια μπροκολο που διασπειρει τον HIV σε αλλους και κανει και μαθηματα υγιειας.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μονο για φτυσιμο εισαι.

:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:
Γιατί είμαι εγκληματίας κύριε κατά φαντασίαν καθηγητά της Γενετικής; Κάθε χρόνο κάνω τεστ και βγαίνω αρνητικός. Δεν έχω κολλήσει τίποτα, πάνω από μια δεκαετία στον πληρωμένο έρωτα, ακριβώς επειδή δεν κάνω τίποτα ακάποτα, κι ας έχω πάρει τουλάχιστον 500 διαφορετικές σεξεργάτριες. Μόνο από την Αμερικάνικη Ήπειρο Ιθαγενή δεν έχω κουτουπώσει

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Γιατί είμαι εγκληματίας

Γιατί είμαι εγκληματίας κύριε κατά φαντασίαν καθηγητά της Γενετικής; Κάθε χρόνο κάνω τεστ και βγαίνω αρνητικός. Δεν έχω κολλήσει τίποτα, πάνω από μια δεκαετία στον πληρωμένο έρωτα, ακριβώς επειδή δεν κάνω τίποτα ακάποτα, κι ας έχω πάρει τουλάχιστον 500 διαφορετικές σεξεργάτριες. Μόνο από την Αμερικάνικη Ήπειρο Ιθαγενή δεν έχω κουτουπώσει
Τι κανεις Γιαννη; Κουκια σπερνω.

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom