kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.104
- Πόντοι
- 6.256
παγωνη εχω καιρο να δω, της εβαλαν γερη αλυσιδα?
Ο (γνωστός πλέον) πρώην διευθυντής στην Pfizer έχει πει ότι υπάρχει κίνδυνος υπεραντίδρασης του ανοσοποιητικού αν κολλήσει κάποιος τον ιό μετά το εμβόλιο. Αυτό το φαινόμενο είναι ο βασικός λόγος που δεν βγήκε μέχρι τώρα εμβόλιο για τους κορωνοϊούς. Το ξεπέρασαν το πρόβλημα με χαμηλές δόσεις που χρειάζονται 2 και 3 φορές. Έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστο.Οι συγγενείς κατηγορούν το εμβόλιο ότι ψήθηκε απότομα στον ιο
Τι να σου πω ρε φιλεΟ (γνωστός πλέον) πρώην διευθυντής στην Pfizer έχει πει ότι υπάρχει κίνδυνος υπεραντίδρασης του ανοσοποιητικού αν κολλήσει κάποιος τον ιό μετά το εμβόλιο. Αυτό το φαινόμενο είναι ο βασικός λόγος που δεν βγήκε μέχρι τώρα εμβόλιο για τους κορωνοϊούς. Το ξεπέρασαν το πρόβλημα με χαμηλές δόσεις που χρειάζονται 2 και 3 φορές. Έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστο.
Να πας στο hellenichoaxes αρθρογράφοςοχι δεν ειναι ετσι
Δεν εννοούσα ότι τα μανιτάρια είναι ασφαλέστερα από το εμβόλιο επειδή περνάνε από το στομάχι.αν φας πχ δηλητηριωδη μανιταρια πεθαινεις 100% κι ας μεσολαβει εντερο, ενω ελαχιστη πιθανοτητα να σε σκοτωσει το εμβολιο της πολιομυελιτιδας.
εφοσον η κοινη γριπη σκοτωνει στον γενικο πληθυσμο 0,1% αυτων που κολλαει και κολλας καθε 3 χρονια ΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ 0,01%
και μαλιστα συμφερει οχι μονο 10 φορες, αλλα 10 φορες επι καθε τριετια ζωης που εχεις μπροστα σου.
Καλά κι εγώ δεν έχω ιδέα φυσικά για το τι ισχύει, αλλά με τα φιμώματα από τις κυβερνήσεις και τα συμφέροντα που παίζονται ας είμαστε υποψιασμένοι.Τι να σου πω ρε φιλε
Γιατρός δεν είμαι αλλά ούτε έχω ψάξει για τα εμβόλια
Τυπε εισαι φαουλ,απλως ενα νεο φρεσκο κοριτσι πρεπει να ζησει και λιγο τη ζωη του,ποσο πχια να βοηθησει ....ας μπει και κανας αλλος στον κουβα...ασε που πλησιαζει καλοκαιρι και πρεπει να προετοιμαστει εντατικα για τις φωτογραφησεις με μαγιω που θα σκασουν!παγωνη εχω καιρο να δω, της εβαλαν γερη αλυσιδα?
Είναι και μικρή χώρα και τα κατάφεραν γρήγορα. Άντε και στα δικά μας.Θα είναι έτσι η ζωή μετά το εμβόλιο; Το Γιβραλτάρ δείχνει το δρόμο με κατάμεστα μπαρ, καταστήματα κι εστιατόρια [βίντεο] - iefimerida.gr
Πρωτόγνωρες – για καιρούς πανδημίας - πιένες γνωρίζουν καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια στο Γιβραλτάρ, που πλησιάζει το όριο της ανοσίας της αγέλης, δείχνοντας στη χειμαζόμενη από την πανδημία Ευρώπη το δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα.www.iefimerida.gr
ρε μπαμπουλα αν εισαι εσυ ο ενας στους 100000 που θα παθεις θρομβωση σε ενδιαφερουν τα νουμερα?
στο πουτσο μου αν σωθουν 99999 τον κωλο μου κοιταω εγω
Σε αφρικανικες χωρες υπαρχει νομοθεσια που απαγορευει την βρωση πιθηκων..κανένας λαός και φυλή δεν τρώει μυαλά πιθήκων, είναι αστικός μύθος και υπάρχει μόνο στον Ιντιάνα Τζόνες στη δεύτερη ταινία.
Με την ευκαιρία κανένα θηλαστικό στη φύση δεν κάνει να φάει τον εγκέφαλο του είδους του ή συγγενούς είδους, όχι για να μην πάθει έητζ αλλά γιατί δημιουργεί εγκεφαλοπάθειες. Έτσι προήλθε η νόσος των τρελών αγελάδων, επειδή τις τάιζαν τροφές που φτιάχνοντας μεταξύ άλλων από τα αλεσμένα κεφάλια των σφαγμένων αγελάδων, για να μην πετιέται τίποτα.
Το ίδιο παρατηρήθηκε και σε μελέτες που έγιναν σε φυλές με κανίβαλους.
Ο ιός HIV προήλθε σωστά από πιθήκους αλλά μεταδόθηκε όπως και σήμερα μέσω του αίματος είτε από δάγκωμα του ζώου είτε τεμαχίζοντας το κρέας τους στο κυνήγι.
Θα συνεχίσω να το λαμβάνω ως αστείο το ότι δηλώνεις γιατρός. Και στο τελευταίο χωριό της αφρικής οι μάγοι γιατροί έχουν περισσότερες επιστημονικές γνώσεις από εσένα φιλενάδα.
άσχετα δεν είναι, απλά εσύ έχεις το δικό σου αφήγημα και πας να ταιριάξεις τα στοιχεία όπως σε βολεύει. Σε ρώτησα και στο προηγούμενο ποστ, ποιός θεωρεί μαγικό ραβδί τους εμβολιασμούς ; εγώ δεν άκουσα κανέναν να λέει κάτι τέτοιο . Δεν εμβολιάστηκαν όλοι σε μια μέρα ή έστω σε μια εβδομάδα ώστε να περιμένεις κάτι θεαματικό στους δείκτες της πανδημίαςΤα όσα γράφεις είναι άσχετα με το συζητούμενο. Αντικείμενο της εκτίμησης είναι η επίπτωση των εμβολιασμών σε εν εξελίξει επιδημία και ο χρονικός ορίζοντας "ομαλοποίησης" μετά από αυτούς χρησιμοποιώντας ως δείγμα αναφοράς το ισραήλ και τα δεδομένα που υπάρχουν διαθέσιμα ώστε να μπορέσουμε να συνάγουμε κάποια συμπεράσματα για την Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ. Το συζητούμενο δηλαδή δεν είναι αν ο ρυθμός μείωσης των θανάτων μεταξύ 2ου και 3ου κύματος είναι ίδιος διότι κολλάνε ανεμβολίαστοι και όχι εμβολιασμένοι αλλά το ότι ΑΚΟΜΑ και σε μια χώρα με ρυθμούς εμβολιασμού πολλαπλάσιους της Ελλάδας ο αναμενόμενος ρυθμός μείωσης των θανάτων ως σκληρού δείκτη της πανδημίας και άρα ο ρυθμός "ομαλοποίησης" της κατάστασης είναι τέτοιος που δεν δικαιολογεί πανηγυρισμούς και μιντιακά τερτίπτια τύπου "επιχείρηση ελευθερία". Ο Εμβολιασμός είναι μια από τις παραμέτρους επίλυσης όχι η μόνη και σίγουρα όχι το μαγικό ραβδί που θα εξαφανίσει ως δια μαγείας άμεσα το πρόβλημα.
Και όλοι κάνουμε τις επιλογές μας.
το Νοέμβριο που θα πάς να ξανατρυπηθείς με δύο δόσεις κιόλας.
Όσο και περίεργο φαίνεται σε κάποιους ή όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν. Υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν μακρύτερα από άλλους. Παντού γίνεται, διαχρονικά και σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.
Για να καταλάβεις πραγματικά τον κόσμο γύρω σου πρέπει πρώτα να παραδεχτείς ότι σε κοροϊδεύουν. Μετά θα ψάξεις το πόσο.The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.
Daniel Boorstin
Περιμένετε να χτιστεί τοίχος ανοσίας από τους υπόλοιπους για να αυξηθούν οι πιθανότητες να την βγάλετε καθαρή.
Αρχίζω και πιστεύω ότι έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης. Όλη η ένσταση μου για την περίπτωση του Γιβραλτάρ εστιάζει σε μια χρονική περίοδο 1,5 μήνα (από 10 Ιαν μέχρι 01 Μαρ περίπου). Την περίοδο του εμβολιασμού δηλαδή.μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί από τον dik για την φρικτή πραγματικότητα που τους κρύβουν, ας τους αφήσουμε να ζουν στο ευτυχισμένο ψέμα τους
σε χανω ρε βολκανο, για ποια χωρα μιλαςΕκεί που σταματά η λογική ,ξεκινάν τα μέτρα της καραντίνας!!
Χτες Βράδυ μιλούσα με bwindi park tour oparator και ενώ τα μπαρ ρεστοραντ είναι ανοικτά έως τις δέκα το βράδυ στην πρωτεύουσα,,παρ'ολα αυτά απογορευεται η μετακίνηση από το gorila park μετά τις εννια απο lodge σε lodge
Λες κ μέσα στη Ζούγκλα του bwindi park έχει συνοστισμο ή δουλεύουν disco για να ξενυχτησουν οι τουριστες