Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
παγωνη εχω καιρο να δω, της εβαλαν γερη αλυσιδα?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Από το 11:53'' έχει ενδιαφέρον.. ''γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει'' :sunglasses:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Οι συγγενείς κατηγορούν το εμβόλιο ότι ψήθηκε απότομα στον ιο
Ο (γνωστός πλέον) πρώην διευθυντής στην Pfizer έχει πει ότι υπάρχει κίνδυνος υπεραντίδρασης του ανοσοποιητικού αν κολλήσει κάποιος τον ιό μετά το εμβόλιο. Αυτό το φαινόμενο είναι ο βασικός λόγος που δεν βγήκε μέχρι τώρα εμβόλιο για τους κορωνοϊούς. Το ξεπέρασαν το πρόβλημα με χαμηλές δόσεις που χρειάζονται 2 και 3 φορές. Έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
Ο (γνωστός πλέον) πρώην διευθυντής στην Pfizer έχει πει ότι υπάρχει κίνδυνος υπεραντίδρασης του ανοσοποιητικού αν κολλήσει κάποιος τον ιό μετά το εμβόλιο. Αυτό το φαινόμενο είναι ο βασικός λόγος που δεν βγήκε μέχρι τώρα εμβόλιο για τους κορωνοϊούς. Το ξεπέρασαν το πρόβλημα με χαμηλές δόσεις που χρειάζονται 2 και 3 φορές. Έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστο.
Τι να σου πω ρε φιλε :dunno:
Γιατρός δεν είμαι αλλά ούτε έχω ψάξει για τα εμβόλια

Το θέμα είναι ότι έφυγε η γυναίκα κ δεν ήταν μεγάλη

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
οχι δεν ειναι ετσι
Να πας στο hellenichoaxes αρθρογράφος :)
αν φας πχ δηλητηριωδη μανιταρια πεθαινεις 100% κι ας μεσολαβει εντερο, ενω ελαχιστη πιθανοτητα να σε σκοτωσει το εμβολιο της πολιομυελιτιδας.
Δεν εννοούσα ότι τα μανιτάρια είναι ασφαλέστερα από το εμβόλιο επειδή περνάνε από το στομάχι.
εφοσον η κοινη γριπη σκοτωνει στον γενικο πληθυσμο 0,1% αυτων που κολλαει και κολλας καθε 3 χρονια ΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ 0,01%
και μαλιστα συμφερει οχι μονο 10 φορες, αλλα 10 φορες επι καθε τριετια ζωης που εχεις μπροστα σου.
:dunno:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Τι να σου πω ρε φιλε :dunno:
Γιατρός δεν είμαι αλλά ούτε έχω ψάξει για τα εμβόλια
Καλά κι εγώ δεν έχω ιδέα φυσικά για το τι ισχύει, αλλά με τα φιμώματα από τις κυβερνήσεις και τα συμφέροντα που παίζονται ας είμαστε υποψιασμένοι.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
παγωνη εχω καιρο να δω, της εβαλαν γερη αλυσιδα?
Τυπε εισαι φαουλ,απλως ενα νεο φρεσκο κοριτσι πρεπει να ζησει και λιγο τη ζωη του,ποσο πχια να βοηθησει ....ας μπει και κανας αλλος στον κουβα...ασε που πλησιαζει καλοκαιρι και πρεπει να προετοιμαστει εντατικα για τις φωτογραφησεις με μαγιω που θα σκασουν!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Άδωνις: "Η δουλειά του κ. Τσιόδρα είναι να μας τρομάζει. Η δουλειά ημών των πολιτικών είναι να δίνουμε ελπίδα."

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΦΕΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Είναι και μικρή χώρα και τα κατάφεραν γρήγορα. Άντε και στα δικά μας.

μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί από τον dik για την φρικτή πραγματικότητα που τους κρύβουν, ας τους αφήσουμε να ζουν στο ευτυχισμένο ψέμα τους :2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
ρε μπαμπουλα αν εισαι εσυ ο ενας στους 100000 που θα παθεις θρομβωση σε ενδιαφερουν τα νουμερα?

στο πουτσο μου αν σωθουν 99999 τον κωλο μου κοιταω εγω

έχεις ταξιδέψει ποτέ με αεροπλάνο ;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
κανένας λαός και φυλή δεν τρώει μυαλά πιθήκων, είναι αστικός μύθος και υπάρχει μόνο στον Ιντιάνα Τζόνες στη δεύτερη ταινία.

Με την ευκαιρία κανένα θηλαστικό στη φύση δεν κάνει να φάει τον εγκέφαλο του είδους του ή συγγενούς είδους, όχι για να μην πάθει έητζ αλλά γιατί δημιουργεί εγκεφαλοπάθειες. Έτσι προήλθε η νόσος των τρελών αγελάδων, επειδή τις τάιζαν τροφές που φτιάχνοντας μεταξύ άλλων από τα αλεσμένα κεφάλια των σφαγμένων αγελάδων, για να μην πετιέται τίποτα.
Το ίδιο παρατηρήθηκε και σε μελέτες που έγιναν σε φυλές με κανίβαλους.

Ο ιός HIV προήλθε σωστά από πιθήκους αλλά μεταδόθηκε όπως και σήμερα μέσω του αίματος είτε από δάγκωμα του ζώου είτε τεμαχίζοντας το κρέας τους στο κυνήγι.

Θα συνεχίσω να το λαμβάνω ως αστείο το ότι δηλώνεις γιατρός. Και στο τελευταίο χωριό της αφρικής οι μάγοι γιατροί έχουν περισσότερες επιστημονικές γνώσεις από εσένα φιλενάδα.
Σε αφρικανικες χωρες υπαρχει νομοθεσια που απαγορευει την βρωση πιθηκων..
Για να βγαλανε τον νομο θα υπαρχει καποια συνηθεια

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Τα όσα γράφεις είναι άσχετα με το συζητούμενο. Αντικείμενο της εκτίμησης είναι η επίπτωση των εμβολιασμών σε εν εξελίξει επιδημία και ο χρονικός ορίζοντας "ομαλοποίησης" μετά από αυτούς χρησιμοποιώντας ως δείγμα αναφοράς το ισραήλ και τα δεδομένα που υπάρχουν διαθέσιμα ώστε να μπορέσουμε να συνάγουμε κάποια συμπεράσματα για την Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ. Το συζητούμενο δηλαδή δεν είναι αν ο ρυθμός μείωσης των θανάτων μεταξύ 2ου και 3ου κύματος είναι ίδιος διότι κολλάνε ανεμβολίαστοι και όχι εμβολιασμένοι αλλά το ότι ΑΚΟΜΑ και σε μια χώρα με ρυθμούς εμβολιασμού πολλαπλάσιους της Ελλάδας ο αναμενόμενος ρυθμός μείωσης των θανάτων ως σκληρού δείκτη της πανδημίας και άρα ο ρυθμός "ομαλοποίησης" της κατάστασης είναι τέτοιος που δεν δικαιολογεί πανηγυρισμούς και μιντιακά τερτίπτια τύπου "επιχείρηση ελευθερία". Ο Εμβολιασμός είναι μια από τις παραμέτρους επίλυσης όχι η μόνη και σίγουρα όχι το μαγικό ραβδί που θα εξαφανίσει ως δια μαγείας άμεσα το πρόβλημα.
άσχετα δεν είναι, απλά εσύ έχεις το δικό σου αφήγημα και πας να ταιριάξεις τα στοιχεία όπως σε βολεύει. Σε ρώτησα και στο προηγούμενο ποστ, ποιός θεωρεί μαγικό ραβδί τους εμβολιασμούς ; εγώ δεν άκουσα κανέναν να λέει κάτι τέτοιο . Δεν εμβολιάστηκαν όλοι σε μια μέρα ή έστω σε μια εβδομάδα ώστε να περιμένεις κάτι θεαματικό στους δείκτες της πανδημίας

Γιατί άραγε δεν αναφέρεσαι καθόλου στην επίδραση της μεγαλύτερης μεταδοτικότητας της τωρινής μετάλλαξης ; δεν παίζει κανένα ρόλο στους δείκτες που κοιτάς και στη μεταβολή τους ;
στο επίσημο ισραηλινό dashboard που έβαλες γιατί επιλέγεις να δεις τον τελευταίο μήνα και όχι τη συνολική εικόνα από την αρχή ;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Και όλοι κάνουμε τις επιλογές μας.

Προφανώς, άλλωστε πριν ένα χρόνο είχα γράψει για τους λαθρεπιβάτες.

Περιμένετε να χτιστεί τοίχος ανοσίας από τους υπόλοιπους για να αυξηθούν οι πιθανότητες να την βγάλετε καθαρή.

Screenshot_8.jpg

το Νοέμβριο που θα πάς να ξανατρυπηθείς με δύο δόσεις κιόλας.

Ώπα!

Να και οι γνώσεις ανοσολογίας, έσκασαν μύτη…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Όσο και περίεργο φαίνεται σε κάποιους ή όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν. Υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν μακρύτερα από άλλους. Παντού γίνεται, διαχρονικά και σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.
Daniel Boorstin

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
Με την ξεπουλημενη εκκλησια τι γίνεται?
Πήρε κανα φραγκακι απ τον κούλη για να το βουλώσει για το πάσχα?

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.
Daniel Boorstin
Για να καταλάβεις πραγματικά τον κόσμο γύρω σου πρέπει πρώτα να παραδεχτείς ότι σε κοροϊδεύουν. Μετά θα ψάξεις το πόσο.
Dik.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Περιμένετε να χτιστεί τοίχος ανοσίας από τους υπόλοιπους για να αυξηθούν οι πιθανότητες να την βγάλετε καθαρή.

Και μέχρι τότε είμαστε κρυμμένοι σε λαγούμια; Όχι, έχουμε κάνει την επιλογή μας και πορευόμαστε με αυτή χωρίς φόβο και πάθος. Εξάλλου υπάρχει η προληπτική αντιμετώπιση και η φαρμακευτική κατ'οίκον ή στο νοσοκομείο. Και αφού έχω αυτογνωσία, μέχρι το νοσοκομείο δεν θα φτάσω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
Εκεί που σταματά η λογική ,ξεκινάν τα μέτρα της καραντίνας!!
Χτες Βράδυ μιλούσα με bwindi park tour oparator και ενώ τα μπαρ ρεστοραντ είναι ανοικτά έως τις δέκα το βράδυ στην πρωτεύουσα,,παρ'ολα αυτά απογορευεται η μετακίνηση από το gorila park μετά τις εννια απο lodge σε lodge :confused:

Λες κ μέσα στη Ζούγκλα του bwindi park έχει συνοστισμο ή δουλεύουν disco για να ξενυχτησουν οι τουριστες:idiot::think::think:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί από τον dik για την φρικτή πραγματικότητα που τους κρύβουν, ας τους αφήσουμε να ζουν στο ευτυχισμένο ψέμα τους :2funny:
Αρχίζω και πιστεύω ότι έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης. Όλη η ένσταση μου για την περίπτωση του Γιβραλτάρ εστιάζει σε μια χρονική περίοδο 1,5 μήνα (από 10 Ιαν μέχρι 01 Μαρ περίπου). Την περίοδο του εμβολιασμού δηλαδή.

Και ας επαναλάβω. Όποιος θέλει να συζητήσει δηλώνει πρώτα τη θέση του (στην περίπτωση μας εξηγεί τον αριθμό των νεκρών στις τρείς χρονικές περιόδους) και μετά κρίνει που έχω κάνει λάθος και που συμφωνεί (κατά τη γνώμη του).

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
Εκεί που σταματά η λογική ,ξεκινάν τα μέτρα της καραντίνας!!
Χτες Βράδυ μιλούσα με bwindi park tour oparator και ενώ τα μπαρ ρεστοραντ είναι ανοικτά έως τις δέκα το βράδυ στην πρωτεύουσα,,παρ'ολα αυτά απογορευεται η μετακίνηση από το gorila park μετά τις εννια απο lodge σε lodge :confused:

Λες κ μέσα στη Ζούγκλα του bwindi park έχει συνοστισμο ή δουλεύουν disco για να ξενυχτησουν οι τουριστες:idiot::think::think:
σε χανω ρε βολκανο, για ποια χωρα μιλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom