Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Η μανία κάποιων να υποστηρίξουν τα εμβόλια τους έχει κάνει να λένε τεράστιες κουταμάρες και να διαστρεβλώνουν τα πράγματα όπως τους βολεύει.
Αυτό με τα Boing ήταν το αποκορύφωμα. Λέει ο εμβολιάκιας μενουμεσπιτάκης κορονοκαυλος ...αφού έπεσαν τα δυο MAX δεν ξαναμπαίνεις σε boing?
Αντί να πει ... ξαναμπαίνεις σε MAX μετά τη πτώση του δευτέρου;

Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι η συνειδητή κοροϊδία.
και να ηθελες να μπεις σε ΜΑΧ δεν προλαβαινες ρε μπουφε!!!!
The 737 MAX suffered a recurring failure in the Maneuvering Characteristics Augmentation System (MCAS) causing two fatal accidents, Lion Air Flight 610 and Ethiopian Airlines Flight 302, in which 346 people died.[8] It was subsequently grounded worldwide from March 2019 to November 2020. Investigations faulted a cover-up of a known defect by Boeing, and lapses in the certification by the FAA.[9][10] After being charged with fraud, Boeing settled to pay over $2.5 billion.

γιατι οι κακες ρυθμιστικες αρχες του δυτικου κοσμου τα απεσυραν...ειναι οι ιδιες κακες ρυθμιστικες αρχες που διεξαγουν ερευνες για 60 θρομβωσεις σε 20 μυρια εμβολιασμων στην βρετανια...
υπαρχει και ο δυτικος κοσμος που δεν αφηνει σε ηλιθιους σαν και σενα την επιλογη αν θα μπουν στο 3ο μποινγκ...μετα τα δυο πρωτα, παρεμβαινουν οι αρχες...δεν ειμαστε ουγκανα να ζεις στην σπηλια σου τυπε...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: kinks

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί από τον dik για την φρικτή πραγματικότητα που τους κρύβουν, ας τους αφήσουμε να ζουν στο ευτυχισμένο ψέμα τους :2funny:
ναι αλλα σε 5-10 χρονια που θα εξαφανιστει το γιβραλταρ απο τους καρκινους, εμεις θα ειμαστε αρχοντες!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποια ήταν τα κριτήρια συγκρότησης της "επιτροπής των ειδικών" που ρυθμίζει τις ζωές 10.000.000 ελλήνων και το μέλλον πολλών περισσότερων?

Βάσει ποιών κριτηρίων καθορίστηκε ο αριθμός των μελών και η σύνθεση της σε επίπεδο ειδικοτήτων?

Πού δημοσιεύει τις αναλύσεις και τις προβλέψεις της και ποιά μέλη της επιστημονικής κοινότητας έχουμε δυνατότητα πρόσβασης σε αυτές?

Σε ποιό έστω εγχώριο peer review εξέθεσε την μεθοδολογία και τα συμπεράσματα της?

Τύπε μου, και εδώ θα μιλήσω ως όντως ειδικός, αυτό ΔΕΝ είναι επιστήμη είναι τσαρλατανισμός.
στις περισσοτερες χωρες τις ιδιες αποφασισεις πηρανε, και εκει τσαρλατανοι ειναι?

ξες καμμια χωρα να ειναι κατα τοων εμβολιασμων?

λιγες δεν κανανε λοκνταουν οπως η βρετανια που το αλλαξε μετα ή η σουηδια που δεν ειχε καλη συνεχεια (εκτος αν προτιμας 5.000 γερους και 500 νεους νεκρους παραπανω για να μην μεινουνε ανεργοι την μιση χρονια οι πλουσιοι σουηδοι μαγαζατορες)

εγω πχ στο λοκνταουν θα εβαζα οικονομικα κριτηρια. ανοικτα τα μικροκομαγαζα κλειστα τα μεγαλα που παει και περισσοτερος κοσμος και συνωστιζεται.

αλλο διαφωνω σε 5 σημεια και κανω 5 προτασεις κι αλλο ηταν τσαρλατανοι ολοι τους επειδη καποια μετρα πετυχαν και καποια οχι. και καποιες εγχειρησεις πετυχαινουν και καποιες οχι, αυτους τους γιατρους εχουμε.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
και να ηθελες να μπεις σε ΜΑΧ δεν προλαβαινες ρε μπουφε!!!!
The 737 MAX suffered a recurring failure in the Maneuvering Characteristics Augmentation System (MCAS) causing two fatal accidents, Lion Air Flight 610 and Ethiopian Airlines Flight 302, in which 346 people died.[8] It was subsequently grounded worldwide from March 2019 to November 2020. Investigations faulted a cover-up of a known defect by Boeing, and lapses in the certification by the FAA.[9][10] After being charged with fraud, Boeing settled to pay over $2.5 billion.

γιατι οι κακες ρυθμιστικες αρχες του δυτικου κοσμου τα απεσυραν...ειναι οι ιδιες κακες ρυθμιστικες αρχες που διεξαγουν ερευνες για 60 θρομβωσεις σε 20 μυρια εμβολιασμων στην βρετανια...
υπαρχει και ο δυτικος κοσμος που δεν αφηνει σε ηλιθιους σαν και σενα την επιλογη αν θα μπουν στο 3ο μποινγκ...μετα τα δυο πρωτα, παρεμβαινουν οι αρχες...δεν ειμαστε ουγκανα να ζεις στην σπηλια σου τυπε...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Τώρα το γύρισες σε σχέση με τότε. Έκανες λίγη πρόοδο.
Πάλι όμως δεν πείθεις. Τα εμβόλια είναι λίγων μηνών και δεν ξέρουμε τις μελλοντικές παρενέργειες και πήραν έκτακτες εγκρίσεις κατά παράβλεψη πρωτοκόλλων παρασκευής.
Ποια ρυθμιστική αρχή μπορεί να ξέρει τι θα βγάλουν στο μέλλον.Δεν έχω κανένα λόγο ενώ είμαι υγιής να πάω να κάνω το μαντζούνι τους και μετά από ένα χρόνο να βγεί κάποια τέτοια αρχή και να πει άλλα από αυτά που λένε τώρα.
Πάτε κάνετε το εσείς που το γουστάρετε και άσε με να ζω στη σπηλιά μου στην Ουγκάντα.
Και τέλος δεν τους εμπιστευομαι. Έχουν τα πάντα για να μην πιστεύω κουβέντα αυτών των πολιτικών και «ειδικών».

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά αυτό λέμε σχεδόν όλοι. Η διαφωνία είναι στην υποχρεωτικότητα.
το κράτος είναι κράτος όλων όχι μόνο των έξυπνων. Πρέπει να αποφασίζει και για τους ηλίθιους ή αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να παίρνουν οξυδερκείς αποφάσεις. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά είναι η πλειοψηφία αυτοί.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Τώρα το γύρισες σε σχέση με τότε. Έκανες λίγη πρόοδο.
Πάλι όμως δεν πείθεις. Τα εμβόλια είναι λίγων μηνών και δεν ξέρουμε τις μελλοντικές παρενέργειες και πήραν έκτακτες εγκρίσεις κατά παράβλεψη πρωτοκόλλων παρασκευής.
Ποια ρυθμιστική αρχή μπορεί να ξέρει τι θα βγάλουν στο μέλλον.Δεν έχω κανένα λόγο ενώ είμαι υγιής να πάω να κάνω το μαντζούνι τους και μετά από ένα χρόνο να βγεί κάποια τέτοια αρχή και να πει άλλα από αυτά που λένε τώρα.
Πάτε κάνετε το εσείς που το γουστάρετε και άσε με να ζω στη σπηλιά μου στην Ουγκάντα.
Και τέλος δεν τους εμπιστευομαι. Έχουν τα πάντα για να μην πιστεύω κουβέντα αυτών των πολιτικών και «ειδικών».

κανενα δεν γυρισα...τα ιδια εγραψα απο την πρωτη στιγμη..και εννοειται θα ξαναεμπαινα σε ΜΑΧ...γιατι πολυ απλα αν ηταν επικινδυνα, θα τα απεσυραν....και μαντεξε : τα απεσυραν, μαλακα!!!! :confused:

εντωμεταξυ το αστειο ειναι οτι νομιζεις οτι μας ενδιαφερει η γνωση μου..εννοειται οτι δεν τους εμπιστευεσαι τυπε...δεν προσπαθουμε να σου αλλαξουμε την γνωμη...γι αυτο σε λεμε ψεκασμενο και ναυαγιο...:2funny:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
κανενα δεν γυρισα...τα ιδια εγραψα απο την πρωτη στιγμη..και εννοειται θα ξαναεμπαινα σε ΜΑΧ...γιατι πολυ απλα αν ηταν επικινδυνα, θα τα απεσυραν....και μαντεξε : τα απεσυραν, μαλακα!!!! :confused:

εντωμεταξυ το αστειο ειναι οτι νομιζεις οτι μας ενδιαφερει η γνωση μου..εννοειται οτι δεν τους εμπιστευεσαι τυπε...δεν προσπαθουμε να σου αλλαξουμε την γνωμη...γι αυτο σε λεμε ψεκασμενο και ναυαγιο...:2funny:
καλα και εσυ ψεκασμενος εισαι αλλα του βαγγελα, οποτε μη μιλας και πολυ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
καταρχας το Βαγγελας θα το γραφεις με κεφαλαιο ρε μουνοπανο...
μαθε να σεβεσαι!!!!
:confused: :confused: :confused:
Ενταξει, ψεκασμενος υπαλληλακος του Βαγγελα.

Εισαι σαν το τσουκαλα τυπε, που επαιρνε πενηνταρικο μεροκαμματο για να κανει προπαγανδα?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Ενταξει, ψεκασμενος υπαλληλακος του Βαγγελα.

Εισαι σαν το τσουκαλα τυπε, που επαιρνε πενηνταρικο μεροκαμματο για να κανει προπαγανδα?
δεν βγαζεις λεφτα απο την ομαδα σου ρε μουνοπανο..μονο δινεις!!!!
αμα ηθελα να βγαλω λεφτα, θα εκανα καμια ληστεια οπως κανουν οι αλβανοι...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
δεν βγαζεις λεφτα απο την ομαδα σου ρε μουνοπανο..μονο δινεις!!!!
αμα ηθελα να βγαλω λεφτα, θα εκανα καμια ληστεια οπως κανουν οι αλβανοι...
Καλα ο τσουκαλας απο το καφε στον Πειραια επαιρνε 50 ευρω την εμφανιση, κατσε εσυ πιστευε για οπαδισμο, προβατο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Καλα ο τσουκαλας απο το καφε στον Πειραια επαιρνε 50 ευρω την εμφανιση, κατσε εσυ πιστευε για οπαδισμο, προβατο.
παρτα να μην στα χρωσταω

images

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
αρα επειδη επεσαν τα μποινγκ, εσυ δεν χρησιμοποιεις αεροπλανα..πας σαλονικη - αθηνα με το κτελ, σαν τους γυφτους..εισαι ωραιος...
Γαμημένη ξεκωλιάρα κουρελομαλλη δες τι έγραφες. Και δες τι γράφεις τώρα και τι τεράστια κωλοτούμπα έκανες.
Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Μπου. Πως τα bits & bites μένουν:takethis:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Γαμημένη ξεκωλιάρα κουρελομαλλη δες τι έγραφες. Και δες τι γράφεις τώρα και τι τεράστια κωλοτούμπα έκανες.
Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Μπου. Πως τα bits & bites μένουν:takethis:
ναι τι εγραψα δηλαδη?
σου λεω "επειδη επεσαν τα μποινγκ, εσυ δεν χρησιμοποιησεις αεροπλανα"
και απαντας "το θεμα δεν ειναι τα μποινγκ, αλλα τα ΜΑΧ"
και σου γραφω "και με τα ΜΑΧ δεν θα ειχα θεμα, αν δεν τα ειχαν αποσυρει"

γυρνα στην σπηλια σου πιθηκα...ασε τα αεροπλανα και τα φαρμακα για τον πολιτισμενο δυτικο κοσμο...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τον πολιτισμενο κοσμο του Τακη Τσουκαλα. λολ

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
το κράτος είναι κράτος όλων όχι μόνο των έξυπνων. Πρέπει να αποφασίζει και για τους ηλίθιους ή αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να παίρνουν οξυδερκείς αποφάσεις. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά είναι η πλειοψηφία αυτοί.
Νασαι καλα με την αυτοκριτικη σου.Επειδη το κρατος αποτελειται οντως και απο ηλιθιους σαν και εσενα που ειστε και πλειοψηφια εμεις δεν πρεπει να πιστευουμε ουτε να ακολουθουμε τιποτα απο αυτα που λετε.
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ναι τι εγραψα δηλαδη?
σου λεω "επειδη επεσαν τα μποινγκ, εσυ δεν χρησιμοποιησεις αεροπλανα"
και απαντας "το θεμα δεν ειναι τα μποινγκ, αλλα τα ΜΑΧ"
και σου γραφω "και με τα ΜΑΧ δεν θα ειχα θεμα, αν δεν τα ειχαν αποσυρει"
Το ζήτημα αεροπλάνα ή όχι είναι σαν να λέμε εμβόλια γενικά ή όχι.Αφού απέφυγα το δικανικό σου επιχείρημα και πήγαμε στα Max συγκεκριμένα τότε μιλάμε για τα εμβόλια για τον κλαρινοιό και μόνο.
Κι εγώ σου λέω πως το κριτήριό σας για τα εμβόλια είναι κοντόμυαλο.Και εσένα και των ρυθμιστικών αρχών.Διότι κρίνετε αν κάποιος που θα κάνει το εμβόλιο θα πέσει κάτω σαν Max 1 λεπτό μετά.Άντε και 2-3 μήνες που ξέρουμε.Το αν θα βγάλει θέματα μετά δεν ξέρουν ούτε αυτοί που το έφτιαξαν.
Αλλά εσείς κόπτεστε να αναγκάσετε όλους να το κάνουν.Βρωμάει διπλά το πράγμα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Μόνο 3 εμβολιασμένοι διασωληνώθηκαν τον Μάρτιο σε πλήθος 200 διασωληνωμένων μαθαίνουμε από τον πρωθυπουργό μας.

Δηλαδή εκτός από το να μεταδίδουν τον ιό, διασωληνώνονται κιόλας οι εμβολιασμένοι τώρα; Δεν το 'ξερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom