Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.640
- Πόντοι
- 6.056
αντιδιαφημιση τελειως ρε....Εισαι τελειως ηλιθιος ρε αγορι μου????τι να πεισθω ρε βλαμμενε????....ψημενος ειμαι τελειως,η εμμονη σου με φυτιλιαζει να μην το κανω τελικα
αντιδιαφημιση τελειως ρε....Εισαι τελειως ηλιθιος ρε αγορι μου????τι να πεισθω ρε βλαμμενε????....ψημενος ειμαι τελειως,η εμμονη σου με φυτιλιαζει να μην το κανω τελικα
Όπως η ζηλιάρα γυναίκα που με τη ζήλια της κάνει τον άντρα της να την κερατώσει από αντίδραση!....Εισαι τελειως ηλιθιος ρε αγορι μου????τι να πεισθω ρε βλαμμενε????....ψημενος ειμαι τελειως,η εμμονη σου με φυτιλιαζει να μην το κανω τελικα
Πέθανε οι κακομοίρατα περιστατικα θρομβωσεων ειναι 1 στο 100.000
οι θανατοι απο παρενεργειες 1 στο 1.000.000
μην τα μπερδευεις δεν καταληγουν ολες οι θρομβωσεις και οι σοβαρες παρενεργειες σε θανατο αλλα περιπου 1 στις 10
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν προλαβε να κανει το εμβολιο?
γιατι ετσι οπως το γραφεις σαν να εννοεις οτι εμβολιασμενη πεθανε. αν ειχε κανει και τις 2 δοσεις και περασαν οι 2-3 βδομαδες που λενε για να παραχθουν τα αντισωματα, τοτε θα ειναι πολυ πολυ σπανια περιπτωση και να καταγραφει γιατι απο τις δοκιμες των εμβολιων απο το θανατο σε γλυτωναν 100% μεχρι τωρα, απο το νοσησεις ειχαν επιτυχια 90%
death is life's ultimate aphrodisiac. Μην χάσεις την κηδείαΠέθανε οι κακομοίρα
Έκανε τη μεγάλη Δευτέρα το moderna
Κ σπαραζαν στο κλάμα οι συγγενείς οπότε δε ρώτησα λεπτομέρειες
ε αρα δε προλαβε να κανει δουλεια το εμβολιο, αν εμβολιαζοταν κανα μηνα πριν θα ηταν ζωντανη μαλλονΠέθανε οι κακομοίρα
Έκανε τη μεγάλη Δευτέρα το moderna
Κ σπαραζαν στο κλάμα οι συγγενείς οπότε δε ρώτησα λεπτομέρειες
Οι συγγενείς κατηγορούν το εμβόλιο ότι ψήθηκε απότομα στον ιοαρα δεν ισχυει ακομη το οτι πεθανε απο κορονοιο?
παιζει να επαθε κατι ασχετο?
για κορονοιο εγραψες σαν να ηταν σιγουρο
επιστήμονες και οι συγγενείς.Οι συγγενείς κατηγορούν το εμβόλιο ότι ψήθηκε απότομα στον ιο
τυπε που θα κανεις πασχα φετος?Χτες βράδυ πέθανε κ σήμερα θα κάνει ο ιατροδικαστής εξετάσει ώστε να δουν από τι πέθανε
απλώς πάγωσα διότι πρώτη φορά έκανα καθολικό Πάσχα στη ζωή μου κ ήταν κ αυτη
Είσαι να στήσουμε τσεβερμεδες μέσα στο καραισκακηςτυπε που θα κανεις πασχα φετος?
ετσι για να ξερουμε....
Πάνω στον πόνο του ο καθένας!!επιστήμονες και οι συγγενείς.
Ρε φιλαράκο, συγκρίνετε τα εμβόλια με γρίπες, κορωνοϊούς και φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα. Τα εμβόλια είναι μία ακραία παρέμβαση στον οργανισμό. Τα ίδια λέγαμε και με τη γρίπη πιο πίσω. Το εμβόλιο πάει κατευθείαν στο αίμα, τα πάντα μπορεί να συμβούν στον οποιονδήποτε ανεξαρτήτως κατάστασης υγείας. Δεν υπάρχει ούτε πνευμόνι ούτε συκώτι ενδιάμεσα.τι αλλο να γραψω για να σας πεισω
οχι δεν ειναι ετσιΡε φιλαράκο, συγκρίνετε τα εμβόλια με γρίπες, κορωνοϊούς και φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα. Τα εμβόλια είναι μία ακραία παρέμβαση στον οργανισμό. Τα ίδια λέγαμε και με τη γρίπη πιο πίσω. Το εμβόλιο πάει κατευθείαν στο αίμα, τα πάντα μπορεί να συμβούν στον οποιονδήποτε ανεξαρτήτως κατάστασης υγείας. Δεν υπάρχει ούτε πνευμόνι ούτε συκώτι ενδιάμεσα.
Π.χ., ο απλός υγιής άνθρωπος δεν θα πάει να αντιμετωπίσει τη γρίπη με μια πειραματική εγχείριση (αν υπήρχε) κι ας έδειχναν τα στατιστικά ότι πετυχαίνει κατά 99,99%. Σύμφωνα με τη σκέψη του κοινού ανθρώπου, το ρίσκο να αναθεωρηθεί αυτός ο αριθμός προς το χειρότερο στο μέλλον είναι πολύ μεγάλο. Το συνηθίζουν αυτό οι γιατροί, όπως έκανε τώρα ο ΕΜΑ με το εμβόλιο της ΑΖ καλή ώρα. Αυτό το ρίσκο της κωλοτούμπας δυστυχώς δεν μετριέται με κανένα μαθηματικό μοντέλο σήμερα.